مخابرات ما
خبرگزاری مخابرات ما

مدیر عامل مخابرات: سیاست‌گذاری اشتباه دولت‌ها چه‌ بلایی سر صنعت مخابرات‌ آورد؟

مخابرات ما- مهندس سلطانی مدیر عامل مخابرات ایران : سیاست‌گذاری اشتباه دولت‌ها چه‌ بلایی سر صنعت مخابرات‌ آورد؟

 

مخابرات ما – به نقل از تسنیم- مدیرعامل شرکت مخابرات ایران با بیان اینکه دولت تدبیر و امید توازن درآمد و هزینه شرکت مخابرات را به‌هم زد، گفت: اگر الزامات اصل ۴۴ رعایت شده بود، در ارزیابی‌های بین‌المللی سطح قابل‌توجهی داشتیم.

خبرگزاری تسنیم: مدیرعامل شرکت مخابرات ایران با بیان اینکه دولت تدبیر و امید توازن درآمد و هزینه شرکت مخابرات را به‌هم زد، گفت: اگر الزامات اصل ۴۴ رعایت شده بود، در ارزیابی‌های بین‌المللی سطح قابل‌توجهی داشتیم.

مجید سلطانی مدیرعامل شرکت مخابرات ایران به تشریح آنچه بر سر شرکت و صنعت مخابرات ایران پس از واگذاری در سال ۸۸ به‌ویژه در دولت‌های یازدهم و دوازدهم آمد پرداخت و گفت: بعد از خصوصی‌سازی بنا بود دولتها به‌طور کامل قانون اصل ۴۴ را اجرا و رعایت کنند. در حوزه فناوری اطلاعات اگر این قانون رعایت می‌شد اکنون در سطح قابل‌توجهی حتی در ارزیابی بین‌المللی در این حوزه بودیم. مهمترین و اثرگذارترین عامل خسارت به صنعت ICT کشور اجرای ناقص قانون اصل ۴۴ بوده است خصوصاً در سالهای ۱۳۸۸ تا ۱۴۰۰ تصمیمات دولتها با روح قانون در تضاد بوده است.

چرا دولتها به اجرای اصل ۴۴ اهتمام نشان ندادند

 

وی افزود: علت عمده این موضوع در عدم درک صحیح قانون و عدم تبیین اثرات مثبت اجرای کامل این قانون در رشد اقتصادی کشور بوده است و علاقه دولت‌ها در ایفای نقش اجرایی و در روند مدیریت شرکتهای واگذارشده به‌وضوح قابل مشاهده است و این گونه دخالت دولتها فرای قانون باعث تعارض بین سهامداران و دولتها شده است. ریشه این دخالتهای غیرقانونی هرچه باشد و با هر انگیزه‌ای اتفاق بیفتد اداره را دچار سردرگمی می‌کند به‌طور مثال این تعارض در شرکت مخابرات ایران باعث شده است طول زمان مدیریت در صندلی مدیرعاملی در این شرکت بزرگ کشور به‌طور متوسط ۱۵ ماه باشد که مسلماً این امر باعث ایجاد و تحمیل هزینه‌های زیاد برای شرکت شده است.

* دولت تدبیر توازن درآمد و هزینه شرکت را به‌هم زد

سلطانی درباره برخی اقداماتی که در دولت قبل باعث ضربه زدن به شرکت و صنعت مخابرات شد، گفت: یکی از بحث‌های هر شرکت موضوع درآمد و هزینه است.کاری که دولت تدبیر و امید انجام داد این بود که توازن درآمد و هزینه شرکت مخابرات را برهم زد. اولین کاری انجام دادند، نگه‌داشتن (تثبیت) تعرفه مکالمات صوتی بود.

وی افزود: پیش از آنکه شرکت مخابرات خصوصی شود، تعرفه مکالمات تلفن همانند دیگر نرخ‌ها مثل تعرفه آب، برق و گاز در اسفند هر سال براساس لایحه بودجه به مجلس ارائه می‌شد ولی پس از سال ۱۳۸۸ و خصوصی‌سازی شرکت مخابرات، افزایش تعرفه مخابرات در لایحه بودجه سالیانه به مجلس حذف شد.

* تعرفه تلفن ۱۲ سال میخکوب شد

مدیرعامل مخابرات با اشاره به اینکه از سال ۸۸ که مخابرات خصوصی شد تا سال ۱۴۰۰ به دلیل رشد شدید تورم، هزینه‌های نیروی انسانی شرکت ۱۳ برابر، و در موضوع تجهیزات ارزی-ریالی هزینه‌ها تقریبا ۲۰ برابر و در حوزه ارزی (براساس ارز ۲۸۵۰۰) هزینه‌ها ۳۰ برابر شده است، افزود: در طرف مقابل درآمد مخابرات در بحث مکالمات صوتی نه تنها طی ۱۲ سال اخیر افزایش پیدا نکرده است بلکه درآمد سالیانه در حوزه تلفن‌های ثابت از ۲ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان به ۱۴۰۰ میلیارد تومان رسیده است.

وی در خصوص شرایط قانونی تعرفه‌گذاری پس از واگذاری گفت: تعرفه‌گذاری پس از واگذاری از بودجه خارج شد و دیگر مجلس به آن ورود نکرد و متاسفانه مجلس نظارت هم نکرد. به این ترتیب تعرفه‌گذاری در حوزه مخابرات به کمیسیون تنظیم مقررات منتقل شد. از سوی دیگر و بنابر قانون اصل ۴۴ شورای رقابت اعلام کرد که به این دلیل خدمات انحصاری مخابرات در حوزه مکالمات صوتی، این شورا باید تعرفه‌گذاری کند.

*سازمان تنظیم مقررات جلوی مصوبه قانونی شورای رقابت را گرفت

سلطانی با اعلام اینکه البته شورای رقابت مصوبه خوبی داشت که این مصوبه نیز اجرایی نشد، افزود: سازمان تنظیم مقررات و وزارت ارتباطات با طرح شکایت‌های متعدد در سال‌های ۹۲ و ۹۳ جلوی اجرای مصوبات شورای رقابت را گرفتند و یا مصوبات قانونی شورای رقابت را به مخابرات ابلاغ نکردند و به این ترتیب جلوی تعدیل تعرفه‌ها متناسب با تورم گرفته شد، در حالی که هزینه‌های مخابرات سال به سال افزایش پیدا کرد و در نهایت در بخش تلفن ثابت وارد زیان شدیم.

وی با اشاره به اینکه شرکت مخابرات یک بخش سیار و یک بخش ثابت دارد، افزود: در بخش سیار ۹۰ درصد شرکت همراه اول متعلق به مخابرات است. البته این شرکت بورسی خود هیئت مدیره و مدیر عامل جداگانه دارد. در حوزه تلفیقی ما زیان ده نیستیم چرا که سود این ۹۰ درصد زیان ما را می‌پوشاند لازم به ذکر است که  در بررسیهای شاخص های مالی و نیز پارامترهای بنیادی شرکت ارتباطات سیار و شرکت مخابرات ایران مشاهده می شود که نسبت سود به سرمایه شرکت مخابرات ایران در صورتهای تلفیقی بسیار نامطلوب می باشد در صورت مقایسه این نسبتها با اپراتورهای بین الملی منطقه فاصله زیادی وجود دارد حتی در مقایسه بازدهی سرمایه در صنعت ارتباطات با صنایع پتروشیمی و معدن و سایر صنایع در داخل کشور این اختلاف به چشم می خورد و نتیجه این عملکرد دولتها این می باشد که به غیر از شرکت مخابرات ایران که خود را ملزم به توسعه ارتباطات می داند سایر شرکتها درآمد حاصل شده را به سایر صنایع مانند کاشی سازی و بیمه و ساخت و ساز منتقل نمودند .

* مدل رفتاری دولت قبل صنعت مخابرات را زمین زد/ نرخ بازدهی در ۸ سال ۱۸درصد کم شد

مدیرعامل مخابرات خاطرنشان کرد: تمام اقداماتی که دولت‌های گذشته به ضرر این شرکت انجام دادند، سبب شد نرخ بازگشت سرمایه شرکت در خطوط ثابت از ۱۹٫۴۱ درصد در سال ۹۳ به ۱٫۶۸ درصد در سال ۱۴۰۱ برسد. این مدل رفتار سبب شد تا کل صنعت ICT زمین بخورد. الان سرمایه‌گذاری در این حوزه چه توجیهی دارد وقتی که بازدهی سرمایه ندارد. شما اگر بخواهید امروز برای ایجاد یا توسعه این صنعت وام بگیرید باید ۲۳ درصد سود بانکی پرداخت کنید برای صنعتی که فقط ۱٫۶ درصد بازدهی دارد.

وی افزود: توجه داشته باشید که نرخ بازگشت سرمایه (ROA) همراه اول هم طی این مدت از ۲۷ درصد به ۷٫۷ درصد کاهش یافته است. به عبارت دیگر کل این صنعت در حال نابودی است. تمام این موارد به دلیل سیاست‌گذاری‌های اشتباه سازمان تنظیم مقررات و وزارت ارتباطات است که از دولت قبل دنبال شد و متاسفانه همچنان در همین مسیر جلو می‌رود.

* سازمان تنظیم مقررات طی ۱۲ سال ۲۰هزار میلیارد تومان به مخابرات ضرر زد

مدیرعامل مخابرات با تاکید بر اینکه قسمت اعظم مشکلات این شرکت طی سالهای گذشته زائیده دولت بوده است، نه نتیجه عملکرد شرکت، افزود: شرکت مخابرات براساس قوانین بالادستی فعالیت می‌کند. شما قصد دارید که شرکت را مدیریت کنید اما هیچ اختیاری در درآمدهای شرکت ندارید و از سوی دیگر از بیرون شرکت هم هزینه‌های جدید به شما اضافه می‌کنند، در این شرایط نمی‌توانید مدیریت کنید.

سلطانی با اشاره به اینکه شرکت مخابرات امروز ۵۰ هزار نفر نیروی کار مستقیم و حدود ۵۰ هزار نفر هم بازنشسته دارد و شاید بزرگترین شرکت در جمهوری اسلامی ایران است، افزود: تصمیماتی که براساس مصوبات کمیسیون تنظیم مقررات اعمال شده در نهایت سبب شده است تا حدود ۲۰ هزار میلیارد تومان زیان طی ۱۲ سال به مخابرات وارد شود.

* هزینه ثابت تلفن تنها مربوط به هزینه‌های نگهداری است/ ۱۲هزار سوئیچ پشت خطوط تلفن است

وی با اعلام اینکه در زمان وزارت آذری جهرمی و در سال ۱۴۰۰، بالاخره توانستیم با چالش‌های زیاد مصوبه شماره ۴۶۶ شورای رقابت را دریافت کنیم، گفت: شورای رقابت فرمول هزینه نگهداری خطوط ثابت مخابرات را براساس صورت مالی سال ۱۳۹۹ شرکت تصویب و به وزارت ارتباطات ابلاغ کرد.

سلطانی تصریح کرد: در این فرمول یک عدد ثابت در مکالمات صوتی داریم و یک عدد متغیر. عدد ثابت به معنای حق نگهداری یک خط تلفن است. یک خط ثابت چه کار بکند و چه کار نکند برای ما هزینه دارد. علتش این است که همیشه باید بوق آن فعال باشد. به محض اینکه شما تلفن را برمی‌دارید تلفن باید کار کند.

مدیرعامل مخابرات با تاکید بر اینکه ۱۲ هزار سوئیچ با صدها کیلومتر کابل وصل به مشترک شبا‌نه روز به یکدیگر متصل هستند، افزود: این سیستم برق مصرف می‌کند، نیروی انسانی بر روی آن نظارت می‌کند، هزینه‌های تعمیر و نگهداری، سرقت و آسیب در اثر بلایای طبیعی را نیز دارد. هزینه ثابت (۲۰ هزار تومان تعیین شده) حداقل هزینه استاندارد نگهداری یک خط تلفن است.(براساس صورت های مالی حسابرسی شده سال ۱۳۹۹)

* ضرر ۸هزار میلیارد تومانی وزارت ارتباطات به مخابرات

مدیر عامل شرکت مخابرات ایران گفت: دولت تدبیر و امید علاوه بر اینکه جلوی درآمدهای مخابرات را گرفت، طرحی با عنوان هم‌کدسازی را هم ابلاغ کرد. قبلا در استان تهران اگر می‌خواستید با فیروزکوه تماس بگیرید باید کد می‌گرفتید، به این ترتیب باید هزینه بیشتری پرداخت می‌کردید چرا که تماس بین شهری بود. پس از هم‌کدسازی در استان تهران دیگر نیازی به گرفتن کد نبود و شما می‌توانستید با شهر های یک استان بدون تعرفه اضافه تماس برقرار کنید.

وی با اشاره به اینکه این تغییرات برای تمام مکالماتی است که در درون تمام شهرهای استانها صورت گرفته است، افزود: این تغییرات سبب ایجاد هزینه‌های زیادی برای شرکت مخابرات ایران شد و علیرغم اینکه مطابق قانون بودجه سال ۱۳۸۶ و همچنین با توجه به قانون اصل ۴۴ دولت مکلف به جبران این کاهش درآمد و هزینه‌های قیمت‌گذاری دستوری بود، ولی جبران نشد.

سلطانی این عملکرد وزارت ارتباطات را موجب زیان ۸ هزار میلیارد تومانی شرکت مخابرات ایران عنوان کرد و گفت: این رقم با در نظر گرفته هزینه‌هایی است که تا امروز به شرکت مخابرات ایران تحمیل شده است.

*برداشت ۱۳۰هزار میلیارد تومانی دولت از جیب مخابرات

وی افزود: تمام این ضربات دولت قبل به پیکره صنعت و شرکت مخابرات درحالی است که از زمان خصوصی شدن مخابرات، تنها کسی که سود برده، دولت بوده است. بدون لحاظ هزینه‌های پرسنلی کارمندانی که از دولت جدا شدند، ۶۵ هزار میلیارد تومان دولت از شرکت مخابرات پول گرفته است که با هزینه‌های پرسنلی این عدد به ۱۳۰ هزار میلیارد تومان می‌رسد. زمانی که این شرکت خصوصی شد کلیه حقوق ۳۳ هزار نفر پرسنل آن از بودجه سالیانه به شرکت مخابرات منتقل شد.

سلطانی با اشاره به اینکه در کنار آن پرداخت امتیازات ویژه به بازنشستگان نیز برعهده شرکت مخابرات قرار گرفت، افزود: شرایط بازنشستگان شرکت مخابرات با همه بازنشستگان شرکت‌های واگذار شده دولتی متفاوت است. مخابرات حتی پس از واگذاری، رفاهیاتی که معمولا برای کارمندان دولت پس از بازنشستگی قطع می‌شود، را قطع نکرده و پرداخت آن ادامه پیدا کرد. این مسئله مبنای قانونی ندارد بلکه بر اساس آیین‌نامه داخلی شرکت انجام می شود.

* یارانه صدهامیلیاردی مخابرات به FCPها با مصوبه تنظیم مقررات

مدیرعامل مخابرات تصمیم دیگر سازمان تنظیم مقررات در دولت قبل ضد مخابرات راالزام شرکت مخابرات ایران به ارایه  خدمات به شرکت‌های FCP بدون پرداخت هزینه تمام شده از سوی FCPها اعلام کرد و گفت: بحثی را داریم با عنوان خدمات به شرکت‌های FCP. این شرکت‌ها از زیر ساخت مخابرات استفاده می‌کنند. به این نحو که شرکت‌ها دستگاه خود را در مرکز ما قرار می‌دهند وبدون اینکه ریالی در بخشهای ایجاد مرکز مخابراتی و ایجاد شبکه و تهیه نیازمندیها مانند برق سرمایه گذاری نمایند با بهره گیری از سرمایه های مخابرات ایران و زیرساخت های این شرکت بدون پرداخت حتی هرینه نگهداری  بابت این زیر ساخت ها نسبت به ارایه خدمات و کسب سود اقدام می نمایند

وی افزود: به عنوان مصداق براساس مصوبه سازمان تنظیم مقررات در سال ۸۴ یا ۸۵، شرکت هایFCP بابت استفاده از سیم مسی مخابرات ایران تا منزل مشترکین  به ما ۱۰۰۰ تومان می‌داده است و امسال در سال ۱۴۰۲ نیز همان ۱۰۰۰ تومان را پرداخت می‌کنند. به دلیل عدم بروزرسانی هزینه‌هایی که این شرکت‌ها بابت آن از ما خدمات می‌گیرند، فقط سال گذشته ۵۰۰ میلیارد تومان یارانه  به شرکت‌های FCP دادیم که امسال این رقم به ۸۰۰ میلیارد تومان می‌رسد. این تصمیم سازمان تنظیم مقررات بوده است تا مخابرات را متضرر کند و این زیان در صورت‌های مالی شرکت‌های FCP به سود شود.

 

1448180cookie-checkمدیر عامل مخابرات: سیاست‌گذاری اشتباه دولت‌ها چه‌ بلایی سر صنعت مخابرات‌ آورد؟

Please rate this

0 1 2 3 4 5
82 نظرات
  1. همایون می گوید

    سیاست گذاری اشتباه انتصاب تووووو به عنوان مدیر عامل بوووووود که همه را به فنا داده است

  2. معصوم می گوید

    سر دبیر
    سلام
    من چندین بار محرمانه پیام دادم مشکلاتمو گفتم
    به مخابراتم گفتم
    لطفا التماس می کنم مثل همیشه کمک کنید
    خیلی به کمک نیاز دارم

    1. سردبیر - مخابرات ما می گوید

      شما گفتید
      ولی هیچ مشخصاتی بهم ندادین
      باور کنید در مسائل مالی دخالت نمی کنم
      ولی مشخصات بدین ببینم چکار میشه کرد

  3. ناشناس می گوید

    تا تیر ماه ۱۴۰۲ از رزمنده ها بیمه تکمیلی (سهم فرد ) وبیمه داندانپزشکی (سهم فرد )که جما مبلغ ۵۷۸۰۰۰۰ ریال بود کسر نمیشد از تیر ماه ۱۴۰۲ مبلغ ۵۷۸۰۰۰۰ ریال از رزمنده ها کسر میگردد چرا ؟؟؟
    با کسر مبلغ فوق از کمک هزینه خواربار ماهیانه ۷۰۰۰۰۰ تومان بن به اینجانب تعلق میگیرد .
    بنده فیش خواربار شهریور ۱۴۰۲ را از حسابداری استان گرفتم .مخابرات ایران اینقدر میخواهد کسر کند تا مبلغ بن خواربار با کسورات برابر شود.

  4. رضا از اهواز می گوید

    برادر من سردبیر عزیز مخابرات پول داره برای پرداخت حقوق اما نمیخواد پرداخت کنه علتش اینا میخواد صدای پرسنل رو در بیاره و یه طوری مقدمات افزایش تعرفه رو سریعتر پیش ببره اما این مسیری که داره میره کاملا اشتباهه و سلطانی و محمودی سرشون بیکلاه میمونه

  5. البرز می گوید

    در حال حاضر مشکل مخابرات حضور خود اقای سلطانی و هییت مدیره است

  6. مشتی ماشالا می گوید

    سلام جناب سردبیر تمام این فرمایشات سلطانی درست . چرا استعفا نمیده . چرا این چند سال که مدیر عامل بود . عنوان نکرد. حتما بهش پاداش ندادن . داره غلط کاری دولت را میگه .

  7. مظلوم خراسانی می گوید

    سلام سلطانی تا حدودی راست میگه و داره توپ رو به زمین دولت قبل میندازه در کنار همه این حرفها بی کفایتی مدیران و حفظ صندلی مدیریتی به هر قیمتی ,بلای خانمان سوز مخابرات شده و روز به روز در این باتلاق بیشتر فرو میرود …
    راستی از پولی که زمان اقای صدری با سفارش اذری جهرمی به تیم پرسپولیس قرض دادن چه خبر وصول شد یا خیر اگه نشده همون رو پس بگیرن بزنن به زخم مخابرات

  8. خدمات اول می گوید

    والا زمان دولت تدبیر و امید اوضاع خیلی بهتر بود. ایشونم مثل اون عزیز شش کلاسه خوب بلده فرافکنی کنه.

  9. هادی می گوید

    دلم سوخت مدیریت یعنی به قیمت اخراج شدنت باید نمیذاشتی شرکت ضرر کنه این حرفها را باید زودتر میزدی الان که کشتی به گل نشسته ناخدا دیگه فایده نداره

  10. خدا هرگز کسایی رو که حق خوردن نمیبخشه! می گوید

    شما حرف زدنتون آهنه و سکوتتون طلاست.
    لطفاً طلایی باشید.
    ۸۰ درصد مشکلات مخابرات و کارکنان زحمت کش اون هم زیر سر شماست.
    وقتی نه تدبیری داری و نه درایتی و یا تخصصی در زمینه ی مخابرات میشه اوضاع الان مخابرات کبیر ایران.
    سیاست نخ نمای قدیم و فوق العاده خنده دار که همه چیز رو تقصیر شیفت قبل بندازی.
    آقا جون شما خودت در این سه سال چه گلی به سر مخابرات زدی؟
    یک کلمه حرف فنی و دقیق ما از شما نشنیدیم.
    بس کن – مخابرات رو رها کن.

  11. اعتراض می گوید

    با این مبلغ ۶ تا ۱۰ میلیون تومان برای بازنشستگان مخابرات تهران واریز کردن که مشکلات بازنشستگان حل و فصل نمی شود
    مطالبات خواروبارورفاهیات بازنشستگان مخابرات منطقه تهران باید به طور کامل پرداخت شود.

  12. ناشناس می گوید

    جناب آقای دکتر محمودزاده رئیس هیئت مدیره شرکت مخابرات ایران در این مورد پاسخ و توضیح بدهد ۱۳۷ پروژه مخابراتی با اعتباری بالغ بر ۹۳۰ میلیارد ریال به بهره‌برداری رسید بودجه این پروژه چگونه و چطور تامین شده است.

    جناب آقای مهندس سلطانی مدیرعامل شرکت مخابرات ایران در این مورد پاسخ و توضیح بدهد ۱۳۷ پروژه مخابراتی با اعتباری بالغ بر ۹۳۰ میلیارد ریال به بهره‌برداری رسید بودجه این پروژه چگونه و چطور تامین شده است.

    1. سردبیر - مخابرات ما می گوید

      با فروش ملک
      فروش کابل و سیم مسی

  13. ناشناس می گوید

    جناب آقای مهندس سلطانی مدیرعامل شرکت مخابرات ایران در این مورد پاسخ و توضیح بدهد افتتاح ۴۲۲ طرح مخابراتی با اعتباری بالغ بر ۱۵۲۵ میلیارد ریال در استان اصفهان بودجه این پروژه چگونه و چطور تامین شده است.

  14. ناشناس می گوید

    جناب آقای دکتر محمودزاده رئیس هیئت مدیره شرکت مخابرات ایران در این مورد پاسخ و توضیح بدهد افتتاح ۴۲۲ طرح مخابراتی با اعتباری بالغ بر ۱۵۲۵ میلیارد ریال در استان اصفهان بودجه این پروژه چگونه و چطور تامین شده است.

    جناب آقای مهندس سلطانی مدیرعامل شرکت مخابرات ایران در این مورد پاسخ و توضیح بدهد افتتاح ۴۲۲ طرح مخابراتی با اعتباری بالغ بر ۱۵۲۵ میلیارد ریال در استان اصفهان بودجه این پروژه چگونه و چطور تامین شده است.

  15. ناشناس می گوید

    قرار بود بعد از واگذاری شرکت مخابرات به بخش خصوصی به بازنشستگان مخابرات سهام عدالت بدهند ولی متأسفانه از آبان ماه سال ۱۳۸۸ تاکنون هیچ خبری از سهام عدالت نیست و تاکنون هم نبوده است چرا؟

  16. بازنشسته مخابرات منطقه تهران می گوید

    کسرمعوقه سال جای مبلغ ۲۷۷۴۳۰۲۲ ریال دی ماه سال ۱۴۰۱
    بدهی دفتری مبلغ ۵۰۳۴۳۸۶ ریال بهمن ماه سال ۱۴۰۱
    بدهی دفتری مبلع ۱۷۶۷۴۲۵۰ ریال اسفند ماه سال ۱۴۰۱
    بدهی دفتری مبلغ ۵۰۳۴۳۸۶ ریال اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۲
    بدهی دفتری مبلغ ۵۰۳۴۳۸۶ ریال فروردین ماه سال ۱۴۰۲
    بدهی دفتری مبلغ ۲۵۷۱۰۹۱ ریال خرداد ماه سال ۱۴۰۲
    فیش حقوقی خرداد ماه سال ۱۴۰۲ فقط مبلغ ۲۴۶۳۲۹۴ ریال به حساب کارت صادرات واریز کردن.
    بازنشسته مخابرات منطقه تهران

  17. ناشناس می گوید

    با سلام
    به گزارش خبرنگار ایلنا، تعدادی از بازنشستگان مخابرات ایران در استانهای اردبیل، لرستان، اصفهان، فارس، خوزستان و کرمانشاه؛ امروز دوشنبه، ۳ مهرماه، مقابلِ اداراتِ مخابرات تجمع کردند.

    این بازنشستگان به‌ عدم توجه مسئولان به مطالباتشان اعتراض داشتند. اجرای آیین نامه‌ی اداری استخدامی سال ۸۹ مهمترین خواسته‌ی این بازنشستگان است.

    به گزارش خبرنگار ایلنا، روز گذشته، دوشنبه ۳ مهر، تعدادی از بازنشستگانِ مخابرات به‌ عدم توجه به مطالباتشان اعتراض و در چند استان تجمع برگزار کردند. از قرار معلوم در جریان این تجمعات؛ برخی از بازنشستگان در استان خراسان رضوی بازداشت شده‌اند.

    در همین رابطه، انجمن صنفی بخش خصوصی شرکت خدمات اول مخابرات منطقه فارس در نامه‌ای خواستار آزادی این بازنشستگان شد.

    این نامه بر صنفی بودن تجمعات بازنشستگان تاکید کرده و بی‌توجهی مسئولان نسبت به بی‌قانونیِ شرکتی مخابرات را مورد انتقاد قرار داده است.

  18. ناشناس می گوید

    سیاست‌گذاری اشتباه دولت‌ها به همراه مدیران شرکت مخابرات ایران چه‌ بلایی سر صنعت مخابرات‌ آورد؟

    1. سردبیر - مخابرات ما می گوید

      بلای حاضر

  19. علیرضا می گوید

    این مطالب خیلی وقته پوسیده شده.عروس رقصیدن بلد نیست میگه زمین کجه
    بس کنید بابا این موضوعات تکراری رو.کارشون شده انداختن تقصیر به گردن کس دیگه
    اگه راست می گید و این دولت خیلی هنرمنده تمام این خسارتها رو جبران کنه.کاری نداره مگه نمیگی دولت تدبیر و امید این جوری اون جوری.به این دولت فعلی بگو درستش کنه تعرفه رو ببره بالا
    این قدر چرت و پرت تحویل ما ندید شما بلد نیستی یه نظمی به پرداختها بدی چی داری می گی
    جمع کن برو بابا

  20. اعتراض می گوید

    با سلام امروز دوشنبه ۱۰ مهر ۱۴۰۲ شد اما خبری از بن خواربار ورفاهیات بازنشستگان مخابرات نشد !!!!! مگرقرار نبود بن خواربار بازنشستگان از تیر ماه ۱۴۰۲ پرداخت شود پس چه شد ؟؟؟!!!!!!

    1. البرز می گوید

      برادر من کم از مخابرات خوردید هر کدام دو تا دوتا خونه دارید چی میخواید از مخابرات .گناه ما شاغل ها چیه که باید تاوان شمارو پس بدیم

نظرات بسته شده است.