9758730cookie-checkپاتوق ما پیشکسوتان و بازنشستگانno
کلید اشتراک(Share) پشت
20,430 نظرات
اعتراض می گوید
چهارشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۲ – ۱۰:۰۲
جناب آقای نصرالله پژمانفر رئیس کمیسیون اصل نود قانون اساسی
سلام علیکم
چرا با گذشت ۱۸ ماه هنوز مخابرات منطقه تهران بن خوار بار و رفاهیات ما بازنشستگان مخابرات منطقه تهران را ندادند چرا؟
ناشناس می گوید
باید مطالبات بازنشسته ها پرداخت بشه وسودش را هم باید بپردازید تعجب هم نداره مگه ماقسط بانکی مون دیر میشه بانک سود نمی گیره ؟؟؟؟ چیه حالا که به ما زسید شد شرعی وشد حرام؟؟؟
پاسخگو می گوید
سلام میتوان با شکایت خصوصی هم اصل پول را از مخابرات بگیری هم هزینه وکیل و هزینه های پرونده را باید مثل پیمانکاران شکایت کنی بعد از محکومیت حساب مخابرات را میبندی و به وصول مطالبات خود میرسی
بازنشسته اسفند می گوید
باسلام خدمت سردبیر محترم
ممنون که به فکر ما بازنشستگان اسفند۱۴۰۱هستید به خدا چک دادیم پول قرض کردیم قراربود که تااخر خرداد کل مبلغ رو بپردازند مارو گول زدند باید همون مخابرات میموندیم که حقوقمونم خودشون بدنخدا انشا..وجدانشون رو بیدارکنه وحق وحققوق پرسنل مخابرات رو بدن.انشا..که اول هفته خوش خبرباشید.
ناشناس می گوید
مشکلات کارمندان، کارگران، بازنشسته ها، مردم و کشور ثابت کرده است که عملکرد دولتمردان، مسئولین، مدیران و نمایندگان مجلس هیچ ارتباطی و ربطی به مظلومان، مسلمانان، دین، اسلام، قرآن و بشریت هم ندارد.
ناشناس می گوید
به گزارش خبرنگار ایلنا، طی یک سال گذشته، بازنشستگان مخابرات ایران بارها در شهرهای مختلف تجمع کردهاند. مهمترین خواستهی این بازنشستگان؛ اجرای آییننامهی سال ۸۹ است.
در همین رابطه، جمعی از نمایندگان کانون مرکزی بازنشستگان شرکت مخابرات در نشستی؛ اعتراض خود را نسبت به عدم اجرای مصوبات آیین نامه استخدامی مصوبه شرکت مخابرات بیان کردند. ابوالفضل شاهیلو (مدیرعامل کانون مرکزی بازنشستگان شرکت مخابرات)، با بیان اینکه این شرکت بیش از ۵۰ هزار عضو دارد، گفت: کانون با هدف صیانت از حقوق بازنشستگان تلاشهای زیادی کرد و به دفتر ریاست جمهوری، وزارت اطلاعات و فناوری اطلاعات نامه نگاری کرد اما متأسفانه نتیجهای نگرفتیم. از اینرو برای انعکاس مطالبات صنفی در چند ماه اخیر در مقابل ساختمان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، گاهی مجلس شورای اسلامی و ستاد اجرایی فرمان امام و نیز شرکت مخابرات تجمع کردیم اما متأسفانه آنها به بازنشسته ۸۰ساله که عصا به دست برای گرفتنِ مطالباتِ خود میآید و امکان دارد با هر تنش عصبی، سلامت جسمیاش به خطر بیفتد، برچسب زدند و مانع تجمعات شدند.
شاهیلو مطالبات بازنشستگان را در چارچوب قوانین و مقررات وزارت کار دانست و خاطر نشان کرد: مطابق با آییننامه استخدامی شرکت مخابرات این شرکت نسبت به بازنشستگان خود تعهداتی دارد، که آنها را پرداخت نمیکند و در تاریخهای مختلف سال به بهانههای گوناگون یکی از حقوق بازنشستگان را حذف میکنند.
محمود جعفری (مشاور کانون مرکزی بازنشستگان شرکت مخابرات)، نیز گفت: بر اساس اصل ۴۴ قانون اساسی شرکت مخابرات سهام خود را واگذار کرد؛ البته ما با این موضوع که چه کسانی این شرکت را خریداری کردند کاری نداریم اما به عنوان نیروی انسانی که ۳۰ سال در این شرکت کار کرده دارای حق و حقوقی هستیم. این شرکت بدون نظرخواهی از کارکنان واگذار شد و امروز کارکنان در موضوعاتی چون رفاهیات، حقوق معیشتی، بیمه پایه، بیمه عمر و بیمه تکمیلی با چالش مواجه هستند چراکه بعد از واگذاری تمام این حقوق برای بازنشستگان حذف شد.
به گفته جعفری، بیمه پایه بازنشستگان مخابرات بیش از ۵۰ بار قطع شده و حدود ۲۰ ماه است که رفاهیات ما را قطع کردهاند. تکلیف رفاهیات کارگر بر اساس آیین نامه شرکت مخابرات مشخص شده است؛ در این سند، بیمه عمر، بیمه تکمیلی، دندان پزشکی، خواروبار و مناسباتها و امکانات ازدواج، کفن و دفن و… آمده است و باید اجرا شود.
وی ادامه داد: کارکنان شرکت مخابرات؛ کارمند دولت بودند و بعد از واگذاری این شرکت کارکنان این شرکت مشمول اجرای اصل ۳۱ قانون اساسی میشدند که مطابق با این اصل کارکنان زیرمجموعه وزارت کار قرار میگیرند؛ اما متأسفانه این قانون برای کارکنان اجرا نمیشود و آنها رها شدهاند و هیچ نهادی مسئولیت ما را نمیپذیرد. وزارت ارتباطات، وزارت اقتصاد و دارایی، سازمان خصوصیسازی هیچ کدام از این نهادها خود را در مقابل ما مسئول نمیدانند. حالا این پرسش مطرح است که نظارت بر اجرای تعهدات برعهده کجاست و چه کسانی باید بر فرآیند خصوصیسازی شرکت مخابرات نظارت کند.
مشاور کانون بازنشستگان شرکت مخابرات با تأکید بر اینکه ۳۰ درصد از رفاهیات بازنشستگان به بهانههای مختلف حذف میشود، گفت: بیمه تکمیلی بازنشستگان را ۸ بار قطع کردند.
جعفری تأکید کرد: خواسته ما فراقانونی نیست بلکه مصوبات دولت و مجلس است؛ اما نمیدانیم چرا این مصوبات اجرا نمیشود و به هر کسی مراجعه میکنیم به بن بست میخوریم.
وی با طرح این پرسش که بازوی اجرایی کمیسیون اصل ۹۰ چه کسانی هستند؟ افزود: اگر قرار است حقی به مظلوم بازگردد، چرا وقتی یک درصد از املاک شرکت مخابرات فروخته شد و میلیاردها تومان سرمایه بهدست آوردید، به بازنشستگان میگویید که ما نداریم و ورشکسته هستیم؟ در گذشته چطور میتوانستیم بودجه آموزش و پرورش، بخشی از ارتش و… را تامین کنیم اما امروز چرا با افزایش مصرف اینترنت در خانوادهها این شرکت اعلام ورشکستگی میکند؟
جعفری در پایان بیان کرد: وزارت ارتباطات از ما به عنوان برهم زنندگان نظم شکایت کرده است اما چنین برچسبهایی حق بازنشستگان نیست. بازنشسته ۸۰ ساله دغدغه معیشت خود و خانوادهاش را دارد و مطالبات قانونی و به حق خود را مطرح میکند. به بازنشستگان نباید برچسب زد، آنها مطالبات به حق خود را مطرح میکنند.
ناشناس می گوید
مشکلات کارمندان، کارگران، بازنشسته ها، مردم و کشور در زمان دولت حسن روحانی ۱۰۰ برابر افزایش یافته است و بیشتر شده است و در زمان دولت رئیسی ۲۰۰ برابر افزایش یافته است و بیشتر شده است چرا؟
ناشناس می گوید
وضعیت بلاتکلیف مطالبات بازنشستگان مخابرات
به گزارش جهان صنعت نیوز: پس از آن طی سالهای اخیر نیز شاهد واگذاری بخش زیادی از اموال مخابرات به اسم خصوصیسازی بودیم اگرچه به نظر میرسد خصولتیها در این حوزه نیز نقش پررنگی را ایفا کردهاند. اما آنچه قرار است در این گزارش به آن بپردازیم این نیست که پول اموال فروختهشده از سوی مخابرات کجا رفته و در چه بخشهایی هزینه شده است بلکه سوالی که وجود دارد این است که درآمدهای کنونی مخابرات صرف چه اقداماتی میشود که بازنشستگان زحمتکش شرکت مخابرات که در شرایط بحرانی اقتصاد به سختی روزگار میگذرانند، ماهها حقوق و مطالبات خود را دریافت نمیکنند و وقتی هم که اعتراض میکنند، با بهانه کمبود منابع مالی از سوی این شرکت روبهرو میشوند؟
این در حالی است که برآورد میشود شرکت مخابرات از افزایش تعرفه آبونمان تلفن ثابت، درآمد ماهانه ۷۰۰ میلیارد تومانی را کسب کند. البته این خبر از سوی روابطعمومی شرکت مخابرات تکذیب شده اما براساس شواهد از سال ۱۳۸۲ تا چندی پیش تعرفه تلفن ثابت افزایش اساسی نداشت. فقط دو مرتبه افزایش ناچیز داشت که بر کیفیت ارائه خدمات تاثیرگذار نبود. با این حال اما ۱۷ شهریورماه سال جاری، افزایش تعرفه هزینه ماهانه تلفن ثابت، موردتایید قرار گرفت و ستاد تنظیم بازار، افزایش نرخ کارکرد تلفن ثابت را تصویب کرد. در همین راستا حتی شاهد این بودیم که یک نماینده مجلس در گفتوگو با دیدهبان ایران گفت: مخابرات در این روزها که اینترنت قطع است، دست در جیب مردم کرده و میخواهد درآمد خود را از طریق گران کردن آبونمان تلفنهای ثابت جبران کند.
مخابرات نمیتواند مشکل خود را حل کند بنابراین بودجه خود را اینگونه تامین میکند.
این حواشی در حالی وجود دارد که میبینیم کارکنان و بازنشستگان شرکت مخابرات بیشتر از هر صنف و گروه دیگری نسبت به عدم پرداخت مطالبات خود از سوی این شرکت انتقاد دارند و معتقدند که در دولت سیزدهم شرایط معیشتی آنها سختتر شده است چراکه از حقوق جدیدی نیز چون حق خواروبار و رفاهیات خود نیز محروم شدهاند. بر همین اساس بارها شاهد این بودیم که بازنشستگان شرکت مخابرات در تهران و سایر استانهای کشور از جمله البرز، کرمان، اصفهان، گیلان، سمنان و اردبیل نیز تجمعات اعتراضی برپا کردند و نسبت به پرداخت نشدن مطالبات و معوقات مالی خود مقامات شرکت مخابرات را در جریان قرار دادند اما متاسفانه تاکنون جز وعدههای پوشالی و توخالی، کاری برای آنها انجام نشده است. همچنین گفته میشود شرکت مخابرات ایران بدون توجه به معیشت کارکنان خود مخصوصا کارگزاران مخابرات روستایی که حقوق حداقلی دریافت میکنند، رویهای جدید در پیش گرفته و ماههاست که حقوق این دسته از کارکنان با تاخیر زیاد پرداخت میشود.
پروندهای که هنوز باز مانده
با گذشت چندین سال از شکایات کارکنان و بازنشستگان شرکت مخابرات به دلیل عدم پرداخت معوقاتشان و همچنین برگزاری تجمعات اعتراضآمیز، پرونده این ماجرا همچنان باز مانده و طی این سالها هیچ مسوولی زیر بار پرداخت دیون و معوقات آنها نرفته است. این در حالی است که به تازگی وعده پرداخت این معوقات در ۱۸ آبان به آنها داده شده و باید دید که آیا اینبار مسوولان به وعدههای خود عمل میکنند یا همچون گذشته این پرونده در بایگانی مخابرات خاک خواهد خورد.
این روزها در بحبوحه گرانی ارز و افزایش بیسابقه نرخ تورم طی چند دهه اخیر، هستند بازنشستگانی که هنوز درگیر حقوق و مزایای معوقه چند سال گذشته خود هستند؛ معوقاتی که در صورت پرداخت با نرخ تورم امروز رقم بسیار ناچیزی میشود. کارکنان و بازنشستگان مخابرات سالهاست که به وعده و وعیدهای مسوولان و مدیرعامل این شرکت دل خوش کردهاند، اما هنوز با گذشت نزدیک به یک دهه، حق و حقوقشان وصول نشده است.
آن طور که برخی کارمندان و بازنشستگان مخابرات میگویند آنها سالهاست که از سرمایه میلیاردی خود در مخابرات سودی نمیبرند. براساس گفتههای برخی از این بازنشستگان به «جهانصنعت»، مخابرات اموال و زمینهای زیادی داشته که بخشهایی از آن را به قیمت ناچیز به خصولتیها واگذار کرده است. نکته مهم اما این است که اگر واگذاری زمینهای مخابرات به قیمت بسیار پایین را فاکتور بگیریم، از درآمد چند میلیاردی که هر ماه از افزایش نرخ آبونمان تلفن ثابت شهروندان به حساب این شرکت واریز میشود نمیتوان چشمپوشی کرد.
در واقع سوالی که مطرح میشود این است که با وجود این همه درآمد مخابرات، سهم بازنشستگان و کارکنان این شرکت کجاست؟ آیا با درآمد ماهانه حدود ۱۰۰۰ میلیاردی که به جیب مخابرات میرود، این شرکت نمیتواند معوقات کارکنان و بازنشستگان خود را پرداخت کند؟
ماجر از کجا آغاز شد
به گفته بازنشستگان مخابرات، قرار بود براساس آییننامهای که سال ۸۹ تصویب شد و به تایید اداره کار رسید تداوم پرداخت تمامی مزایای رفاهی، استخدامی و همه موارد مربوط به شاغلان و بازنشستگان مخابرات، محفوظ و در تعهد این شرکت باشد.
این آییننامه مدتی به صورت ناقص اجرا شد تا به نوعی جلوی اعتراض بازنشستگان و کارمندان شرکت را بگیرد اما در سال ۹۴ شکایتها به سمت اداره کار سرازیر شد و نهایتا به دیوان عدالت اداری رسید. سرانجام با بالا رفتن شکایات و نارضایتیها در مهر ۹۷ آییننامه پذیرفته و خواروبار از آبان ماه متناسب با ۵۵ درصد حقوق اداره کار پرداخت شد. اما در خصوص بدهی سالهای قبل که قرار بود پرداخت به صورت اقساط و با تامین بودجه انجام شود مبالغ به صورت پراکنده پرداخت شد.
در سال ۱۳۹۹ بار دیگر مدیریت مخابرات تغییر کرد. پرداخت مبلغ خواروبار براساس آییننامه در سالهای ۹۸ و ۹۹ انجام شد و تا دیماه ۱۴۰۰ هم ادامه پیدا کرد. ولی از دیماه سال ۱۴۰۰ هیچ پرداختی صورت نگرفته است.
در همین حال یکی از بازنشستگان شرکت مخابرات در گفتوگو با «جهانصنعت» از پرداخت این معوقات تا ۱۸ آبان خبر داد و گفت که این موضوع به تازگی در کمیسیون اصل ۹۰ در حضور آقای سلطانی مدیرعامل شرکت مخابرات و سه مشاورش صورتجلسه شده است.
اما از آنجا که مسوولان مربوطه ید طولایی در عمل نکردن به تعهدات خود دارند، بسیاری از بازنشستگان به این وعده و وعیدها خوشبین نیستند و میگویند شاید مخابرات حدود چند صد میلیارد تومان با کمک دولت و مجلس آن هم از جیب مردم به کارکنان و بازنشستهها بدهند تا بخشی از مطالبات را پرداخت کنند اما این پرداختها تداوم نخواهد داشت.
در همین خصوص رحیم صمیمی بازنشسته مخابرات به «جهانصنعت» گفت: براساس آییننامهای که ما هیچ دخالتی در تصویب آن نداشتیم ۵۵ درصد مبلغ حداقل حقوق کارگران تامین اجتماعی را باید به عنوان رفاهیات و بن خواروبار به شاغلان و بازنشستگان مخابرات پرداخت کنند. اما اتفاقی که در حال حاضر افتاده این است که از دیماه سال گذشته این پرداختیها برای شاغلان تامین شده اما برای بازنشستگان قطع شده و هیچ پرداختی صورت نگرفته است.
خصولتیها باج خواهی میکنند
در همین خصوص همچنین مهدی آقامیری بازنشسته شرکت مخابرات درباره وضعیت بلاتکلیف مطالبات بازنشستگان مخابرات به «جهان صنعت» گفت: متاسفانه تاکنون فقط وعده و وعید داده شده است و با وجود اینکه مجلس جلسات متعددی هم در این خصوص تشکیل داده، اما به دلیل اینکه طرف مقابل سهامداران بخش خصولتی هستند، متاسفانه زور ما به آنها نمیرسد. آنها نه تنها از قوانین تبعیت نمیکنند بلکه باجخواهی نیز میکنند.
آقامیری با بیان اینکه مخابرات متعلق به ودیعه مردم است و دولتمردان حق فروش آن را ندارند، افزود: ما اخیرا به کمیسیون اصل ۹۰ مجلس و کمیته خصوصیسازی مجلس اعلام کردیم که حق فروش مخابرات را ندارند اما متاسفانه خریداران از قبل مشخص شده بودند و مخابرات را به مبلغ ناچیز فروختند. در حالی که مخابرات حدود ۶ هزار میلیارد ودیعه دارد و بالغ بر ۲۰۰ هزار میلیارد دلار میارزد اما تنها چهار و ششدهم هزار میلیارد یعنی دوسوم ارزش ودیعههایی که داشت قیمتگذاری شد؛ در نهایت معلوم بود که این خصوصیسازی به چه سمتی میرود.
این بازنشسته شرکت مخابرات همچنین به جداسازی شرکت همراه اول از مخابرات اشاره کرد و در این رابطه بیان داشت: حرکت بعدی آقایان خصولتی این بود که همراه اول را از مخابرات جدا کردند. این در حالی بود که براساس خصوصیسازی حق جداسازی این دو شرکت را نداشتند. با توجه به اینکه عمده درآمد مخابرات از همراه اول است، این جداسازی چیزی بالغ بر چند هزار میلیارد در سال به خود مخابرات ضرر وارد میکند اما با وجود این ضرردهی، اجازه دادند این ضرر به مجموعه همراه اول و مخابرات وارد شود. حال سوالی که وجود دارد این است که چرا اجازه دادند این ضرر به دو شرکت وارد شود؟ به نظر میرسد این اقدام از آن جهت بوده است که شرکت همراه اول را به نوعی به حیاطخلوتی تبدیل کنند که درآمدهای زیادی دارد اما مشخص نیست این درآمدها در چه بخشهایی و کجاها هزینه میشود.
از حرفهایشان بوی پول ندادن میآید
آقامیری در پاسخ به این سوال که میتوان نسبت به وصول حق و حقوق کارکنان و بازنشستگان امیدوار بود یا خیر گفت: ممکن است الان حدود چندصد میلیارد تومان با کمک دولت و مجلس آن هم از جیب مردم به کارکنان و بازنشستهها بدهند تا بخشی از مطالبات را پرداخت کنند اما اخیرا آقای سلطانی مدیرعامل مخابرات در مصاحبهای اعلام کرده «ما میدانیم بدهکاریم منتها باید با استانها صحبت کنیم و دنبال راهکار بگردیم.» در واقع میتوان گفت حرفهایی زدند که از آن بوی پول ندادن میآمد.
وی ادامه داد: در واقع ممکن است ابتدا کمی پول تزریق کنند اما اینکه به طور مستمر آییننامه را اجرا کنند چنین عزم و ارادهای را در آنها نمیبینم. با وجود اینکه خود اینها اذعان دارند که آییننامه حق مسلم این کارکنان و بازنشستگان است.
نارضایتی باز نشستگان
حمید راشد یکی دیگر از بازنشستگان شرکت مخابرات نیز دراینباره به «جهانصنعت» گفت: حدود یک هفته پیش در مجلس موضوع این مطالبات در کمیسیون اصل ۹۰ در حضور مجید سلطانی مدیرعامل شرکت مخابرات ایران و ۳ مشاور او صورتجلسه شد. در نهایت قرار شد تا ۱۸ آبان حقوق و مطالبات عقبافتاده را پرداخت کنند.
وی در ادامه به واگذاری مخابرات به بخش خصوصی اشاره کرد و بیان داشت: طبق اصل ۴۴ قانون اساسی، وقتی شرکتی واگذار میشود، از دست دولت خارج و به بخش خصوصی سپرده میشود. براساس آییننامهای که تنظیم و امضا میشود، هم خریدار و هم فروشنده متعهد میشوند که به آن نظارت داشته باشند. متاسفانه در این مورد وزارتخانه کمکاری کرده و از سال ۸۹ تا اوایل ۹۷ مبلغی را پرداخت نکرده است. سرانجام با تجمعات ما قرار شد براساس آییننامه، ۵۵ درصد مبلغ حداقل حقوق کارگران تامین اجتماعی را به عنوان رفاهیات و بن خواروبار به شاغلان و بازنشستگان مخابرات پرداخت کنند.
راشد در ادامه افزود: مبلغ خواروبار براساس آییننامه در سالهای ۹۸ و ۹۹ تعیین شد و تا دیماه ۱۴۰۰ هم ادامه پیدا کرد ولی از دیماه سال ۱۴۰۰ هیچ پرداختی صورت نگرفته و بازنشستگان از وضعیت موجود رضایت ندارند.
امیدوارم وعده آقایان تحقق یابد
این بازنشسته شرکت مخابرات با بیان اینکه قرار شده که مخابرات این ۱۰ ماه معوقه را پرداخت کند گفت: ما به وعده آقایان خوشبین هستیم. اخیرا آقای سلطانی مدیرعامل شرکت مخابرات در سفر یزد گفتهاند که دنبال منابع هستند و به زودی این منابع را تامین و پرداختیها را انجام میدهند اما ایشان به تاریخ دقیقی اشاره نکردهاند. طبق صحبتهایی که در کمیسیون اصل ۹۰ انجام شد، پیشبینی میشود که نهایتا تا ۲۵ آبان معوقات را پرداخت کنند.
راشد با تاکید بر اینکه مخابراتیها انسانهای شریفی هستند که دنبال خسارت و دیرکرد پرداختهایشان نیستند، افزود: امیدوارم وعده آقایان تحقق یابد. با وجود افزایش نرخ تورم اما تمام کارکنان و بازنشستهها خواستار همان مبالغ سالهای گذشته هستند و ریالی اضافه نمیخواهند.
ماهانه ۵۰۰ میلیارد تومان به درآمد مخابرات افزوده شد
وی همچنین در ادامه به افزایش نرخ آبونمان تلفنهای ثابت شهری اشاره کرد و افزود: از اول شهریورکه نرخ آبونمان تلفن ثابت افزایش یافت، رقم هنگفتی حدودا ماهانه ۵۰۰ میلیارد تومان به درآمد مخابرات افزوده شده است در صورتی که قبل شهریور این رقم حدود ۴۰۰ میلیارد تومان بود.
راشد، درآمد سه ماهه مخابرات از افزایش آبونمان طی ماههای گذشته را حدود هزار میلیارد تومان عنوان کرد و در این رابطه گفت: شرکت مخابرات با افزایش این درآمد به راحتی میتواند معوقات بازنشستگان و کارکنانش را پرداخت کند، اما از پاسخ دادن طفره میروند و معلوم نیست این پول کجا خرج میشود. حالا منتظر هستیم که طبق وعدهشان که ۱۸ آبان است معوقات این ۱۰ ماه را پرداخت کنند. در غیر این صورت براساس نامهای که شورا به استاندار تهران نوشته است و درخواست تجمع کرده، ممکن است بازنشستهها برای رسیدگی به مطالباتشان بیرون بیایند در حالی که در شرایط فعلی کشور و با توجه به ناآرامیها، این اقدام چندان به صلاح نیست.
سهراب نظری می گوید
سلام بر سردبیر و همکاران
قرار شده پرداخت مطالبات تا ۱۸ آبان طول بکشه؟
تازه اونم وعده سر خرمنه حتما
جناب سلطانی حداقل بفرمایید
پرداخت نمیکنیم اصلا
اینقدر با اعصاب و روان ما بازی نکنید
خسته شدیم به والله
😔😔😔😔
ناشناس می گوید
با سلام
۳۱ خرداد ماه شدخبری از واریز بن خواربار بازنشستگان نشد آقای پژمانفر رئیس کمیسیون اصل نود مجلس گفته بود از خردادماه رفاهیات بازنشستگان مخابرات پرداخت میشود پس کو ؟؟؟؟
بن خواربار بازنشستگان در سال ۱۴۰۲ بایستی ماهیانه مبلغ ۲۹۱۵۰۰۰ تومان باشد.
منتظر مهدی می گوید
باسلام همکاران گرامی ترفند هیأت مدیره مخابرات و مدیر عامل شرکت مخابرات در باره حقوق بازنشستگان کشوری حق عائله مندی وحق اولاد در حقوق کم کرده این دیگه چه مصیبتی از این خدا بی خبر آن…..!!!!؟؟؟
سردبیر - مخابرات ما می گوید
بازنشستگان مخابرات دولتی؟ یا بازنشستگان بعدی؟
مگه میشه کم کنه!
لیلا می گوید
سلام جناب سردبیر
این ماه مبلغ ۳۰۰ هزار تومن از حقوق بعضی بازنشسته ها کم کردن شما میدونید علتش چی بوده؟
منتظر مهدی می گوید
باسلام خدمت سردبیر محترم فعلأ که از بازنشستگان کشوری کم کردن به بهانه عدم ارسال فایل….!!!!
سلام سردبیر عزیز
و بازنشستگان محترم
مبلغ هشتصد هزارتومان بابت هزینه درمان ثبت شده در کمک رسان سال ۱۴۰۱٫٫٫بیمه معلم ….استان کرمان پرداخت شد جهت اطلاع
ناشناس می گوید
ببخشید جناب سردبیر مثل اینکه کامنت تشکر ازیک کامنت برای موضوع تهیه مدارک چاپ کرده بودید که بنده اشتراک کردم وگله که چاپ نشده
خیلی عذرخواهی ومغذرت ازسردبیر محترم وزحمتکش واگاه
ناشناس می گوید
به نظرم بهتره دیگه بی خود تو این صفحه این همه گلایه نکنیم قدمی برداشته نمیشه کاری انجام نمیشه تعطیل کنیم این صفحه رو بهتره چون هربار سر میزنیم به قول بزرگان یک من میاییم وده من برمی گردیم از ناراحتی و ناله همکاران به شخصه چند روز سردرد میگیرم مدام با خودم میگم الهی بمیرم شرمنده عروس و داماد و نوه شدن خدا باعث و بانیش رو گرفتار کنه من دیگه سر نمیزنم خدا به همراهتان
مسعود.ن می گوید
با سلام
میخواستم در مورد خبری که الان شنیدم بگم.طی تماسی که با بیمه معلم داشتم در خصوص بدهی خسارت درمان سال ۹۹که اپراتور گفت چون بدهی مربوط به زمان sosبوده پرداخت نمیشه و اطلاعاتش هم در سایت بیمه معلم ،قسمت استعلام خسارت درمان پاک شده من قبلاً از روی مانیتور عکس گرفته بودم مبلغ هم زده بودن .با کوتاهی که مسئولین مخابرات کردن بیمه هم باید اینچنین ظلم کنه آخه منی که حق بیمه پرداخت کردم چرا باید حقوقم پایمال شود.هر دم از این باغ بری میرسد.
ناشناس می گوید
به گزارش خبرنگار ایلنا، بازنشستگان مخابرات ایران امروز، دوشنبه ۲۹ خردادماه، در تهران، گیلان، شهرکرد، لرستان، اراک، هرمزگان، بجنورد و دیگر شهرها تجمع کردند.
این بازنشستگان به عدم اجرای آیین نامه سال ۸۹ معترض هستند.
ناشناس می گوید
سلام بازنشسته ارتش چه ربطی به مدیر عامل مخابرات دارد این آقای مدیرعامل هم از نزاجا حقوق میگیره هم از مخابرات این شخص تامین است خبراز بازنشسته ندارد.
فقط خدااااا می گوید
سلام اقای مهندس آرشیان
توی جلسه ی۲۸خرداد که اعلام شده مخابرات سود بوده و آمارش رو دیدیم…پس چطوره آقای سلطانی و سهامداران دم از زیان ده بودن مخابرات میزنن؟؟؟مثل مرد بیان حرف بزنن این چه وضعیه نون ۱مشت پیرمرد و کارکنان رو آجر کردن؟؟بیزحمت جواب بدین آقای آرشیان.
سردبیر - مخابرات ما می گوید
من جواب بدم؟
مگه من مدافع مخابراتم؟
ضمن اینکه خودتون میدونید سود مال همراه اوله نه ثابت.
لاله می گوید
بله جناب سر دبیر شما مدافع مسئولین …. مخابرات هستین چرا من اطلاعیه تجمع میزارم شما حذف میکنید چرا در مورد حق الناسی که به گردن مدیر عامل و بقیه مسئولین هست کامنت میزارم حذف میکنید شما هم در گناه اونا شریک هستین چون میترسید من تا وقتی حقم رو ندن حلال نمیکنم و نمیبخشم چون جز خدا کسی رو ندارم ولی میخام با آبرو زندگی کنم شاید این پولا برای شماها چیزی نباشه ولی برای من گره گشاس پس حلال نمیکنم شمام دوست داشتی بازم این کامنت رو حدف کن خدا رو که نمیتونید حذف کنید
ناشناس می گوید
سلام خدمت لاله عزیز.من هم با نظر شما موافقم و از آقای سردبیر گله مند.حق کارمندی که ۳۰سال در سرما گرما از صبح تا غروب برای مخابرات زحمت کشیده این نیست و حلال هم نمیکنم
بازنشسته می گوید
دمتون گرم خداحفظت کنه خواهر گلم بله اگه پشتوانه مسئولین نبودند و ترس ازشون نداشتند کلیه کامنتها رو میزاشتند نه اینکه سانسور کنند و یا کلا حذف کنند منافع نداشته باشند اینکارومیکردند وقتی هم معترض نگذاشتن کامنت رو میکنند میگن مشکل ساز میشه براشون مگه نه اینکه این سایت بازنشستگان هستش چرا نباید تندگویی دردمندان ملاحظه نگردد ولی آقایان چون میگن ضرر می بینند نمیتوانند چنین تندخویی رو گزارش دهند اگه از ما بودند اینکارو میکردند که از ما نیستند مسئولین برایشان الویت دارند
فقط خدااااا می گوید
سلام عذر میخوام جناب سردبیر شما نبایدجواب بدین من عصبانی بودم……
ولی خدایی آقای پژمانفر که گفتن از خرداد ماه خوارباربازنشسته ها پرداخت میشه ..میشه لطفا از ایشون بپرسین پس چرا واریزنشد از خرداد ماه؟؟خردادامروز تموم شد که
سردبیر - مخابرات ما می گوید
سلام
شدیدا از ایشون \اسخ خواستیم
کسی که تیتر میزنه (خبر خوش) باید بتونه مسپولیت حرفش رو بپذیره
این قبوله.پرسیدیم .
ولی پاسخی داده نمیشه
فقط خدااااا می گوید
نه آقای سردبیر آقای پژمانفر باید بیاد جواب بده باید بیاد به قولی که داده وخبرش چاپ شده رسیدگی کنه… باید بیاد وجواب بده..مثلا رئییس کمیسیون اصل۹۰هستا…
بازنشسته ازاصفهان می گوید
سلام آقای سردبیر..شبتون خوش
شما حداقل به آقای پژمانفر بفرمایید بیان جواب ما بازنشستگان که چشم به راه هستیم را بده…..بیاد به قولی که دادن عمل کنن که خبرخوش… خواربار بازنشسته ها از خرداد واریز میشه …پس چی شد؟؟ لطفااااا به ایشون بگین بیاد جواب این همه منتظر رو بده…سپاس ازشما
سردبیر - مخابرات ما می گوید
حرفهاتونو به ایشون رسوندیم
مستقیم گفتیم که انتظار عمومی چیه
و…
به هر حال حرف شما رو رسوندیم حالا اینکه چه میکنن … منتظریم
امیرعلی... می گوید
سلام خدمت دوستان و سر دبیر محترم
آقای سر دبیر چجوری گفتن مطالبات باید پرداخت بشه ولی خبری نیست بعد وقتی کامنت میزاریم و از خجالت مدیران دروغگو در میایم یا حذف میکنید یا ویرایش میشه نه از بیمه تکمیلی خبری هست واقعا یک نفرمسئول درست حسابی پیدا نمیشه که به داد ما برسه
رضایی می گوید
با سلام خدمت سردبیر گرامی مگه قرارنبودپاداش بازنشستگی ۱۴۰۱ رو پرداخت کنند فردا ۳۰خرداد به خدا چک داریم اخه چرا باید دروغ تحویل ما بدهند.حق ۳۰ساله خودمونه نباید به این روز بیوفتیم
فیروزی شیراز بازنشسته مخابرات می گوید
سلام جناب ݐژمانفر سوالی دارم ماه اینده کی میاید
رضا95 می گوید
سلام. وقت گل نی میاد امیدوار باشید. 😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😚😚😚😚😚😚
بازنشسته شرکت مخابرات منطقه تهران می گوید
جناب آقای نصرالله پژمانفر رئیس کمیسیون اصل نود قانون اساسی
جناب آقای دکتر محمودزاده رئیس هیئت مدیره شرکت مخابرات ایران
جناب آقای مهندس سلطانی مدیر عامل مخابرات ایران
جناب آقای مهندس ملک جعفریان مدیر مخابرات منطقه تهران
سلام علیکم
چرا با گذشت ۱۷ ماه و ۲۹ روز هنوز مخابرات منطقه تهران بن خوار بار و رفاهیات معوق ما را ندادند.
بازنشسته شرکت مخابرات منطقه تهران
اعتراض می گوید
بی توجهی و کم کاری مسئولین و مدیران مخابرات منطقه تهران در پرداخت بن خوار بار و رفاهیات معوق بازنشستگان مخابرات منطقه تهران از دی ماه سال ۱۴۰۰ تاکنون شرم آور و تاسف بار است.
و دولت، مسئولان و نمایندگان مجلس هم متأسفانه از دی ماه سال ۱۴۰۰ تاکنون هیچ کاری، اقدامی و اعتراضی نمی کنند و سکوت اختیار کرده اند؟
جهانگیری می گوید
با این وضع مالی مخابرات پرداخت بن خواروبار و پس انداز شش درصد معلوم نیست کی اتفاق بیفته
چهارشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۲ – ۱۰:۰۲
جناب آقای نصرالله پژمانفر رئیس کمیسیون اصل نود قانون اساسی
سلام علیکم
چرا با گذشت ۱۸ ماه هنوز مخابرات منطقه تهران بن خوار بار و رفاهیات ما بازنشستگان مخابرات منطقه تهران را ندادند چرا؟
باید مطالبات بازنشسته ها پرداخت بشه وسودش را هم باید بپردازید تعجب هم نداره مگه ماقسط بانکی مون دیر میشه بانک سود نمی گیره ؟؟؟؟ چیه حالا که به ما زسید شد شرعی وشد حرام؟؟؟
سلام میتوان با شکایت خصوصی هم اصل پول را از مخابرات بگیری هم هزینه وکیل و هزینه های پرونده را باید مثل پیمانکاران شکایت کنی بعد از محکومیت حساب مخابرات را میبندی و به وصول مطالبات خود میرسی
باسلام خدمت سردبیر محترم
ممنون که به فکر ما بازنشستگان اسفند۱۴۰۱هستید به خدا چک دادیم پول قرض کردیم قراربود که تااخر خرداد کل مبلغ رو بپردازند مارو گول زدند باید همون مخابرات میموندیم که حقوقمونم خودشون بدنخدا انشا..وجدانشون رو بیدارکنه وحق وحققوق پرسنل مخابرات رو بدن.انشا..که اول هفته خوش خبرباشید.
مشکلات کارمندان، کارگران، بازنشسته ها، مردم و کشور ثابت کرده است که عملکرد دولتمردان، مسئولین، مدیران و نمایندگان مجلس هیچ ارتباطی و ربطی به مظلومان، مسلمانان، دین، اسلام، قرآن و بشریت هم ندارد.
به گزارش خبرنگار ایلنا، طی یک سال گذشته، بازنشستگان مخابرات ایران بارها در شهرهای مختلف تجمع کردهاند. مهمترین خواستهی این بازنشستگان؛ اجرای آییننامهی سال ۸۹ است.
در همین رابطه، جمعی از نمایندگان کانون مرکزی بازنشستگان شرکت مخابرات در نشستی؛ اعتراض خود را نسبت به عدم اجرای مصوبات آیین نامه استخدامی مصوبه شرکت مخابرات بیان کردند. ابوالفضل شاهیلو (مدیرعامل کانون مرکزی بازنشستگان شرکت مخابرات)، با بیان اینکه این شرکت بیش از ۵۰ هزار عضو دارد، گفت: کانون با هدف صیانت از حقوق بازنشستگان تلاشهای زیادی کرد و به دفتر ریاست جمهوری، وزارت اطلاعات و فناوری اطلاعات نامه نگاری کرد اما متأسفانه نتیجهای نگرفتیم. از اینرو برای انعکاس مطالبات صنفی در چند ماه اخیر در مقابل ساختمان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، گاهی مجلس شورای اسلامی و ستاد اجرایی فرمان امام و نیز شرکت مخابرات تجمع کردیم اما متأسفانه آنها به بازنشسته ۸۰ساله که عصا به دست برای گرفتنِ مطالباتِ خود میآید و امکان دارد با هر تنش عصبی، سلامت جسمیاش به خطر بیفتد، برچسب زدند و مانع تجمعات شدند.
شاهیلو مطالبات بازنشستگان را در چارچوب قوانین و مقررات وزارت کار دانست و خاطر نشان کرد: مطابق با آییننامه استخدامی شرکت مخابرات این شرکت نسبت به بازنشستگان خود تعهداتی دارد، که آنها را پرداخت نمیکند و در تاریخهای مختلف سال به بهانههای گوناگون یکی از حقوق بازنشستگان را حذف میکنند.
محمود جعفری (مشاور کانون مرکزی بازنشستگان شرکت مخابرات)، نیز گفت: بر اساس اصل ۴۴ قانون اساسی شرکت مخابرات سهام خود را واگذار کرد؛ البته ما با این موضوع که چه کسانی این شرکت را خریداری کردند کاری نداریم اما به عنوان نیروی انسانی که ۳۰ سال در این شرکت کار کرده دارای حق و حقوقی هستیم. این شرکت بدون نظرخواهی از کارکنان واگذار شد و امروز کارکنان در موضوعاتی چون رفاهیات، حقوق معیشتی، بیمه پایه، بیمه عمر و بیمه تکمیلی با چالش مواجه هستند چراکه بعد از واگذاری تمام این حقوق برای بازنشستگان حذف شد.
به گفته جعفری، بیمه پایه بازنشستگان مخابرات بیش از ۵۰ بار قطع شده و حدود ۲۰ ماه است که رفاهیات ما را قطع کردهاند. تکلیف رفاهیات کارگر بر اساس آیین نامه شرکت مخابرات مشخص شده است؛ در این سند، بیمه عمر، بیمه تکمیلی، دندان پزشکی، خواروبار و مناسباتها و امکانات ازدواج، کفن و دفن و… آمده است و باید اجرا شود.
وی ادامه داد: کارکنان شرکت مخابرات؛ کارمند دولت بودند و بعد از واگذاری این شرکت کارکنان این شرکت مشمول اجرای اصل ۳۱ قانون اساسی میشدند که مطابق با این اصل کارکنان زیرمجموعه وزارت کار قرار میگیرند؛ اما متأسفانه این قانون برای کارکنان اجرا نمیشود و آنها رها شدهاند و هیچ نهادی مسئولیت ما را نمیپذیرد. وزارت ارتباطات، وزارت اقتصاد و دارایی، سازمان خصوصیسازی هیچ کدام از این نهادها خود را در مقابل ما مسئول نمیدانند. حالا این پرسش مطرح است که نظارت بر اجرای تعهدات برعهده کجاست و چه کسانی باید بر فرآیند خصوصیسازی شرکت مخابرات نظارت کند.
مشاور کانون بازنشستگان شرکت مخابرات با تأکید بر اینکه ۳۰ درصد از رفاهیات بازنشستگان به بهانههای مختلف حذف میشود، گفت: بیمه تکمیلی بازنشستگان را ۸ بار قطع کردند.
جعفری تأکید کرد: خواسته ما فراقانونی نیست بلکه مصوبات دولت و مجلس است؛ اما نمیدانیم چرا این مصوبات اجرا نمیشود و به هر کسی مراجعه میکنیم به بن بست میخوریم.
وی با طرح این پرسش که بازوی اجرایی کمیسیون اصل ۹۰ چه کسانی هستند؟ افزود: اگر قرار است حقی به مظلوم بازگردد، چرا وقتی یک درصد از املاک شرکت مخابرات فروخته شد و میلیاردها تومان سرمایه بهدست آوردید، به بازنشستگان میگویید که ما نداریم و ورشکسته هستیم؟ در گذشته چطور میتوانستیم بودجه آموزش و پرورش، بخشی از ارتش و… را تامین کنیم اما امروز چرا با افزایش مصرف اینترنت در خانوادهها این شرکت اعلام ورشکستگی میکند؟
جعفری در پایان بیان کرد: وزارت ارتباطات از ما به عنوان برهم زنندگان نظم شکایت کرده است اما چنین برچسبهایی حق بازنشستگان نیست. بازنشسته ۸۰ ساله دغدغه معیشت خود و خانوادهاش را دارد و مطالبات قانونی و به حق خود را مطرح میکند. به بازنشستگان نباید برچسب زد، آنها مطالبات به حق خود را مطرح میکنند.
مشکلات کارمندان، کارگران، بازنشسته ها، مردم و کشور در زمان دولت حسن روحانی ۱۰۰ برابر افزایش یافته است و بیشتر شده است و در زمان دولت رئیسی ۲۰۰ برابر افزایش یافته است و بیشتر شده است چرا؟
وضعیت بلاتکلیف مطالبات بازنشستگان مخابرات
به گزارش جهان صنعت نیوز: پس از آن طی سالهای اخیر نیز شاهد واگذاری بخش زیادی از اموال مخابرات به اسم خصوصیسازی بودیم اگرچه به نظر میرسد خصولتیها در این حوزه نیز نقش پررنگی را ایفا کردهاند. اما آنچه قرار است در این گزارش به آن بپردازیم این نیست که پول اموال فروختهشده از سوی مخابرات کجا رفته و در چه بخشهایی هزینه شده است بلکه سوالی که وجود دارد این است که درآمدهای کنونی مخابرات صرف چه اقداماتی میشود که بازنشستگان زحمتکش شرکت مخابرات که در شرایط بحرانی اقتصاد به سختی روزگار میگذرانند، ماهها حقوق و مطالبات خود را دریافت نمیکنند و وقتی هم که اعتراض میکنند، با بهانه کمبود منابع مالی از سوی این شرکت روبهرو میشوند؟
این در حالی است که برآورد میشود شرکت مخابرات از افزایش تعرفه آبونمان تلفن ثابت، درآمد ماهانه ۷۰۰ میلیارد تومانی را کسب کند. البته این خبر از سوی روابطعمومی شرکت مخابرات تکذیب شده اما براساس شواهد از سال ۱۳۸۲ تا چندی پیش تعرفه تلفن ثابت افزایش اساسی نداشت. فقط دو مرتبه افزایش ناچیز داشت که بر کیفیت ارائه خدمات تاثیرگذار نبود. با این حال اما ۱۷ شهریورماه سال جاری، افزایش تعرفه هزینه ماهانه تلفن ثابت، موردتایید قرار گرفت و ستاد تنظیم بازار، افزایش نرخ کارکرد تلفن ثابت را تصویب کرد. در همین راستا حتی شاهد این بودیم که یک نماینده مجلس در گفتوگو با دیدهبان ایران گفت: مخابرات در این روزها که اینترنت قطع است، دست در جیب مردم کرده و میخواهد درآمد خود را از طریق گران کردن آبونمان تلفنهای ثابت جبران کند.
مخابرات نمیتواند مشکل خود را حل کند بنابراین بودجه خود را اینگونه تامین میکند.
این حواشی در حالی وجود دارد که میبینیم کارکنان و بازنشستگان شرکت مخابرات بیشتر از هر صنف و گروه دیگری نسبت به عدم پرداخت مطالبات خود از سوی این شرکت انتقاد دارند و معتقدند که در دولت سیزدهم شرایط معیشتی آنها سختتر شده است چراکه از حقوق جدیدی نیز چون حق خواروبار و رفاهیات خود نیز محروم شدهاند. بر همین اساس بارها شاهد این بودیم که بازنشستگان شرکت مخابرات در تهران و سایر استانهای کشور از جمله البرز، کرمان، اصفهان، گیلان، سمنان و اردبیل نیز تجمعات اعتراضی برپا کردند و نسبت به پرداخت نشدن مطالبات و معوقات مالی خود مقامات شرکت مخابرات را در جریان قرار دادند اما متاسفانه تاکنون جز وعدههای پوشالی و توخالی، کاری برای آنها انجام نشده است. همچنین گفته میشود شرکت مخابرات ایران بدون توجه به معیشت کارکنان خود مخصوصا کارگزاران مخابرات روستایی که حقوق حداقلی دریافت میکنند، رویهای جدید در پیش گرفته و ماههاست که حقوق این دسته از کارکنان با تاخیر زیاد پرداخت میشود.
پروندهای که هنوز باز مانده
با گذشت چندین سال از شکایات کارکنان و بازنشستگان شرکت مخابرات به دلیل عدم پرداخت معوقاتشان و همچنین برگزاری تجمعات اعتراضآمیز، پرونده این ماجرا همچنان باز مانده و طی این سالها هیچ مسوولی زیر بار پرداخت دیون و معوقات آنها نرفته است. این در حالی است که به تازگی وعده پرداخت این معوقات در ۱۸ آبان به آنها داده شده و باید دید که آیا اینبار مسوولان به وعدههای خود عمل میکنند یا همچون گذشته این پرونده در بایگانی مخابرات خاک خواهد خورد.
این روزها در بحبوحه گرانی ارز و افزایش بیسابقه نرخ تورم طی چند دهه اخیر، هستند بازنشستگانی که هنوز درگیر حقوق و مزایای معوقه چند سال گذشته خود هستند؛ معوقاتی که در صورت پرداخت با نرخ تورم امروز رقم بسیار ناچیزی میشود. کارکنان و بازنشستگان مخابرات سالهاست که به وعده و وعیدهای مسوولان و مدیرعامل این شرکت دل خوش کردهاند، اما هنوز با گذشت نزدیک به یک دهه، حق و حقوقشان وصول نشده است.
آن طور که برخی کارمندان و بازنشستگان مخابرات میگویند آنها سالهاست که از سرمایه میلیاردی خود در مخابرات سودی نمیبرند. براساس گفتههای برخی از این بازنشستگان به «جهانصنعت»، مخابرات اموال و زمینهای زیادی داشته که بخشهایی از آن را به قیمت ناچیز به خصولتیها واگذار کرده است. نکته مهم اما این است که اگر واگذاری زمینهای مخابرات به قیمت بسیار پایین را فاکتور بگیریم، از درآمد چند میلیاردی که هر ماه از افزایش نرخ آبونمان تلفن ثابت شهروندان به حساب این شرکت واریز میشود نمیتوان چشمپوشی کرد.
در واقع سوالی که مطرح میشود این است که با وجود این همه درآمد مخابرات، سهم بازنشستگان و کارکنان این شرکت کجاست؟ آیا با درآمد ماهانه حدود ۱۰۰۰ میلیاردی که به جیب مخابرات میرود، این شرکت نمیتواند معوقات کارکنان و بازنشستگان خود را پرداخت کند؟
ماجر از کجا آغاز شد
به گفته بازنشستگان مخابرات، قرار بود براساس آییننامهای که سال ۸۹ تصویب شد و به تایید اداره کار رسید تداوم پرداخت تمامی مزایای رفاهی، استخدامی و همه موارد مربوط به شاغلان و بازنشستگان مخابرات، محفوظ و در تعهد این شرکت باشد.
این آییننامه مدتی به صورت ناقص اجرا شد تا به نوعی جلوی اعتراض بازنشستگان و کارمندان شرکت را بگیرد اما در سال ۹۴ شکایتها به سمت اداره کار سرازیر شد و نهایتا به دیوان عدالت اداری رسید. سرانجام با بالا رفتن شکایات و نارضایتیها در مهر ۹۷ آییننامه پذیرفته و خواروبار از آبان ماه متناسب با ۵۵ درصد حقوق اداره کار پرداخت شد. اما در خصوص بدهی سالهای قبل که قرار بود پرداخت به صورت اقساط و با تامین بودجه انجام شود مبالغ به صورت پراکنده پرداخت شد.
در سال ۱۳۹۹ بار دیگر مدیریت مخابرات تغییر کرد. پرداخت مبلغ خواروبار براساس آییننامه در سالهای ۹۸ و ۹۹ انجام شد و تا دیماه ۱۴۰۰ هم ادامه پیدا کرد. ولی از دیماه سال ۱۴۰۰ هیچ پرداختی صورت نگرفته است.
در همین حال یکی از بازنشستگان شرکت مخابرات در گفتوگو با «جهانصنعت» از پرداخت این معوقات تا ۱۸ آبان خبر داد و گفت که این موضوع به تازگی در کمیسیون اصل ۹۰ در حضور آقای سلطانی مدیرعامل شرکت مخابرات و سه مشاورش صورتجلسه شده است.
اما از آنجا که مسوولان مربوطه ید طولایی در عمل نکردن به تعهدات خود دارند، بسیاری از بازنشستگان به این وعده و وعیدها خوشبین نیستند و میگویند شاید مخابرات حدود چند صد میلیارد تومان با کمک دولت و مجلس آن هم از جیب مردم به کارکنان و بازنشستهها بدهند تا بخشی از مطالبات را پرداخت کنند اما این پرداختها تداوم نخواهد داشت.
در همین خصوص رحیم صمیمی بازنشسته مخابرات به «جهانصنعت» گفت: براساس آییننامهای که ما هیچ دخالتی در تصویب آن نداشتیم ۵۵ درصد مبلغ حداقل حقوق کارگران تامین اجتماعی را باید به عنوان رفاهیات و بن خواروبار به شاغلان و بازنشستگان مخابرات پرداخت کنند. اما اتفاقی که در حال حاضر افتاده این است که از دیماه سال گذشته این پرداختیها برای شاغلان تامین شده اما برای بازنشستگان قطع شده و هیچ پرداختی صورت نگرفته است.
خصولتیها باج خواهی میکنند
در همین خصوص همچنین مهدی آقامیری بازنشسته شرکت مخابرات درباره وضعیت بلاتکلیف مطالبات بازنشستگان مخابرات به «جهان صنعت» گفت: متاسفانه تاکنون فقط وعده و وعید داده شده است و با وجود اینکه مجلس جلسات متعددی هم در این خصوص تشکیل داده، اما به دلیل اینکه طرف مقابل سهامداران بخش خصولتی هستند، متاسفانه زور ما به آنها نمیرسد. آنها نه تنها از قوانین تبعیت نمیکنند بلکه باجخواهی نیز میکنند.
آقامیری با بیان اینکه مخابرات متعلق به ودیعه مردم است و دولتمردان حق فروش آن را ندارند، افزود: ما اخیرا به کمیسیون اصل ۹۰ مجلس و کمیته خصوصیسازی مجلس اعلام کردیم که حق فروش مخابرات را ندارند اما متاسفانه خریداران از قبل مشخص شده بودند و مخابرات را به مبلغ ناچیز فروختند. در حالی که مخابرات حدود ۶ هزار میلیارد ودیعه دارد و بالغ بر ۲۰۰ هزار میلیارد دلار میارزد اما تنها چهار و ششدهم هزار میلیارد یعنی دوسوم ارزش ودیعههایی که داشت قیمتگذاری شد؛ در نهایت معلوم بود که این خصوصیسازی به چه سمتی میرود.
این بازنشسته شرکت مخابرات همچنین به جداسازی شرکت همراه اول از مخابرات اشاره کرد و در این رابطه بیان داشت: حرکت بعدی آقایان خصولتی این بود که همراه اول را از مخابرات جدا کردند. این در حالی بود که براساس خصوصیسازی حق جداسازی این دو شرکت را نداشتند. با توجه به اینکه عمده درآمد مخابرات از همراه اول است، این جداسازی چیزی بالغ بر چند هزار میلیارد در سال به خود مخابرات ضرر وارد میکند اما با وجود این ضرردهی، اجازه دادند این ضرر به مجموعه همراه اول و مخابرات وارد شود. حال سوالی که وجود دارد این است که چرا اجازه دادند این ضرر به دو شرکت وارد شود؟ به نظر میرسد این اقدام از آن جهت بوده است که شرکت همراه اول را به نوعی به حیاطخلوتی تبدیل کنند که درآمدهای زیادی دارد اما مشخص نیست این درآمدها در چه بخشهایی و کجاها هزینه میشود.
از حرفهایشان بوی پول ندادن میآید
آقامیری در پاسخ به این سوال که میتوان نسبت به وصول حق و حقوق کارکنان و بازنشستگان امیدوار بود یا خیر گفت: ممکن است الان حدود چندصد میلیارد تومان با کمک دولت و مجلس آن هم از جیب مردم به کارکنان و بازنشستهها بدهند تا بخشی از مطالبات را پرداخت کنند اما اخیرا آقای سلطانی مدیرعامل مخابرات در مصاحبهای اعلام کرده «ما میدانیم بدهکاریم منتها باید با استانها صحبت کنیم و دنبال راهکار بگردیم.» در واقع میتوان گفت حرفهایی زدند که از آن بوی پول ندادن میآمد.
وی ادامه داد: در واقع ممکن است ابتدا کمی پول تزریق کنند اما اینکه به طور مستمر آییننامه را اجرا کنند چنین عزم و ارادهای را در آنها نمیبینم. با وجود اینکه خود اینها اذعان دارند که آییننامه حق مسلم این کارکنان و بازنشستگان است.
نارضایتی باز نشستگان
حمید راشد یکی دیگر از بازنشستگان شرکت مخابرات نیز دراینباره به «جهانصنعت» گفت: حدود یک هفته پیش در مجلس موضوع این مطالبات در کمیسیون اصل ۹۰ در حضور مجید سلطانی مدیرعامل شرکت مخابرات ایران و ۳ مشاور او صورتجلسه شد. در نهایت قرار شد تا ۱۸ آبان حقوق و مطالبات عقبافتاده را پرداخت کنند.
وی در ادامه به واگذاری مخابرات به بخش خصوصی اشاره کرد و بیان داشت: طبق اصل ۴۴ قانون اساسی، وقتی شرکتی واگذار میشود، از دست دولت خارج و به بخش خصوصی سپرده میشود. براساس آییننامهای که تنظیم و امضا میشود، هم خریدار و هم فروشنده متعهد میشوند که به آن نظارت داشته باشند. متاسفانه در این مورد وزارتخانه کمکاری کرده و از سال ۸۹ تا اوایل ۹۷ مبلغی را پرداخت نکرده است. سرانجام با تجمعات ما قرار شد براساس آییننامه، ۵۵ درصد مبلغ حداقل حقوق کارگران تامین اجتماعی را به عنوان رفاهیات و بن خواروبار به شاغلان و بازنشستگان مخابرات پرداخت کنند.
راشد در ادامه افزود: مبلغ خواروبار براساس آییننامه در سالهای ۹۸ و ۹۹ تعیین شد و تا دیماه ۱۴۰۰ هم ادامه پیدا کرد ولی از دیماه سال ۱۴۰۰ هیچ پرداختی صورت نگرفته و بازنشستگان از وضعیت موجود رضایت ندارند.
امیدوارم وعده آقایان تحقق یابد
این بازنشسته شرکت مخابرات با بیان اینکه قرار شده که مخابرات این ۱۰ ماه معوقه را پرداخت کند گفت: ما به وعده آقایان خوشبین هستیم. اخیرا آقای سلطانی مدیرعامل شرکت مخابرات در سفر یزد گفتهاند که دنبال منابع هستند و به زودی این منابع را تامین و پرداختیها را انجام میدهند اما ایشان به تاریخ دقیقی اشاره نکردهاند. طبق صحبتهایی که در کمیسیون اصل ۹۰ انجام شد، پیشبینی میشود که نهایتا تا ۲۵ آبان معوقات را پرداخت کنند.
راشد با تاکید بر اینکه مخابراتیها انسانهای شریفی هستند که دنبال خسارت و دیرکرد پرداختهایشان نیستند، افزود: امیدوارم وعده آقایان تحقق یابد. با وجود افزایش نرخ تورم اما تمام کارکنان و بازنشستهها خواستار همان مبالغ سالهای گذشته هستند و ریالی اضافه نمیخواهند.
ماهانه ۵۰۰ میلیارد تومان به درآمد مخابرات افزوده شد
وی همچنین در ادامه به افزایش نرخ آبونمان تلفنهای ثابت شهری اشاره کرد و افزود: از اول شهریورکه نرخ آبونمان تلفن ثابت افزایش یافت، رقم هنگفتی حدودا ماهانه ۵۰۰ میلیارد تومان به درآمد مخابرات افزوده شده است در صورتی که قبل شهریور این رقم حدود ۴۰۰ میلیارد تومان بود.
راشد، درآمد سه ماهه مخابرات از افزایش آبونمان طی ماههای گذشته را حدود هزار میلیارد تومان عنوان کرد و در این رابطه گفت: شرکت مخابرات با افزایش این درآمد به راحتی میتواند معوقات بازنشستگان و کارکنانش را پرداخت کند، اما از پاسخ دادن طفره میروند و معلوم نیست این پول کجا خرج میشود. حالا منتظر هستیم که طبق وعدهشان که ۱۸ آبان است معوقات این ۱۰ ماه را پرداخت کنند. در غیر این صورت براساس نامهای که شورا به استاندار تهران نوشته است و درخواست تجمع کرده، ممکن است بازنشستهها برای رسیدگی به مطالباتشان بیرون بیایند در حالی که در شرایط فعلی کشور و با توجه به ناآرامیها، این اقدام چندان به صلاح نیست.
سلام بر سردبیر و همکاران
قرار شده پرداخت مطالبات تا ۱۸ آبان طول بکشه؟
تازه اونم وعده سر خرمنه حتما
جناب سلطانی حداقل بفرمایید
پرداخت نمیکنیم اصلا
اینقدر با اعصاب و روان ما بازی نکنید
خسته شدیم به والله
😔😔😔😔
با سلام
۳۱ خرداد ماه شدخبری از واریز بن خواربار بازنشستگان نشد آقای پژمانفر رئیس کمیسیون اصل نود مجلس گفته بود از خردادماه رفاهیات بازنشستگان مخابرات پرداخت میشود پس کو ؟؟؟؟
بن خواربار بازنشستگان در سال ۱۴۰۲ بایستی ماهیانه مبلغ ۲۹۱۵۰۰۰ تومان باشد.
باسلام همکاران گرامی ترفند هیأت مدیره مخابرات و مدیر عامل شرکت مخابرات در باره حقوق بازنشستگان کشوری حق عائله مندی وحق اولاد در حقوق کم کرده این دیگه چه مصیبتی از این خدا بی خبر آن…..!!!!؟؟؟
بازنشستگان مخابرات دولتی؟ یا بازنشستگان بعدی؟
مگه میشه کم کنه!
سلام جناب سردبیر
این ماه مبلغ ۳۰۰ هزار تومن از حقوق بعضی بازنشسته ها کم کردن شما میدونید علتش چی بوده؟
باسلام خدمت سردبیر محترم فعلأ که از بازنشستگان کشوری کم کردن به بهانه عدم ارسال فایل….!!!!
سلام سردبیر عزیز
و بازنشستگان محترم
مبلغ هشتصد هزارتومان بابت هزینه درمان ثبت شده در کمک رسان سال ۱۴۰۱٫٫٫بیمه معلم ….استان کرمان پرداخت شد جهت اطلاع
ببخشید جناب سردبیر مثل اینکه کامنت تشکر ازیک کامنت برای موضوع تهیه مدارک چاپ کرده بودید که بنده اشتراک کردم وگله که چاپ نشده
خیلی عذرخواهی ومغذرت ازسردبیر محترم وزحمتکش واگاه
به نظرم بهتره دیگه بی خود تو این صفحه این همه گلایه نکنیم قدمی برداشته نمیشه کاری انجام نمیشه تعطیل کنیم این صفحه رو بهتره چون هربار سر میزنیم به قول بزرگان یک من میاییم وده من برمی گردیم از ناراحتی و ناله همکاران به شخصه چند روز سردرد میگیرم مدام با خودم میگم الهی بمیرم شرمنده عروس و داماد و نوه شدن خدا باعث و بانیش رو گرفتار کنه من دیگه سر نمیزنم خدا به همراهتان
با سلام
میخواستم در مورد خبری که الان شنیدم بگم.طی تماسی که با بیمه معلم داشتم در خصوص بدهی خسارت درمان سال ۹۹که اپراتور گفت چون بدهی مربوط به زمان sosبوده پرداخت نمیشه و اطلاعاتش هم در سایت بیمه معلم ،قسمت استعلام خسارت درمان پاک شده من قبلاً از روی مانیتور عکس گرفته بودم مبلغ هم زده بودن .با کوتاهی که مسئولین مخابرات کردن بیمه هم باید اینچنین ظلم کنه آخه منی که حق بیمه پرداخت کردم چرا باید حقوقم پایمال شود.هر دم از این باغ بری میرسد.
به گزارش خبرنگار ایلنا، بازنشستگان مخابرات ایران امروز، دوشنبه ۲۹ خردادماه، در تهران، گیلان، شهرکرد، لرستان، اراک، هرمزگان، بجنورد و دیگر شهرها تجمع کردند.
این بازنشستگان به عدم اجرای آیین نامه سال ۸۹ معترض هستند.
سلام بازنشسته ارتش چه ربطی به مدیر عامل مخابرات دارد این آقای مدیرعامل هم از نزاجا حقوق میگیره هم از مخابرات این شخص تامین است خبراز بازنشسته ندارد.
سلام اقای مهندس آرشیان
توی جلسه ی۲۸خرداد که اعلام شده مخابرات سود بوده و آمارش رو دیدیم…پس چطوره آقای سلطانی و سهامداران دم از زیان ده بودن مخابرات میزنن؟؟؟مثل مرد بیان حرف بزنن این چه وضعیه نون ۱مشت پیرمرد و کارکنان رو آجر کردن؟؟بیزحمت جواب بدین آقای آرشیان.
من جواب بدم؟
مگه من مدافع مخابراتم؟
ضمن اینکه خودتون میدونید سود مال همراه اوله نه ثابت.
بله جناب سر دبیر شما مدافع مسئولین …. مخابرات هستین چرا من اطلاعیه تجمع میزارم شما حذف میکنید چرا در مورد حق الناسی که به گردن مدیر عامل و بقیه مسئولین هست کامنت میزارم حذف میکنید شما هم در گناه اونا شریک هستین چون میترسید من تا وقتی حقم رو ندن حلال نمیکنم و نمیبخشم چون جز خدا کسی رو ندارم ولی میخام با آبرو زندگی کنم شاید این پولا برای شماها چیزی نباشه ولی برای من گره گشاس پس حلال نمیکنم شمام دوست داشتی بازم این کامنت رو حدف کن خدا رو که نمیتونید حذف کنید
سلام خدمت لاله عزیز.من هم با نظر شما موافقم و از آقای سردبیر گله مند.حق کارمندی که ۳۰سال در سرما گرما از صبح تا غروب برای مخابرات زحمت کشیده این نیست و حلال هم نمیکنم
دمتون گرم خداحفظت کنه خواهر گلم بله اگه پشتوانه مسئولین نبودند و ترس ازشون نداشتند کلیه کامنتها رو میزاشتند نه اینکه سانسور کنند و یا کلا حذف کنند منافع نداشته باشند اینکارومیکردند وقتی هم معترض نگذاشتن کامنت رو میکنند میگن مشکل ساز میشه براشون مگه نه اینکه این سایت بازنشستگان هستش چرا نباید تندگویی دردمندان ملاحظه نگردد ولی آقایان چون میگن ضرر می بینند نمیتوانند چنین تندخویی رو گزارش دهند اگه از ما بودند اینکارو میکردند که از ما نیستند مسئولین برایشان الویت دارند
سلام عذر میخوام جناب سردبیر شما نبایدجواب بدین من عصبانی بودم……
ولی خدایی آقای پژمانفر که گفتن از خرداد ماه خوارباربازنشسته ها پرداخت میشه ..میشه لطفا از ایشون بپرسین پس چرا واریزنشد از خرداد ماه؟؟خردادامروز تموم شد که
سلام
شدیدا از ایشون \اسخ خواستیم
کسی که تیتر میزنه (خبر خوش) باید بتونه مسپولیت حرفش رو بپذیره
این قبوله.پرسیدیم .
ولی پاسخی داده نمیشه
نه آقای سردبیر آقای پژمانفر باید بیاد جواب بده باید بیاد به قولی که داده وخبرش چاپ شده رسیدگی کنه… باید بیاد وجواب بده..مثلا رئییس کمیسیون اصل۹۰هستا…
سلام آقای سردبیر..شبتون خوش
شما حداقل به آقای پژمانفر بفرمایید بیان جواب ما بازنشستگان که چشم به راه هستیم را بده…..بیاد به قولی که دادن عمل کنن که خبرخوش… خواربار بازنشسته ها از خرداد واریز میشه …پس چی شد؟؟ لطفااااا به ایشون بگین بیاد جواب این همه منتظر رو بده…سپاس ازشما
حرفهاتونو به ایشون رسوندیم
مستقیم گفتیم که انتظار عمومی چیه
و…
به هر حال حرف شما رو رسوندیم حالا اینکه چه میکنن … منتظریم
سلام خدمت دوستان و سر دبیر محترم
آقای سر دبیر چجوری گفتن مطالبات باید پرداخت بشه ولی خبری نیست بعد وقتی کامنت میزاریم و از خجالت مدیران دروغگو در میایم یا حذف میکنید یا ویرایش میشه نه از بیمه تکمیلی خبری هست واقعا یک نفرمسئول درست حسابی پیدا نمیشه که به داد ما برسه
با سلام خدمت سردبیر گرامی مگه قرارنبودپاداش بازنشستگی ۱۴۰۱ رو پرداخت کنند فردا ۳۰خرداد به خدا چک داریم اخه چرا باید دروغ تحویل ما بدهند.حق ۳۰ساله خودمونه نباید به این روز بیوفتیم
سلام جناب ݐژمانفر سوالی دارم ماه اینده کی میاید
سلام. وقت گل نی میاد امیدوار باشید. 😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😚😚😚😚😚😚
جناب آقای نصرالله پژمانفر رئیس کمیسیون اصل نود قانون اساسی
جناب آقای دکتر محمودزاده رئیس هیئت مدیره شرکت مخابرات ایران
جناب آقای مهندس سلطانی مدیر عامل مخابرات ایران
جناب آقای مهندس ملک جعفریان مدیر مخابرات منطقه تهران
سلام علیکم
چرا با گذشت ۱۷ ماه و ۲۹ روز هنوز مخابرات منطقه تهران بن خوار بار و رفاهیات معوق ما را ندادند.
بازنشسته شرکت مخابرات منطقه تهران
بی توجهی و کم کاری مسئولین و مدیران مخابرات منطقه تهران در پرداخت بن خوار بار و رفاهیات معوق بازنشستگان مخابرات منطقه تهران از دی ماه سال ۱۴۰۰ تاکنون شرم آور و تاسف بار است.
و دولت، مسئولان و نمایندگان مجلس هم متأسفانه از دی ماه سال ۱۴۰۰ تاکنون هیچ کاری، اقدامی و اعتراضی نمی کنند و سکوت اختیار کرده اند؟
با این وضع مالی مخابرات پرداخت بن خواروبار و پس انداز شش درصد معلوم نیست کی اتفاق بیفته