مخابرات ما
خبرگزاری مخابرات ما

ماجرای بیت استریم و دستوری که به جنگ می ماند

مخابرات ما- واقعیت این است که تصمیمات مدیریتی در طی چند سال اخیر آسیب های جبران ناپذیری به مخابرات زده است.مخابرات شده محل جنگ دو گروه.

مخابرات ما- پرده تازه ای که بالا رفت و در صحنه نمایش دیده می شود بیت استریم و دستور جدید وزیر ارتباطات است.گزارش سایت پیوست را در این مورد بخوانید.

امسال و براساس سیاست‌گذاری‌های وزارت ارتباطات قرار بود تا پایان سال ۵ میلیون پورت VDSL به کاربران در شهرهای مختلف واگذار شود. به دنبال این اتفاق هم خرداد ماه پس از ۳ سال شرکت مخابرات مصوبه بیت‌استریم را به اجرا گذاشت و طبق این مصوبه با دو شرکت شاتل و آسیاتک به تفاهم رسید تا از زیرساخت‌های شبکه‌ای خود که تا کنون به صورت انحصاری در اختیارش بود، برای توسعه شبکه بر مبنای تکنولوژی VDSL استفاده کنند.

اما در نهایت در آذر ماه معاون وزیر ارتباطات و رئیس رگولاتوری در گفت‌وگو با پیوست اعلام کرد که به دنبال تغییرات در تیم مدیریتی مخابرات، برنامه‌ها کمی تغییر کرده است. همچنین او گفت که به جای ۵ میلیون پورت VDSL قرار است تا پایان سال ۱.۵ میلیون پورت  واگذار شود. همچنین همان زمان مدیران شاتل و آسیاتک اعلام کردند که اجرای مصوبه بیت‌استریم به کندی صورت می‌گیرد.

حالا محمدجواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در جمع خبرنگاران و در پاسخ به پیوست در مورد وضعیت اجرای این مصوبه گفت:‌ «مخابرات عملا کار اجرای این مصوبه را متوقف کرده و رگولاتوری در حال پیگیری این ماجراست.» او ادامه داد: «رگولاتوری در حال تنظیم مصوبه‌ و تصویب آن در کمیسیون تنظیم مقررات است تا بابت عدم اجرای مصوبه بیت‌استریم، جرائم سنگینی برای مخابرات در نظر گرفته شود.»

در میان این همه درگیری و مشکلات، مدیران جدید شرکت مخابرات ایران چه کاری برای عبور از این مشکلات انجام داده است؟

 

1277900cookie-checkماجرای بیت استریم و دستوری که به جنگ می ماند

Please rate this

0 1 2 3 4 5
3 نظرات
  1. ناشناس می گوید

    بیت استریم دست پخت تجاری و فناوری مخابرات ایران است ربطی به استانها ندارد

  2. ناشناس می گوید

    آقای جهرمی عزیز، سلطانی که هنری نداشت و اوضاع بدتر شد!! قربونت بیا هر کیو میخواهی بذار مدیرمخابرات، دست از سرمون بردارید
    وقتی ستاد اجرایی بدون برنامه و هدف و حمایت میاد چهار تا مدیر شاخ شکسته را برا مخابرات تعیین میکنه اونوقت …

  3. علی می گوید

    با سلام. آقای وزیر به نظرم بیشتر به فکر شوآف هستند و در اینستاگرام آخرهفته ها پست میگذارند که در طبیعت خوش میگذراند. شاید هم برای همین است که با فیلتر شدن اینستا مخالفت میکنند.
    ظاهرا قیافه دمکراتیک به خودش میگیرند ولی در واقع کاملا دیکتاتوری عمل میکنند و فشار هر روزش به ما کارمندان مخابرات میاد. برداشتهای میلیاری از حسابهای مخابرات و فشار مالی به کارکنان شرکتی و قراردادی، افزایش ندادن آبونمان مشترکین تلفن ثابت (با اینکه به عنوان مثال‌قیمت مودمهای ftth از ۲۵۰ هزار تومن به دو میلیون تومن رسیده است) کار کشیدن اضافی از کارکنان از جمله برداشتن و رفع خرابی تیکتهای زیاد شرکتهای بیت استریم (شاتل و آسیاتک) و نیز دایری های کیلویی vdsl (با تخصیص پورتهای فیک و جابجا و دایر کردن مودم های adsl روی پورتهای vdsl برای ایجاد آمارهای غیرواقعی و فیک vdsl برای آقای وزیر) که همگی دستوری و فوری انجام شد، باعث شده من هر روز مخالف تر از دیروز باشم و مطمئن هستم اینها همگی ناشی از از تصمیمهای غلط و نگاه تبعیض آمیز ایشان به مخابرات میباشد. متاسفانه من و بسیاری از کارمندان مشکل مالی داریم وگرنه اگر کار مشابهی پیدا میکردیم یک ثانیه هم در مخابرات نمی ماندیم. تا همین الان هم بسیاری نیرویهای مفید و باسواد و کارآمد مخابرات از این شرکت رفته اند. با این حقوقها و این کارکشیدنهای مضاعف، و انجام کارهای چیپ و زیردیپلمه از ما که فوق لیسانس داریم باعث شده است که به این موضوع فکر کنم که شاید کاری که الان دارم انجام میدهم را یک دانش آموز سوم دبستان هم بتواند انجام دهد.
    آقای وزیر وقت شما رو به اتمام است و با این عملکرد و تصمیمات غلط فقط خاطره نه چندان خوشایندی را برای ما گذاشتید که آن هم به‌زودی از بین خواهد رفت ولی در نهایت باید پاسخگوی اعمال خود باشید.

نظرات بسته شده است.