مخابرات ما
خبرگزاری مخابرات ما

جدال نفسگیر کلمات در دیدار نوروزی مخابرات، وزارت ارتباطات

مخابرات ما- در دیدار نورزوی هیات مدیره شرکت مخابرات ایران با وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، باید به کلمات دقت کرد.

 

مخابرات ما – در دیدار نورزوی هیات مدیره شرکت مخابرات ایران با وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات هر یک از بزرگان چیزی گفت که نشان از سیاست خواهی جدید نسبت به مخابرات بوده است.وزیر ارتباطات خواستار تغییر سیاست مدیران فعلی مخابرات نسبت به مخابرات بوده است و مدیران جدید نیز خواستار تغییر سیاست وزیر نسبت به مخابرات بوده اند!

به مفهوم کلمات توجه کنید.

محمدجواد آذری جهرمی ضمن تاکید بر اهمیت توسعه ارتباطات خواستار همگرایی شبکه ارتباطی کشور شد و گفت: همگرایی خدمات ارتباطی تلفن ثابت و موبایل، باید در برنامه های راهبردی شرکت مخابرات ایران عملیاتی شود، تا درآمدها، پاسخگوی هزینه های سرمایه‌گذاری‌ باشد.

وزیر راه حل تامین هزینه های مخابرات را افزایش تعرفه نمی داند.اما همگرائی دیگر چیست؟ چرا وزیر از کلمه (ادغام) استفاده نکرده است؟

وزیر ارتباطات ضمن موافقت و قول همکاری در افزایش تعرفه، در مقابل خواستار توجه جدی شرکت مخابرات به حوزه توسعه گردید و همکاری و مشارکت با سایر شرکت ها و اتخاذ رویکرد درهای باز را از سیاستهای مهم مخابرات عنوان نمود.

هیچ حرف جدیدی گفته نشده! افزایش تعرفه در قبال باز کردن درهای مخابرات به روی اپراتورهای دیگر و تغییر سیاست مخابرات است.البته یک شرط دیگر هم دارد! افزایش تعرفه صرف توسعه شود نه حقوق و دستمزد!

یک سوال ساده از وزیر شاید بد نباشد! مگر حقوق و دستمزد جزو هزینه های قابل قبول نیست؟ مگر نباید از درآمد حاصل شود؟ اما … بگذریم! حرف حساب چیز دیگری است! معنی و مفهوم این حرفها این است که افزایش تعرفه، صفر-صفر به نفع وزیر!

 

پس از وزیر نوبت به رئیس هیئت مدیره مخابرات رسیده است.او که تا دیروز در چنین شرکتی با این حجم از مشکلات درگیر نبوده است حرف هایش را منطقی شروع می کند اما منطقی ادامه نمی دهد!

دکتر محمودزاده ، رئیس هیات مدیره شرکت مخابرات ایران  با اشاره به تفاوت بسیار میان هزینه نگهداری و آرپوی حاصل از یک خط ثابت تلفن در شرکت مخابرات ایران گفت : با توجه به عدم سرمایه گذاری در دوران ۱۲ ساله گذشته در بخش ثابت ، تجهیزات فرسوده شده و هزینه های نگهداری افزایش یافته است . باید برای جذب سرمایه گذاری در این زمینه جذابیت های بیشتری ایجاد کرد.

دکتر از جایی شروع کرده که بدلش را به خودش زده! عدم سرمایه گذاری موجب افزایش هزینه نگهداری شده است! البته سیستم های مدرن دیجیتال هزینه نگهداری را کاهش می دهد اما اصل موضوع افزایش دستمزدها، افزایش بی حساب هزینه سیم و کابل و فیبر و ملزومات فنی بوده است!عملا این مسائل مانع توسعه بوده!

رئیس هیئت مدیره مخابرات  با تاکید بر اینکه شیب افزایش هزینه تناسبی با درآمد کنونی شرکت ندارد اظهار داشت : نسبت هزینه به در آمد در شرکت مخابرات قابل قبول نیست و این موضوع علاوه بر مخابرات در مجموعه همراه اول و ایرانسل نیز در حال وقوع است که امیدواریم سرمایه گذاری مناسب و به موقع صورت گرفته و تدابیر لازم در این زمینه اتخاذ گردد تا سهم دیتا که نیاز اصلی ارتباطات در کشور است افزایش یابد.

اپراتورها فقط یک شانس دارند! بقای کرونا و نیاز مردم به اینترنت برای آموزش و کار! بگذارید از این مشکل خارج شویم تا کاهش درآمدها را ببینیم!در این مورد کاملا حق با دکتر محمودزاده است.

 

نوبت به مدیر عامل مخابرات ایران می رسد تا نشان دهد یک نیروی امنیتی است چرا که اولین طرحش گفتگو در باره سرقت هاست.البته نقطه قوتش هم همین است.

مدیر عامل شرکت مخابرات ایران، در مورد بحث سرقت ها گفت: با توجه به اهمیت این موضوع فعالیت هایی در زمینه کاهش آن با نیروی انتظامی صورت گرفته است.

او با زیرکی به طرح های دولتی مخابرات اشاره می کند.از آنجا که مخابرات باید هزینه های طرح ها را تامین کند در مسیر گفتگو برای رسیدن به افزایش تعرفه این هزینه ها به میان می آید.

وی با بیان اینکه شرکت مخابرات با تمام توان در پروژه های زیر ساختی ارتباطات کشور بخوبی کار کردو در طرح های usoو دیگر پروژه ها نتایج مطلوب حاصل شد .گفت : در برنامه ۱۴۰۰ نیز پیش بینی شده در زمینه لایه های دسترسی در شبکه ارتباطات کشور ۶ هزار میلیارد سرمایه گذاری شود تا طرح ایجاد ۵ میلیون پورت در کشورنهایی شود، هیات مدیره محترم تمامی مصوبات لازم در این زمینه را تصویب کردند که بایستی عملیاتی شود.

منظورش این است که هر حرکت مخابرات، خودش سرمایه گذاری است.سرمایه گذاری جدا از حرکت مخابرات و فعالیت هایش محاسبه نمی شود.به نظر من حرف درستی است.

مهندس سلطانی با اشاره به اینکه در حال حاضر وضع شرکت مخابرات ایران برای تمامی سازمان های تصمیم گیر روشن و واضح است گفت : به دلیل گستردگی شبکه و تجهیزات ، نگهداری آنها برای نگه داشتن و برقراری ارتباطات اهمیت دارد که باید سرمایه گذاری در این زمینه صورت گیرد.

حرف آخر را می زند.

وی با تاکید بر سرمایه گذاری در لایه های زیر ساختی در کشور گفت : امیدواریم با حمایت وزارت ارتباطات و سازمان های تصمیم گیر راهکارهای مناسبی برای تقویت ارتباطات در کشور اتخاذ گردد.

.

گزارش دیدار آنطوری که در خبرگزاری ها آمده، همین است!

به نظر شما از این امامزاده (وزارت ارتباطات) آبی گرم می شود؟

 

1287850cookie-checkجدال نفسگیر کلمات در دیدار نوروزی مخابرات، وزارت ارتباطات

Please rate this

0 1 2 3 4 5
3 نظرات
  1. رضا می گوید

    آذری جهرمی! آخه شما چی از جون این مخابرات می خوای؟ با اقدامات چندساله وزارت آنچنانی شما که با سورپرایزکردن هرازگاه مردم!! هم همراه بود و با این وضع تورمی مخابرات زیانده شده و تو پرداخت حقوق و مزایای کارکنان خودش هم مونده چه برسه به توسعه و…
    شما و آقای صدر که دوست صمیمی شماست پدر این مخابرات رو در آوردید.جناب وزیر سورپرایزی لطفاً ۳ماه زودتر قبل از رفتنتون دست از مخابراتی ها بردارید میشه؟؟!!

  2. بیمه معلم می گوید

    با درود
    بجای گذاشتن عکس این فرشتگان عذاب
    در مورد بیمه دندانپزشکی معلم و کلاه بزرگی که جناب صدری به سر مخابرات گذاشته مطلبی بنویسید
    قبلا یک سری مراکز دندانپزشکی طرف قرارداد بود ۴۰۰ هزار تومن با مخابرات بود بقیه هزینه قسطی از حقوق کم میشدو مشکل پذیرش هم نبود. الان مثلا ۴ میلیون تومن بیمه هستیم ولی هیج جا قرارداد نداریم و هیج جا پذیرش نمیکنند.
    عجب سودی کرد بیمه معلم با این قرارداد چون چند نفر میتونن خودشون هزینه میلیونی دندانپزشکی رو از جیب پرداخت کنند و بعدا آیا بتونن بگیرن یا نه !
    خوابیم دوستان خواااب ، خوب بخوابیم هممون

  3. بی حساب می گوید

    سلام صحبت و بحث کردن با این وزیر اب در هاون کوبیدن است وبس ….مخابرات رو فروختن حالا این اقا توقع داره مجانی امکانات در اختیار اپراتورهای دیگه بذارن

نظرات بسته شده است.