مخابرات ما
خبرگزاری مخابرات ما

دیگر کرونا را از یاد برده ایم! ولی این غول وحشی هنوز در مقابل دروازه زندگی ما در می زند!

مخابرات ما- گروهی می خواهند همه چیز را  به شرایط قبل از کرونا باز گردانند. چرا؟

مخابرات ما- روزهای پساکرونا از راه می رسد و مدیران آگاه و آینده نگر حتما باید از گذشته درس بیاموزند.آنچه می بینیم این است که استانها آهسته آهسته شرایط را به دوران قبل از کرونا برمی گردانند تا از انتهای این ماه مسیر کاری به سمت زندگی عادی حرکت کند.

چه می خواهم بگویم؟

کرونا هنوز از میان نرفته است.هر چند ترس و وحشت از آن ممکن است کاهش یافته باشد اما واقعیت آن است که هنوز هم خطر در کمین است و روز به روز با حضور مردم در خیابان ها و ادارات و سازمان ها، بیشتر می شود.

 

در جایگاهی نیستم که بخواهم برای اقتصاد مردم و زندگی آنان تصمیم بگیرم اما می توانم در مورد مخابرات و کارکنانش پیشنهاد بدهم .

 

در حال حاضر ۳۰ درصد از کارکنان به روش دورکاری وظایف خود را انجام می دهند.در بعضی بخش ها نیز  همه کارکنان در محل کار خود حضور دارند.

شنیده شده که در بعضی مناطق به محض ورود بازرس بهداشتی به مخابرات ، مدیران افرادی را به زور و پیش از ورود بازرس به دورکاری فرستاده اند در حالی که روزهای قبل تعداد زیادی از آنان در اتاقی کوچک مشغول انجام کار بوده اند. اگر وجود این تعداد کارمند در کنار یکدیگر اشکالی ندارد، چرا آن را از دید بازرس مخفی نگه می دارند؟

اگر کاهش تعداد نفرات در یک اتاق، کار خوبی است و جزء پروتکل بهداشتی محل کار است پس چرا آن را رعایت نمی کنند؟

 

حال فرض کنید به پایان اردیبهشت رسیده ایم و همه دورکاری ها لغو شده است. آیا کارکنان ما در اتاق های کوچک  و به فاصله نزدیک می توانند کنار هم کار کنند؟

 

واقعیت این است که کار اداری و فعالیت های روزانه ی ادارات با دورکاری آسیب می بیند.ولی در بحران ها باید بین بد و بدتر گزینه کم ضررتر را انتخاب کرد  و باید حفظ جان انسانها را در اولویت قرار داد. در چنین شرایط و وضعیتی که کرونا ما را محاصره کرده است آیا باید برنامه استانها را بسیار بیش از سال گذشته بست؟ این برنامه نشانه چیست؟ اینجا برنامه است که به مدیران استانی می گوید “همه چیز عادی است!”

 

در حقیقت مدیر استانی باید بین اجرای برنامه سنگین امسال، و سلامت و بهداشت کارکنان یکی را انتخاب کند.البته او اجرای برنامه را انتخاب خواهد کرد اما با اطمینان به شما می گویم کرونا در میانه راه سلامت همه را چنان به خطر می اندازد که برنامه نیز حاصل نخواهد شد و تعهدات اجرائی نمی شود.

 

پس چه باید کرد؟

 

اولین قدم،  واقعی سازی برنامه تعهدات استانهاست.باید باور کنیم کرونا توانائی ها را کاهش می دهد و حتی برنامه سال گذشته نیز اجرائی نخواهد بود.

 

قدم بعدی بررسی محیط واقعی کار است.ممکن است در جایی کارکنان بتوانند با حفظ فاصله اجتماعی کار کنند.پس بایدبا این روش سر کار خود حاضر شوند. و اگر در جایی دیده می شود که تعداد زیادی در فضائی کوچک کار می کنند باید حضورشان را نوبتی کرد تا نیروی کار آسیب نبیند.

 

مخابرات ایران با تشکیل گروه پیشگیری از کرونا حرکت خوبی را آغازکرد که اینک و در روزهای مانده تا پایان اردیبهشت باید تصمیمات گذشته خود را کامل کند.

آیا چنین خواهد شد؟

مهندس صدری به عنوان مدیر عامل این مجموعه، به دور کاری کارکنان توجه کرد که در کشور بی سابقه بود.او بعنوان یک مدیر پیشرو در تصمیمات مربوط به کرونا برای اولین بار  در طی سالهای اخیر بموقع تصمیم گرفت و به موقع برنامه ریزی کرد. وی اینک در موقعیتی قرار گرفته است که باید یک بار دیگر تصمیمی متفاوت بگیرد.

 

کرونا هست! چه بخواهیم چه نخواهیم! خطر بیخ گوش ماست! چه بخواهیم چه نخواهیم! مرزهای زندگی و کار ما با کرونا ادغام شده است  چه بخواهیم و چه نخواهیم! مدیرانی می خواهیم که تصمیمات نو و تازه بگیرند.

 

1194060cookie-checkدیگر کرونا را از یاد برده ایم! ولی این غول وحشی هنوز در مقابل دروازه زندگی ما در می زند!

Please rate this

0 1 2 3 4 5
8 نظرات
  1. ناشناس می گوید

    سلام چرا کسی پاسخ وگو نیست مگه چندنفر در هراستان وضعیت اینجوری دارن جواب مارو بدین

  2. سپیده می گوید

    خراسان شمالی یک نامه صوری مدیر عامل زد که هفته ای یک یا دو روز به همکارانی که نه بچه زیرشش سال دارن و نه دورکارن تعلق بگیره ولی فقط در حد حرف موند چون مدیران عزیز عشقشون نکشید نامه مدیر عامل و اجرا کنن…..یک تب سنج هم دادن دست نگهبان تب همه همکاران و ۲۷ و ۲۸ نشون میده از اول کرونا …نمی‌دونم با این تب پایین چطوری زنده این…

  3. علیرصا می گوید

    سلام در استان کرمانشاه دور کاری فقط برای مرکز استان و مسئولین است شهرستاتها کل نیروها سر کارن حای چند نفر از همکارها هم کرونا گرفتن اونا هم لطف کردن سر کار اومدن تا از خجالت همه در بیان و همه مریض بشن بخدا با وجود اینکه امکان ابتلای همه ما به کرونا هست حتی یک ساعت تعطیل نشد و حتی تستم نگرفتن اصلا به زیر مجموعه اهمیت نمیدن

  4. مازنی از ساری می گوید

    سلام در ساری دورکاری وجود ندارد

  5. مصطفی می گوید

    جناب سردبیر سلام خدا قوت چه فایده که همه چی در حد حرف هست وقتی مخابرات ایران روز کارگر رو تعطیل اعلام میکنه ولی رییس مخابرات شهرستان آمل همه پرسنل رو سرکار میاره و خودش خونه میشینه کسی هم بهش نمیگه بالای چشت ابرو چه فایده ای داره تو مشترکینی که ۴تانیرو هست و ۲تا سبستم واتاق ۱۰متری همه روزه همه رو سرکار میارن چه فایده ای داره که اقای صدری چی تصمیم بگیرن اگه راست میگید شدیدا برخورد کنید سپاس

  6. ناشناس می گوید

    سلام من عمل قلب باز کردم دریچه میترالم مصنوعی پیس میکر یاهملن باطری وفشار خون هم دارم تکلیف من وامسال ما چی میشه خواهشا زودتر خبرشو بدین

  7. حسین می گوید

    با سلام و احترام در مخابرات اذربایجان غربی تقریبا اکثر همکاران سرفه یا عطسه زیادی دارن والله همه به هم شک داریم. نمیدونیم الان چند نفرمون گرفته. فکر کنم مثل همکار عزیزمان اقای چراغی حتما باز همکاری دیگر از دست خواهیم داد. بخدا تو یه اتاق ۱۰،۱۵ متری سه نفری چهار نفری نشستیم. اکثر همکارا ماسک نمیزنن رعایت نمیکنن. بخدا ما زن و بچه داریم. اداره هم که با هیچکس کاری نداره، ضدعفونی نمیکنه، ماسک نمیخره، اب سنجی نمیکنه، صدری به داد کارکنانت برس با این مدیران بی لیلقتی که تو استانها گذاشتی. خودشون اکثرا دور کار هستن اما ما بیچاره نیروهای شرکتی با این حقوق روزی باید ۴تومان بدیم ماسک. ماده ضدعفونی کننده بخریم والله خسته شدیم

  8. یه بنده خدا می گوید

    سلام خسته نباشید اقای سردبیر چرا مااصلادوری کاری این ماه نداشتیم اگه واقعا عدالت داره برقرارمیشه ما مخابرات شهرستان یاسوج فقط فروردین دوهفته دوکاری داشتیم که سه روزش سرکاربودیم الانم همش سرکاریم کوعدالتی که اقای صدری ازش صحبت میکنه این واقعا ظلمه

نظرات بسته شده است.