مخابرات ما
خبرگزاری مخابرات ما

خبر شما- در ایلام های-وب و شهرداری فیبر می کشند

مخابرات ما- وقتی مخابرات عقب می کشد شهرداری ها جلو می آیند
مخابرات ما- از قدیم ضرب المثل جالبی گفته اند: دست ما کوتاه و خرما بر نخیل! حالا حکایت امور ارتباطات است که بر نخیل است و نردبان پول و امکانات از زیر پای مخابرات بیرون کشیده شده است.

 

در طی سال هایی که مخابرات در گیر خصوصی سازی و پس دادن سود به سهامداران بود، شهرداری ها در تلاش بوده اند آینده ارتباطات را با کشیدن فیبر در دست بگیرند.برای اولین بار در مشهد بود که شهرداری با وارد کردن دستگاه های مدرن آسفالت شکافی، در مناطقی فیبر کشید تا دست پیش بگیرد.همزمان نیز هزینه ها و مشکلاتی برای مخابرات فراهم آمد تا روند کارش کند شود.اما این پایان کار نبود.

یکی از خوانندگان خوب مخابرات ما نوشته است:

فنی

در شهر ایلام شرکت های-وب پروژه فیبر کشی را برنده شده و به مردم  ftth میدهد.مسئولین مخابرات کجا هستند که کم کم  زیر دست های وب و شهرداری ها می رویم.

لینک پیام در نوشته.

زمانی که اندک توانائی شرکت مخابرات ایران به نام همراه اول تحت عنوان سود در اختیار سهامداران از جمله دولت قرار می گیرد دیگران در اندیشه سرمایه گذاری هستند.

البته فضای ftth  و فیبر نوری آنقدر وسیع و پر هزینه است که جای نگرانی ندارد اما هر چه زودتر باید مخابرات به تجهیزات مدرن مجهز شود تا به سرعت بتواند به اهداف خود و دولت برسد وگرنه بزودی توسط همان دولت کنار زده می شود.

مخابرات حال و روز خوبی ندارد!

1376240cookie-checkخبر شما- در ایلام های-وب و شهرداری فیبر می کشند

Please rate this

0 1 2 3 4 5
13 نظرات
  1. همکار فیبر می گوید

    سلام
    هزینه اجرای یک متر فیبر نوری (شامل خرید فیبر نوری، اجرای و متوسط هزینه تخریب آسفالت و پیاده رو در شهرهای بزرگ )به طور متوسط در شهرهای بزرگ حدود چهارصد هزار تومان است. فیبر از نظر کیفی سامانه با کیفیتی است ولی اجرای گسترده فیبر در کشوری با جمعیت بسیار پراکنده مانند ایران مقرون به صرفه نیست . پس از گذشت چندین سال از ورود تکنولوژی ftth تعداد چند شهر در دنیا از این تکنولوژی استفاده میکنند. بهترین تکنولوژی از نظر سرعت اجرا و هزینه های اقتصادی شبکه های دسترسی بیسیم هستند که در اکثر نقاط دنیا مورد استفاه میباشند. دانش قدیمی مدیران مخابراتی و کارشناسان وزارت ارتباطات در حال فاجعه آفرینی است….. قبل از اجرای هر گونه طرح فیبر، الزامات فنی و اقتصادی و شرایط مالی مشتریان و میزان استفاده از اینترنت (تقاضای پهنای باند) و تحقیقات جامع بازاریابی بایستی مورد ارزیابی دقیق قرار گیرد و برای نقاط خاصی از این تکنولوژی استفاده شود. دانش کهنه مدیران مخابرات و تبلیغات نابجا از این تکنولوژی، سطح انتظار عموم مشتریان را بدون اینکه نیازی به پهنای باند بالا و تبادل محتواهای حجیم داشته باشند بالا برده و در نهایت باعث افزایش نارضایتی عمومی میشود….

    1. سردبیر - مخابرات ما می گوید

      ممنونم از توضیحاتتون
      حتما بررسیش میکنم

    2. سردبیر - مخابرات ما می گوید

      نظر یک متخصص:
      به نظر میرسد حرفهای شما درست نباشه
      پون روند افزایش مشترکین ftth در دنیا رو به رشده
      برخی کشورها در این زمینه سرمایه گذاری سنگینی کردن
      اما در یک مورد حق با شماست طرح را باید در جاهایی اجرا کنن که مشتری داشته باشه و بلندمرتبه سازی هم داشته باشه

    3. ناشناس می گوید

      ضمن تایید حرف های جنابعالی، این نکته رو هم باید بگم که ارتباطات بیسیم محدودیت اختصاص فرکانس داره و تقریبا کم کم جایی برای توسعه ندارد و به ناچار ارتباطات اینده روی فیبر خواهد بود.

  2. شرکتی مخابرات می گوید

    به نظر بنده اگه پروژه فیبر نوری سودی نداشت شرکت های پپ وارد نمی شدند و دوره کابل های مسی رو به پایان است و متاسفانه مدیران مخابرات این کشتی به گل نشترو به گفته مدیر عامل که نمیزارن سوراخ بشه دارند با دستای خودشون غرقش می کنند .

  3. ناشناس می گوید

    هر شرکت یا سازمانی که فکر میکنه با این تعرفه ها میتونه خدمت رسانی کنه، بسم الله. اجازه بدید عده ی دیگری هم در زیان مخابرات شریک باشند.

    1. سردبیر - مخابرات ما می گوید

      من که معتقدم درهای ارتباطات رو باز بذارن هر کی میاد بیاد
      ضمن اینکه این عزیزان، میخوان مخابرات نباشه اما امکاناتش به مفت در اختیار اونا قرار بگیره
      مثلا چند کر فیبر بصورت دائم بدن بهشون و … مفت و مسلم!

    2. ناشناس می گوید

      احسنت، البته خیلی از خرج های مخابرات بی خودی است و فقط خرج تراشی های در امدزا برای بعضی ها هست.

  4. همکار می گوید

    با سلام
    با محاسبه سر انگشتی هزینه ها و درآمدهای ftth به نظر میرسد با تعرفه های فعلی سود چندانی در این کار نیست. دلیل اینکه شرکتهای fcp به صورت گسترده به این حوزه ورود نمیکنند همین است. راه نجات کشور استفاده از تکنولوژی wireless برای پوشش ارتباطی کل مناطق شهری و روستایی است . مدیران مخابرات خواب تشریف دارند و بر مدلهای قدیمی ارتباطی مانند ftth اصرار دارند. ایجاد یک شبکه گسترده و زیان ده دیگر همانند شبکه کابل مسی قابل پذیرش نیست. مدیران در حال نابود کردن شرکت مخابرات هستند.

    1. سردبیر - مخابرات ما می گوید

      سلام
      لطفا نظرات خودتون رو توضیح بدین و با عدد و رقم یا با مستنداتی به ما نشون بدین که ما هم متوجه بشیم
      فیبر بستر مطمئنی برای انتقال اطلاعات است.هر کسی میتونه فیبر اختصاصی داشته باشه و امنیت اطلاعاتش رو تا حدی تضمین کنه اما بر بستر وایرلس مثلا رادیو امکان نداره امنیت بقدر فیبر حفظ بشه
      من در این مورد اطلاعات کاملی ندارم
      لذا از شما خواهش میکنم بطور کامل توضیح بدین و ما رو متوجه موضوع کنین تا با شما هم عقیده بشیم

      1. ناشناس مخابراتی می گوید

        سردبیر گرامی،فصای اختصاص بیسیم تمام شده و همچنین محدودیت سرعت هم دارد، لذا در کل دنیا در مسیر استفاده از فیبر است و در نهایت در نقاط دسترسی مشترکین ان هم به صورت محدود و به شرط عدم تداخل می توان از تکرار باند فرکانسی استفاده کنند.ولی زیر ساخت انتقال همان فیبر بهترین است.
        Ftth فعلا بالاترین تکنولوژی جهت دسترسی مشترک به دیتا است.

  5. ققنوس می گوید

    مدیران مناطق و معاوناشون حقوق بالایی میگیرن و عملا هیچ کار مفیدی انجام نمیدن به عنوان یک پیشنهاد بیاید اضافه کار و حقوق مدیران و معاونت هاشون رو به ارزیابی و وصول درآمد وابسته کنید باور کنید هرکسی نمیاد بشه مدیر و بره پیش امام جمعه و نماینده مجلس و در عوض اگر کسی هم بخواد مدیر بشه جنم داره و توانایی داره و با تمام ادارات رایزنی میکنه واسه افزایش درآمد شرکت اقدام می کنند

  6. مرتضی می گوید

    آقای نخجوانی مدیر عامل شاتل هم مشهد تشریف دارن ! که با شهرداری مشهد برای اجرای FTTX همه جای شهر رو فیبر بکشن و شاتل به ملت این سرویس رو بده . بزرگواران مخابرات هم فعلا بخوابن هنوز زوده از خواب پاشن !

نظرات بسته شده است.