مخابرات ما
خبرگزاری مخابرات ما

ارسال خبر و مطلب برای سایت مخابرات ما

[box type=”shadow” ]مخابرات ما (سردبیر) – دوستان عزیز, از زحمات شما بسیار سپاسگزارم.

جز من و شما کسی این خبرها را نمی بیند. لذا شما هر چه در نظر دارید بنویسید من با شیوه خبری اصلاحش خواهم کرد. در ابتدا حتما نام استان را  (در بخش نام) ذکر کنید.[/box]

 

302550cookie-checkارسال خبر و مطلب برای سایت مخابرات ما
628 نظرات
  1. ناصرنژاد می گوید

    سلام سردبیر گرامی ،
    چرا قسمت اظهار نظر آیکون کارکنان رسمی رو بستید؟
    اگه ممکنه باز کنید تا بشه توی اون قسمت مسایل مربوط
    به کارکنان رسمی رو راحت تر دنبال کرد .
    خیلی ممنون .

    1. سردبیر - مخابرات ما می گوید

      هر سه ماه یه بار باید یادآوری کنید تاریخش رو دستکاری کنیم تا درست بشه.الان هم درست کردم

  2. همکار رسمی می گوید

    سر دبیر محترم باسلام و خداقوت این خبر را امروز در ارتباطات آنلاین مطالعه کردم بالاخره کم کم دست وزارت داره برای مردم و کارکنان رو میشه.

    نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت:وزارت ارتباطات و مخابرات به جای شمشیر از رو بستن و تیکه پاره کردن یکدیگر پای میز مذاکره بنشینند و مشکلات‌شان را حل کنند زیرا در غیر اینصورت کوتاهی آنها به پای نظام نوشته می‌شود.

    محمد سلیمانی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات دولت نهم که در واقع برنامه واگذاری شرکت مخابرات ایران در زمان وی طراحی شده بود ، در گفت‌وگو با خبرنگار فناوری اطلاعات و ارتباطات خبرگزاری تسنیم، با بیان اینکه تمامی واگذاری‌ها طبق قانون انجام می‌شود، اظهار کرد: سازمان خصوصی‌سازی متولی واگذاری است و وزرای اقتصاد و دادگستری نیز واگذاری‌ها را انجام می‌دهند لذا زمانیکه شرکتی خصوصی می‌شود امضای این دو وزیر هم در پای اسناد علاوه بر رئیس سازمان خصوصی‌سازی مشاهده می‌شود.

    وزیر اسبق ارتباطات عنوان کرد: نزاعی که بین وزارت ارتباطات و مخابرات در حال حاضر شکل گرفته و هر روز هم شدیدتر می‌شود هیچ ربطی به واگذاری‌ این شرکت ندارد و ظاهرا مسائل دیگری در کار است.

    وی این مسائل را نگران کننده دانست و گفت: به طور کلی وزارت ارتباطات نقش حاکمیتی دارد و باید آن را اعمال کند ولی مخابرات یک بنگاه خدماتی اقتصادی است که باید به مردم سرویس‌دهی کند. اشکالی که وجود دارد ظاهرا این نزاع به لج و لجبازی تبدیل شده و هیچ منطقی در آن داخل نیست.

    نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی ابراز کرد: به نظر من وزارتی‌ها و مخابراتی‌ها باید سر میز مذاکره بنشینند و این دعوت و درخواست باید از سمت وزارت ارتباطات باشد زیرا نقش حاکمیت را دارد؛ از این طریق می‌توانند مجادلات بی‌پایه را به سمت مباحث کارشناسی پیش برند تا اگر مشکلی هم هست برطرف شود.

    دکتر سلیمانی با تأکید بر اینکه مشی وزارت ارتباطات کنونی ممکن است توسعه مخابرات را متوقف یا با اخلال مواجه کند، تصریح کرد: در اینصورت تنها مردم ضرر می‌کنند و آنها نیز کاری ندارند که مخابرات دولتی است یا خصوصی و همه چیز را پای دولت و حکومت می‌گذارند.

    وی معتقد است که بی‌تدبیری در این حوزه بسیار شدید و در حالی فزونی است؛ لجبازی‌ها و گروکشی‌های وزارت ارتباطات نباید مردم را از دسترسی به خدمات محروم کند.

    وزیر اسبق ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: در شرایطی که در حوزه ارتباطات شاخص‌هایی نظیر میزان استفاده از تولیدات داخلی و کیفیت خدمات مطرح است، نشاندهنده وجود مقرراتی است که راهی برای بهانه‌گیری و گروکشی نمی‌گذارد.

    او افزود: متأسفانه در حال حاضر رفتار و فحوای صحبت‌های مسئولان وزارت ارتباطات به گونه‌ای است که متوجه گروکشی آنها می‌شویم در حالیکه این خوب نیست زیرا خصوصی‌سازی قطعا نکات مثبت و منفی داشته و تمام اینها را می‌شود در کانال خودش مطرح کرد و سر و سامان داد.

    وزیرپیشین ارتباطاتیادآور شد: در حالیکه اگر توسعه در شرایط کنونی اقتصاد کشور که با معضلات بسیاری مواجه است، متوقف شود دیگر چه کسی می‌خواهد چرخ توسعه را بگرداند.

    نماینده مردم در بهارستان با بیان اینکه دو سال پیش مجلس شورای اسلامی مجوز برداشت تمامی درآمدهایی که از سوی وزارت ارتباطات به خزانه واریز می‌شود را جهت توسعه این حوزه به خود آن وزارتخانه داد، اذعان کرد: تعرفه های مخابراتی که تا پیش از سال 92 به خزانه می‌رفت در اختیار دولت قرار می‌گرفت اما اکنون در اختیار وزارت ارتباطات قرار می‌گیرد و در سال 94 نیز حدودا 5 هزار میلیارد تومان برای این حوزه در نظر گرفته شده است که با این رقم می‌توان انقلابی در حوزه ICT کرد.

    دکتر سلیمانی وزارت ارتباطات و مخابرات را از اینکه به جان یکدیگر بیفتند و همدیگر را تضعیف کنند، نهی کرد و گفت: در قانون بودجه 93 بالغ بر 350 میلیارد تومان پول برای ارائه خدمات عمومی اجباری ارتباطات روستاها و شهرهای زیر 10 هزار نفر در اختیار وزیر ارتباطات قرار گرفت و با این رقم می‌شد مشکل بسیاری از روستاها را حل کرد؛ اینجا دیگر ربطی به مخابرات ندارد و وزارت ارتباطات می‌تواند خودش به صورت مستقل و در قالب مناقصه ورود کند.

    وی اشاره‌ای به سال 84 و دوره وزارت خودش که 700 هزار نفر به مخابرات پول داده بودند اما بالغ بر 6 ماه تا دو سال در نوبت دریافت بودند اشاره کرد و گفت: بر این اساس بازار سیاهی شکل گرفته بود و قیمت یک خط تلفن ثابت در برخی نقاط تهران تا یک میلیون تومان هم خرید و فروش می‌شد ولی همتی صورت گرفت و ظرف یک سال و نیم، صف تقاضا به روز شد.

    او خاطر نشان کرد: این به روز شدن واگذاری‌ها در تمامی استان‌ها و شهرهای بزرگ از سال 86 صورت گرفت و تا اوایل سال 93 هم ادامه داشت اما الآن خبر می‌رسد بسیاری از شهرهای کشور از به روزی خارج شده‌اند و حتی به سمت بازار سیاه پیش می‌روند؛ کشور ما در حال توسعه است و ساخت‌و‌سازهای بسیاری در شهرها و روستاها انجام می‌شود، در چنین شرایطی نمی‌شود برخی افراد تلفن نداشته باشند زیرا در حال حاضر فردی که هشتش گرو نهش است هم باید یک خط تلفن داشته باشد.

    نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: اگر میزان خروج از بروز رسانی به 300 شهر تسری یابد، باید دوباره نهضتی برای بروزرسانی واگذاری‌های تلفن صورت گیرد. دلیل اصلی همچین موضوعی نزاع بین وزارت ارتباطات و شرکت مخابرات ایران است که بر سر هیچ و پوچ و یکسری بهانه‌هاست.
    وی درباره اینکه به نظر شما چه کسی در این میان مقصر است؟، گفت: به هر حال هر دو نفر در برخی موضوعات مقصر هستند اما شخص بنده وزارت ارتباطات را بسیار مقصرتر می‌دانم زیرا در حالیکه نقش پدر را ایفا کند به جنگ پرداخته است.

    دکترسلیمانی افزود: بنده در زمان کار خودم برای بروزرسانی واگذاری‌های تلفن در استان‌ها هر هفته با مدیران مخابراتی مناطق جلسه می‌گذاشتم و آنها را تشویق و ترغیب به کار می‌کردم اما الآن در حال حاضر ظاهرا وزارت ارتباطات و مخابرات با یکدیگر قهر هستند و برای یکدیگر از رو شمشیر بسته‌اند تا تیکه پاره کنند.
    وی خطاب به دو طرف این نزاع گفت: پیشنهاد داریم این نزاع‌های توخالی و پوچ هر چه زودتر خاتمه یابد و دست از گرو‌کشی‌ها برداشته شود.

    او عنوان کرد: وقتی مخابرات صحبت از افزایش تعرفه تلفن ثابت می‌کند، کسی نمی‌تواند بگوید تورم در کشور ما وجود ندارد. بنزنی تا 5 سال پیش 100 تومان بود و نان هم 200 تومان اما الآن هزار تومان شده‌اند؛ تازه این دو قلم جزو مایحتاج به حساب می‌آیند در حالیکه اگر تعرفه تلفن ثابت بعد از 12-13 سال افزایش یابد با توجه به اینکه امر حیاتی به حساب نمی‌آید مردم می‌توانند به مدیریت هزینه‌هایشان بپردازند.

    سلیمانی خاطر نشان کرد: تعرفه‌های مخابرات بعد از این همه سال افزایش نیافته و این ظلم به مجموعه مخابرات است؛ هر کارشناسی بررسی کند می‌گوید وزارت ارتباطات دارد گروکشی می‌کند.

    وی گفت: وزارت ارتباطات باید در ترخیص کالاهای مخابراتی از گمرک کمک کند و گروکشی را کنار بگذارد تا امر توسعه دچار وقفه نشود؛ از طرفی مخابرات هم باید صرفه‌جویی کند و هزینه‌هایش را پایین آورد.

    1. سردبیر - مخابرات ما می گوید

      ممنون.حتما استفاده میکنم
      همینا کمک است دیگر.
      به شرطی که بیایید یوزر نویسنده از من بگیرید اینا رو جای متن کپی کنید

  3. یه قراردادی مظلوم می گوید

    یه اقدام در خور تشکر از مخابرات گلستان: 40 در صد حقوق این ما ه ا مروز 19/5 پرداخت شد

  4. ناشناس می گوید

    وزیر صنعت عنوان کرد
    همکاری‌های درازمدت و مشترک اولویت ایران در ارتباط با ژاپن
    وزیر صنعت با تاکید بر اینکه اولویت ما همکاری‌های درازمدت و استراتژیک با ژاپن است، گفت: در ایران زمینه‌های همکاری بسیاری در بخش خودرو، مخابرات، برق و صنایع ریلی وجود دارد.

  5. آذربایجان می گوید

    در دیدار معاون وزیر اقتصاد ژاپن و وزیر صنعت ایران عنوان شد
    آمادگی ایران و ژاپن برای همکاری در صنایع خودرو ، ریلی و مخابرات

    وزیر صنعت ، معدن و تجارت در دیدار معاون وزیر اقتصاد ژاپن از آمادگی ایران برای همکاری در صنایع خودرو ، ریلی ، لوکوموتیو برقی ، انواع واگن های مسافر بری ، باری و مخابرات با شرکتهای ژاپنی خبر داد.
    خبرگزاری فارس: آمادگی ایران و ژاپن برای همکاری در صنایع خودرو ، ریلی و مخابرات

    به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از شاتا، محمد رضا نعمت زاده در دیدار با معاون وزیر اقتصاد، تجارت و صنعت و 21 شرکت ژاپنی گفت: ایران دارای بزرگترین منابع هیدروکربن جهان است و این می تواند در زمینه ساخت و طراحی ، تجهیزات ،سرمایه گذاری و تجارت در اولویت گسترش روابط قرار گیرد. وی اولویت دوم همکاری بین ایران و ژاپن را در بخش برق و انتقال و تولید تجهیزات مربوط به صنعت برق عنوان نمود.

    نعمت زاده با اشاره به مذاکرات انجام شده با کشورهای اروپایی در زمینه سرمایه گذاری مشترک تصریح کرد: در زمینه های مدیریت و بازاریابی و حضور در بازارهای بین المللی در صدد توسعه اقتصادی و زیربنایی هستیم.
    وی گفت : ایران به دنبال توسعه همکاری های بلند مدت و استراتژیک با کشورهای دوست مانند ژاپن است و صنایع غذایی ، شیمیایی ، مصالح ساختمانی و صنایع پیشرفته الکترونیکی در شمار زمینه های همکاری دو جانبه است.
    وزیر صنعت ، معدن و تجارت گفت : در زمینه خودرو های سبک و سنگین افزایش ظرفیت فعلی تا 2 برابر جزو برنامه های ده ساله ایران می باشد.
    معاون وزیر اقتصاد، تجارت و صنعت ضمن اظهار تمایل بالای ژاپن برای عادی سازی سریع روابط اقتصادی با ایران پس از رفع تحریم ها گفت : شرکتهای حاضر در نشست دو جانبه، آمادگی خود را برای شروع دورانی جدید از همکاریهای مستمر ، دراز مدت و استراتژ یک با ایران اعلام می کنند.
    وی با اشاره به روابط تاریخی دو کشور گفت: منابع طبیعی و جمعیت ایران در کنار فناوری پیشرفته ژاپن می تواند ما را در این همکاری‌ها کمک کند.
    دایشیرو یاماگیوا ضمن موافقت با نظر نعمت زاده در مورد سیاست های بلند مدت و استراتژیک همکاریهای دو کشور اظهار امیدواری کرد: پروسه توسعه همکاریها مستمر و ثابت باشد.

    انتهای پیام/ب

  6. ناشناس می گوید

    سیم‌کارت قد کشید
    بیست و یک سال پیش در چنین روزی با واگذاری چهار سیم‌کارت به کارکنان نهاد ریاست جمهوری، عرضه تلفن همراه در ایران رسماً آغاز شد.
    به گزارش مشرق، بهره‌برداری از اولین فاز شبکه تلفن همراه کشور در مرداد ماه سال 1373 در شهر تهران با 24 سایت BTS و با ظرفیت 9200 شماره آغاز شد. به دنبال استقبال غیرمنتظره و بی‌نظیر مردم از این پدیده، شرکت مخابرات ایران درصدد گسترش پوشش آن از تهران به کل کشور بر آمد.

    با توجه به نیاز و تقاضای مردم به این پدیده، فعالیت‌هایی متناسب با جهت‌گیری جهانی برای توسعه شبکه تلفن همراه در اهداف عالی مجموعه مخابرات کشور صورت گرفت.

    در ادامه این برنامه هیات وزیران بنا بــه پیشنهاد وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، اساسنامه شرکت ارتباطات سیار را با سرمایه دو هزار میلیارد ریال تصویب کرد و کلیه وظایف امور ارتباطات سیار شرکت مخابرات ایران به شرکت ارتباطات سیار واگذار شد.

    با جدی شدن خصوصی‌سازی صنعت مخابرات کشور و اهمیت حضور در بازار رقابت تجاری، این شرکت از سال 1386 دارای نام “همراه اول”، نشان دو حلقه، رنگ فیروزه‌ای و نارنجی و شعار هیچکس تنها نیست، تجاری وی‍ژه خود شد.

    همچنین در سال 1389 پس از خصوصی شدن شرکت مخابرات ایران، این شرکت از سهامی خاص به سهامی عام تبدیل شد.
    منبع: تسنیم

  7. آذربایجان می گوید

    ابهامات جهش 17 میلیونی تعداد کاربران اینترنت
    https://www.tci.ir/tabid/108/articleType/ArticleView/articleId/1022/-17–.aspx
    بیستم بهمن ماه سال 93 بود که محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در جریان سفر خود به استان گلستان گفت: «تا سال گذشته ۳ میلیون نفر از اینترنت استفاده می‌کردند اما امسال این میزان به بیش از ۸ میلیون نفر رسیده است.»

    نزدیک به 6 ماه بعد وزیر ارتباطات در جریان دیدار با وزیر اقتصاد جمهوری آذربایجان که سه شنبه هفته گذشته (سیزدهم مردادماه) برگزار شد، آمار کاربران اینترنت را این گونه اعلام کرد که، «۲ سال پیش ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از اینترنت استفاده می‌کردند، اکنون این آمار به ۲۰ میلیون نفر رسیده است.»

    از زمان رفع محدودیت خودخواسته ارایه نسل 3 و 4 در کشور، به نظر می‌رسد تغییراتی در نوع و تعداد کاربران اینترنت در حال وقوع است، اما این آمار از جهاتی نیز مبهم است….
    منبع:فناوران اطلاعات

  8. آذربایجان می گوید

    رگولاتوری اعلام کرد؛
    ۴ اپراتور اینترنت اخطار گرفتند
    توقف فروش اینترنت برای متخلف‌ها

    مرجع : خبرگزاری مهر
    يکشنبه ۱۸ مرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۲:۱۵

    ایتنا- معاون رگولاتوری از اخطار توقف فروش اینترنت پرسرعت به اپراتورهای شاتل، های وب، نداگستر صبا و ایرانسل و ارجاع پرونده شرکت پیشگامان کویر یزد خبر داد.
    ۴ اپراتور اینترنت اخطار گرفتند

    غلامرضا داداش‌زاده معاون نظارت و اعمال مقررات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با اعلام اخطار توقف فروش به برخی از اپراتورهای ارائه‌دهنده اينترنت پرسرعت گفت: با توجه به نظارت‌های انجام شده ۳ اپراتور اینترنت پرسرعت ADSL شامل نداگسترصبا، های وب و شاتل به دليل عدم تناسب ميزان پهنای باند با تعداد مشترکان و اپراتور وايمکس ايرانسل به دليل عدم نصب سامانه سنجش کیفیت اينترنت، اخطار توقف فروش دريافت كرده‌اند.

    به گزارش ایتنا از مهر، داداش‌زاده افزود: از بين ۶ شرکت مخابرات استانی که به دليل وضعيت نامطلوب پهنای باند اينترنت اخطار توقف فروش دريافت کرده بودند ۴ استان آذربايجان شرقی، خراسان رضوی، همدان و کرمان مشکل پهنای باند را حل کرده اما ۲ استان اصفهان و مرکزی به دليل عدم بهبود وضعيت پهنای باند ضمن اعمال مقررات مندرج در پروانه، به سازمان تعزيرات حکومتی نيز معرفی می‌شوند.

    داداش‌زاده اظهار كرد: شرکت پیشگامان کویر توسعه ارتباطات به دليل عدم رعايت مصوبه ۱۸۱ کمیسیون تنظيم مقررات ارتباطات و گران فروشی علاوه بر معرفی به سازمان تعزيرات حكومتی، مکلف شده است ۱۳ ميليون و ۷۰۰ هزار تومان به مشترکان خود پرداخت کند.

  9. آذربایجان می گوید

    نماینده مجلس در گفت وگو با میزان:
    مجلس معضل پیامک‌های مزاحم را پیگیری می‌کند/ لو دادن بانک شماره تلفن‌ها از سوی مخابرات غیرمجاز است
    خبرگزاری میزان: رئیس کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی گفت: مخابرات مجاز به واگذاری شماره تلفن های همراه به شرکت تبلیغاتی جهت ارسال پامک ها تبلیغی نیست.
    رضا رحمانی در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی میزان، در خصوص ارسال پیامک های تبلیغاتی که برای مشترکین تلفن همراه ایجاد مزاحمت کرده گفت: توسعه تکنولوژی و فضای مجازی در زندگی های امروزی باعث ایجاد راهی برای ورود شرکت های تبلیغاتی در کشور شده است.

    وی افزود: از نظر شخصی ورود بی اجازه به حریم خصوصی مردم جایز نیست، با این حال قانونی وجود ندارد که در آن صراحتاً مشخص شود که شرکت مخابرات مجاز به انتشار شماره مشترکین خود نیست.

    نماینده تبریز در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: گروهی از نمایندگان پیگیرند که برای حفظ حریم خصوصی شهروندان قانون یا دستورالعملی تصویب کنند.

    قانون اجرا نشده ای ساماندهی پیامک های تبلیغاتی
    رضا تقی پور وزیر اسبق ارتباطات و فناوری اطلاعات در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی میزان، گفت: در رابطه با پیامک های تبلیغاتی مزاحم، قانون وجود دارد اما خیلی جدی گرفته نشده است.

    وی ادامه داد: مسئولان مربوطه باید این قانون را به صورت جدی اجرایی کنند و شیوه های غیرفعال کردن دریافت پیامک را بیشتر اطلاع رسانی کنند.

    وزیر اسبق ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد: ساماندهی پیامک های تبلیغاتی شاید از سوی شرکت های مخابراتی انجام شود و ادعا کنند.

    وی گفت: چنین اقدامی در حال انجام است اما به صورت جدی دنبال نمی شود در صورتی که حقوق مشترکان تلفن همراه باید رعایت شود و برابر قانون اپراتور باید به مردم راهکار را نشان دهد.

  10. آذربایجان می گوید

    ایتنا- زارعیان: به دلیل باقی نماندن هیچگونه ابهام قانونی مجمع عمومی مخابرات با چند روز تاخیر انجام می‌شود.
    نمایندگان دولت از مخابرات نمی‌روند؟

    هفته گذشته شرکت مخابرات ایران از برگزاری مجمع عمومی فوق‌العاده خبر داده و دستور این جلسه را تکمیل اعضای هیات مدیره اعلام کرده بود؛ با این حال پس از مدتی برگزاری این مجمع لغو شد.

    به گزارش ایتنا از ایسنا، پیش از این مخابرات ایران از غیبت ۹ جلسه‌ای نمایندگان دولت در جلسات هیات مدیره مخابرات خبر داده و اینگونه اعلام کرده بود که بر همین اساس در جلسه فوق‌العاده مجمع عمومی این شرکت که در تاریخ ۱۹ مردادماه برگزار می‌شود در این خصوص تصمیم‌گیری خواهد شد. با این وجود طی روزهای گذشته اخباری مبنی بر لغو برگزاری این مجمع منتشر شد.

    سخنگوی مخابرات در خصوص دلیل عدم برگزاری این مجمع اظهار کرد: طبق ماده ۳۰ اساسنامه شرکت مخابرات باید حتما در این زمینه با برگزاری مجمع عمومی تصمیم‌گیری شود اما ماده هشت دستورالعمل اجرایی بورس گویای این نکته است که باید ۱۰ روز قبل از برگزاری این مجمع اطلاعات مربوطه از طریق روزنامه‌های کثیرالانتشار، سایت مخابرات و کدال پست منتشر شود.

    داوود زارعیان ادامه داد: همکاران ما اطلاعات مربوطه را با چند روز تاخیر برای سازمان بورس ارسال کردند و بر همین اساس به جهت رعایت ماده هشت، برگزاری این مجمع برای مدتی به تعویق افتاد تا ابهام قانونی باقی نماند.

    وی در پاسخ به این سوال که آیا این تعویق به معنی آن است که بحث تغییر در نمایندگان دولت در هیات مدیره مخابرات لغو شده است، توضیح داد: این مجمع به زودی برگزار خواهد شد و در قالب آن تصمیمات لازم اتخاذ می‌شود.

    «طبق ماده ۳۰ اساسنامه شرکت مخابرات ایران عدم حضور هر یک از اعضای هیات مدیره یا نماینده وی بیش از چهار جلسه متوالی یا شش جلسه متناوب در طول یک سال شمسی بدون عذر موجه، خود به خود موجب سلب عضویت وی در هیات مدیره می‌شود. تشخیص موجه بودن غیبت نیز بر عهده هیات مدیره است و باید در مجمع در این خصوص تصمیم‌گیری شود.»

    از سوی دیگر طی ماه‌های گذشته و به دنبال تغییر مدیرعامل شرکت مخابرات ایران که در جلسه ای بدون حضور نمایندگان دولت در هیات مدیره این شرکت انجام شده بود، نمایندگان وزارت اقتصاد و دارایی و سهام عدالت در دیگر جلسات هیات مدیره حضور پیدا نکرده‌اند و حال بنا بر اعلام روابط عمومی مخابرات، غیبت‌های آنها به ۹ مورد رسیده است.

    پیش از این نصرالله جهانگرد به عنوان نماینده وزارت اقتصاد و دارایی و محمد روح‌اللهی به عنوان نماینده سهام عدالت در هیات مدیره شرکت مخابرات معرفی شده بودند.

  11. مظلومين پر درد مشهد می گوید

    سلام سردبير گرامي كه تازگيا كامنتاي منو نميذارين
    خوبين؟ خدا قوت
    ميدونم سرتون خيلي شلوغه
    خبر دست اول:
    70درصد حقوق پرسنل خدمات اول خراسان رضوي امروز 18 مرداد 94 ساعت 12:20 واريز شد.

  12. خوزستانی می گوید

    با سلام-سر دبیر محترم
    احتراماً اینجانب مشمول بازنشستگی مشاغل سخت و زیان آور شده ام نامه پرداخت ۴ درصد از سازمان تامین اجتماعی آورده و تحویل اداره مخابرات شهرستان داده ام ولی به دلیل مشکلات مالی و عدم توان پرداخت که متاسفانه مخابرات استان آن را عنوان میکند(راست و دروغش را خدا می داند) نامه ۴ درصد اینجانب را به استان ارسال ننموده اند حال خواهشمندم اینجانب را راهنمایی فرمایید.شرکتی که توان مالی پرداخت حق بیمه پرسنل و حق بازنشستگی و دیگر مطالبات را ندارد واقعاً تاسف بار است یعنی هیچ فکری و را حلی نیست. شما خبر دارید زمانی مخابرات با پالس ۲ ریال تمام امورات خود را انجام می داد همانند خرید ساختمان ساخت مراکز تلفن و توسعه کابل و سوئیچ و…. حال چه اتفاقی افتاده که وضع این شرکت بی ریخت و بدهکار شده است؟

  13. کارگر مخابرات اهواز می گوید

    جناب مدیر عامل مخابرات خوزستان جناب آقای مهندس آرمات
    کسب عنوان دیر پرداخت حقوق پرسنل زحمت کش (شرکتی سابق) خدمات اول جدید که ماه گذشته پانزد هم بوده ولی این ماه ارتقا داده شده به هیجدهم و نوزدهم و ….. به شما تبریک میگوئیم امید است که دلواپس این پرسنل نبوده و نسبت به ارتقاء این مهم در ماههای آتی بیشتر تلاش فرمائید.

  14. علی 342 می گوید

    با سلام
    امروز برای پیگیری اقساط بازنشستگی به یکی از مسئولین مالی مخابرات لرستان زنگ زدم ،ایشان گفت ما مشخصات و شماره حساب بازنشستگان را به تهران داده ایم از این به بعد اقساط را تهران پرداخت می کند. معلوم نیست این چه سناریوی جدیدی است؟

  15. علی کرمانشاه می گوید

    سلام جناب سردبیر به تظر من کامنت ها دوستان با تاخیر زیاد تایید میکنید این دید گا ها ماهیت خبری دارن و تعلل در انتشار انها ارزش انها را تخفیف میده چون متناسب به اخبار روز کامنت میزارن و مانند اخبار که باید به هنگام باشد تا اهمیت خود را از دست ندهد

    1. سردبیر - مخابرات ما می گوید

      علي جان
      شما يه لشكرين و بنده يك تن!
      اين يك تن، وقتي 24 ساعت ميره به اقوامش سر بزنه …. اين روزگار ماست …
      يك هو بگين خريدين ديگه ….. تنها يك راه داره …. كم›››››››››››ك

  16. علی 342 می گوید

    سلام
    مخابرات لرستان هنوز قسط پنجم بازنشستگان را پرداخت نکرده.15 روز از مردادماه گذشته اما ابی از مخابرات گرم نشد که نشد.

  17. مات ومبهوت می گوید

    با سلام خدمت سردبیر عزیزو پرتلاش /
    طرح طبقه بندی حقوق کارمندان آموزش وپرورش از اول مهر94 اجرا وبه گفته وزیر مربوطه به هرکدام ازپرسنل بین 300 الی 800 تومان اضافه میگردد (علاوه بر افزایش سالانه ) که انشااله مبارکشان باشد.اما منظور از این صحبت خدایی نکرده ناراحتی از این موضوع نمیباشد زیراکه هرکدام ازما بنوعی مدیون معلمان زحمتکش هستیم .سوال اصلی این است که چرا شرکتی مانند مخابرات که روزی چندین برابرادارات وسازمانهای دیگر حقوق ومزایا به پرسنل خودش میدادامروز برابر ویا حتی کمتر ازآنهاوبا تاخیراز پرداخت کمترین حقوق حقه پرسنل عاجزاست؟؟؟ 😯

  18. ناصر می گوید

    باسلام
    آقای سردبیر لطفا کمک کنید معنی کاهش هزینه را برای مدیران جا بیندازیم .
    متاسفانه دربین مدیران جا افتاده که باید در قسمتهای فنی نیز کاهش هزینه کرد . افسوس که با این کار چند برابر مبلغ صرفه جویی شده ضرر به بار می آید .
    برای روشن شدن مطلب چند نمونه ذکر میکنم . الان دو سال است که درخواست خرید کارتهای حساس سوییچ (cpu ) دادشده که خریداری نمی شود و هرچند گاه تعدادی ازمشترکین قطع می شوند ( کاهش درآمد ).
    کارتهای خراب برای تعمیر به شرکتها ارسال شده ولی به دلیل پرداخت نشدن هزینه آنها عودت داده نمی شود .
    کارت اساسی کافوی نوری سوخته (کل مشترکین بوق ندارند ) ولی درشهرستان کارت یدک وجود ندارد .
    یک سال است برای پکیج مرکز تقاضای خرید کمپرسور شده ولی بودجه نیست وبه پیمانکاربدهکارند (بالا رفتن دما چه ضربه ای میزند؟) و ………………..

  19. ناشناس می گوید

    قطار وزارت ارتباطات روی ریل توسعه/عملکرد 2 ساله حوزه آی سی تی دولت از نگاه کارشناسان
    فناوری اطلاعات > ارتباطات – 2 سال از روزی که حسن روحانی رئیس جمهوری ایران شد، می‌گذرد و هیأت دولت در این مدت پا به پای رئیس جمهوری حرکت کرده تا ضمن ترمیم نارسایی‌های دولت گذشته، اقتصاد و صنعت کشور را به سوی پیشرفت و توسعه سوق دهد.

    ایران در گزارشی نوشت: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز با سکانداری محمود واعظی در دولت تدبیر و امید برای بهبود ICT کشور تلاش می‌کند. نگاه مجلسیان، فعالان و کارشناسان را درباره عملکرد این وزارتخانه در مدت دوسال گذشته جویا شدیم که عملکرد وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات را چگونه ارزیابی می‌کنند.

    مدیریت منطقی با وجود تحریم‌ها
    «اگر بخواهیم وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات را نسبت به دو سال قبل مقایسه کنیم باید گفت یکی از اتفاقات خوب و بزرگی که در دولت افتاده است، این است که این وزارت از یک گسست مدیریتی برخوردار بود که در مدت دو سال اخیر تغییر و تحولات خوبی در حوزه مدیریتی آن صورت گرفت.»
    رمضانعلی سبحانی فر، سخنگوی کمیسیون صنعت و معدن مجلس با بیان مطلب فوق به «ایران» و با اشاره به اینکه این وزارتخانه با تحریم‌های زیادی درخصوص تکنولوژی نسبت به سایر وزارتخانه‌ها مواجه شد، به «ایران» می‌گوید: «دولت با تشکیل مدیریت، گرفتن تصمیمات درست و منطقی، انسجام مدیریتی توفیق‌های زیادی مانند دوبرابر شدن پهنای باند، توسعه بخش اینترنت و بخصوص راه اندازی اینترنت در مناطق کمتر توسعه یافته و روستاها، توسعه فیبر نوری در بخش بین شهری و بین الملل، سوئیچ کردن مدیریت امنیت شبکه برای نخستین بار، توسعه زیرساخت‌های مناسب، فلت‌سازی در تلفن همراه و جابه‌جایی، هم کدسازی در شبکه تلفن ثابت در بین استان‌ها، راه اندازی تلفن همراه نسل‌های جدید 3G و 4G ، فراهم شدن استفاده از اینترنت با تلفن‌های همراه هوشمند و… حاصل کرده است.»
    وی اظهار می‌دارد: «البته ناگفته نماند که در دوسال اخیر مجلس شورای اسلامی هم کار مهمی برای دولت انجام داد و آن در اختیار گذاشتن اعتبارهای مناسب برای این حوزه بود.»
    نماینده سبزوار در ادامه به شرکت پست اشاره می‌کند و می‌گوید: «پست در سال 92 به میزان 280 میلیارد ریال زیان ده بود ولی هم‌اکنون به جایی رسیده است که از زیان‌دهی خارج شده و به سمت سوددهی می‌رود. البته فاصله زیادی با کشورهای توسعه یافته دارد و باید این فاصله کمتر شود.»
    اما سبحانی فر از اینکه پست بانک از هدف اولیه‌اش دور شده ابراز نارضایتی کرده و اظهار می‌دارد: باید تلاش شود پست بانک به وظیفه اولیه‌اش که خدمت به روستاییان بود، برگردد. پست بانک اکنون در مراکز استان‌ها و شهرها ایجاد شده است اگر قرار بود که پست بانک را به این معنا تعریف کنیم، هیچ ضرورتی برای ساخت و توسعه آن وجود نداشت چون بانک‌های مختلف در شهرستان‌ها وجود دارد. پست بانک ایجاد شد تا به روستاییان خدمات ارائه دهد، در مجلس تلاش کردیم این اساسنامه حفظ شود. پست بانک در کلانشهرها گرفتار شده و می‌طلبد که وزیر محترم ارتباطات در این بخش ورود کند تا حداقل 20تا 25درصد درآمد کشور که برای روستاییان است را جمع‌آوری و در اختیار خود روستاییان قرار دهد. وزارت باید تلاش کند تا شعبه‌های شهرهای بزرگ را ببندند. اگر در این باره اقدامی صورت نگیرد مجلس رأی به انحلال پست بانک می‌دهد تا مؤسسه شود.»

    تعامل خوب با نمایندگان برگ برنده وزیر
    «کار خوب واعظی، برقرار کردن تعامل با نمایندگان مجلس است. وی به عنوان وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با نمایندگان مجلس شورای اسلامی بخصوص با کمیسیون صنعت و معدن ارتباط خوبی دارد که این به معنی ارتباط خوب وی با مردم است و این، یک برگ برنده خوب برای وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات محسوب می‌شود.»
    سید هادی حسینی، عضو کمیسیون صنعت و معدن مجلس با بیان مطلب فوق به «ایران» می‌گوید: در دولت گذشته در مجموعه وزارتخانه مشکلاتی مانند بحث ادغام‌ها وجود داشت و همین موضوع آرامش را از وزارتخانه گرفته بود. یکی از کارهای خوب و مهمی که محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات انجام داده این است که در تعامل مجموعه وزارتخانه آرامش برقرار کرده است.
    حسینی نماینده مردم مازندران، واعظی را وزیر و مدیری برنامه محور دانسته و اظهار می‌دارد: «وی با توجیه معاونت هایش، کارها و مسائل را بر اساس برنامه محوری و مطابق قانون پیش می‌برد و در کمیسیون هم مطابق برنامه و قانون با نمایندگان ارتباط می‌گیرد، حتی در استان‌ها برنامه و مسائل را با عدالت و انصاف پیگیری می‌کند.»

    اثرات تثبیت نرخ ارز برفناوری
    «با توجه به اینکه عمده واردات تلفن همراه، از مبادی غیررسمی به صورت قاچاق وارد و ارز عمدتاً از بازار آزاد تهیه می‌شد، در دولت گذشته نوسات ارز بازار را خیلی تحت‌الشعاع خود قرار داده بود ولی با اقدام‌های مهم و بسیار مفیدی که از سوی دولت تدبیر و امید صورت گرفت، نرخ ارز تثبیت شد.»
    افشار فروتن لاریجانی، رئیس انجمن فروشندگان سیم‌کارت و گوشی تلفن همراه با بیان این مطلب به «ایران» می‌افزاید: «خوشبختانه در مدتی که نرخ ارز کنترل شد، دیگر شاهد نوسانات زیاد نرخ ارز نبودیم و از این رو می‌توان گفت مقداری کاربران نسبت به وضعیت بازار و تثبیت قیمت‌ها مطمئن کرد.»
    رئیس انجمن فروشندگان سیم‌کارت و گوشی تلفن همراه با بیان اینکه اقدام خوب و حمایتی دولت مربوط به بخش آی‌تی درخصوص معافیت‌ها و تسهیلات در بخش واردات بود، می‌گوید: «با انجام مذاکرات هسته‌ای بازتاب خوبی را در بازار و تشکل‌های صنف تلفن همراه شاهد بودیم از این رو در انتظار رونق گرفتن بازار تلفن همراه هستیم. با توافق هسته‌ای شرکت‌های مادر و تولیدکنندگان در عرصه آی‌تی و تلفن همراه نیز برای ورود به بازار ایران اعلام آمادگی کردند تا فعالیت خود را در قالب نمایندگی‌ها آغاز کنند که این نیز نوید خوبی برای آینده است.»
    رئیس انجمن فروشندگان سیم‌کارت و گوشی تلفن همراه به یکی دیگر از دغدغه‌هایش که همانا نقش تشکل‌های صنفی در سیاستگذاری‌های اقتصادی و برنامه‌های دولت است، اشاره کرده و می‌گوید: «ارتباط تشکل‌ها با دولت پیش از این بسیار کمرنگ بود ولی رئیس جمهوری چند بار دراین باره اظهار نظر کردند و نشان دادند به این موضوع توجه خاص دارند و می‌خواهند تا ارتباط تنگاتنگی بین دولت و تشکل‌ها و انجمن‌های صنفی که عملاً پل ارتباطی بین بخش خصوصی و مصرف‌کنندگان هستند، برقرار شود بنابراین اگر این ارتباط قویتر شود، این صنف می‌تواند تجربه‌هایی را که در مدت 12 سال به دست آورده در اختیار دولت قرار دهد تا بهتر تصمیم‌گیری کند.»
    فروتن لاریجانی، همچنین بحث تعیین تعرفه منطقی واردات را مطرح کرده و می‌گوید: «مهمترین بخش در کنترل قیمت گوشی‌های تلفن همراه، تعیین تعرفه منطقی واردات این کالاست که باید مناسب با حجم تولید صورت بگیرد. اگر این اقدام و اصلاح درباره واردات عملی شود نیازی به سایر اقدام‌ها برای کنترل بازار نخواهد بود.»

    اتفاقی به نام افزایش پهنای باند
    صابر فیضی مدیرعامل سابق مخابرات معتقد است که تنها بخشی از حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات خوب رشد کرده و آن افزایش پهنای باند ورود اطلاعات به کشور است.
    فیضی دیگر اقدام مثبت وزارت را رقابتی کردن نسبی بازار از سوی سازمان تنظیم و مقررات دانسته و می‌افزاید: «در این زمینه می‌توان به وزارت نمره خوبی داد ولی اگر در نظارت و اجرا بازار را بیشتر رقابتی کنند خودبه‌خود حوزه ICT رشد می‌کند.»
    فیضی اعتقاد دارد در ابتدای کار وزیر ایده‌های خوبی را در حوزه ICT مطرح کردند ولی مسیری را که باید برای رسیدن به اهداف ایده‌ها انتخاب می کرد، مسیر خوبی نبود.
    فیضی می‌افزاید: «در ارتباط با شبکه ملی اطلاعات تمام کارهایی که در استان‌ها اتفاق افتاده بود، چند تا دیتاسنتر این طرف و آن طرف نصب کردند در حالی که ایده شبکه ملی اطلاعات در اصل یک ایده بسیار عالی است که وزیر پیشنهاد داد اما مشکل اصلی این است اهرم‌هایی که می‌خواهد این کار را انجام دهند همان کسانی هستند که 20 سال است همین حرف‌ها را می‌زنند، وزیر بازوی اجرایی خوبی ندارد.
    وزیر در بخش‌هایی که می‌توانست از ناظران و بازوان اجرایی خوب و جوان استفاده کند، نکرد. اقدام‌های خوبی را ابتدای کار انجام دادند ولی نمی‌دانم چرا عقیم ماند. البته باید گفت کارشناسان و مسئولان زیرساخت هم کم لطفی کردند.»
    به هرحال با همه فراز و نشیب‌های به وجود آمده در این دوسال سپری شده از مجموع اظهارات کارشناسان برمی آید که وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در کارنامه خود نمره قبولی کسب کرده است و آهنگ حرکت این وزارتخانه در مسیر توسعه رو به جلو است.

  20. ناشناس می گوید

    میلیاردهای بورس آب رفتند!
    » سرویس: اقتصادي – بانك، بيمه، بورس
    کد خبر: 94051307276
    سه‌شنبه ۱۳ مرداد ۱۳۹۴ – ۱۰:۵۶
    126[1].jpg

    رکود دامنه‌دار بورس تهران و ادامه روند نزولی آن موجب شده است تا علاوه بر کاهش متغیرهای مهم بازار سرمایه، جایگاه بزرگان بورس نیز با تغییرات چشمگیری مواجه شود و ارزش بازار شرکتهای میلیاردی بورس افت کند.

    به گزارش خبرنگار ایسنا، جدیدترین آمار منتشر شده از تالار شیشه‌ای نشان می‌دهد که با آغاز روند نزولی بورس تهران از دی ماه 1392 و فاصله گرفتن بورس از دوران اوج خود، ارزش شرکتهای مطرح بورس نیز در کنار سایر متغیرهای این بازار با تغییرات چشمگیری مواجه شده است.

    به طوری که افت قیمت و کاهش تقاضای مداوم در بورس تهران موجب شده است تا در کنار افزایش زیان سهامداران، کاهش ارزش و حجم معاملات، ارزش بازار سرمایه و P/E بازار، شرکتهای میلیاردی بورس نیز با کاهش معنادار تعداد و ارزش رو به رو شوند.

    به این ترتیب با کاهش شاخص و بازدهی بورس تهران از ابتدای سال تاکنون، جایگاه بزرگان بورس نیز با افت معناداری مواجه شده و تعداد شرکتهای 10 هزار میلیاردی بورس نسبت به سال گذشته تقلیل پیدا کرده و تنها به 4 شرکت رسیده است بنابراین رکود حاکم بر تالار شیشه ای باعث آب رفتن میلیاردهای بورس وکاهش ارزش بازار آنها شده است.

    تازه‌ ترین رتبه ‌بندی شرکت‌های بورسی نشان می‌دهد که هلدینگ خلیج فارس به عنوان بزرگ ترین شرکتی بورسی با بیشترین افت ارزش بازار مواجه شده و در رتبه اول قرار گرفته است به طوری که ارزش بازار این شرکت بزرگ بورسی نسبت به سال گذشته 10 هزار میلیارد تومان افت کرده و از 37 هزار و 425 میلیارد تومان در مرداد 93 به 27 هزار و 279 میلیارد تومان در مرداد امسال رسیده است.

    پس از هلدینگ خلیج فارس، تاپیکو و ارتباطات سیار نیز با افت معنادار ارزش بازار خود مواجه شدند به طوری که ارزش بازار این دو شرکت میلیاردی بورس نیز به دلیل کاهش قیمت و افت تقاضا از 14 و 12 هزار میلیارد تومان در مرداد سال گذشته به 11 هزار میلیارد تومان رسیده است.شرکت مخابرات نیز که در مدت مشابه سال گذشته ارزشی معادل 12 هزار و 165 میلیارد تومان داشته است با افت قیمت خود در یکسال اخیر، 2 هزار میلیارد تومان از ارزش بازار خود را از دست داده و اکنون با ارزشی معادل 10 هزار میلیارد تومان در بازار سرمایه جزو 4 شرکت میلیاردی بورس محسوب می شود.

    بر این اساس تعداد شرکتهای میلیاردی در حال کاهش یافته است که در سال گذشته شرکتهای غدیر و نفت و گاز پارسیان نیز جزو میلیاردهای بورس بودند، اما با ابهامات نرخ خوراک شرکتهای پتروشیمی و افت شدید قیمت این شرکتها، ارزش بازار این شرکتها نیز کاهش چشمگیری پیدا کرده است به طوری که ارزش بازار شرکت غدیر از 12 هزار و 141 میلیارد تومان در سال گذشته به 8 هزار و8600 میلیارد تومان در مرداد امسال رسیده است.نفت و گاز پارسیان نیز 3 هزار میلیارد تومانی ارزش بازار خود را از دست داده و ارزش بازار آن از 11هزار و 725میلیارد تومان به 9 هزار و 429 میلیارد تومان رسیده است.

    به گزارش ایسنا، ارزش بازار یک سهم به مجموع ارزش بازار سهام منتشر شده یک شرکت به قیمت جاری بورس گفته می شود که وضعیت شرکت و روند کاهشی یا افزایشی آن را نشان می دهد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

The maximum upload file size: 64 مگابایت. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop files here