مخابرات ما
خبرگزاری مخابرات ما

مدیر عامل مخابرات ایران در جمع مدیران تهران: مخابرات پایه مهم اقتصاد کشور است

مخابرات ما- مدیر عامل مخابرات ایران در جمع مدیران تهران مخابرات را پایه مهم اقتصاد کشور است.

مخابرات ما- مدیر عامل مخابرات ایران در جمع مدیران استان تهران به نکات بسیار مهمی اشاره کرد.او مخابرات زا از بعد کلان، بعدی از اقتصاد کشر دانست که دشمن می خواهد آن را نابود کند.

مهندس سلطانی همان ابتدا گفت: متاسفانه مخابرات در طی این سالها وضعیت خوبی نداشته است.

ایشان ضمن خسته نباشید به کارکنان استان تهران، و ذکر اینکه   در مخابرات وضعیت خوبی نداشتیه ایم اما مخابرات منطقه تهران  با مدیریت مهندس ملک جعفریان  و کمک کارکنان، به اهداف راهبردی خودش رسیده است.

آنپه در زیر می خوانید مستقیما نقل قول از سخنرانی ایشان است:

 

جنگ اقتصادی است و ما در وسط این میدان هستیم

دشمن پس از انقلاب برای شکست ما برنامه ریخته  و الان وارد جنگ اقتصادی شده است.  در عرصه جنگ اقتصادی -که بسیار پیچیده تر از دوران دفاع مقدس است – دشمن همه توانمندی خود را صرف می کند تا نظام را زمینگیر کند و از طریق دست گذاشتن روی معیشت مردم و نارضایتی مردم اهدافش را دنبال کند.

در حال حاضر، ما وسط این میدان هستیم.شرکت مخابرات به عنوان یکی از بزرگترین شرکتهای خدمات رسان و بورسی وسط میدان است و زدن شرکتهایی مثل مخابرات، از بیرون و از درون  جزو اهداف دشمن است. پایه های اقتصادی با تقویت شرکتهایی مثل مخابرات تقویت  و یا تضعیف آن تضغیف می شود.

چرا در سال ۱۴۰۰ فقط ۲۵ درصد از  ظرفیت تولید ما در حوره فناوری اطلاعات فعال بوده است؟ امسال هم که سال تولید، اشتغال زائی و دانش بنیان نامیده شده به این دلیل است که رهبر ما حوزه جنگ اقتصادی را بخوبی تشخیص داده و ما دلسوزان، باید نظام را به هدف گذاری رهبری نزدیک کنیم.

 

بومی سازی و اشتغال زائی

مگر مخابرات با ۵۰ تا ۶۰ هزار نفر اشتغالی که ایجاد کرده نمی تواند به عنوان پیشران این امر قرار بگیرد؟ تقویت مخابرات تقویت تولید، تقویت شرکتهای دانش بنیان و تقویت اشتغال زائی است.هر کاری خلاف این مسیر حرکت در خلاف مسیر رهبری است ، این اعتقاد قلبی من است.

من بررسی کرده و دیده ام چه بلایی بر سرش آورده اند!  ولی با کاری که مدیران سابق و شما در این جند سال انجام داده اید  باعث شده این شرکت ضرر مستقیم سی هزار میلیارد تومانی را طی این دوازده سال تحمل کرده کند. به لطف خدا و تلاش مدیران، شرکت مخابرات روی پای خودش ایستاده و این بسیار مهم است.خودتان را دست کم نگیرید شما سربازان جبهه اقتصادی هستید.هر تلاش ما اگر نیت درست باشد عبادت است.

 

ما یک خانواده ایم

ما در مخابرات ایران یک خانواده ایم. یکی از راه های ضربه زدن به بنگاه های اقتصادی ایجاد اختلاف در درون خانواده است. نباید اجازه دهیم از ما به عنوان ابزار سیاسی استفاده کنند. کسی دلسوزتر از شما در مخابرات وجود ندارد اجازه ندهید کسانی بیرون از دایره مخابرات، خللی در جمع شما ایجاد کنند. توان و نیروی مناسب در شرکت مخابرات وجود دارد اما خیلی ها نمی خواهند بگذارند این نیرو بارور شود.

 

موضوعات راهبردی در مسیر تجاری محور و بازاری محور

در رابطه با رشد و توسعه دو مولفه داریم.

  • بازار
  • و محصول.

پرداختن به موضوع بازار و محصول میتواند چند رویکرد داشته باشد.

 

رویکردها:

  • ۱- بازار فعلی ، محصول فعلی– یعنی بازار فعلی و محصول فعلی را حفظ کنیم.

دو راهبرد برای این رویکرد به نظرم رسیده:

  • بهبود پاسخگویی و تجربه مشتری.

در شاخص رضایت مشتریان پیشرفت خوبی داشته ایم در عین حال تهران برای ما بسیار مهم است ۲۵ تا ۳۰ درصد از درآمد مخابرات متکی به تهران است و مشتریان مهم در تهران بسیار زیاد است.

بطور مثال در کمیسیون اصل ۹۰ با وزیر جلسه داشتیم ایشان یک تجربه پاسخگویی نامناسب در مخابرات دیده است هر جا می نشیند همین را تجربه را می گوید. ایشان در مجلس گفت: شما مارکتینک و بازاریابی بلد نیستید.

مشتری برای ما درآمد می آورد ما به عنوان یک مشتری به همه باید احترام بگذاریم.شما در تهران مشتری هایی اینچنینی دارید که می تواند  تمام زحمات شما با همین موضوع زیر سوال ببرد.

  • راهبرد دوم نوآوری در فرآیندهای عملیاتی که بتوانیم این شرایط را حفظ کنیم.

 

رویکرد دوم- بازار جدید با خدمات و محصولات فعلی.

این یعنی توسعه بازار- بازاریابی یا مارکتینگ بسیار مهم است.

 

رویکرد سوم- بازار فعلی- محصولا ت و خدمات جدید

راهبرد اینجا توسعه محصولات و خدمات است که برای  توسعه سبد محصولات شناسائی نیازهای مشتریان ضروری است.

 

رویکرد چهارم- بحث بازار جدید -محصولات و خدمات جدید.

دو موضوع مهم برای این رویکرد این است:

  • توسعه کسب و کار،
  • پایش روندهای داخلی و جهانی برای درک نیاز مشتری در آینده

مثلا   IOT در مخابرات مغفول مانده. ابزار، زیرساخت و مشتریش را داریم اما هیچ کاری نکرده ایم.به نظر من آقای مهندس ملک جعفریان به کمک شرکتها  حتما این موضوع را به عنوان هدف در سال ۱۴۰۰ شروع کنند.  البته نحوه ورود به این موضوع هم مهم است.مطالعه عمیق می خواهد .نباید شعارگونه وارد شویم.

مهندس سلطانی مدیر عامل مخابرات ایران در این بخش به حضور در کمیسیون اجتماعی مجلس همراه با وزیر اشاره کرد:

دیروز در کمیسیون اجتماعی به همراه وزیر محترم دعوت شده بودیم دلیل آن هم  اعمال ماده ۲۳۴ برای وزیر محترم بود. دلیل نمایندگان امضا کننده این بود که وزیر از تبدیل وضعیت نیروهای ایثارگر در شرکت مخابرات استنکاف کرده است.

در مسائل داخل مخابرات، وزیر ابزار اجرائی ندارد. این امر در حیطه اختیارات وزیر نیست به همین دلیل من محکم از وزیر دفاع کردم.

متاسفانه فرمان مخابرات را به سمت پرتگاه گرفته اند. امیدوار بودیم مجلس و دولت عوض شود  تا این فرمان برگردد حالا وزیر دارد برمیگرداند.بحث رانژه پاور و فضا را در همین دولت گرفتیم. یعنی وزیر دارد فرمان را برمی گرداند اما کار ساده ای نیست خیلی ها دارند مخالفت می کنند.

مخابرات یک شرکت خصوصی است ۳۰ درصد از سهامش دست مردم است شما نمی توانید برای سهامدار معمولی تعیین تکلیف کنید. ما نمی توانیم شرکت را زمین بزنیم بخاطر مصالح یک عده ای.

شما مدیران در هر جایی صحبت می کنید بدانید وزیر هیچ قصوری ندارد مخابرات یک شرکت خصوصی است تحت نظر سهامدار است من هم  نظرات سهامدار را اعمال می کنم.

شرکتی که برای دادن حقوقش وام می گیرد آیا به خودش هزینه اضافه می کند؟ مخابرات در بخش ثابت وضعیت خوبی ندارد وگرنه همه ما خانواده ایثارگریم.مگر کسی می خواهد خلاف مصلحت ایثارگران عمل کند؟ ولی وقتی قانونی گذاشته می شود باید منابعش دیده شود وگرنه همین می شود!

در قانون ۱۴۰۰ و در  بودجه ۱۴۰۰   تبدیل وضعیت  ایثارگران در شرکتهای دولتی و اجرائی  آمده ۵۰۰ میلیارد تومان هم برایش در نظر گرفته شد اما برای شرکت مخابرات چه منبعی  در نظر گرفته شد؟ ما باید ده هزارنفر را تعدیل کنیم تا به عده ای امتیاز بیشتری بدهیم.

همه در یک کشتی نشسته ایم. من به عنوان مدیر عامل سوراخ اضافه در این کشتی ایجاد نمی کنم.پایش هم ایستاده ام.این کشتی در حال غرق شدن است. سالی که مخابرات را تحویل گرفتیم ۱۷ هزار میلیارد تومان بدهی روزآمد داشت.ماه به ماه هم دولت قبلی حساب ما را می بستند تا بدهی را بگیرند.

۱۴۰۱ برنامه و بودجه بسیار دقیقی برای مخابرات بسته شده.برنامه و بودجه ای با این دقت تا حالا در مخابرات  سابقه نداشته است.به تصویب هیئت مدیره و سهامدار هم میرسد و اجرا می کنیم.

در مخابرات نباید یک نفر حرف بزند همه باید حرف بزنند. من متعهد نیروهای شاغل مخابرات هستم هر چند گاهی مشکل داشته ایم اما به تعهدمان عمل کرده ایم.  با اینکه  ۲۶۰۰ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۰  بابت بسته شدن حسابها و بدهی به دولت قبل، داده ایم. در حال حاضر هم  به دولت بدهی نداریم لذا .سهامدار می داند برای ۱۴۰۱ در مجمع چه تصمیمی بگیرد.

مهندس سلطانی انتظار خود را از مخابراتی ها چنین توضیح می دهد:

از همه شما مخابراتی ها می خواهم کمک کنند همه ما باید یک حرف بزنیم تا کشتی را سالم به ساحل ببریم. اگر این شرکت غرق شود همه با هم غرق می شوند شرکتی و رسمی و ایثارگر و غیر ایثارگر نداریم همه غرق می شوند.

قدری باید صبر و تحمل کنیم تا  چرخ  و حرکت شرکت تند شود و به ثبات برسیم. حتی سیاستمداران هم باید کمک کنند برای بحث افزایش تعرفه هم ،هفته پیش در جلسه ای با حضور سردار سلامی و آقای مخبر معاون اول رئیس جمهور  و وزیر ارتباطات  قول دادند که اجرائی شود.

هر چند ۱۴۰۱ بخاطر تورم و افزایش ها هزینه ها بسیار زیاد است اما به سرعت مسائل مخابرات حل خواهد شد و آینده خوبی خواهد داشت. من هم تا وقتی هستم بر اساس تکلیفی که پذیرفته ام  عمل خواهم کرد هیج ادعایی هم ندارم ولی به اعتراف مخابراتی ها ، آنقدر که ما در این دمت از مخابرات دفاع کرده ایم   کسی دیگر نکرده است.

من از آنچه حق مخابرات و مایه تحول مخابرات است  دقاع می کنم.همه با هم باید متحد و یک دست باشیم تا مخابرات به سرعت سیر تحول خودش را طی کند مراقب باشیم کسی در این امر خللی ایجاد نکند آنگاه  پس از رفع مشکلات همه سود می برند.سهامدار و کارمند و کارگر و رسمی و همه …

حرف های مدیر عامل مخابرات ایران در بین مدیران استان تهران حدود ۴۵ دقیقه طول کشید که مسائل بسیار مهمی مطرح شد. ما نیز بی پرده و با شفافیت تمامی گفته های ایشان را منتشر کردیم.

لطفا نظر خود را در مورد گفته های مدیر عامل مخابرات نوشته و ارسال کنید.ط

1366850cookie-checkمدیر عامل مخابرات ایران در جمع مدیران تهران: مخابرات پایه مهم اقتصاد کشور است

Please rate this

0 1 2 3 4 5
173 نظرات
  1. مملی می گوید

    “او مخابرات زا از بعد کلان، بعدی از اقتصاد کشر دانست که دشمن می خواهد آن را نابود کند.”
    ماهم همینطور فکر میکنیم .فقط دراینکه دشمن چه کسی است که درحال نابود کردن مخابرات است قدری باهم اختلاف داریم…

  2. حاج کاظم می گوید

    اگر اوضاع مخابرات بد است و کشتی درحا غرق شدن است چرا حقوق های نجومی میدهد؟
    لطفا فقط برای یک نمونه مبلغ قرارداد مشاورین مدیرعامل و مشاورین در مناطق استانی را منتشر کنید.
    طبق اطلاعات بنده ماهانه بیست تا سی میلیون تومان به مشاورین استانی پرداخت میگردد.
    سوراخ کشتی اینجاست
    سوراخ کشتی ۱۲ مشاور مدیر عامل است.
    مدیر عامل میگوید عده ای باید تعدیل شوند تا عده ای امتیاز بیشاری بگیرند؟!!!!
    دروغ است ، با مابه التفاوت حقوق کسانی که بازنشست شده اند میتواند این کار را انجام دهد ، بدون تعدیل ولی نمیخاهد.
    چرا آقا مدیر عامل از امتیاز ویژه و اختلاف حقوق ۸ میلیون تومانی نیروهای شرکتی و رسمی دلش به درد نمی آید؟؟؟؟؟

  3. ناشناس می گوید

    جناب اقای مدیر عامل مخابرات ایران . شما ۱۰ هزار ایثارگر مگر در بدنه مخابرات دارید ظاهرا به اطلاع شما امار درستی مخابره نمی شود . در ثانی مگر ما به التفاوت حقوق یک شرکتی تا رسمی چقدر هست که شما استنکاف میکنید . شما که به گفته مشاوران محترمتان هزار میلیارد تومن حقوق پرداخت میکنید . این مابه التفاوت حتی به یک درصد حقوق پرداختی هم نمی رسد ثالثا . شما دارید حق قانونی یک قشر زحمت کش را پایمال می کنید که در سخت ترین شرایط با حداقل قانون کار بدون هیچ گونه منزلت شغلی با سابقه بالای حداقل ۱۰ سال قبل از شما در این مجموعه خدمت کرده و میکنند . رابعا ان زمان که سال ۹۲مخابرات فرزندان خودشان را با سهمیه استخداپ و جذب کردن شما کجا بودین که دم از حق عدالت بزنید . خامسا این قانون مجلس محترم کشور می باشد ایا شما با استنکاف از اجرا قانون خودرا در مقامی بالاتر از قانون میدانید یا خرد جمعی نمایندگان را پذیرا نیستین . و یا در بحث مویریت منابع انسانی . ایا فکر نمی کنید دلیل این همه مشکلات را بایستی در جای مثل تبعیض بی عدالتی در پرداخت ها با شرایط کار مساوی نارضایتی پرسنل دانست . بر خود لازم میدانم نامه خدمت شما ارسال کنم و با عدد رقم مسایل را خدمتتان مبسوط عرض کنم

    1. عدالت می گوید

      اون جذب با مجوز مجمع، هیئت مدیره، سازمان خصوصی سازی انجام شد
      حالا هم باید این همون انجام بشه
      اگه میخوان ۳۰۰۰ نفر استخدام بشن
      ۲۵ درصدش رو بزارند واسه سهمیه ها و اونهایی که سابقه دارند هم چند درصد
      نه اینکه فقط هر عزیزی که ایثارگر باشه بیاد بدون آزمون رسمی بشه و اون همکار کنارش با سابقه ی بالاتر و تخصص بیشتر از شرکت در رقابت آزمون جا بمونه
      دولت می خواد در حق ایثارگران لطف کنه میتونه در نهادهای دولتی خودش این مصوبه مجلس رو اجرا کنه و نیروهای مورد نیاز خودش رو از پرسنل ایثارگر مخابرات فراهم کنه
      یا بیاد براساس حقوق آیین نامه سال ۸۹ هر سال بودجه ی این جذب رو به حساب مخابرات واریز کنه
      ماهی واسه ۳۰۰۰ نفر نیرو ۱۰۰ میلیارد به مخابرات پرداخت کنه

  4. فدایی انقلاب می گوید

    سلام بر مدیرعامل انقلابی
    اگر قرار براجرای بخشنامه ایثارگران نبود چرا بخشنامه اجرایی صادر فرمودید؟
    وزمان اجرا را ۱۲/۲۵ تعیین فرمودید
    تمام مراحل آزمایشات را مشمولین لیسانس به بالا انجام دادند آیا این عدم وفای به عهد حق الناس نیست؟
    اگر قرار برعدم اجرا بود چرا این بازی را با مشمولین کردید؟
    چرا سهامداران عمده چندین بار اعلام موافقت کردند؟
    چرا همون اول صادقانه ومردانه نگفتید اجرا نمی کنیم؟
    از شما که جزو ایثارگران وسرداران خاک خورده این نظام مقدس هستید وازکسانی هستید که خود بنده علاقمند به شما هستم و دوستتان دارم انتظار چنین حرکتی را نداشتم
    العاقبه للمتقین

  5. کارشناس بالای ۳۰ سال می گوید

    سلام سردبیر زحمتکش محترم
    اقای سلطانی
    شماحق حقوق شاغل بازنشسته را بعداز ۳۰سال نمیدی
    این دشمن چه کاره است

  6. هد فامیل از مرکزی می گوید

    این حرفها سیاه بازی بیش نیست. اگر راست میگویند اول شرکت همراه اول و مخابرات ایران را یکی کنند و همه را با هم ببینند نه اینکه گوشت لخم را ببرند و اون پشت مدیران بخورند و لفت و لیست کنند و استخوان را بندازند جلو ویترین رسانه ها و بگویند ببینید هیچی وجود ندارد. دوم اینکه این همه پست مدیریت و ریاست اداره و…. را در کل مخابرات حذف کنند که هیچ کارایی و بهره وری ندارد و این پستها در اصل جایزه چاپلوسان و متملقان است …..خود این بخدا حداقل ۱۰ درصد در کل بودجه صرفه جویی ایجاد میکند.

  7. بازنشسته مخابرات منطقه تهران می گوید

    سلطانی خودش ثابت کرد که دشمن درجه یک بازنشستگان مخابرات بوده است.

  8. ناشناس می گوید

    چرا سود سهام گروه سرمایه گذاری توسعه صنعتی ایران تاکنون هیچ خبری نیست

  9. ناشناس می گوید

    ناتوانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات متاسفانه در زمان دولت خیانتکار حسن روحانی ناتوان و عاجز شروع و آغاز شده است تاکنون هیچ کاری برای حل مشکلات کارکنان رسمی و بازنشسته های مخابرات نکرده است و همچنان نیزادامه می دارد.

  10. ناشناس می گوید

    زرشک

  11. ناشناس می گوید

    ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۱،‏ ۰:۳۵
    دستور رئیس جمهور برای برکناری مدیران متخلف
    حجت الاسلام رئیسی، رئیس جمهور کشورمان گفت: مدیر متخلف دولتی را بلافاصله برکنار کنید و در صورت عدم برخورد با مدیر متخلف، با مسئول بالادستی وی برخورد خواهم کرد.

  12. زنبور می گوید

    از سال ۸۸ صبوری کی دیده. قسط ها را دادید سودها را برداشتید این هم ما هستیم خسته و رنجور بدون پول مطالبات و ….

  13. ناشناس می گوید

    سیار را با ثابت ادغام کنید شرکت نامشروع ناک را حذف کنید اینکه یک عده آیی که جز هیأت مدیر باشند و برای خودشان ثروت تولید کنند اصلا کار شایسته آیی نیست رانت را از بین ببرید سهامداران نباید تمام درآمد را بین خودشان تقسیم کنند و بعد برای توسعه و حقوق کار کنان بگویند نقدینگی نداریم از زمان واگذاری تا حال رفتار سهامداران با پرسنل مثل ارباب و رعیت بوده تمام حقوق حقه آنان را نادیده گرفته واصلا طبق تعهدات زمان واگذاری عمل نکرده آقای سلطانی جوری سخن می گوید که انگار یک شرکت ورشکست را از دولت ‌‌تحویلگرفته و حالا باید به آن سر و سامان بده بابا کجای کاری مخابرات ثروتمندترین شرکت در ایران بود که سهامداران آن را به این روز انداخته‌اند و الا آخر ….. بس کنید وجدان داشته باشید

  14. بازنشسته مخابرات می گوید

    سلام..مدیرعامل مخابرات چرا حرفی از بازنشستگان نمیزند…چرا ازبازنشستگان که ۴ ماه خواربار نگرفته اتد هیچ سخنی به میان نمی آورد…باید به هرشکلی باشد خوارباررا پرداخت کنه تا بازنشستگان هم به این حرفا اعتماد کنند …در غیر این صورت این حرفا برای بازنشستگان باورنکردنی است..بله همه ما بازنشستگان پیشرفت مخابرات را می خواهیم ..اما دراین شرایط تورم و گرانی مدیرعامل و وزیر بازنشستگان را فراموش کرده اند..

  15. ناشناس می گوید

    برکنار مهندس سلطانی مدیر عامل مخابرات ایران پس چه شد؟

    1. مرلين می گوید

      موافقم

  16. ناشناس می گوید

    جنگ اقتصادی هیچ ارتباطی و ربطی به شرکت مخابرات ندارد و تاکنون هم نداشته است ۱۰۰ درصد فقط مدیرعامل شرکت مخابرات ایران عامل اصلی مشکلات بازنشستگان شرکت مخابرات در سراسر کشور بوده است.

  17. ناشناس می گوید

    و این در حالی است که متاسفانه دولت خودش در انجام وظایفش کوتاهی کرده است.
    سوال اینجاست دولت چرا مدیران شرکت مخابرات را برکنار نمی کند.

  18. هیچ بزرگ می گوید

    سهامداران ۱_دولت۲_بنیاد تعاون سپاه(نهادحکومتی) ۳_ستاد اجرایی فرمان امام (نهاد حکومتی) پس اینقدر با ذوق قلم نزنید سردبیر عزیز اجرا میکنند عزیزم،، حالا ایثارگران را به سوراخی در کشتی تشبیه میکنند

  19. هیچ بزرگ می گوید

    سلام

  20. hamid می گوید

    سلام لطفا جواب کامنتها رو بدهید حداقل این خیلی مهمه لطفا در مورد خبری ک گذاشتین تو سایت در مورد بودجه سال ۱۴۰۱ بند ۵ رو ی توضیح بدین یعنی چی منظورش تعدیل نیروهای شرکتی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نظرات بسته شده است.