سردبیر سلام می کند-وضعیت امروز مخابرات و پاسخ به شایعات
مخابرات ما (سردبیر) – از روز سه شنبه گذشته مخابرات در تب یک خبر بود. این تب قرار بود با معرفی مهندس دهناد به عنوان مدیر عامل، مهدوی و خلیلی و سلطانی بعنوان اعضای هیئت مدیره و همچنین سلطانی به عنوان رئیس هیئت مدیره از سوی سهامدار اعظم و همچنین یافتیان و جباری به عنوان اعضای هیئت مدیره از سوی دولت، فرو نشسته و ماجرا تمام شود.
اما این فقط یک سوی ماجرابود.نسخه ای بود که سهامدار عمده مخابرات به تنهایی برای مخابرات پیچیده بود.یعنی تکرار دوران مهندس ابراهیمی!
آن دوره با ورود مهندس دهناد تب مخابرات فروکش نکرد بلکه با مقابله دولت، مخابرات یازده ماه به کما رفت.
دوستی می گفت سهامدار عمده دنبال تکرار همان داستان است اما یک چیز را در نظر نگرفته است! صدری، ابراهیمی نیست و آذری جهرمی هم واعظی نخواهد بود!
و صد البته سهامدار عمده هم مثل آن زمان نمی تواند خودش تصمیم بگیرد! در حقیقت استقلال رای آن زمان را ندارد!
اینها نکاتی بود که ما سعی داشتیم به سهامدار عمده بگوییم. باور کنید بطور مستقیم و بی واسطه هم گفتیم. اما اثر نکرد.
بارها گفتیم مدیران مخابرات سرمایه های این شرکت هستند.آنها را در سیاست های ناپخته هزینه نکنید.
با پخش خبر این تغییرات ،فشار روانی بر جامعه مخابراتی دوچندان شد و دو دستگی زشتی بروز کرد که اصلا ضرورتی به ایجاد آن نبود.یکی موافق و یکی مخالف!
و نتیجه اش فشار روانی روی جامعه مخابراتی…
روز یکشنبه باز خبر رسید که وزیر ارتباطات هرگز به این برنامه تن نداده است. وی در جلسه با معاونانش اشاراتی داشته و مدیرانی را با خاک یکسان کرده است!
یعنی معرفی مهندس دهناد فعلا منتفی شده و هیئت مدیره جدید هم در کماست!
بدانید که این ختم ماجرا نیست.باز هم سهامداران عمده تلاش بر پیش برد برنامه خود خواهند داشت و باز هم دولت به دنبال برنامه های خودش خواهد بود .
اما ما درک نمی کنیم که چرا هر یک جداگانه بدنبال رستگاری می گردند؟!
از طرفین درگیری عاجزانه می خواهیم که برای یک بار هم شده به پیشنهاد ما توجه کنند؟ حداقل یک بار خودخواهی ها را کنار گذاشته و بخاطر ۱۲۰ هزار خانواده مخابراتی سیاست ها و مدیریت ها را کنار بگذارند و یک جا پشت یک میز و در یک جلسه بنشینند و حرفهایشان را بزنند!
اگر من جای تصمیم گیران اعظم بودم، تمام افراد موثر در تصمیم گیری را در اتاقی جمع کرده و به آنها می گفتم “تا به نتیجه نرسیده اید حق ندارید از این اتاق خارج شوید.”
موبایل ها را هم از آنان می گرفتم تا دیگران دسیسه نکنند!
اما اینهافقط رویاهای یک سردبیر است که ۱۲ سال با این افراد زندگی کرده است!
در این چند روز تقریبا همه از ما دلگیر شده اند و اگر دستشان به ما برسد خدا می داند جه می شود! همه گمان می کنند ما از دیگری حمایت کرده ایم و حقایق را ننوشته ایم!
در حالی که ما تابع “کم گوی و گزیده گوی” بودیم اما همه چیز را نیز گفتیم.
گفته ایم :
آقایان سهامدار! این یک سال هم روی تمام سالهایی که شما مدیریت کرده اید ومخابرات را به قهقرا برده اید! بگذارید این سیستم تا پایان دولت فعلی بماند تا جنگ و دعوا تمام شود! باور کنید هیچ اتفاق خاصی نمی افتد! پس از آن باز نوبت شماست!
البته می توانم سخت تر از این هم بگویم! یعنی بگویم “آقایان سهامدار! شما که اختیار کافی نداشته اید چرا شش ماه است مخابرات و کارکنانش را در اضطراب نگه داشتید؟ ایا بهتر نبود با اختیار دار اصلی چک می کردید؟
می توان راه خروج را هم نشان داد! یعنی بگوییم :
اگر نمی توانید مخابرات را اداره کنید، آن را برگردانید به دولت تا حداقل آب خوش از گلوی این کارکنان پایین برود!
پ.ن: این نوع تنش ها در یکی از عظیم ترین شرکت های جمهوری اسلامی و بزرگترین مخابرات منطقه غرب آسیا این گمان بد را به ذهن منتقل می کند که در زیر این گردوخاک کردنهای دوطرف، چه خبر است و چه منافعی در حال جابجا شدن است که تقریبا هیچکدامشان دوست ندارند مخابرات آرامش داشته باشد و در آرامش به حساب و کتابها رسیدگی کند!
کدام افراد تصمیم گیر سطوح بالا، منافعشان در سطوح پایین مخابرات با شفافیت اوضاع به خطر میافتد! الله اعلم !!!
روستای بدون کدخدا وضع و حالش بهتر از این نمی شود البته عرض بنده بصورت کلی است نه فقط مخابرات. و جایی که یک فرد قوی در راس نباشد هر چه پائین تر بیاییم شاکله ساختاری بهم می ریزد هر کس در فکر خودش خواهد بود و فردای خود . همه در این فکر خواهند بود که اوضاع خود را سامان دهند نه اوضاع مملکت را. باید برای بهتر شدن اوضاع این ایده را داشته باشیم که ایرانی هستیم و برای پیشرفت و اعتلای آن وظیفه داریم تلاش کنیم انتخاب مدیر عامل و هیات مدیره یک نیاز بخشی نگری بوده که افراد ذینفع و معدود نگران انتخاب این و آن هستند برای عاقبت بخیری همه مردم دعا کنیم نه خود.
شما هم انقدر به اختلافات و شایعات دامن نزنید.
با سلام اب از سراب گل الود است وای بحال پایین دستیها. بقول شاعر دیوار از پای بست خراب است خواجه در فکر ایوان وطاق است. اصلا واگذاری مخابرات روز اول غلط بود ودرست بشو نیست. حالا هرجور حساب کنید ضرر کارمندان وبازنشستگان است .حضرات خود غرق در همه چیز ند.
راحت تر از اینها و خیلی دیگه بهتر از همه موارد خجالت نکشند از اشتباهات گذشته و بزرگشان ، پس بدهند دولت مسئله انشااله حله ، خصوصی سازی از اول هم مفهوم نداشت اما افسوس که بعضی حرفها خریدار ندارند ؟؟؟
سردبیر عزیز جسارتأ من هم جهت گیری شما را کاملأ خلاف بی طرفی و حامی مدیر فعلی می بینم. شاید مصوبات پی در پی اخیر و دستور اجرایی شدن آنها نا خودآگاه در این جهت گیری بی تأثیر نبوده باشد اما دوست دارم کلاه خود را قاضی کنید و برگردید به گذشته و عملکرد بسیار ضعیف مدیریت موجود.اولأ مصوبات اخیر صرفأ با همت و تلاش همکاران برای احقاق حقوق پایمال شده به مرحله اجرا رسیده و اراده مدیریت فعلی در طول عمر مدیریتی اش در این راستا نبوده است.ثانیأ همه ما از ابتدای شروع به کار این مدیریت تا کنون روز به روز شاهد پس رفت توسعه و کاهش چشمگیر کمی و کیفی بحث نگهداری سیستمها در سطح کل مناطق بوده ایم تا جایی که هنوز هم در ابتدایی ترین نیاز فنی شرکت که سیم رانژه باشد با مشکل جدی مواجهیم.به نظر می رسد در این سه چهار سال گذشته مدیریت موجود تمام دانش و نبوغ در توان خود را بکار بسته و به تاریخ انقضای خود رسیده است.عقل و منطق حکم می کند برای تغییر حال شرکت و ایجاد فضایی جدید که نشاط و روح تازه ای به کالبد خسته و فرسوده آن بدمد بهتر است تغییری اساسی در مدیریت شرکت رخ دهد فلذا انتظار میرود مخابرات ما به عنوان صدای کارکنان و ذینفعان شرکت در تحقق این تغییرات هم سو و تأثیر گذار باشد.
“اگر نمی توانید مخابرات را اداره کنید، آن را برگردانید به دولت تا حداقل آب خوش از گلوی این کارکنان پایین برود! “اختیار دارید جناب سردبیر کی حاضر این لقمه راحت تر از راحت الحلقوم را از دست بده؟مزاح میفرماید
یه پیشنهاد .حالا که معوقات بازنشستگان شده غده سرطانی. گلوی اعتناد نبین ودولت وهیت مدیره و….بجاش یه حساب بستانکاری برای ما باز کنند وبه طور سیستمی وجوه. کارکرد تلفن همراه وتلفن ثابت ما رو به حساب بدهکاریمون متظور واز حساب بستانماری معوقات کم کنند .باور کنید ماهی پانصد تومان تقریبا کم وبیش کارمرد همراه وثابت من وخانواده است .تقریبا سالی شش میلیون میشه پرداختی من .لااقل طی یکی دوسالدیون ما تسوسه میشه.هر بازنشسته ای خواست براش اقدام کنند
چقدر جالب و خنده داره که ادعای بی طرفی و عدم حمایت هم می کنید…
دقیقا
سردبیرجان
مادامی که همه ذینفعان به قانون تن ندهند گرفتاری مخابرات مانند بسیار جاهای دیگر این کشور تمام شدنی نیست . قانون تکلیف همه را روشن کرده است ماده ۸۸ قانون تجارت نحوه انتخاب مدیران شرکت را مشخص کرده است . وزیر حق ندارد بیش از آنچه قانون تعیین کرده مطالبه کند همانطور حق ندارد به بهانه (مثلا) تعامل از حقوق متعلق به مردم کوتاه بیاد سالهاست می شنویم اگر وزیر مدبرعامل را تعیین نکند بدهی های مخابرات را می ستاند و اغماض نمی کند آیا وزیر می داند صراط المستقیم او که ۳۴ بار حداقل در روز از خدا طلب هدایت به آن می کند کجاست همینجاست سر خود و جامعه کلاه نگذارد . همینطور سهامداران عمده هم مسئولند آنها هم نمی توانند هرچی دلشان خواست بکنند . این مملکت به پای مدیریت این آقایان می سوزد.