ارسال خبر و مطلب برای سایت مخابرات ما
[box type=”shadow” ]مخابرات ما (سردبیر) – دوستان عزیز, از زحمات شما بسیار سپاسگزارم.
جز من و شما کسی این خبرها را نمی بیند. لذا شما هر چه در نظر دارید بنویسید من با شیوه خبری اصلاحش خواهم کرد. در ابتدا حتما نام استان را (در بخش نام) ذکر کنید.[/box]
3025500cookie-checkارسال خبر و مطلب برای سایت مخابرات ما
سرورگرام ضمن ارزوی قبولی طلا عات و عرض سلام
در لیله 22 رمضان دو مطلب که احساس شد ضرورت است (در درد همکار یا حراج شان مخابرات و … )نوشتم لیکن نشر نشد یا شاید من در ارسال مطا لب دچار اشتباه شدم درهرحال مشی بزرگوار و احساس حقیر اینست که اگر مطلبی زمان انتشارش سپری شد دیگر خاصیت استفاد ه اش مثل ارد باران خورده است.
مهدی عزیزم
زحمت بسیاری می کشید
هر کدام از مطالب که برای انتشار بهر دلیلی مناسب نباشد در تیترش توضیح میدهم و به شما برمیگردانم.یعنی برای شما قابل دیدن است.
دو سه بار تاکید کرده ام مطالبتان را بعنوان (برای بررسی) ذخیره نکنید. بعنوان پیش نویس ذخیره کنید.
مطالب خاصی را جزو بررسی شده ها میگذاریم (مطالبی که قابل انتشار است ولی فعلا نم یخواهیم منتشر کنیم .زمان آن بعدا میرسد.اینها را مستقیم , چنا نآماده کرده ایم که حتی بدون مطالعه منتشر میکنیم.
لذا ممکن است روزها, به مطالب در حال بررسی سری نزنیم.
مطالب شما در اینجا می ماند!
مطلبی که در مورد رنج و رسانه نوشته بودید , با توجه به برانگیته شدن حساسیت مدیران, نوعی توهین به آنان تلقی میشود وقتی هر کاری ما گفته ایم کرده اند نمیشود توهین کنیم به آنان.
این مطلب توهسن آمیز بود لذا منتشر نکردم و به شما برگرداندم.مطالبی که برمیگردانم لطفا دوباره در ردیف انتشار نگذارید.
در مجموع مرا ببخشید خدا میداند کارم بسیار سنگین است.همین الان که با شما حرف میزنم کتف راستم بشدت می سوزد ولی فرصت استراحت ندارم
از من دلگیر نشوید و به تلاشتان ادامه بدهید.
من هر مطلبی را رد کنم و منتشر نکنم برایش یک توضیح مینویسم لطفا بخوانید
مطالبی که در ردیف انتشار است برای شما دیگر قابل رویت نیست تا تغییر داده نشود.
موفق باشید
نشکر میکنم
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران، بر مبنای تصمیمات اعلامی مجمع عمومی صاحبان سهام شرکت مخابرات ایران و با توجه به افزایش سرمایه از محل 50% سود سهام اعلامی سال 93 کارکنان، امکان مشارکت کارکنان دارنده سهام ترجیحی در استفاده از حق تقدم افزایش سرمایه میسر گردیده است.
بنابراین گزارش، کارکنان شرکت مخابرات ایران در سراسر کشور که متقاضی استفاده از امکان افزایش سرمایه خود در سهام شرکت مخابرات ایران می باشند، لازم است با مراجعه به سامانه داخلی کارکنان شرکت مخابرات ایران به نشانی www.tcie.ir نسبت به تهیه پرینت فرم تقاضای افزایش سرمایه و تکمیل آن (به شرح فرم پیوست) اقدام کرده و تحویل حوزه مالی شرکت نمایند.
اطلاعات تکمیلی در خصوص نحوه پاسخگویی و جزئیات مربوط به افزایش سرمایه سهام ترجیحی کارکنان مخابرات ایران، در سامانه داخلی کارکنان شرکت مخابرات ایران به آدرس (www.tcie.ir) در دسترس می باشد.
لازم به ذکر است شماره تلفن های اداره امور سهام معاونت مالی شرکت مخابرات ایران شامل 88170160-88548251 برای دریافت اطلاعات تکمیلی و پاسخگویی به پرسش های احتمالی در نظر گرفته شده است.
با این حساب تا فرم ها پر شوند و به تایید استان و بعدش به تهران ارسال بشوند و باز دو باره تمدید کنند و تا انجایی که من می دانم کسی هم تمایل به واگذاری نصف سود سهامش را نداره با این وقت کشی عملا حداقل یک ماه دیگه پرداخت سود را به تاخیر می اندازند. …
سلام
با توجه به دعوای کارکنان 9% جهت تغییر صندوق بهتر نیست رفاهیات را به متن احکام حقوقی بکشانند تا در زمان بازنشستگی تفاوت حقوق بازنشستگی 7% و 9% رسما به صفر برسد و یک بار برای همیشه این مشکل حل گردد
“با آرزوی رفع تبعیض”
با ادب و احترام
سلام علیکم
در خصوص مانده مطالبات انباشته سنوات قبل مربوط به سهام ترجیحی سوال داشتم .آیا بهمراه سود تقسمی امسال پرداخت می شود ؟؟؟
http://tctportal.tct.ir:7777/iservice/f?p=1002:LOGIN:3743133287921532:::::
این طلب برای کارشناسان حدود سه میلیون و برای همکارانی که در شسکام مشارکت کرده اند حدود دو میلیون تومان می باشد.
از چه طریق می توان پاسخ دریافت کرد؟؟؟؟
مطالبات انباشته؟ میشه توضیح بدین؟
مانده سودی که تقسیم نشده میگین؟
با سلام و احترام
اگر به صفحه خلاصه وضعیت اطلاعات سهام ترجیحی ، سیار و شسکام در سایت مخابرات ایران قسمت سهام به آدرس http://tctportal.tct.ir:7777/iservice/f?p=1002:LOGIN:4434307647883180:::::
بروید با وارد کردن کد ملی به عنوان نام کاربری و رمز عبور وارد صفحه مورد نظر می شوید . با کلیک بر روی مشاهده گزارش سهام گزارشی را مشاهده خواهید کرد که جزییات شش ساله سهام ترجیهی و کارمزد ها و اقساط این سهم را تا سال 93 به ریز آورده شده و می توانید این متن را مشاهده نمایید :
***احتراما بدین وسیله صورت وضعیت سهام ترجیحی تخصیصی به جنابعالی با قید اطلاعات لازم شامل
سودهای متعلقه سالیانه ، اقساط واریزی به حساب سازمان خصوصی سازی و سرمایه گذاری در سهام
ارتباطات سیار و شرکت شسکام به همراه مبالغ واریزی قبلی به حساب جنابعالی و مانده بستانکاری که
متعاقبا واریز خواهد شد را به استحضار می رساند.***
نکته چنانچه موفق به باز کردن فایل pdf ضمیمه نشدید از طریق لینک راهنما نسبت به غیر فعال کردن pop up blocker مرورگر خود اقدام نمایید.
لطفا به عبارت *** مانده بستانکاری که متعاقبا واریز خواهد شد را به استحضار می رساند.*** بیشتر توجه فرمایید.
در ضمن با حسابی که من انجام دادم و پرداخت هایی که از طرف سهام ترجیهی به حساب من واریز شده با احتساب تمام کسورات و عواید ناشی از آن دقیقا مبلغ مانده بستانکار را طلبکارم. اگر اشکال در باز کردن فایل داشتید حاضرم فایل خودم را براتون بفرستم…
این مبالغ همان زمان پرداخت شد.جدا از سود سالانه.
قبلا در سایت روی این موضوع بحث شده است
سلام
وقت بخیر
چنانچه میسر و مقدور است ارشیو مطالب این موضوع و یا لینکش را برام بگذارین. لطفا
من خودم هر چه گشتم چیزی پیدا نکردم بجز http://mokhaberatema.ir/?p=28775 که در خصوص پرداخت جدا از سود سالیانه چیزی نبود…
لطفا همکاری فرماییید. ❗ ❗ ❗
اینها خیلی قدیمی است حداقل مال دو سال قبل است
باور کنید فرصتش را ندارم
آقای ادیتور سایت
میتونین کمکش کنید؟
ایکاش وقت داشتم خودم جواب میدادم.
رییس هیات مدیره شاتل در گفتوگو با تسنیم:
مخابرات خریدار جدید پیدا کرد؛ علاقمندی اپراتور خارجی در شرایط تحریم
خبرگزاری تسنیم: رییس هیات مدیره شاتل گفت: نمیدانم چرا مخابراتی که دنبال ۱۹ هزار میلیارد تومان در یک هفته بود از درخواست ما برای خرید بلوک مدیریتیاش ناراحت شد.
http://www.tasnimnews.com/Home/Single/791590?ref=khabarfarsi
سردبیر عزیز با سلام
عدم پرداخت حق ایثارگری
احتراما باستنادابلاغیه شماره 11/40/206/ط مورخ21/10/1388 ستاد کل نیروهای مسلح و تدبیر مقام معظم رهبری به موجب ماده 3 دستور العمل مذکور سه چهارم خدمت کارکنان وظیفه ارتش سپاه….که به جبهه و مناطق عملیاتی اعزام شده ا ند داوطلب تلقی وبرابر جدول شماره 4 بند 6 فصل یکم دستور العمل شماره200/14593 مورخ 1388/2/21 شورای توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رییس جمهور از فوق العاده ایثارگری برخوردار میگردند که شرکت مخابرات از پرداخت حق ایثار گری به کسانی که سرباز بوده اند امتناع نموده حال از چه مرجعی جهت احقاق حق پیگیری کرد
اقای دکتر زارعیان! هزینه دایری یک خط تلفن چند است .؟
“هزینه دایری یک خط تلفن حداقل 500 هزار تومان است ،چگونه میتوان با 50 هزارتومان تلفن ثابت را به روز کرد؟
درامد دولت از مخابرات تاسال 87 سالانه کمتر از 600 میلیارد تومان بوده است .در سال 1394 ،این درامد به 4200 میلیارد تومان افزایش یافت.به نظر شما طی این 6 سال چه گروهی از مخابرات بیشترین سود را برده اند .؟اپراتورهای مخابراتی درسال کمتر از 12 درصد درامدشان را سرمایه گذاری می کنند،دولت بیست درصد از بودجه را به بخش عمرانی اختصاص می دهد ،مخابرات طی این سالها با دایری 4 میلیون شماره تلفن ثابت ، 30 میلیون شماره تلفن همراه و 4 میلیون پورت اینترنت تا 40 درصد درامد خود را سرمایه گذاری کرده است .، اما گفته می شود که این شرکت نسبت به سرمایه گذاری بی توجه بوده و توسعه را متوقف کره است ….”
مطالب فوق بخش از سرمقاله دکتر داود زارعیان مدیر مسئول ماهنامه علمی ،فرهنگی و آموزشی شرکت مخابرات ایران ( -ارتباطات ) در شماره خرداد ماه (شماره 223) است در این باره نکات ذیل در خورد توجه است .
1-با عنایت به اینکه پس از واگذاری مخابرات 20 درصد درامد مخابرات سهم دولت است (البته با احتساب سهام عدالت 40 درصد می شود) قطعا اگر صد درصد سهام دولتی بود درامد دولت بیش از این مقدار بود البته جناب دکتر زارعیان تصدیق میفرمایند که بخش اعظمی از درامد مخابرات در سالهای اخیر از محل فروش املاک آن حاصل شده است .ناگفته نماند کاهش نرخ محاسبه هزینه استهلا ک دارئی ها را نیز که در دوره مدیرت اعماد مبین بر مخابرات اتفاق افتاده را نباید نادیده گرفت .
2- درحالی که هنوز نه ماه از سال باقی مانده است اقای دکتربه تصریح به تحقق یافتن 4200 میلیارد تومان درآمد دولت در سال 94 اشاره می کنند این درحالی است رکود اقتصادی حاکم برکشور است و گفته می شود بیش از 20 شرکت استانی زیان ده هستند.
3- ایشان در قسمتی دیگر از این ماهنامه و در مصاحبه اختصاصی خود با ماهنامه ارتباطات ودر صفحه 22 در خصوص هزینه دایری یک خط تلفن می فرمایند: “اکنون هزینه خط تلفن ثابت در در شهری مانند تهران حدود یک ونیم تا دو میلون تومان است … .”
ازسوی دیگر آقای مهرداد حاجی حسینخانی معاونت محترم راهبرد وتوسعه کسب و کار مخابرات ایران و مدیر کل سابق دفتر تلفیق برنامه وبودجه مخابرت استان تهران در مصاحبه با ماهنامه ارتباطات و در پاسخ به این سوال که هزینه راه اندازی هرخط چقدر است؟ می گوید : “برای نصب و راه اندازی یک خط تلفن با توجه به شرایط متفاوت جغرافیایی کشور باید از 500 هزار تا یک میلیون تومان هزینه کنیم که به صورت میانگین هر خط 800 هزار تومان هزینه دارد.”
حال باتوجه به سخنان دو مدیر ارشد شرکت مخابرات ایران هزینه دایری یک خط تلفن به طور میانگین چه مقدار است .؟ با توجه به سخن اقای حاجی حسینخانی( که سابقه سه ساله مدیرت در استان تهران را دارند) که سقف یک میلیون تومان را اعلام می کنند بین رقم اعلامی ایشان وجناب دکتر زارعیان در شهر تهران از 500 هزار تا یک میلیون تومان و در سطح کشور 300 هزار تومان اختلاف وجود دارد.؟ این تفاوت فاحش آمار ارایه شده هزینه دایری یک خط در بیان آمارهای سرمایه گذاری شرکت در کلان چه تاثیری می تواند داشته باشد .؟ اگر به طور مثال دایری تلفن در شهر تهران در یک سال حدود صد هزار شماره درنظر گرفته شود هزینه سرمایه گذاری برای دایری این تعداد شماره بین 50 تا 100 میلیارد تومان در نوسان است که وقتی در مقیاس کلان شور به ان نگاه کنیم انحراف معنی داری وجود خواهد داشت .
4-وقتی سخن از اپراتور می اید به معنی شرکتی است که ارایه کننده ارتباطات سیار است بنابر این در رسانه ها وقتی از اپراتور دوم نام برده می شود منظور شرکت ایرانسل است .اما باید توجه داشت که اپراتور اول بخش از فعالیت شرکت مخابرات ایران است که علاوه بر بخش سیار درزمینه ارتباطات ثابت و اینترنت خانگی نیز فعالیت می کند . لذا این نحوه مقایسه مخابرات با اپراتورهای دوم وسوم محل اشکال است . مقایسه مخابرات با دولت نیز که وظایف قانونی مشخص و اجتناب ناپذیری دارد نیز مع الفارق است .
با توجه به اینکه جناب دکتر زارعیان در مقاله خود قضاوت را به خوانندگان واگذار کرده اند نگارنده نیز قضاوت را درباره میزان ه هزینه دایری یک خط تلفن به خوانندگان سایت واگذار میکند.
در ردیف انتشار
جهت اطلاع :
برخورد مغرضانه و از روی عصبانیت مدیر عامل مخابرات خوزستان با هیئت مدیره انجمن صنفی
به دلیل پیگیری مطالبات رفاهیات پرسنل شرکت مخابرات خوزستان توسط انجمن صنفی و بدنبال پذیرش دادخواستهای کارمندان سه نفر از اعضای هیئت مدیره انجمن صنفی مخابرات خوزستان شامل آقای اکرمی( رئیس انجمن) – آقای شهریاری (نائب رئیس انجمن) – و آقای خانی (دبیر انجمن ) توسط مدیر عامل شرکت مخابرات خوزستان به کمیته انضباطی مخابرات ایران معرفی شده اند و طبق اطلاعات واصله قرار است روز شنبه 94/4/13 در تهران حضور یابند .
لازم به توضیح است است که بر اساس اطلاعات دریافتی از انجمن صنفی برای 410 نفر از همکاران اهوازی دادخواستها ثبت گردیده و نوبت رسیدگی در هفته اول مرداد ماه تعیین شده است .
لطف کنید در صورت امکان برای حمایت از این همکاران که با به جان خریدن همه ناملایمات پیگیر مطالبات به حق همکاران بوده اند این خبر را درج فرمائید .
در صورتی که در استان کمیته انضباطی وجود داشته باشد این موضوع باید در همان استان رسیدگی شود. ضمنا تخلفات انضباطی در ایینامه احصا شده است در خصوص این دوستان درصورتی اقدامات خلاف شئون اداری ( فحاشی ، ضرب و شتم و توهین ) انجام شده باشد قابل طرح در کمیته است .و صرف پیگیری حقوق کارکنان نمیتوان انها علیه ایشان در کمیته اقامه دعوا کرد . ضمنا اراء کمیته انضباطی استان قابل واخواهی در هیات حل اختلاف اداره کار استان است . بنابر این دوستان به هیچ عنوان نگران نباشید.
ممنونم از توضیح شما
اقای دکتر زارعیان! هزینه دایری یک خط تلفن چند است .؟
“هزینه دایری یک خط تلفن حداقل 500 هزار تومان است ،چگونه میتوان با 50 هزارتومان تلفن ثابت را به روز کرد؟
درامد دولت از مخابرات تاسال 87 سالانه کمتر از 600 میلیارد تومان بوده است .در سال 1394 ،این درامد به 4200 میلیارد تومان افزایش یافت.به نظر شما طی این 6 سال چه گروهی از مخابرات بیشترین سود را برده اند .؟اپراتورهای مخابراتی درسال کمتر از 12 درصد درامدشان را سرمایه گذاری می کنند،دولت بیست درصد از بودجه را به بخش عمرانی اختصاص می دهد ،مخابرات طی این سالها با دایری 4 میلیون شماره تلفن ثابت ، 30 میلیون شماره تلفن همراه و 4 میلیون پورت اینترنت تا 40 درصد درامد خود را سرمایه گذاری کرده است .، اما گفته می شود که این شرکت نسبت به سرمایه گذاری بی توجه بوده و توسعه را متوقف کره است ….”
مطالب فوق بخش از سرمقاله دکتر داود زارعیان مدیر مسئول ماهنامه علمی ،فرهنگی و آموزشی شرکت مخابرات ایران ( ارتباطات ) در شماره خرداد ماه (شماره 223) است در این باره نکات ذیل در خورد توجه است .
1-با عنایت به اینکه پس از واگذاری مخابرات 20 درصد درامد مخابرات سهم دولت است (البته با احتساب سهام عدالت 40 درصد می شود) قطعا اگر صد درصد سهام دولتی بود درامد دولت بیش از این مقدار بود البته جناب دکتر زارعیان تصدیق میفرمایند که بخش اعظمی از درامد مخابرات در سالهای اخیر از محل فروش املاک آن حاصل شده است .ناگفته نماند کاهش نرخ محاسبه هزینه استهلا ک دارئی ها را نیز که در دوره مدیرت اعماد مبین بر مخابرات اتفاق افتاده را نباید نادیده گرفت .
2- درحالی که هنوز نه ماه از سال باقی مانده است اقای دکتربه تصریح به تحقق یافتن 4200 میلیارد تومان درآمد دولت در سال 94 اشاره می کنند این درحالی است رکود اقتصادی حاکم برکشور است و گفته می شود بیش از 20 شرکت استانی زیان ده هستند.
3- ایشان در قسمتی دیگر از این ماهنامه و در مصاحبه اختصاصی خود با ماهنامه ارتباطات ودر صفحه 22 در خصوص هزینه دایری یک خط تلفن می فرمایند: “اکنون هزینه خط تلفن ثابت در در شهری مانند تهران حدود یک ونیم تا دو میلون تومان است … .”
ازسوی دیگر آقای مهرداد حاجی حسینخانی معاونت محترم راهبرد وتوسعه کسب و کار مخابرات ایران و مدیر کل سابق دفتر تلفیق برنامه وبودجه مخابرت استان تهران در مصاحبه با ماهنامه ارتباطات و در پاسخ به این سوال که هزینه راه اندازی هرخط چقدر است؟ می گوید : “برای نصب و راه اندازی یک خط تلفن با توجه به شرایط متفاوت جغرافیایی کشور باید از 500 هزار تا یک میلیون تومان هزینه کنیم که به صورت میانگین هر خط 800 هزار تومان هزینه دارد.”
حال باتوجه به سخنان دو مدیر ارشد شرکت مخابرات ایران هزینه دایری یک خط تلفن به طور میانگین چه مقدار است .؟ با توجه به سخن اقای حاجی حسینخانی( که سابقه سه ساله مدیرت در استان تهران را دارند) که سقف یک میلیون تومان را اعلام می کنند بین رقم اعلامی ایشان وجناب دکتر زارعیان در شهر تهران از 500 هزار تا یک میلیون تومان و در سطح کشور 300 هزار تومان اختلاف وجود دارد.؟ این تفاوت فاحش آمار ارایه شده هزینه دایری یک خط در بیان آمارهای سرمایه گذاری شرکت در کلان چه تاثیری می تواند داشته باشد .؟ اگر به طور مثال دایری تلفن در شهر تهران در یک سال حدود صد هزار شماره درنظر گرفته شود هزینه سرمایه گذاری برای دایری این تعداد شماره بین 50 تا 100 میلیارد تومان در نوسان است که وقتی در مقیاس کلان شور به ان نگاه کنیم انحراف معنی داری وجود خواهد داشت .
4-وقتی سخن از اپراتور می اید به معنی شرکتی است که ارایه کننده ارتباطات سیار است بنابر این در رسانه ها وقتی از اپراتور دوم نام برده می شود منظور شرکت ایرانسل است .اما باید توجه داشت که اپراتور اول بخش از فعالیت شرکت مخابرات ایران است که علاوه بر بخش سیار درزمینه ارتباطات ثابت و اینترنت خانگی نیز فعالیت می کند . لذا این نحوه مقایسه مخابرات با اپراتورهای دوم وسوم محل اشکال است . مقایسه مخابرات با دولت نیز که وظایف قانونی مشخص و اجتناب ناپذیری دارد نیز مع الفارق است .
با توجه به اینکه جناب دکتر زارعیان در مقاله خود قضاوت را به خوانندگان واگذار کرده اند نگارنده نیز قضاوت را درباره میزان ه هزینه دایری یک خط تلفن به خوانندگان سایت واگذار میکند
سلام به سردبیر عزیز
از زمان واریزی سود سهام ترجیحی خبر دارید؟ قرار بود اوایل تیرماه واریز شود تا الان خبری نیست
4 بارتوضیح دادم.
یه بار دیگه هم محض خاطر گل روی شما توضیح میدم.
باشه؟
سهام ترجیحی گفتن به محض تامین نقدینگی.
شاید فردا شاید بعدا.
فناوری اطلاعات > ارتباطات – سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی از رای گیری موضوع تحقیق و تفحص از عملکرد شرکت مخابرات ایران در صحن علنی مجلس شورای اسلامی خبر داد.
روح الله عباسپور در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به بررسی طرح تحقیق و تفحص از عملکرد شرکت مخابرات ایران در کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: موضوع تحقیق و تفحص از عملکرد شرکت مخابرات ایران، چندی پیش و پس از حضور نمایندگان شرکت مخابرات ایران و وزارت ارتباطات در مجلس برای پاسخ به سوال تحقیق و تفحص کنندگان، در صحن علنی مطرح شد.
وی ادامه داد: به دلیل آنکه تحقیق و تفحص کنندگان از پاسخ های مخابرات قانع نشدند این موضوع در هیات رئیسه مطرح و برای بررسی بیشتر به کمیسیون صنایع و معادن مجلس ارجاع داده شد.
سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه موضوع تحقیق و تفحص از شرکت مخابرات ایران پس از ماهها بررسی در این کمیسیون و حضور مجدد مسئولان این شرکت برای ارائه توضیحات، به رای گذاشته شد، اضافه کرد: به دنبال این رای گیری، اعضای کمیسیون با تحقیق و تفحص مخابرات موافقت نکردند.
عباسپور توضیح داد: اگرچه اعضای کمیسیون صنایع و معادن نسبت به پرسش و پاسخ از عملکرد شرکت مخابرات ایران قانع شدند اما در نهایت با توجه به الزام قانونی، موضوع تحقیق و تفحص از عملکرد مخابرات باید باردیگر در صحن علنی به رای گذاشته شود.
وی گفت: چنانچه موضوع تحقیق و تفحص در جلسه علنی مجلس رای بیاورد موضوع بررسی عملکرد شرکت مخابرات و تحقیق و تفحص از آن در دستور کار قرار می گیرد و مقدمات آن انجام می شود و چنانچه این موضوع با مخالفت حداکثری نمایندگان مواجه شود، موضوع تحقیق و تفحص خاتمه می یابد.
سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن خاطرنشان کرد: هم اکنون گزارش این موضوع از سوی این کمیسیون به هیات رئیسه اعلام شده تا در دستور کار برای طرح در صحن علنی مجلس قرار گیرد.
وی موضوع ارائه خدمات مخابراتی را از جمله محورهای مورد انتقاد به عملکرد این شرکت عنوان کرد و گفت: موضوع قرارداد کارگزاران مخابرات روستایی نیز از جمله محورهای مورد بحث بود که البته این موضوع هم اکنون حل شده و مخابرات در حال انعقاد قرارداد با این کارگزاران است.
به گزارش مهر، تحقیق و تفحص از عملکرد شرکت مخابرات ایران در حالی در دستور کار مجلس نهم قرار داد که این موضوع سال ۸۹ نیز در مجلس هشتم انجام و گزارش آن به قوه قضاییه ارسال شد.
سال ۸۹ کمیته تحقیق و تفحص از عملکرد شرکت مخابرات ایران پس از صرف مدت زمان دو سال گزارش تهیه شده خود در مورد اقدامات مخابرات و وزارت ارتباطات از سال ۸۴ را در صحن علنی مجلس قرائت کرد که در این گزارش به ابهامات و تخلفاتی در مباحثی چون تعرفه های پیام کوتاه، اشتراک تلفن ثابت، اشتراک خط اینترنت پرسرعت و تعرفه اتصال تلفن همراه و وجود اشکال در قراردادهای منعقد شده و خرید تجهیزات، تخلف ۱۳۵ میلیارد تومانی همراه اول به عنوان زیرمجموعه مخابرات و ابهام درعملکرد مخابرات در پروژه های تلفن همراه اعتباری تالیا و شرکتهای ارائه کننده خدمات تلفن اینترنتی و شرکتهای بخش خصوصی فعال در اینترنت پر سرعت اشاره شد.
کمیته تحقیق و تفحص از عملکرد شرکت مخابرات ایران که از دی ماه سال ۸۷ در مجلس شورای اسلامی تشکیل شد در گزارش خود واگذاری سهام شرکت مخابرات ایران در راستای اصل ۴۴ قانون اساسی را نیز غیر رقابتی و دارای اشکال عنوان کرده بود و در آن زمان برخی نمایندگان مجلس معتقد بودند که طبق این گزارش، قرارداد فروش سهام مدیریتی شرکت مخابرات ایران باید لغو شود.
حال با گذشت نزدیک به ۴ سال از اعلام گزارش کمیته تحقیق و تفحص از عملکرد مخابرات، باردیگر بررسی مجدد عملکرد مخابرات و تحقیق و تفحص از آن در دستور کارقرار گرفته است.
منتشر شد ممنونم
با سلام
اقای سردبیر
شاید برای چندمین بار است از شما درخواست کمک دارم من با رمز خود وارد سایت مخابرات ما می شوم و رمز درست است اما وقتی می خواهم وارد سلیت مالی و بازرگانی شوم رمز می خواهد شاید من از اولین کمک دهنگان مالی بوده ام و حالا رمز را گم و فراموش کرده ام و با این ایمیل نه ثبت نام مجدد می شوم و راه برای کمک های بعدی که ناچیز است بسته شده لطفا راهنمایی کنید از طریق ایمیل یا سایت و ……
زمز ورود : …
پسورد :sayahzadehsaeid
لطفا رمز ورود به مالی بازرگانی را برایم بفرستید
سعید شما منو کشتی
فکر میکنم حداقل 4 بار کامنت مشابه شما رو جواب دادم
منو کشتی
کاش یه بار هم میخونید جوابتو
دوباره همون یوزر نیم و پسورد جدیدی برای شما ثبت میکنم. و هر دو رو مثل دفعه قبلی ایمیل می کنم.
لطفا ایمیلتو باز کن.اگر در صفحه inbox نبود حتما به spam ها رفته.
ضمنا صفحه کلیدت را در حالت لاتین بگذار.
بیشتر اشکالات بخاطر همین موضوع است
سعید آقا
شما جای پسورد و نام کاربری رو عوضی میدی برادر من
بهر حال مقادیر جدید رو ایمیل کردم.یوزر نیم همان پسوردی است که دادی.
من نام و پسورد شما رو امتحان هم کردم
منبع خبر سایت شسکام:
به گزارش واحد مالی و اقتصادی شسکام سود سال ۹۳ سهامداران در اوایل تیرماه ۹۴ به حساب ایشان واریز خواهد شد.
واکنش تند مخابرات به تهدید دولتیها
عاشق سهام مخابرات نیستیم؛ به دو برابر قیمت میفروشیم
http://www.mashreghnews.ir/fa/news/429218/%D8%B9%D8%A7%D8%B4%D9%82-%D8%B3%D9%87%D8%A7%D9%85-%D9%85%D8%AE%D8%A7%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%D9%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D9%88-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D8%A8%D8%B1-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA-%D9%85%DB%8C%E2%80%8C%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4%DB%8C%D9%85
آفتاب : 25/3/94
سیدمصطفی سیدهاشمی در حاشیه مراسم افتتاح 370 طرح مخابراتی در استان تهران و البرز در میان خبرنگاران حاضر شده و در نشست خبری به پاسخگویی برخی سوالات آنها پرداخت.
سیدهاشمی عنوان کرد: اینکه اکنون ما میگوییم میخواهیم سهم خود را واگذار کنیم نه ناز است نه تهدید؛ ما سهام شرکت توسعه اعتماد مبین را که دارای سهم 50 + یک درصدی واگذار خواهیم کرد و برای این زمینه نیز آگهی ما روز شنبه منتشر خواهد شد و هیچ نوع صحنهسازی هم در کار نیست.
وی در عین حال یادآور شد: با توجه به اینکه این بخش به بورس ارتباط پیدا نمیکند، فراخوان آن منتشر میشود تا به صورت مزایده واگذاری مربوطه صورت بگیرد.
ایا همراه اول جزو شرکت اخابر هست کسی که سهم اخابر دارد از سهام همراه اول شریک است یانه
ظاهرا در نهايت سود همراه اول به اخابر برميگرده
كمي پيچيده است ولي بخشي از سهام همراه اول كه به مخابرات رسيده سودش اينور مياد
باسلام اینجانب در ت93/12/28 بازنشست شدهام بامدرک دیپلم گروه 10 عنوان شغل کاردان ارتباط ومخابرات 1 عنوان پست مسئول نوزیع وواگذاری خطوط موقع محاسبه پاداش تشویقی گفتند شما کاردان محسوب می شوید وپاداش شما 35 ماه است سوال اینجاست اگر کاردان حساب میشوم لااقل گروهم باید 12 باشد چه مزایای نصیب اینجانب شده است در صورت امکان راهنمایی بفرمایند این قانونی است یاباید دست به اسمان بلند کنیم بگوییم خداشکرت اینهم مثل چیزهای دیگر امیدوارم که دوستان جواب یاراهنمایی فرمایند
اينكه كسي كارمند كاردان يا كارشناس محاسبه شود ، براي پاداش تشويقي فقط به حكم سازماني نگاه ميكنن نه مدرك شما.
يعني شما رديف كاردان را اشغال كرده ايد پس حقوق و مزاياي كاردان را ميگيريد پس كاردان هستيد
ولي گروههاي اداري و .. تابع اصل مدرك شماست
اين چيزي است كه رخ داده
نه چيزي كه من قبول داشته باشم. با من چونه نزنين يا فكر نكنيد من دفاع ميكنم
امکان دارد بفرمایند چقدر از این کاردانی نصیب ما می شود مبلغش چقدر است
باسلام شمابزرگوارید همینکه لظف می کنید جواب مامی دهید ممنون وسپاسگزاریم از فیوضات ماه مبارک یهرمند شوید
نه من پاسخ نمیدم
ما با هم در مورد یک موضوع , مشکل یا مسئله گفتگو میکنیم
من مسئولیتی ندارم که جواب بدم
بزرگوار سلام بنده منظورم این نبود که شما مسئولی جواب بدهید خدا خیرتان بدهد و هرروز بر توفیقاتتان بیفزاید اگر زحمتی نباشد ازاین جایگاه کاردانی چه مبلغی عاید مامی شود باز هم معذرت می خواهم که وقتتان می گیرم
خوزستان
جناب مدیر عامل وقتی شما در مجلل ترین منزل مسکونی خوزستان در گرانترین منطقه اهواز در کاخ وزیر سرای مخابرات سکونت دارید که بالغ بر بیست میلیارد تومان قیمت دارد وهزینه ماهیانه چند میلیونی برق این کاخ را شرکت پرداخت میکند وچهار سال این شرکت با زیان چند ده میلیاردی در دوران تصدی شما همراه بوده آیا وجدانتان قبول میکند که کارگران روزمزد این شرکت ماههاست که حقوق ناچیز 700 هزارتومانی که خوراک ناچیز خانواده هایشان وحق بیمه درمانی آنها پرداخت نشده است تاکی به لابی گری برای مدیریت ناموفقتان ادامه میدهید
يك خبرفاجعه آميز براي رفع مسئوليت مديران استانها
هرروز تعدادكثيري از شاغلين و بازنشستگان بادلايل قانوني ازمخابرات استانها به محاكم دعاوي شكايت ميكنند .
جدا از حقانيت حقوق آنان بسيارجالب است مديرعاملان استانها به حمايت از شاكيان به آنها جواب رد درخواست شان را ميدهند وسپس ازطريق مديريت ها يا معاونين مالي استانهابه شاكيان خبرميرسد كه برويد شكايت كنيد تا مديرعامل هاي استان ها تحت فشار اجراي احكام دادگستري ازتهران به حساب شاكيان پول واريز گردد.
جناب آقاي هاشمي و باطني فكرنكنيدشماهااز اين رويه برخورد مديران استانها بي اطلاع هستيدتعدادي از مديران نقش شما را بازگو كرده اند متاسفانه شما و مديران استاني شماچگونه حاضرميشويد كه كارمند بيچاره پس از سي سال خدمت اورا راهي محاكم قضايي ميكنيد .
چرا وچرا وچرا ..؟؟؟؟؟؟؟
مدت دوهفته است که برای تعویض دفترچه بیمه به تامین اجتماعی مراجعه میکنیم امابدلیل عدم پرداخت حق بیمه پرسنل توسط شرکت مخابرات خوزستان ازارائه هرگونه خدمات به کارکنان مخابرات خودداری مینمایندآیاکسی هست که به فریادمان برسد؟ اگرکسی یک بیمارخاص داردکه دائمانیازبه دفرچه بیمه داردتکلیفش چیست وچه کسی پاسخگوست؟