مخابرات ما
خبرگزاری مخابرات ما

نامه سرگشاده شورای عالی تشکل های کارگری به مدیر عامل اعتماد مبین

مخابرات ما- تجمیع و یکپارچه سازی منابع و جلوگیری از به هدر رفتن بیش از این آنها در قالب ادغام شرکتهای اقماری بویژه شرکت ارتباطات سیار، خواسته شورای عالی تشکل های کارگری است.

مخابرات ما- باز هم بار دیگر صدای تشکل های کارگری مخابرات در اعتراض به عوامل ایجاد شرایط جاری به شدت بلند شده است.امروز بار دیگر شورای عالی هماهنگی تشکل های کارگری شرکت مخابرات ایران در نامه ای به دکترپیری مدیرعامل شرکت اعتماد مبین از ایشان خواسته است “با اقدامی شجاعانه، سهم خود را در حفظ این سرمایه ملی از طریق تجمیع و یکپارچه سازی منابع و جلوگیری از به هدر رفتن بیش از این آنها در قالب ادغام شرکتهای اقماری بویژه شرکت ارتباطات سیار در شرکت مخابرات بر دارد.”

 

در ابتدای این نامه به عوامل ایجادی شرایط امروز مخابرات نیز اشاره شده است و شورای عالی نوشته است “که در سالهای گذشته مجموعه یکپارچه شرکت مخابرات ایران با اعمال سیاست های جداسازی، علیرغم داشتن توان فنی و تخصصی که مغفول ماند و اعتبار ناشی از سالیان دراز خدمت ایثارگرانه، در محیط کسب و کار نه تنها عملا در سراشیبی تنزل و سقوط قرار گرفته، بلکه با حمایتهای غیر منطقی از رقبا توسط نهادهای بالاسری و رگولاتوری که از قضا سهامدار مخابرات نیز هستند، جایگاه آن به نفع دیگران در معرض اضمحلال قرار گرفته است”

 

آنچه صراحتا در این نامه ذکر شده “حمایت سهامداران موثر مخابرات از رقبا از طریق نهادهای بالاسری و رگولاتوری” است که دیگر برای این شرکت بزرگ ارتباطی در طول زمان رمقی برای پیشرفت باقی نمی ماند.

 

در بخش پایانی این نامه به قصد توضیح   برخی زیان ها و فرصت سوزیهایی که با جداسازی و تفکیک منابع متوجه مجموعه مخابرات گردیده به شرح زیر ذکر شده است.

  • امروزه در فضای کسب و کار تولید کنندگان کالا و خدمت سعی در ارائه مجموعه محصول یا خدمت به قصد کسب سود بیشتر یا حذف سرمایه گذاریهای موازی دارند که شرکت مخابرات ایران با جداسازی همراه اول عملاً خود را نه تنها از آن محروم کرد بلکه قیمت تمام شده خدمت را نیز بالا برد.
  • با وجود شبکه انتقال گسترده در مخابرات ایران، همراه اول صرفاً به منظور عدم پرداخت مبلغ واقعی هزینه به شرکت مادر، اقدام به ایجاد و شبکه انتقال خود در حوزه ACCESS نمود که سرمایه گذاری های اجباری مخابرات در مناطق در این زمینه را نیز بلا استفاده گذاشته است.
  • هزینه عظیم سرمایه گذاری مخابرات ایران در شبکه روستایی (WLL) که منجر به ایجاد قریب ۲۰۰ سایت موازی در سطح کشور گردید و در نهایت در همراه اول ادغام شد در حالیکه چنانچه این سرمایه گذاری در شبکه ثابت صورت گرفته بود و بسیاری از معضلات توسعه و نوسازی شبکه ثابت حل شده بود.
  • در حالیکه بسیاری از مناطق مخابراتی زیان ده اعلام می گردند، بدلیل جدا بودن همراه اول سالیانه مقادیر متنابهی مالیات توسط همراه اول پرداخت می گرددکه چنانچه شرکت یکپارچه بود صرف جویی در هزینه ها می گردید و از کاهش سود دو برابر سهامداران جلوگیری می کرد.
  • ایجاد شرکت های اقماری در همراه اول که بر عهده گیرنده وظایفی هستند که تخصص ها و امکانات آن در شرکت مخابرات ایران وجود دارد و عملاً بلا استفاده گذاشته شده است و در عین حال شبکه پیچیده مدیریتی آنها که در همراه اول و مخابرات ایران گسترده شده زمینه های نفوذ در تصمیم گیری و سیاست گذاری کلان به نفع این شرکتها را بوجود آورده و حاشیه امن برای نیل به مقاصدشان را فراهم می کند.
  • جذب نیرو ها در شرکتهای اقماری که به دور از نظارت و استاندارهای شرکت مخابرات صورت گرفته عملاً امکان مدیریت و نظارت اصولی بر آنها را غیرممکن کرده است .
  • برون سپاری های متعدد شرکت ارتباطات سیار که عمداً یا سهواً بدون توجه به وجود امکانات در شرکت مخابرات ایران صورت می گیرد هزینه های قابل اجتناب را تحمیل نموده است.
  • ایجاد تفاوتهای حیرت انگیز در رسیدگی به سرمایه انسانی دو شرکت که گهگاه به صرف وبکارگیری منابع عظیم شرکت همراه اول در مسیر رفاهیات کارکنان خود و شرکتهای اقماری با تحمیل این هزینه برتری طلبانه به زیان شرکت مخابرات ایران صورت می گیرد بدور از عدالت محوری و موجب یاس کارکنان می باشد.
  • با جداسازی همراه اول، عملاً امکان ارائه مجموعه سرویسهای یکپارچه و ارزش افزوده از دست رفته بطوریکه تمامی محصولات و خدمات دو شرکت در مسیر سوددهی و استفاده حداکثری قرار نمی گیرند.
  • با عنایت به مواردی که به عنوان نمونه آورده شده، ضمن تاکید بر درخواست ارائه شده پیشنهاد می کنیم در صورت صلاحدید دستور فرمائید کارگروهی متشکل از نمایندگان شرکت های مخابرات ایران و ارتباطات سیار و نمایندگان شورایعالی هماهنگی تشکلها جهت تبیین کامل موارد و تهیه طرح یکپارچه سازی با تکیه بر واقعیت ها و اصول علمی و فنی تشکیل و نتایج جهت تصمیم گیری نهایی سهامداران محترم عمده ارائه گردد.

در اینجا تصویر نامه را می بینید.

1375110cookie-checkنامه سرگشاده شورای عالی تشکل های کارگری به مدیر عامل اعتماد مبین

Please rate this

0 1 2 3 4 5
12 نظرات
  1. ناشناس می گوید

    وقتی خوابار ۶ ماه بازنشستگان شرکت مخابرات را در سراسر کشور پرداخت نکرده اند چطور می خواهند به مجمع بروند خجالت نمی کشند .خواربار هم جزئی از حقوق بازنشستگان گرفتار است. ..خداوند آرامش را از کسانی که حق ما را پرداخت نمی کنند .بگیر و جلسه مجمع تو سرشون بخوره..

  2. ناصر می گوید

    سلام آقای سردبیر عزیز
    عرض کنم خدمتتان نوشته های شورا کاملا درست بوده و خواسته های منتطقی در آن مستتر هست
    ۱_ اولا آنهایی که سیاست خصوصی سازی را اجرا کردند تا آخر برنامه هایشان را هم اجرا می کنند و به این نوشته ها کاری ندارند(کاش امکان تماسی داشتیم علت خصوصی سازی که خصولتی شد را برایتان عرض می کردم)
    ۲_شروع هجمه به سهامدار با گفتارهای منطقی کاش بدور از مد نظر قرار دادن منافع شخص یکنفر در شورا باشد چناچه با هجمه های مشابه به مدیرعامل محابرات و هیات مدیره پست سمت معاونت مدیریت منطقه را تصاحب کرد

  3. متاسف می گوید

    با سلام و درود فراوان

    جهت رفع مشکلات به انسانی منصف ، متخصص و وظیفه شناس و البته شجاع

    همچون وزیر اسبق وزارت ارتباطات آقای مهندس آذری جهرمی نیاز داریم .

    ایشان با ایجاد هشتک -حق الناس- ( دزدیهای ارزش افزوده)و پیگیری های مستمر از ظلمی که نورچشمی ها در همراه اول به مشتریان و آبرو و اعتبار برند همراه اول وارد میکردند جلوگیری و پایان داد و در مقابل تهمت ها و تهدیدها مردانه ایستاد یادشان به خیر باد..

    در مجموعه های اعتماد مبین – وزارت ارتباطات و مخابرات ایران آیا انسان های شریف ، دلسوز و متخصص که به فریاد شرکت بزرگ مخابرات ایران برسند وجود ندارند و یا دارند و توان و جرات ندارند..

    ؟؟؟!!!

    1. ناشناس می گوید

      مخابرات را خود این افراد به این روز انداحته اند
      واقعا که
      وقتی خیانت کنندگان را قهرمان معرفی می کنید یا ذینفع هستین یا فراموشکار

  4. عبدا...عاصی می گوید

    باسلام ودرود برسردبیر گرامی وتشکلها
    برادر جان اینها خودشان میدانند چه میکنند این ماهستیم که نمیدانیم چراچنین میکنند .البته مقداری ازآنرا میدانیم ولی اونها فکر میکنند ما هیچ نمیدانیم .شاید اگر بدانند که همه میدانند ،دیگر چنین نکنند .پس بهتراست دانسته هایمان را روکنیم ،نه آنچه آنها مثل روزروشن میدانند.

  5. جیران می گوید

    شورای عالی فقط بلد است بیانیه صادر کند
    خودشان هم میدانند که همش کشک هست

  6. ناشناس می گوید

    این نامه ها در حقیقت نوعی فرار از پاسخگویی است
    وظیفه شورای عالی تشکل های کارگری مطالبه گری است نه ارایه راهکار و حل مشکل
    این نوع رویکرد که از اول سال جدید شروع شده است بیانگر این واقعیت است که مدیریت ارشد شرکت توانسته است جریانات مطالبه گری را مصادره نماید و دقیقا معلوم است که چگونه این اتفاق افتاده است
    عزیزان فقط کافیست یک کمی تامل کنیم …

  7. فانتوم می گوید

    سلام و درود
    نامه های سرگشاده و سربسته و … هیچ سودی نداشته و ندارد فقط بیان مشکلاتی است که همگی می‌دانیم و ذره ای برای سهامداران در سایه مخابرات مهم نیست. با این نامه ها هر روز نمک بر زخم خود میریزیم و حسرت میخوریم.

  8. شسکامی می گوید

    باسلام از حقوق چه خبر سردبیرمحترم

  9. علی جان می گوید

    آخه فایده این نامها چیه ؟ همیشه بی جواب و نافرجام ،بدون هیچ نتیجه ای ،هزار تا هم نامه تهیه بشه گوش شنوایی نیس.

    1. ناشناس می گوید

      من هم دقیقاً با این فرمایش ایشون موافقم. مثل این میمونه که نامه بزنیم به مسئولین مملکت و راجع به سیاست های کلان کشور نظر بدیم! در حالیکه خودمون هم مطلعیم که کسی بر اساس نظر ما سیاست هاش رو نمیچینه!

    2. مملي می گوید

      همینو بگو

نظرات بسته شده است.