آقای رئیس مجلس! چرا افزایش تعرفه مخابراتی مطلوب نیست؟
مخابرات ما- در ابتدای این نوشته کوتاه به گزارش دیدار اعضای هیئت مدیره مخابرات ایران با علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی ایران می پردازیم.
اینجا فقط یکی دو سوال ساده از دکتر لاریجانی می پرسیم:
- ۱- تغییر تعرفه هارا به مدیران توصیه نمی کنید! آ یا این توصیه فقط برای مخابرات اجرائی است؟ یعنی شرکتهای برق و گار و هواپیمایی و قطار و …. از این توصیه مستثنی هستند؟
- ۲- اگر تغییر تعرفه برای مخابرات و شرکتها صورت نگیرد این شرکتها با افزایش تعرفه های مالیاتی و حقوق پرسنل چه باید بکنند؟
- ۳- هر آنچه مربوط به دولت بوده است شامل گفته های رئیس مجلس نمی شود؟ دولت خود مسبب افزایش تورم و ایجاد فشار بر روی مردم است.گفته های رئیس مجلس در بخش دولتی به گوش مدیران نرسیده؟
- ۴- آیا گفته های رئیس مجلس به گوش نماینده های مجلس نرسیده است؟ افزایش تعرفه ها ابتدا باید توسط نمایندگان مردم مورد سوال قرار گیرد.آیا چنین شده است؟
از این سوالات بسیار است.
تمامی امکانات دولتی فعلا در پی قفل کردن شرکت مخابرات بسیج شده است . هیچیک از این گروهها هرگز گمان نمی کنند که یک صد هزار خانواده چشم به درآمد این شرکت دارند تا زندگی خود را تامین کنند!
.
حالا می خواهیم یک سوال اساسی از رئیس مجلس بپرسیم که عامل نجات مخابرات است:
-
آیا این شرکتی که بقول شما صرفا خصوصی حساب نشده نمی تواند از توزیع سودش صرفنظر کند؟ دو سهامدار عمده آن اگر از سود خود صرف نظر کنند هم مردم منتفع می شوند هم کارکنان! آیا می شود؟
افزایش تعرفه ها به کرات در مخابرات بررسی شده فارغ از نظر رییس محترم مجلس فایده ای برای مخابرات (ثابت) ندارد چرا که مشتریان افزایش حاصله را با ریزش و یا تنظیم مجدد مصرف خود خنثی خواهند کرد مگر اینکه یک بسته کامل شامل نظام تعرفه ای جدید برای کل سیستم ارتباطات اعم از ثابت و سیار و دیتا وبرای کل شرکت های ارتباطی از جمله مخابرات ایران ،ایرانسل ،رایتل و سایر اپراتورها توسط رگولاتوری تنظیم و ارائه شود این هم درعرضه رگولاتوری ما نیست. در مخابرات ایران هم بدون یکپارچگی سیار و ثابت(گوشت و استخوان) همین داستان ادامه دارد.والسلام و فاتحه مع الصلوات
منتقد عزیزم
در کشوری که همه مشکلاتشون رو با افزایش قیمت ها جبران میکنن مخابرات نمی تونه ساز جدایی بزنه
مصرف برق و گار مردم یکسانه. تلفن هم همینطور.قبلا مکالمه بیشتر بود حالا اینترنت جایگزینش شده
.
در کنار همه این حرفها، در صورتی که تورم مردم رو خفه نکنه با حرفتون موافقم. اما همه دارن یه کاری میکنن که مخابرات نمیتونه
سردبیرجان
برق و گاز و آب تفاوت زیادی با ارتباطات دارند موضوع دولتی و انحصاری بودن آنها و نبود رقابت در آنها را از یاد نبرید. ایرانسل و رایتل از خداشون هست که تعرفه های مخابرات ایران بالارود . بسته کامل چنانکه گفتم باشد البته با کار کارشناسی کافی قابل تامل است . از آنجا که ما هم همراه اول را داریم . نباید چاقوی دولبه بسازیم.
اصولا آقای لاریجانی تز منفی دارد در مجلس .ایشان همیشه اینجوری در مورد شر کتهای خد ماتی مثل اب . گاز .برق و غیره این جور اظهار نظر می کنند یا نه. آقای لاریجانی هم یک نماینده هست مثل بقیه در مجلس .بنابراین ایشان یک رای دارند . نظر بقیه نمایندگان پی در مجلس نسبت به این مشکل اساسی شر کت مخابرا ت چیست؟
مطلوب نیست چون اقایون به فکر منافع خودشون و نمایندگی دور بعد مجلس هستن…چون همه چی توی این مملکت سیاسیه…
با سلام
آیا آخر آبان ماه ۱۳۹۸ معوقات رفاهیات از سال ۱۳۸۹ تاکنون واجرای بند ۶ تصویب نامه هیئت وزیران مصوب سال ۱۳۸۵ (هرآنچه زمان دولتی میگرفتیم )از سال ۱۳۸۹ تا کنون اجرا میگردد ومعوقات به شاغلین رسمی وباز نشستگان پرداخت میگردد یا باید به انتظار آذر ماه ۱۳۹۸ باشیم ؟؟؟؟؟؟
خواب دیدی خیر باشه
سلام، برادر اینقدر هم خوشبین نباش، اعصا و کفش آهنین می خواهد که دنبال حق باشی تا بالاخره …..!!!)
فکر کنم شاهکار کنن از اول فرودین ۹۸ تا آبان ۹۸ اونم خوارو بار را حساب کنند. در hr هم هنوز پاداش سال ۹۷ شش ماهه دوم در حد محاسبه است یعنی این ماه هم خبری نیست.