مخابرات ما
خبرگزاری مخابرات ما

وظیفه ما مهارت آموزی در حوزه اقتصاد دیجیتال است

مخابرات ما – رئیس دانشکده پست و مخابرات با بیان اینکه وظیفه دانشگاه مهارت‌آموزی در حوزه اقتصاد دیجیتال است، گفت این مرکز در نظر دارد با برگزاری رویداد بین‌المللی «ظرفیت سازی و مهارت افزایی برای تحول دیجیتال در اقتصاد دیجیتال»، زیرساخت‌های مورد نیاز برای آموزش نیروی ماهر در این زمینه را فراهم کند.

مخابرات ما ( محمد – جمهوری اسلامی) – در آستانه برگزاری کارگاه بین‌المللی «ظرفیت سازی و مهارت افزایی برای تحول دیجیتال در اقتصاد دیجیتال»، رئیس دانشکده پست و مخابرات با برگزاری نشست خبری افزود: ماموریتی که برای ما تعریف شده این است که کم کم به سمت دوره‌های مهارت اقتصاد دیجیتال قدم برداریم. با توجه به اینکه تمرکز وزارت ارتباطات روی این موضوع است، دانشگاه به عنوان محل مهارت‌آموزی در نظر گرفته شده است تا مقدمات و زیرساخت‌های مورد نیاز برای رسیدن به این هدف را فراهم کند.

صادق عباسی شاهکوه در ادامه اضافه کرد: ما باید از تجربیات جهانی برای رسیدن به اهداف‌مان استفاده کنیم، به همین دلیل از قبل پیگیری‌هایی انجام شده و ۱۵ تیرماه دوره‌هایی با تمرکز بر توسعه مهارت‌های اقتصاد دیجیتال با همکاری ای تی یو، (اتحادیه جهانی مخابرات) و حضور نمایندگانی از آسیا و اقیانوسیه برگزار خواهد شد.

او در ادامه افزود: انقلاب دیجیتال در تمام حوزه‌های زندگی بشر رسوخ کرده است. یکی از نمونه‌های بارز آن اینترنت اشیاست که در حال حاضر به سبک زندگی افراد وارد شده و روی آن تاثیر گذاشته است.

هم اکنون نیازمندی‌های شهر به صورت دیجیتالی انجام می‌شود و این بیش از گذشته نیاز به تحول دیجیتال را پر رنگ می‌کند.

بخش بزرگی از اقتصاد دنیا به سمت دیجیتال شدن می‌رود و ما نیز کشوری هستیم که طی چند سال اخیر توسعه خوبی در حوزه اینترنت داشتیم. دانشکده پست و مخابرات به عنوان بخشی که آموزش در حوزه اقتصاد دیجیتال برعهده‌اش گذاشته شده، قرار است دانش را به وسیله‌ای برای رفع نیازهای روزمره شهروندان تبدیل کند.

رئیس دانشکده پست و مخابرات با اشاره به اینکه آنها در ابتدای راه و در حال آماده‌سازی چارچوب‌ها و محتوا هستند، در خصوص حضور مهمانان داخلی و خارجی در کارگاه گفت: حدود ۲۰ مهمان خارجی از کشورهای استرالیا، اندونزی، نپال، بنگلادش و… داریم و به احتمال فراوان حدود ۶۰ نفر نیز از شرکت های مختلف حضور داشته باشند. کشورهایی که افرادی را در این جلسه دارند.

وی ادامه داد: کارگاه از روز ۱۵ تیر تا ۱۹ تیر برگزار می‌شود. ۲۴ نشست در این کارگاه‌ها برگزار خواهد شد. هر نماینده خارجی معمولاً یک جلسه را به خودش اختصاص می‌دهد. بلاک چین و آثارش روی اقتصاد دیجیتال، اینترنت اشیا، شهرهای هوشمند و… موضوعاتی هستند که طی ۲۴ نشست مطرح خواهند شد.

عباسی شاهکوه گفت: هدف اصلی دانشکده کسب درآمد نیست و بیشتر روی اشتغال‌زایی در اقتصاد دیجیتال تمرکز دارد. تفاهم نامه‌هایی که با شهرهای دیگر منعقد کرده ایم نیز مبنای اصلی اقتصادی نخواهند داشت. ما در صدد هستیم تا نقش خودمان را با کمک بخش خصوصی تعریف کنیم. البته اصلاً قصدمان این نیست که خودمان وارد بازار کار خصوصی شویم.

او خاطرنشان کرد: نقش عمده ما نظارت و اعتباربخشی بر محتوا و آزمون‌های این رویداد بین‌المللی است. یکی از کارهایی که ما مدنظر داریم تربیت نیروهایی است که مهارت مقابله با نفوذهای اینترنتی خصوصاً در حوزه مالی را داشته باشند.

عباسی شاهکوه در پایان گفت: گزارش برگزاری این دوره‌ها تدوین و منتشر خواهد شد. از نتایج برگزاری این رویداد می‌توان استفاده‌های بی‌شماری کرد.

***

1071950cookie-checkوظیفه ما مهارت آموزی در حوزه اقتصاد دیجیتال است

Please rate this

0 1 2 3 4 5

نظرات بسته شده است.