شورای عالی هماهنگی و نامه ای به وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی
مخابرات ما- شورای عالی هماهنگی تشکل های کارگری مخابرات در اعتراض به وقایع اخیر و نحوه محاسبه حق جذب کارکنان بالای ۳۰ سال خدمت نامه ای به عبدالملکی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی نوشته است.
در این نامه ذکر شده است که “شرکت مخابرات ایران در راستای بازنشستگی توأم با اجبار و اکراه همکاران بالای سی سال خدمت صادر کرده و در تعاقب آن علیرغم وجود طرح طبقه بندی مشاغل مورد تایید آن وزارت و مکانیزم ارزیابی عملکرد مصوب مورد اجراء در طول سالیان متمادی درآن شرکت ،در اقداماتی کاملا مغایر با طرح و مکانیزم مورد اشاره و به صورت مهندسی شده و کاملا دستوری و اجباری ،امتیاز ارزیابی عملکرد بخش عظیمی از همکاران را در راستای کسر و یا حذف حق جذب ایشان ،بر خلاف واقعیت و فعالیت حقیقی آنها کاهش داده و موجبات تضییع حقوق آن دسته از کارگران شرکت را فراهم نموده اند.”
در ادامه نامه خواسته شده “با لحاظ جایگاه وزارت کار در خصوص حفظ حقوق قانونی کارگران بر اساس موازین روابط کار ابتداء به قید فوریت ادامه روند اقدامات مذکور متوقف گردد.
این شورا در همین رابطه نامه های جداگانه ای برای مدیر عامل مخابرات ایران و رئیس هیئت مدیره این شرکت ارسال کرده که تصاویر آن را می بینید.
اگر شعبه هیات چهارم هیات تشخیص اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی جنوب غرب تهران شکایت بنده را قانونی رسیدگی می کرد و قانون و عدالت را رعایت می کرد و مشکل بنده در سال ۹۴ حل می شد.
اگر شعبه ۱۰۱ هیات حل اختلاف اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی جنوب غرب تهران شکایت بنده را قانونی رسیدگی می کرد و قانون و عدالت را رعایت می کرد و مشکل بنده در سال ۹۵ حل می شد.
واین در حالی است که بنده درشرکت مخابرات شاغل بودم ۲ نامه در سال ۱۳۹۵ در باره شعبه ۱۰۱ هیات حل اختلاف اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی جنوب غرب تهران به وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و بازرسی تعاون، کار و رفاه اجتماعی نوشتم اما متاسفانه هنوز هم پاسخ و جواب ندادند چرا؟
مشکل اصلی مخابرات در زمان خصوصی سازی شروع و آغاز شده است که متاسفانه هر مرکز تلفن ثابت مخابراتی هر ماه فقط مبلغ ۵۰۰ الی ۶۰۰ میلیون تومان پول برق و آب و گاز پرداخت می کند و ۱۰۰ درصد فقط به خاطر خصوصی سازی در شرکت مخابرات بوده است.
و پرداخت مطالبات، بن خواربار وغیره بازنشتگان مخایرات مشکل ایجاد کرده است.
خصوصی سازی در سراسرکشور به نفع کارمندان، کارگگران، بازنشسته های، مردم و کشور نبوده است.
هیچکس در کشور تاکنون به دنبال حل مشکلات کارمندان، کارگران، بازنشسته های، مردم و کشور نبوده است و از سال ۱۳۸۸ تاکنون برای همه مردم ایران ثابت شده است.
اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی جنوب غرب تهران ثابت کرد که دیگر نمی تواند به شکایت کارگران و بازنشستگان رسیدگی کند.
۱۳۹۹/۱۲/۲۵ – ۰۹:۲۵
درپاسخ به رئیس وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی
درپاسخ به رئیس کل دیوان عدالت اداری
درپاسخ به نایب رئیس کمیسیون قضایی مجلس
درپاسخ به عضو کمیسیون انرژی مجلس
باسلام من ازآذر ماه ۱۳۶۶ تا اسفند ماه ۱۳۹۵ در یک شرکت کار کردم
بنده کارگر رسمی در یک شرکت کار میکنم هر ماه ۲۴۰ ساعت کار کردم ولی متاسفانه از مهرماه ۱۳۸۹ تا اسفند ماه ۱۳۹۲ اضافه کاری و شبکاری و تعطیلی کاری بنده نداده است. از طریق اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی جنوبغرب تهران هم شکایت کردم ولی هیات تشخیص اداره کار به خاطر بهانه مختلف شکایت بنده رد کرده است.
که بنده ماهیانه ۲۴۰ ساعت کامل مشغول بکار بوده ام. متاسفانه تائیده آن را این شرکت به برای من یا اداره کار خودداری نموده و حاضر به همکاری نیستند.
که کلا از تعطیلات رسمی، حتی روز های پنجشنبه و جمعه محروم بودم آیا این شرکت چنینی حق را دارد به جای حق وحقوق ۲۴۰ ساعت و حقوق ۱۷۶ ساعت را به بنده پرداخت کند
درضمن اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی جنوبغرب تهران چرا با این تخلف از قانون برخورد نمی کند؟
بنده قبل از رسیدگی به پرونده اینجانب از سوی هیات تشخیص و حل اختلاف به شعبه ۴ هیات تشخیص و شعبه ۱۰۱ حل اختلاف اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی جنوغرب تهران اعلام کردم اداره مربوطه خودم از دادن تایید خودداری می کند هیچ توجه نکردند و شکایت و اعتراض بنده را رد کردند چرا؟
برخی هیات هات تشخیص و هیات های حل اختلاف ادارات تعاون، کار و رفاه اجتماعی و دیوان عدالت اداری متاسفانه به شکایت ها و اعتراض های کارگران و… را بررسی و رسیدگی قانونی نمی کنند و شکایت و اعتراض کارگران را رد می کنند چرا؟
من علیه دادنامه شعبه هیات اختلاف اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی جنوب غرب تهران هم به دیوان عدالت اداری اعتراض کردم ولی متاسفانه رسیدگی قانونی نکرده اند و اعتراض من را رد کرده است.
هیات تشخیص و هیات حل اختلاف اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی جنوبغرب تهران و دیوان عدالت اداری متاسفانه هر سه در باره شکایت و اعتراض بنده رسیدگی قانونی نکردند و کوتاهی کردند.
بازنشستگان تامین اجتماعی برای خرید گوشت، مرغ، میوه وغیره پول ندارند
دولت به جای حمایت زیر پای بازنشستگان را خالی میکند/ هیچ کمکی به بازنشستگان توسط دولت نمیشود.
دولت هیچ نوع کمکی به بازنشستگان نمیکند.
بازنشستگان در شرایط معیشتی خوبی قرار ندارند و تأمین هزینههای زندگی برای آنها بسیار سخت شده است.
دولت تنها به پولداران و سرمایهداران کمک میکند.
بن خواربار بازنشستگان دی-بهمن -اسفند ۱۴۰۰
معوقات رفاهیات ومناسبتها از سال ۱۳۸۸ تاکنون
حق جذب از سال ۱۳۸۸ تا زمان بازنشستگی
پرداخت هزینه درمانی از ۸ ماه پیش تا کنون
اجرای کامل آئین نامه حقوق ودستمزد کارکنان شرکت مخابرات ایران مصوب سال ۱۳۸۹
هر انچه زمان دولتی میگرفتیم عینا در زمان خصوصی سازی بایستی داده شود
۳/۴ سربازی بازنشستگان وتاثیر آن در مستمری بازنشستگی تامین اجتماعی
تفاوت ناشی از ۳/۴ سربازی در پاداشهای تشویقی وسنواتی ومرخصیهای ذخیره شده
تفاوت حق جذب از سال ۱۳۸۸ تاکنون وتاثیر آن در پاداشهای تشویقی وسنواتی ومرخصیهای ذخیره شده
و……………………………….
بایستی پرداخت شود
متاسفانه مدیرعامل شرکت مخابرات ایران در تعطیلات نوروزی و ماه مبارک رمضان هم به بازنشستگان مخابرات در سراسر کشور رحم نکرد و متاسفانه هنوز هم بن خوار بار بازنشستگان مخابرات را ۳ ماه است واریز نمی کند چرا؟
این یک ظلم و ستم در ماه مبارک رمضان به مسلمان است.
و این در حالی است که وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی متاسفانه تاکنون برای حل مشکلات کارگران و بازنشستگان مخابرات هیچ کاری نتوانست بکند
نمایندگان مجلس درخانه ملت تاکنون به نفع کارمندان، کارگران، بازنشسته های، مردم و کشور کاری نکردند
و این در حالی است که متاسفانه هیات شعبه ۴ تشخیص اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی و شعبه ۱۰۱ هیات حل احتلاف اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی جنوب غرب تهران در مورد شکایت و اعتراض بنده کوتاهی کردند.
لطفا حذف حق جذب ایثارگران که مغایر با مصوبات مجلس است وزودتر به نتیجه میرسد را پیگیری فرمایید تا انشالله برای کل پرسنل مشکل حل گردد.
مدارک ومستندات کافی نبوده ، به دلیل که رئیس مرکز تلفن ثابت اداره مخابرات ایروانی، مدیرکل اداره کل مخابرات منطقه ۵ تهران و شرکت مخابرات استان تهران نامه و تاییدیه مدارک و مستندات به اداره کار و دیوان عدالت اداری خودداری کردند
مدارک مستند اینجانب عبارتند است ۱- فیش حقوقی ۲ حکم سالانه که تحویل شعبه محترم نمودم که شعبه محترم رسیده کننده با درخواست اینکه ساعات و رورد خروج اینجانب و تائیده ماهیانه منبی برچه مقدار نوبتکاری، تعطیل کاری و اضافه کاری نموده ام را کرده که محل کار از اراده ساعت ورود و خروج و تائیده که آن اداره محترم از ما خواسته اند خودداری نموده و حاضر به همکاری نیستند.
متاسفانه برخی ازهیات تشخیص اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی جنوب غرب تهران و هیات حل احتلاف اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی جنوبغرب تهران به بهانه های مختلف شکایت ها و اعتراض کارگران و بازنشستگان رد می کنند چرا؟
اضافه کاری ۱۱۰ سعت از شمول آبان ماه سال ۱۳۸۳ را به کارگران مراکزتلفن ثابت مناطق ۷ گانه مخابراتی وابسته به شرکت مخابرات استان تهران ندادند.
بن کارگری از اریبهشت سال ۱۳۸۶ قطع کردند و تاکنون نیز پرداخت نشده است.
از سال ۸۸ زمان اجراء بخش خصوصی تاکنون جبران خدمات به کارگران رسمی مخابرات ندادند و دیگر واحدها این پاداش جبران خدمات را دریافت می کند.
شکایت کارگر از کارفرما در اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی
نماینده کارگر متاسفانه با همدستی کارفرما در اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی حق وحقوق کارگر را پایمال و ضایع می کند.
خجالت نمیکشید واقعا
بعد از ۳۰ سال باید بزور بندازن بیرون شما ها رو
آقا این ۳۰ سال بعضا بیشتر کار کردی و سیستم رو رشد دادی
مجانی که نبوده
پولش رو گرفتی
برو بزار جا برای جوانان باز بشه . شاید این سیستم مریض مجبور شد ۴ تا نیرو جذب کنه و ۴ تا خانواده به نونی برسن
چرا انقدر تصور دارید که مخابرات ارث پدری شماهاست
ضمن اینکه دیوان عدالت اداری رای به این روند داده و کاملا قانونی که کارفرما الزامی به پرداخت یکسری موارد بعد از ۳۰ سال به نیروهای خودش نداره
شرکتی جان شما کی رفتی دیوان عدالت جوابش را گرفتی ؟هنوز که اول سالی درش باز نشده ؟
هنوز که کسی شکایت به دیوان نبرده ؟ شیطون نکنه خود فرغانی هستی ؟؟
سلام. مخابرات در مورد افراد بالای سی سال بهترین تصمیم را گرفته و دادن حقوق بیش از این باعث ضرر به مخابرات است.
مخابرات درمورد همه درست تصمیم گرفته
عدم اجرای طبقه بندی شرکتی ها هم کارخوبی است واز هدر رفتن درآمدهای مخابرات جلوگیری وشرکت را نجات میدهد.
و این در حالی است که بنده که حتما بدون مدارک ومستندات ثابت کردم و حق قانونی خودم را گرفتم
سوال بنده این است که در اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی و دیوان عدالت اداری هر دو قانون و عدالت وجود ندارد.