متن نامه مجمع نمایندگان استان مازندران در مورد مخابرات به کمیسیون اجتماعی مجلس.
مخابرات ما- در خبر قبلی تصویر نامه نمایندگان استان مازندران در مجلس شورای اسلامی منتشر شد.
در این خبر بخش هایی از متن نامه را برای استفاده در خبرها منتشر می کنیم.
مجمع نمایندگان مازندران در مجلس در ابتدای نامه می نویسد:
مخابرات ایران از سال ۱۳۸۸ در فرایند خصوصی سازی از بدنه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات منفک و به بخش خصوصی واگذار گردید و تحت شمول قانون کار جمهوری اسلامی ایران قرار گرفته است با اجرای خصوصی سازی در شرکت مخابرات بر اساس بند ۶ تصویب نامه هیات وزیران …. کلیه تعهدات شرکت واگذار شده به کارکنان اعم از حقوق و مزایا بازنشستگی و سایر تعهدات کماکان محفوظ و در تعهد شرکت واگذار شده قرار گرفت تا اینکه در سال ۱۳۸۹ با تدوین آیین نامه استخدامی و پرسنلی با هدف بهبود و تثبیت شرایط کار آییننامه ملاک عمل جدید کارگاه تعیین گردید و در سالهای ۹۰ و ۹۱ اجرا و پس از گذشت قریب دو سال با هدف کاهش یک طرفه بندهای آیین نامه و گسترش آن به سایر تکالیف پرداختی کارفرما موضوع مورد اعتراض کارکنان واقع شده که در واحدهای بازرسی و حقوقی شرکت بررسی و طی مکاتبات مختلف توسط معاون حقوقی و تنظیم مقررات مدیر عامل لزوم اجرای مفاد آیین نامه به مدیرعامل وقت متذکر گردید.
در سال ۱۳۹۴ با اعمال مدیریت عالی شرکت همکاران شاغل و بازنشسته ناگزیر به مراجعه به ادارات تعاون کار و رفاه اجتماعی در سراسر کشور هیاتهای تشخیص و حل اختلاف و اخذ صدها رای در محکومیت شرکت به پرداخت حقوق کارگران منجر گردیده است طی این مدت اداره کل روابط کار و جبران خدمت وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی با مراعات قانون کار و ملاحظه کیفیت روابط کار در شرکت مخابرات نظریات مشورتی بدون جانبداری از طرفین مناقشه به شماره های ….. صادر نموده است تا اینکه در اواخر سال ۱۳۹۴ و در پاسخ به استعلام سرپرست وقت شرکت مخابرات با وجود نظرات تخصصی قبلی خود عملا در فضای محرمانه و بدون حضور و اعلام به نمایندگان کارگران موضوع جواب در خصوص این دعوا اتخاذ نموده و با استناد به نامه شماره ۶۲۳۴ ….. جدیدا ارائه شده شرکت مخابرات به وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی اقدام به نگارش نامهای برخلاف نامه های قبلی همان مرجع که سالها ملاک عمل و تصمیم مراجع نظارتی بوده است و در اثر یک فرآیند مهندسی شده در ارائه اطلاعات ناصحیح و اسناد ساختگی و فاقد اصالت وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی با هدف توجیه عدم پرداخت حقوق قانونی کارکنان شده است که موضوع طی جلسات متعدد و مذاکرات مقدماتی به مدیران ارشد فعلی منعکس و نتیجه آن پذیرش آیین نامه استخدامی و پرسنلی مصوبه سال ۸۹ و اجرای بخشی از آن از ابتدای سال جاری گردید.
آنچه در سنوات اخیر بر شرکت مخابرات ایران و به تبع آن کار کنان و بازنشستگان خدوم و شریف این شرکت گذشته است حاکی از نادیده گرفتن حقوق قانونی و به تبع آن عدم رضایت پرسنل میباشد این در حالی است که در زیر مجموعه مخابرات ایران اجرای آیین نامه در مورد پرسنل شرکت ارتباطات سیاربه جد مورد توجه قرار گرفته و فاصله زیاد دریافتی پرسنل این بخش با سایر کارکنان بیانگرتضییع حق می باشد علاوه بر آن اختلاف فاحش بین دریافتی پرسنل بخش دولتی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با کارکنان شرکت واگذار شده (علیرغم وعدههای داده شده) عدم تحقق وضعیت بهتر برای پرسنل در امر خصوصی سازی را نشان میدهد
همچنین عدم تبدیل وضعیت نیروهای قراردادی شرکت مخابرات ایران به قرارداد دائم و عدم اجرای طرح طبقه بندی مشاغل برای کارکنان بخش خصوصی و …. نیز باعث نارضایتی این گروه از همکاران خدوم شرکت شده است که کارهای اجرایی قابل توجهی از شرکت توسط آنها انجام میشود.
علیهذا شورای عالی هماهنگی تشکل های کارگری شرکت مخابرات ایران به نمایندگی از پرسنل شریف شرکت مخابرات خواستار رسیدگی و امعان نظر جدی مقام عالی وزارت بر عملکرد شرکت مخابرات ایران در موضوعات مرتبط و شغلی و صنفی جهت استیفای حقوق قانونی کارکنان از طریق اجرای کامل بند ۶ مصوبه هیات محترم وزیران ….. در سال ۸۵ و همچنین آیین نامه استخدامی و پرسنلی مصوبه سال ۸۹ از جمله پرداخت دیون معوقه محاسبه و رتبه و ارتقاعات معوقه پرسنلی احتساب مدرک تحصیلی پرسنل اجرای کامل قانون جامع ایثارگری ساماندهی صندوق ذخیره کارکنان با حضور نمایندگان تشکل ها و همچنین تبدیل وضعیت کارکنان تحت پوشش صندوق بازنشستگی خدمات کشوری به تامین اجتماعی می باشد
لذا از کلیه نمایندگان محترم اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی تقاضای پیگیری اجرای موارد فوق را داشته تا بیش از این در بوته تعویق نگیرد و عدم رعایت موارد فوق در آینده نیز میتواند عواقبی را در پیش داشته باشد.
…..امضای نمایندگان مازندران در مجلس شورای اسلامی…
گفتنی است امروز ساعت 6 عصر نمایندگان کارکنان و مدیران شرکت مخابرات ایران در کمیسیون اجتماعی مجلس جلسه خواهند داشت.
ا سلام
این حق ایثارگری سربازانیکه در جبهه خدمت نموده اند چه شد ؟؟ کی احکام زده میشود وتفاوت را پرداخت میکنند ؟؟؟
ارزش پول هر روز پایین می آید ؟؟ ما بازنشسته ایم در آخر سال خرج زیاد است به این پول نیاز مبرم داریم ؟؟
نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی خواستار رسیدگی و برخورد قاطع دستگاه قضایی به تخلفات صورت گرفته در فرآیند خصوصی سازی واحدهای صنعتی و تولیدی شد.
علی اکبر کریمی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به ارسال نامه ای از سوی ۵۵ نماینده مجلس شورای اسلامی خطاب به رییس قوه قضائیه مبنی بر تشکیل شعبه ویژه ای برای بررسی تخلفات احتمالی عبدالله پوری حسینی در سمت رییس سازمان خصوصی سازی اظهار کرد: موضوع خصوصی سازی یکی از موضوعات چالش برانگیز طی سالهای گذشته بوده است و مشکلات متعدد و عدیده ای در سایه واگذاری بنگاه ها و شرکت های دولتی به بخش خصوصی بوجود آمده است.
وی بیان کرد: برای پیگیری تخلفات و مشکلات بوجود آمده پرونده های متعددی در محاکم قضائی و نیز در مراجع نظارتی نظیر سازمان بازرسی کل کشور و نیز مراکز امنیتی تشکیل شده است. علاوه بر آن پرونده های متعدد تحقیق و تفحص و نیز سوال از وزرای مربوطه در مجلس شورای اسلامی مطرح شده است و در حال حاضر نیز تعداد قابل توجهی پیشنهادات انجام تحقیق و تفحص و نیز طرح سوال و بررسی از موارد خصوصی سازی شده در سالهای اخیر در مجلس در دست رسیدگی است.
این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی از انجام تحقیق و تفحص کلی از مجموعه سازمان خصوصی سازی خبر داد و گفت: این موضوع چالش برانگیز موجب بروز دغدغه جدی برای نمایندگان و ورود آنان برای رسیدگی قاطع به تخلفات صورت گرفته است. در این راستا بخشی از تخلفات صورت گرفته در حوزه بنگاه ها و شرکت های دولتی به گونه ای است که نیاز به ورود دستگاه قضائی و برخورد با متخلفین است.
وی ادامه داد: بر این اساس نامه ای با امضای ۵۵ نفر از نمایندگان مجلس خطاب به رئیس قوه قضائیه ارسال شده است و تعدادی از واحدهای تولیدی و صنعتی به عنوان نمونه در این نامه اسم برده شده اند در حالیکه تعدادی دیگر نظیر شرکت هپکوی اراک و … نیز در کشور وجود دارد که مشکلات فراوانی در فرآیند خصوصی سازی آنان بوقوع پیوسته است و در مراجع قضائی نیز همچنان پروندههای این واحدها مفتوح و در حال رسیدگی است.
کریمی در ادامه با تاکید بر ضرورت اجرایی شدن سیاستهای اصل ۴۴ و اذعان بر اینکه اجرای این سیاست ها و واگذاری شرکت های دولتی به بخش خصوصی یک امر ضروری است، اظهار کرد: آنچه با وجود تاکید بر خصوصی سازی موجب نگرانی نمایندگان مجلس شده است، بروز تخلفاتی در فرآیند خصوصی سازی است که بخشی از این تخلفات ناشی از عملکرد سازمان خصوصی سازی بوده است و کوتاهیهایی که در نظارت به موقع و جدی درخصوص خریداران شرکتهای دولتی و عملکرد آنان صورت گرفته است و بخشی هم به تخلفات افراد خریدار بخش خصوصی بر میگردد.
وی تصریح کرد: براین اساس ۵۵ نماینده مجلس از رئیس قوه قضائیه تقاضای تشکیل شعبه ویژه ای در دستگاه قضائی برای رسیدگی به تخلفات پروندههای خصوصی سازی کردند که این امر به صورت تخصصی رسیدگی شود و ضمن برخورد قانونی با متخلفین اجازه ندهند که از چنگال قانون فرار کنند.
این نماینده مجلس با اشاره به واگذاری برخی از شرکتها به بخش خصوصی در سالهای گذشته، گفت: متاسفانه به دلیل بی کفایتی خریداران این شرکتها طی این سالها شیره جان واحدهای تولیدی و صنعتی خصوصی سازی شده مکیده شده است و از دل این شرکتها منابع مالی زیادی را خارج کرده و در جاهای دیگر سرمایهگذاری کرده اند. این شرکتها هم اکنون به صورت ورشکسته، بدهکار و عملا در آستانه تعطیلی هستند یا فعالیت آنها متوقف شده است و حتی وجوهی که از طرف دولت از طریق سازمان خصوصی سازی بابت اقساط واگذاری سهام داده میشده پرداخت نشده است. این افراد شاید بخواهند از چنگال قانون فرار کنند و دستگاه قضائی باید تمهیدات لازم را برای برخورد قانونی با آنها در دستور کار ویژه قرار دهد.
کریمی تصریح کرد: این نامه به منظور جلب توجه ویژه دستگاه قضایی به موضوع خصوصی سازی و تخلفات قانونی ناشی از آن تنظیم و با امضای ۵۵ نماینده به رئیس قوه قضائیه ارسال شده است.
سایت قطره
۱۲ نماینده استان مازندران در مجلس در نامهای به رئیس کمیسیون اجتماعی، خواستار رسیدگی به مطالبات کارکنان خصوصی شرکت مخابرات شدند.
به گزارش خبرنگار ایلنا، به دنبال دعوت رسمی علیرضا محجوب (رئیس کمیته روابط کار کمیسیون اجتماعی مجلس) از اعضای شورای عالی هماهنگی تشکلهای کارگری مخابرات ایران برای شرکت در جلسه رسمی این کمیسیون برای بررسی مسائل پرسنلی شرکت مخابرات ایران، اعضای مجمع نمایندگان مخابرات استان مازندران در مجلس شورای اسلامی در نامهای به سلمان خدادادی (رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی) ضمن برشمردن مطالبات صنفی کارکنان مخابرات، خواستار رسیدگی جدی وزارت ارتباطات و شرکت مخابرات ایران به مطالبات مذکور و پرداخت معوقات آنها شدند.
در این نامه، با اشاره به فرایند واگذاری مخابرات ایران به بخش خصوصی و بند ۶ مصوبه ۸ اسفند سال ۸۵ هیئت وزیران که اظهار میدارد کلیه تعهدات شرکت مخابرات واگذار شده به کارکنان اعم از حقوق، مزایا و بازنشستگی و سایر تعهدات کماکان محفوظ بوده و در تعهد شرکت واگذار شده است، تصریح کردهاند که مدیریت مخابرات پس از دو سال از اجرای آیین نامه استخدامی مصوب سال ۸۹، با حذف و کاهش یک طرفه بندهایی از آیین نامه و گسترش آن به سایر تکالیف پرداختی به کارفرما، باعث اعتراض کارکنان مخابرات شده است.
نمایندگان استان مازندران در مجلس درباره تبعیض موجود بین کارکنان همراه اول و مخابرات استانها تصریح کردهاند: “آنچه در سنوات اخیر بر شرکت مخابرات ایران و به تبع آن کارکنان و بازنشستگان خدوم و شریف این شرکت گذشته است حاکی از نادیده گرفتن حقوق قانونی و به تبع آن عدم رضایت پرسنل میباشد، این درحالیست که در زیرمجموعه مخابرات ایران اجرای آیین نامه در مورد پرسنل شرکت ارتباطات سیار به جد مورد توجه قرار گرفته و فاصله زیاد دریافتی پرسنل این بخش با سایر کارکنان بیانگر تضییع حق میباشد. علاوه بر آن اختلاف فاحش بین دریافتی پرسنل بخش دولتی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و کارکنان شرکت واگذار شده (علیرغم وعدههای داده شده) عدم تحقق وضعیت بهتر در امر خصوصیسازی را نشان میدهد.”
مجمع نمایندگان استان مازندران در نامه خود اشاره کرده است: نمایندگان پرسنل شریف شرکت مخابرات در قالب شورای عالی هماهنگی تشکلهای کارگری مخابرات ایران، خواستار رسیدگی و امعان نظر جدی مقام عالی وزارت بر عملکرد شرکت مخابرات ایران در موضوعات مرتبط شغلی و صنفی جهت استیفای حقوق قانونی کارکنان، از طریق اجرای کامل بند ۶ مصوبه هئیت وزیران مصوب ۸۵/۱۲/۰۸ و اجرای کامل آئیننامه استخدامی و پرسنلی مخابرات ایران مصوب سال ۸۹ شدهاند.
دستتون درد نکنه.خب چرا رسما با ما کار نمی کنید؟
سلام و خسته نباشید
چرا انجمن های صنفی سایر استانها همچین حرکتی را نمیکنند ؟
با یک گل بهار نمی آید اعتماد مبین شرکت بزرگی است که با این حرکت کوچک تکانی بخورد و دولت و سهام عدالت هم از این وضع راضی هستند
انجمن صنفی مخابرات استان آذربایجان غربی و شرقی و اردبیل و همدان و …….
اگر نمی توانید این کار بکنید دلایل را بطور واضح بیان کنید تا همه بدانند کوتاهی از طرف شماست یا نمایندگان
سال دیگر انتخابات نمایندگان است تا ما بتوانیم نمایندگان مان را خوب بشناسیم
لطفا در همین کامنت بدون هیچ ملاحظاتی، انجمن های صنفی سایر استانها پاسخگو باشند
البته اگر و اگر، حس مسئولیتی که به عهده شان گذاشته شده را داشته باشند
من الله التوفیق
همکار عزیز رسمی
فرموده اید : ” چرا انجمن های صنفی سایر استانها همچین حرکتی را نمیکنند ؟ ”
همکار محترم ، ما همکاران در جهت پشتیبانی و حمایت انجمنهای فعال چه کرده ایم !؟
مقصر خود ما هستیم ، لقمه حاضر و آماده میخواهیم !
گوشه میدان نشسته و میگوییم لنگش کن !
حداقل حمایت عملی از عزیزان زحمتکش و نمایندگان محترم قانونی ما کارکنان و بازنشستگان مخابرات ، عرض کردم حداقل حمایت عملی، عضویت در انجمنها و شوراهای کارگری و منفی مخابرات شهر و استان خودمان است . آنهم حداکثر کارکنان چه رسمی و چه قراردادی و …..
آیا اینکار را کرده ایم !؟
اگر اینکار را کردیم آنوقت میتوانیم فرمایش شما را بگوییم
آخی …
باور کنید این حرفها درسته و حسابیه
سهامدار عمده شرکت مخابرات ایران …..
مکن بد که بینی به فرجام بد
ز بد گردد اندر جهان نام بد
نگیرد ترا دست جز نیکویی
گر از مرد دانا سخن بشنوی
هر آنکس که اندیشهای بد کند
به فرجام بد با تن خود کند
وگر بد کنی جز بدی ندروی
شبی در جهان شادمان نغنوی
جهان را نباید سپردن به بد
که بر بدکنش بی گمان بد رسد
بزرگواران بخدا قبل از اینکه مخابرات به بخش خصوصی داده بشه ما بودیم ومصوبه هیات دولت نادیده گرفته شد حتی به ما گفتند همینه که هست حرف زیاد یعنی این آب باریکه هم قطع میشه ما بچه ها مخابرات هستیم و برای برند مخابرات عمر وجونمون رو میزاریم پس شرکت هوایی مثل خدمات اول یا شسکام بی معنی هستند و برای دور زدن قانون تشکیل شده اند ما هم بخدا نون رو به همون مبلغی میخریم که حقوق بگیران رسمی میگیرن چکار بیشتری هم نسبت به آنان انجام میدهیم تر رو خدا مثل مسلمان با ایمان برخورد کنید نه مثل نظریه پرداز های کافر دنیا
درود بر ببرهای مازندران
لطفا سایر استانها برای مجلس نامه بزنند و موضوع آنرا تایید نمایند.این نامه درد دل همه استانهاست.
خصوصا روی پاراگراف آخر بسیار تاکید کنند.
وبررسی مجدانه جدایی همراه از ثابت را خواستار شوند.
تشکر تشکر تشکر از طرف همه به مازندرانی ها
مخابرات طرح طبقه بندی مشاغل رو تنها برای یک عده به اجرا در میاره تا واسه مدتی صدای اعتراضات رو خاموش کنه در صورتی که طرح طبقه بندی مشاغل از ابتدایی ترین حقوق کارگر بحساب میاد امیدواریم نماینده هایی که در این مورد اعتراض میکنن کاملا بی طرفانه و از حق همه کارگران دفاع کنند
سلام وخسته نباشید
حرکت همکاران مازندران تحسین برانگیز است
لطفا سایر شهرستانها نیز دنباله این حرکت باشند
ما می توانیم
ما می توانیم
سلام
درود بر نمایندگان مازندران در مجلس شورای اسلامی و تشکل کارگری مازندران که پیگیر حقوق َضایع شده کارکنان مخابرات هستند و با تشکر از سر دبیر محترم سایت کاش رییس تشکل کارگری شرکت مخابرات ایران در دیدار با وزیر هم این مشکلات را مطرح می کردند نه اینکه فقط تعریف و تمجید از وزیر محترم
با سلام
آیا میدانید که چرا مهندس صدری در مصاحبه ۱۳۹۷/۱۱/۰۱ فرمودند ما سعی میکنیم معوقات بن بازنشستگان را از اول سال ۱۳۹۷ پرداخت کنیم اما احتمالا پرداخت آن در شش ماهه اول سال ۱۳۹۸ خواهد بود ؟؟ جناب آقای صدری دارند وقت کشی میکنند ومیخواهند تا مجمع عموعی که در اردیبهشت ۱۳۹۸ تشکیل میشود این مطلب را کش بدهند ؟؟ وسپس هیئت مدیره مدیر عامل را عوض نماید ومدیر عامل جدید بگوید این موضوع را من نگفته ام آقای صدری گفته ؟؟؟ حال پیدا کنید ؟؟؟؟ مدیر عامل قبلی را ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟