تشخیص کرونا با چک کردن حس بویایی
مخابرات ما-مالکی
یک شرکت دانشبنیان موفق به طراحی و تولید کیت تشخیص حس بویایی شده که میتواند ابزار مفیدی در تشخیص کرونا باشد.
به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانشبنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا ، یک شرکت دانشبنیان فعال در حوزه تجهیزات پزشکی موفق به طراحی، بومی سازی و تولید سیستمهای تشخیص و درمان حواس شیمیایی (بویایی و چشایی) شده است. این شرکت که در سال ۹۱ با هدف ارائه راهکارهای نوین در تشخیص و درمان اختلالات حواس بویایی و چشایی، ارتقای سطح سلامت و بهبود کیفیت زندگی مردم تأسیس شده است.
همان طور که میدانید یکی از علائم ابتلا به ویروس کرونا کاهش حس بویایی در فرد است، که در برخی موارد در دوره کمون نیز دیده میشود. از سوی دیگر باتوجه کمبود کیت تشخیص کرونا و درعدم دسترسی مردم به آنها، بهترین روش استفاده از کیتهای تشخیص بویایی است.
صفا طاهرخانی، مدیرعامل این شرکت در گفتگو با آنا در خصوص کیتهای تشخیص بویایی گفت: «آزمون تشخیص بویایی ایران» نخستین روش استاندارد برای ارزیابی حس بویایی به صورت کمی در ایران و نسخه بومیسازی شده تست تشخیص بویایی دانشگاه پنسیلوانیاست که در آن از بوهای آشنا با فرهنگ مردم ایرانی استفاده شده است. این آزمون به صورت یک کیت ارائه میشود که حاوی ۲۴ نوع بوی مختلف در هشت دسته عطری، میوهای، نعنایی، تند، شیرین، ترش، چوبی و زننده است. با استفاده از این کیت میتوان توانایی فرد در تشخیص بوهای مختلف را ارزیابی کرد.
وی افزود: نتیجه تست به صورت یک عدد از صفر تا ۲۴ گزارش میشود و عملکرد حس بویایی را در محدوده نرموسمی، آنوسمی، هیپوسمی (میکروسمی) شدید و خفیف مشخص میکند. این تست برای سنین ۲۰ تا ۵۰ سال طراحی شده و انجان آن بسیار ساده و قابل اجرا توسط خود فرد است.
مدیرعامل این شرکت دانشبنیان بیان کرد: محصولات شرکت با همکاری پزشکان، متخصصان گوش و حلق و بینی، مغز و اعصاب، پزشکی قانونی، طب کار، طب کودکان و طب سالمندی استانداردسازی شدهاند. همه محصولات ثبت اختراع شده و از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی پروانه ساخت دارند.
نظرات بسته شده است.