مخابرات ما
خبرگزاری مخابرات ما

بخوانید و عبرت بگیرید؛ مقایسه حقوق شرکت مخابرات و سایر شرکتها!

 [box]مخابرات ما – چندی پیش نویسنده , چنین سوژه ای را به سردبیر پیشنهاد کرد و موافقتش را برای طرح گرفت. اما واقعا فکر نمی کردم به این جالبی از آب در بیاید![/box]

مقایسه حقوق کارشناسان در شرکت مخابرات و شرکتهای مشابه

نوشته : محمود 

مخابرات ما – در ذیل سعی  نموده ام تا نخست مقایسه ای بین حقوق پرسنل مخابرات و سایر شرکتها و سازمان های کشور انجام دهم و سپس مقایسه ای بین حجم کار و پیچدگی کار و دانش فنی مورد نیاز برای اداره سیستم های مخابراتی و دیگر سازمانها و شرکتها انجام دهم

در وهله نخست مقایسه حقوق ها :

حکم اینجانب با حدود 26 سال سابقه کار و مدرک لیسانس در سال 95  برابر 3,200,000 تومان بوده و هرچند که تمامی کارمندان و پرسنل دیگر سازمانها وشرکتهای کشور به هیچ وجه حقوق واقعی خود را ابراز نمی کنند (حتی برای خانواده و دوستانشان )، بویژه هنگامی که بر خلاف انتظارات خودشان و جامعه متوجه سطح بسیار پایین حقوق پرسنل رسمی مخابرات میشوند.

آمار و ارقامی که در زیر ارائه گردیده است بصورت تقریبی بوده وبا لطائف الحیلی بدست امده اند.

وملاک , افرادی با سابقه بالای 25 سال و مدرک لیسانس بوده است.ضمن اینکه اعداد زیر حقوق یک ماه کارشناسی است.

 

شرکت نفت مناطق       بیش از 12.000.000 تومان

شرکت گاز                  بیش از 12.000.000 تومان

شرکت زیر ساخت        بیش از 12.000.000 تومان

اداره برق                    بیش از 12.000.000 تومان

تامین اجتماعی            بیش از 10.000.000 تومان

اداره آب                    بیش از 8.000.000 تومان

ثبت اسناد                  بیش از 7.000.000 تومان

دخانیات                     بیش از 7.000.000 تومان

بیمارستانها                 بیش از 5.000.000 تومان

نیروی انتظامی            بیش از 4.000.000 تومان

مخابرات                    دقیقا    3.200.000 تومان

آموزش و پرورش         حدود   2.500.000 تومان

 

البته این مقایسه در شرایطی انجام شده که کارشناسان بررسی شده فاقد هر نوع پست و مقامی باشند واز حق شیفت نیز استفاده ننمایند.

یعنی مخابرات آن اسطوره زمانهای نه چندان دور که تمامی سازمانها و شرکتها حقوق خود را با آن مقایسه میکردند , چه از شرکت نفت که اندکی بیشتر از مخابرات حقوق میگرفتند تا دیگر سازمانها که خیلی کمتر از مخابرات حقوق میگرفتند , اکنون دچار چه وضع اسفناکی شده است که حتی پرسنل رسمی و با سابقه کار بالا در اداره زندگی خویش مانده اند.

 

سپس به مقایسه سختی کار بین سازمانهای مذکور میپردازیم :

ممکن است عده ای بگویند که کار کردن در شرکت نفت و بویژه بخش حفاری آن بسیار سخت است , اینجا این پرسش پیش می اید که آیا سخت تر از پرسنل شبکه کابل و فیبر نوری و یا پرسنل دکل بند و یا BTSMAN مخابرات که در زیر برف و باران و آفتاب سوزان انجام وظیفه میکنند؟

قطعا انهایی که با سختی کار در شرکت نفت و بخشهای ذکر شده مخابرات آشنایی دارند , تایید مینمایند که پاسخ منفی است .

 

بعد می رویم سراغ سطح دانش فنی مورد نیاز  برای اداره شبکه های مخابراتی و همچنین شرکتهای مذکور :

همگان میدانند که سطح دانش فنی مورد نیاز برای اداره کردن و نگهداری مراکز سوئیچ اعم از شهری و LTX  و موبایل و مراکز دیتا و ماکس و PCM  و مایکرو ویو و BSC   و RNC  و دیگر مراکز و نود های شبکه مخابراتی حتی بمراتب بالاتر از سطح دانش مورد نیاز برای اداره کردن واحد کنترلی حتی یه رآکتور هسته ای میباشد , واحد های کنترل شبکه برق و پالایش گاهها و پتروشیمی ها که اصلاً این وسط محلی از اعراب ندارند.

در شبکه برق کشور , غالب شبکه یا بصورت کابل های مسی است و یا ترانس های کاهنده ولتاژ که عملا المانهایی پسیو و غیر فعال محسوب میشوند که خرابی آنها اگر نگویم در حد صفر است , آنقدر در مقایسه با شبکه مخابراتی کم میباشد که قابل صرف نظر کردن میباشد.

در عوض شبکه مخابراتی بصورت روزانه دچار خرابی و اشکال میگردد و نیاز به مراقبت شبانه روزی و پیوسته و بالطبع آن هزینه بالاتر و زحمت بیشتر پرسنل را دارد.

بجز شرکت زیر ساخت , در مابقی سازمانها و شرکتها , شاید  سختی جسمی و روحی کار در حد یاد گرفتن نحوه کار کردن با یک نرم افزار آنهم به زبان فارسی و آنهم شاید چند سالی یکبار  میباشد.

در بین تمامی شرکتهای نامبرده , شاید فقط شرکت زیر ساخت است که نیازبه دانش فنی تا حدودی به اندازه شرکت مخابرات اعم از ثابت یا موبایل و دیتا را دارد.

 

حالا بریم سراغ دلایل پایین بودن وحشتناک حقوق پرسنل مخابرات.

چیزی که در وهله نخست به ذهن خودم رسید این بود که شاید هزینه برق مصرفی مخابرات را با تعرفه ای بالاتر از تعرفه تجاری محاسبه مینمایند , که بعد متوجه شدم که هزینه برق هرچی که باشد برای مخابرات و زیر ساخت یکی میباشد , پس دلیل چیز دیگری باید باشد.

دلیل بعدی میتوانست پایین بودن هزینه مکالمات وبالطبع درآمد شرکت باشد , که این دلیل نیز نمی تواند درست باشد چون شرکت زیر ساخت نیز فقط بخشی از درامد مخابرات را تحت عناوین مختلف از مخابرات استانها دریافت میکند    ولی با توجه به اینکه حداقل 95 درصد شبکه مخابراتی متعلق به استانها بوده و مخابرات استانها در هر کوچه و پس کوچه ای و در هر کوی وبرزن اقدام به برقراری شبکه نموده است ولی در عمل 15 درصد درآمد مستقیماً به زیرساخت پرداخت می شود.

پس این قضیه میتواند بخشی از علت باشد.

دلیل بعدی تعداد زیاد کارمندان شرکت مخابرات میتواند باشد , ولی در مقایسه با همین شرکت زیر ساخت که  کمتر از 5 درصد  شبکه مخابراتی را دارا میباشد , تعداد کارمندان مخابرات استانها باید بیش از 20 برابر زیر ساخت باشد ولی در عمل شاید تعداد کارمندان رسمی و خصوصی مخابرات فقط 10 برابر کارمندان رسمی و خصوصی شرکت زیر ساخت میباشد .

واین یعنی به نسبت حتی تعداد کارمندان مخابرات استانها کمتر از زیر ساخت میباشد.

پس آنگونه که عده ای تعداد بالای کارمندان مخابرات را دلیل پایین بودن حقوق آنها عنوان میکنند , صحت ندارد.

ودلیل مهمتر و بظاهر منطقی تری که برخی مثلاً کارشناسان زبده عنوان میکنند اینست که مالکین جدید , شرکت را بصورت قسطی خریده اند و بایستی از محل در امد شرکت مخابرات اقساط انرا پرداخت نمایند , با توجه به اینکه سهامداران جدید هر سال حدود 950 میلیارد تومان  به دولت پرداخت میکنند و با فرض اینکه تعداد کارمندای رسمی شرکت مخابرات ایران حدود 20000 نفر باشند , یعنی به ازای هر کارمند ماهی حدود 4.000.000 تومان خواهد شد .

که ظاهرا دلیل اصلی حقوق پایین کارمندای مخابرات , همین عامل بنظر میرسد.

ولی اگر همین مقدار را به حقوق کارمندان مخابرات اضافه نماییم , بازهم اختلاف قابل توجهی با شرکتهای برق و زیر ساخت وجود خواهد داشت, یعنی تنها دلیل این نمی تواند باشد.

 

نتیجه: 

حالا   دلیل هر چه که باشد به من کارشناس ربطی ندارد و آنچه از دید من و بقیه همکاران مهم است این است  که مدیران ارشد مخابرات بایستی به فکر راه چاره ای برای افزایش حداقل سه برابری حقوق کارمندان مخابرات باشند .

و سهامداران جدید مخابرات اگر توانایی اداره شرکتی با ویژه گیهای ذکر شده از نظر سختی و پیچیده گی های فراوان آن و توقعات جامعه از وضعیت حقوقی و رفاهی کارمندان آنرا نداشتند , نباید در اداره امور این شرکت تایید صلاحیت می شدند و اینچنین مشکلات عدیده ای را برای کارمندان زحمتکش و خانواده آنها فراهم مینمودند.

واکنون نیز به هر شکل بایستی در صدد رفع اختلاف حقوقی کارمندان شرکت باشند که این هم  مشکل مدیران ارشد میباشد نه کارمندان شرکت.

******

759230cookie-checkبخوانید و عبرت بگیرید؛ مقایسه حقوق شرکت مخابرات و سایر شرکتها!

Please rate this

0 1 2 3 4 5
87 نظرات
  1. بانوی شرکتی می گوید

    ما شرکتی ها هم 10/000/000 حقوق میگیرم … فقط به ریال

    واقعا رومون نمیشه بعد از 10-12 سال سابقه جایی حقوقم رو بگم. مخابرات کلاهشو بالاتر بگذاره

    1. محمد می گوید

      به خدا حق دارید
      امیدوارم خداوند روزی شما را از جایی که فکر نمی کنید زیادتر کند

    2. شاپور نعمت پور می گوید

      واقعا که بقول شاعر بین ماه من و ماه گردون از زمین است تا آسمان
      امیدوارم وضع همه کارمندای مخابرات چه رسمی و چه خصوصی خوب بشه وقطعا این امر محقق نخواهد شد مگر با تلاش و پیگیری حقوق ازدست رفته مون
      با ترسیدن و حرف نزدن چیزی درست نمیشه کما اینکه
      چند سال سیاه گذشته اثبات کننده این امر بوده

      متاسفانه میبینم که به تعداد از همکارا با دیده شک و تردید به آمار های ارائه شده نگاه میکنن
      البته منم بهشون حق میدم , چون ما چند سال رو در خواب غفلت به سر بردیم و از حقوق بقیه سازمانها و شرکتها غافل شدیم

      و الانم این حقوقای کشف شده اداره جات دیگه تقریبا همه مونو شوکه کرده و باورش خیلی سخته
      ولی خب واقعیته و انکار کردنش به حل مشکلات ما مه تنها کمکی نمیکنه بلکه اگه وضع بهمین شکل پیش بره تا دو سه سال دیگه مخابرات با اختلاف حقوقی زیادی د ته جدول حقوقی قرار خواهد داشت .

  2. ناشناس می گوید

    سردبیر میشه کمی درباره نحوه خصوصی سازی پتروشیمی و شرکت برق و تفاوتش با مخابرات و سهامداران اونا و.. بذاری نمیدونم مگه اونا هم خصوصی نشدن؟ پس چرا فقط ما اینطور شدیم؟؟

  3. ستار می گوید

    سلام جناب سردبیر
    خواهش میکنم این مساله رو که میزان کسورات بابت بیمه تکمیلی توی استان ما بوشهر طبق بخشنامه موجود در سایت شرکت مخابرات استان تهران نیست برای ما پیگیری نمایید
    آخه توی بوشهر علاوه بر اینکه موسسات طرف قرارداد بیمه دانا هیچ سرویسی بما نمیدن
    از ما بجای اینکه بازا هر نفر تحت تکفل 20درصد باید کم بشه و 80درصد رو اداره پرداخت کنه. تا نفر پنجم اینجوری برخورد میشه ولی در مورد نفر ششم ببعد 100درصد از کارمند کم میشه که تخلف هست
    خواهش میکنیم پیگیری بفرمائید
    ممنون

  4. کارمند21ساله می گوید

    جالبه میگن باید چندهزارftthچندهزارvdslچندهزارفلان و بهمان که هنوز تجهیزاتش هم نصب نشده بفروشین تا مخابرات استانها ورشکست نشه..!!!!!

    1. محمد می گوید

      فروش زوری که نداریم

  5. سجاد می گوید

    سلام . ای کاش به حقوق و مزایا و امکانات شرکت همراه اول بعنوان یکی از زیر مجموعه های مخابرات ایران هم اشاره میکردید .

    1. محمد می گوید

      با سلام
      حرف دل منو گفتی
      مطمئنا سردبیر عزیز به این مسئله توجه دارند و ….

  6. م . علی می گوید

    با سلام حضورهمکاران مظلوم خودم
    تمام بلایی که به سر مخابرات آمده مسبب آن فیضی است و …

    1. سردبیر - مخابرات ما می گوید

      ای آقا!
      این چه حرفیه!
      او هم با هزاران طرح و برنامه این کار رو کرد ولی هیچکدام از برنامه هاش اجرا نشد.

  7. مهرداد می گوید

    باسلام خداقوت و باتشکر فراوان از زحمات حضرتعالی درخصوص نشرمطالب مفید وسازنده وروشن نمودن اذهان وآگاهی پرسنل زحمت کش مخابرات نسبت به حق ازدست رفته شان امیدوارم به خداوندمتعال که همیشه حق رابه حقدارمیدهدبه نظرمن کلیه همکاران بایستی درسراسر ایران به هرطریق ممکن ومقتضی پیگیرحقوق مسلم وقانونیشان باشند،یک بام ودوهوا که نمیشه، ماکه خودمان رابا مخابرات کشورهای خارجی وادارات خارجی که مقایسه نمی کنیم داریم با ادارات دیگردرکشورخودمان وزیرساخت که ازما است رامقایسه می کنیم که به نظر من حقیر مقایسه درست ومنطقی میباشد

  8. محسن می گوید

    دوست عزیز قبول دارم که حقوق مخابرات پایینه.
    ولی متاسفانه شما در مورد شرکت برق و شرکت نفت اشتباه میکنید.اظهار نظر شما در مورد سختی کار و علمی نبودن کارهای شرکت برق با عرض پوزش مضحک میباشد.وزارت نیرو وزارت خونه ای علمی میباشد که قابل مقایسه با وزارت ارتباطات نمیباشد.شما میدونید که تولید و انتقال و توزیع برق چقدر کار داره. در قسمت تولید چه قدر مباحث پایداری دینامیکی پایداری ولتاژ و هزاران موضوع باید رعایت بشه که نشه فاجعه به بار میاد.در بخش انتقال هم بخش حفاظت یکی از پیچیده ترین سیستم های دنیاست.بخش توزیع هم دیگه واقعا کارش سخته.به شما توصیه میکنم با مطالعه صحبت کنین.
    به نظم من متاسفانه ایران قسمت های اداری و کاغذ بازی بیشتر توش پوله.ولی کارای اجرایی که قلب هر شرکتی هست تو ایران ضعیفه.

    1. محمود4آزی می گوید

      با عرض پوزش در مطلب نگهداری ذکر شده و هزینه های آن که بسیار بیشتر و سختی آن طاقت فرساتر است.

  9. محمد می گوید

    با سلام
    همکاران حق دارند در زمینه کم بودن حقوقشان صدای خود را بلند کنند چرا که بر آنها ستم شده است قران کریم بلند کردن صدا را در مواردی که به شخص ظلم شده جایز می داند. همکاران عزیز به آیه زیر توجه کنید:

    لاَّ يُحِبُّ اللّهُ الْجَهْرَ بِالسُّوَءِ مِنَ الْقَوْلِ إِلاَّ مَن ظُلِمَ وَكَانَ اللّهُ سَمِيعًا عَلِيمًا
    خدا دوست نمی‌دارد که کسی به گفتار زشت (به عیب خلق) صدا بلند کند مگر آن که ظلمی به او رسیده باشد، همانا که خدا شنوا و داناست.

  10. مهدی می گوید

    با سلام
    متشکرم از اینکه به اصل مطلب پرداختید و واقعا تا فکری برای حل این مشکل نشود بقیه حرفها گزافه گویی است جالبتر از لیست بالا برای من حقوق 4 تا 6 میلیونی کارگر با مدرک سیکل کارخانه تقریبا ورشکسته کشت وصنعت کارون خوزستان و حقوق 5 میلیونی کارگر با مدرک سیکل اداره آب و فاضلاب در یک شهر کوچک( از آشنایان )می باشد.

  11. منصور می گوید

    سلام
    آیا گوش شنوایی هست
    شما نگاه کنید چه بر سر صندوق 6 درصد آورده اند .پول از جیب کارمند به حساب مخابرات ریخته میشود این پولها کجا میرود بعد من کارگر برای گرفتن سه میلیون وام باید بیش از چهر ماه نوبت بمانم ولی هنوز وام نگرفته ام آیا به نظر شما این بی کفایتی مدیران را نمی رساند .مدیر مالی هم مثل اینکه پادشاه است نه میتوانی تلفنی با او صحبت کنی نه ملاقات حضوری
    لطفا” سردبیر بررسی کند—–رشت

  12. مم می گوید

    یعنی الان ما شرکتیها باید واسه کم بودن حقوق رسمیهامون هم ناراحت بشیم؟ خودمونو که عددی بحساب نمیارن اینم از وضعیتمون طی سالها. اکثر هم با سابقه های بالا و مدارک بالا. زندگیمون تلف شد

  13. همكار می گوید

    سلام واقعا متاسفم واسه مديران مخابرات با اين نوع پرداختشون جاي تاسف داره با اموزش وپرورش كه هيچ درامدي نداره يه پله تفاوت داريم
    اخه ظلم تا كي ……………

    1. مهدی می گوید

      همکار گرامی اگر درآمد معلمین عزیز از محل کلاسهای خصوصی را لحاظ کنید به ته جدول می رسیم

  14. رضا می گوید

    با سلام
    تشکر از این دوست گرامی بابت این نوشته
    یکی از همکاران فوق لیسانس با سواد تعریف میکرد چندی پیش در یک گروه تلگرامی که همه هم کلاسی های فوق لیسانس در آن جمع بودیم و در شرکتهای مختلف کار میکردیم تصمیم بر آن شد که احکام حقوقیمان را در گروه بگذاریم . بعد از این کار من بعلت خجالت شدید از حکمم از گروه خارج شدم .
    حالا به هر علتی که این کاهش حقوق وجود دارد به نظر من باید این خجالت را آنهایی بکشند که سطح احکام کارمندان را برای منفعت بیشتر خودشان پایین نگه داشته اند .و چون انگیزه را از بین برده اند باید برای پیشبرد کار جایی دیگر به شدت هزینه کنند .

    1. شاپور نعمت پور می گوید

      کاش یه اشاره ای هم به مبالغ حکم ها شون میکردی تا ببینم , مدیران ارشد شرکت یه تکونی میخورن با دیدن وضع اسفبار حقوقی کارمندای مخابرات یا اینکه ….

      1. سردبیر - مخابرات ما می گوید

        حقوق مدیران در فاز بعدی این مطلب بررسی میشه.

        صداش بعدا در میاد!

  15. خدمات اولی می گوید

    حقوق ما هم 1/000/000 میلیون تومان
    فوق لیسانس
    12 سال سابقه
    متاسفانه اینم بگو سردبیر

    1. شاپور نعمت پور می گوید

      بخدا ما رسمیا نمی دونیم غصه وضع حقوقی خودمونو بخوریم یا وضع حقوقی بخش خصوصیامونو
      خدا خودش یه گشایشی تو وضع همه مون ایجاد بکنه

    2. سردبیر - مخابرات ما می گوید

      قربون شکلت این مطلب رو من ننوشتم
      این یه تحقیق وسیع است.
      اینجوری که شما همه نوشته ها رو بمن نسبت میدین دو روزه منو میکشن ها ….!

      1. پیام.ا می گوید

        سلام خیلی ممنون

  16. کارمند می گوید

    اینو به آقای فیضی نشون بدید
    اینم مدینه ی فاضله قلابی برید حالشو ببرید بوی گوشت میاد ولی دارن…..

  17. منتظر گفتگو می گوید

    با سلام خدمت سردبیر محترم
    با تشکر از شما که همیشه سعی کردید در این مدت چند ساله همیشه منافع کارکنان و شرکت را با هم بخواهید یعنی روش آشتی جویانه را در پیش گرفته اید انشاله که مدیران نصیحت های شما را سرلوحه کارهای سال جدید قرار دهند و دست از لجبازی بردارند . البته ناگفته نماند خربدار مخابرات سابقه درخشانی در مدیریت شرکتهایی که خریده ندارد و به نظرم امیدی بسیار کمی برای بهبود شرایط وجود دارد . شاید هم هیچ امیدی نداریم

    1. سردبیر - مخابرات ما می گوید

      سلام
      امید دلیلی است که هرگز خسته نشویم.
      هر کسی وظیفه ای دارد..وظیفه ما هم گفتن است

  18. مهدی می گوید

    با سلام

    فکر کنم دلیل اصلی رو نگفتید و اونم اینه که مخابرات خصوصی شده!!
    درسته که درآمد همان درآمد زمان دولتی شدن ولی این رو هم در نظر بگیرید اگه سرمایه گذار می خواست همین پول رو که واسه خرید مخابرات به دولت پرداخت کرده در بانک بزاره چقدر سود می گرفت؟
    از دید سرمایه گذار باید همون سود به سهامدارهای مخابرات برگرده وگرنه ارزش سرمایه گذاری نداره بنابراین همه نوعه سعی می کنند هزینه هاشون رو کم کنند و در این میون فکر می کنید زورشون به کی می رسه درست حدس زدید:
    کارمــــــــــــــنــــــــــد بدبخــــــــــــــــــــت!!! ازون بدتر کارمــــــند پیــــــمانـــــکار!!!
    و دلیل اصلی که مدیران تو مخابرات دارن درست حقوق می گیرن چیه؟؟ کنترل (زدن تو سر همین کارمنداست و بیگاری کشیدن از اونهاست) کردن همین کارمندهاست!!!
    به قول یکی از همین مدیران تازه به معاونت رسیده یکی از همین معاونت های جدید تو یکی از جلساتش می گفت :
    باید یه جوری سر کارمند رو زد که خودش نفهمه مثلا اگه می خواید حکم تعدیلش رو بدید بدون اینکه تو طول ماه بهش بگید صبح که می آد سر کار حکم اخراجش رو بهش بدید!!!
    ایــــــنه مــــدیــریت نویـــــن در مخـــــابرات!! اینم شعارش:
    هر روز بدتر از دیروز مخابرات خصوصی شده

    1. شاپور نعمت پور می گوید

      تو دنیا , هرجاییش که بری و یا بپرسی وضعیت حقوقی بخش خصوصی بهتر از بخش دولتی هست , ولی چرا تو ایران برعکسه , خودش یه سؤال جالب و مهمیه

      به نظر من مهمترین دلیلش اینه که سرمایه دارا و مالکین بخش خصوصی تو ایران اینکاره نیستن
      همون اصطلاح معروفی که بارها تو رسانه ملی شنیدیم : سرمایه دار دولت ساخته
      بر خلاف دنیا که این سرمایه دارها هستند که دولت رو میسازن و ازش حمایت میکنن ویا گاها چوب لای چرخش میذارن و در کل نفوذ بالایی در دولت دارن , اما در ایران این دولتها هستن که با استفاده از رانتهای مختلف و قدرت بالایی که دارن سرمایه دارها رو میسازن که ناگفته پیداست این سرمایه دارهای دولت ساخته چه کسانی هستن
      حالا از هرچی که بگذریم یه قانون کلی وجود داره و اون اینه که کسی که اصطلاحا ژن و شم سرمایه داری در وجودش هست و چند نسل سرمایه دار بوده و کارآفرینی کرده با اون کسایی که مثلن این ژن بصورت مصنوعی وارد بدنشون شده و یه شبه بخاطر حمایت یه جناح و حزب به اوج ثروت رسیدن , از زمین تا آسمون با هم تفاوت دارن

      اونی که اصالتا کارافرین و مدیر بدنیا اومده و یا مراحل رسیدن به این توانایی ها رو با زحمت و ریختن عرق جبین طی کرده بخوبی میدونه که مهمترین سرمایه کار و تجارتش , نیروی انسانی هست که در کنارش دارن کار میکنن و میدونه که نیروی انسانی هست که همه چی رو میسازه یا خراب میکنه ولی در مقابل اون مدیران یه شبه بر عکس چنین تفکری رو دارن واصلن بهایی برای نیروی انسانی و دغدغه هاش قائل نیستن
      و چون میدونن با سر کار اومدن جناح بعدی , هرچی بافتن پنبه میشه , لذا سعی میکنن هرچی زودتر عاقبت بخیر بشن و هیچگاه نمیرن سراغ امور پر هزینه و وقت بری مثل تحقیقات در جهت افزایش درامد و کاهش هزینه ها بصورت منطقی و متاسفاته تنها کاری که بلدن تعدیل نیروی انسانی و کم کردن دستمزد و غیره است که زود جواب بگیرن و نتیجش میشه شرکت مخابرات ایران خصوصی شده که یه موقعی که هیچی , همین حالاشم فکر کنم بزرگترین شرکت مخابراتی خاور میانس
      و به چنین وضعی افتاده
      تازه این شرکت بقول معروف بنیه دار بوده که تا حالا تونسته تا همین حد دوام بیاره وگرنه مثل بقیه شرکتهای خصوصی شده باید تا حالا فاتحه شو خونده بودیم

      البته فکر کنم شرکت برق هم خصوصی شده و اگه اینجوریه چرا تا حالا به حال نزار مخابرات نیفتاده , نمیدونم دلیلش چیه و باید همکارا یه بر رسی روش انجام بدن

      1. علی شیراز می گوید

        سلام..برادرمن شما هیچ میدونید نگهداری یک مرکز 50هزار شماره چقدر سخت هست بارها شده من نوئین که شبکه کابل هستم کابل 2400توسط اداره جات قطع شده در زمستان چه درد سری کشیدم شما میدونید همکاران من که در شبکه کابل وهوایی در تابستان درزمستان چه زجریمیکشند حقوق یک آ بدار چی از مابیشتر هست کسی نیست به فکر من همسال من باشد.. همه همکار ان مخابراتی میدونند شبکه از همه قسمتهای مخابرات سخت تر هست ولی متاسفانه زیر پا میگذارند .اون دنیا میخوایید چکار بکنید ..همه ما یک روز تولد شدیم یک روز هم میریم مطمئن باش منتطر هم باشید

  19. شاپور نعمت پور می گوید

    عالی بود و البته فقط بخشی از حقایق گفته شده
    هر چند که نمی توان مستنداتی در این مورد ارائه کرد ولی واقعا اختلاف حقوقی در همین حد یا بیشتر میباشد

    همه جا که مثل مخابرات نیست که تو سال 90 که یه 200 تومنی بیشتر از سایر شرکتها به حقوق شون که اضافه شده بود , تمام مردم شهر و حتی راننده تاکسی ها هم فهمیده بودن و هر جا که میفهمیدن طرف مخابراتیه , کرایه دو برابر ازشون طلب میکردن.
    اداره جات دیگه رو که من خبر ندارم ولی همین شرکت زیر ساخت تو سال 89 که شروع کرده بود به یارگیری و جذب نیرو از کارمندای مخابرات استانا , به همه کارمندایی که جذب میکرد , اعلام میکرد که بایستی در 3 بانک مختلف 3 حساب افتتاح کنن و دلیلشو که می پرسیدی , میگفتن واسه اینکه کارمندای بانک های که حقوق زیرساخت در آنها پرداخت میشه هم نتونن بفهمن چقد حقوق میگیریم.
    خیلی جالبه
    باید احسنت گفت به هوش و درایت و دور اندیشی مدیران مالی زیر ساخت
    و ما هم هر سال میگیم دریغ از پارسال
    خود من امسال اولین سالی بود که بخاطر مسائل مالی نتونستم عیدی جایی مسافرت برم
    قطعا وضع بقیه هم بهتر از من نبوده

    و به نظر من مهمترین دلیل این اختلاف شدید حقوقی مخابرات با اداره جات دیگه , نگاهی هست که مدیریت کلان شرکت به مسائلی از قبیل حقوق پرسنل داره که اونو به چشم هزینه میبنن نه سرمایه گذاری
    هرچند از مدیرانی که دیدگاه مشابهی در مورد آموزش دارن , نباید انتظاری غیر از این داشت.
    با تشکر از مدیریت سایت که امکان نقد و بررسی مهمترین مسئله و دغدغه فکری کارمندا رو که همین مسئله مالی هست رو دادن
    بازم متشکرم

  20. حامد شاکریان دربندی می گوید

    سلام

    به خاطر همین مسائل است که جناب سرائیان دستور لاک و مهر شدن دهانها را در کیش دادند!

    1. مهدی می گوید

      با سلام
      آقای سرائیان اگه می توانست و اختیار داشت و… آزمون اخیر را کنسل نمی کرد

      1. علی شیراز می گوید

        اینقدر بخش خصوصی خدا زده توسرش که رده های بالا هم دارن میزنن چرا اینجوری بشه یعنی ما دیگه بشر نیستیم جزو آ دمی زاد نیستیم که باید زیر سلطه پیمانکار باشیم از صبح تا عصر کار بکنیم حقوقمان زیر یک میلیون باشد جالب اینجان مراکز پنجشنبه ها سر کار هستیم ولی اداره های بالا تعطیل هستند همین جا هم فرقش گذاشتند ..اکر اونها تعطیل هستند ما هم باید مثل اونها باشیم یعنی خون اونها از ما رنگین تر هست

نظرات بسته شده است.