مخابرات ما
خبرگزاری مخابرات ما

وزیر ارتباطات : ۹۰ درصد ایثارگران فعال تحت پوشش وزارت ارتباطات، تبدیل وضعیت شدند

مخابرات ما – وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات: ۹۰ درصد ایثارگران فعال تحت پوشش وزارت ارتباطات، تبدیل وضعیت شدند

مخابرات ما – (به نقل از ایران آنلاین) –  عیسی زارع پور گفت: ۹۰ درصد ایثارگران که در بخش های مختلف تحت پوشش وزارت ارتباطات فعالیت داشتند، تبدیل وضعیت شدند، اما در مورد شرکت مخابرات ایران این وزارتخانه اختیارات کامل را ندارد.

نشست کمیسیون اجتماعی مجلس پیش از ظهر امروز -دوشنبه ۳۱ مردادماه- با حضور عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و دو عضو هیات مدیره شرکت مخابرات ایران و نمایندگان سوال کننده برگزار شد.

در این نشست مهدی عیسی زاده رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس با اشاره به اینکه تبدیل وضعیت ایثارگران و تامین معیشت بازنشستگان شرکت مخابرات از مهمترین موضوعاتی است که نمایندگان مجلس پیرامون آنها از وزیر سوال خواهند کرد، افزود: وزیر در این زمینه همراهی لازم را دارد اما مسئولان شرکت مخابرات به وظایف قانونی خود در این زمینه عمل نکرده اند، بنابراین لازم است با ارائه راهکار مشکلات این بخش به سرعت حل شود.

همچنین ولی اسماعیلی در این نشست با بیان اینکه وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تاوان سهل انگاری مسئولان مخابراتی را در حالی می دهد که در این زمینه همراهی لازم را دارد، افزود: وزیر ارتباطات با افزایش تعرفه ها نسبت به تامین اعتبارات این بخش اقدام کرده، اما هیات مدیره شرکت مخابرات به وظایف قانونی خود تاکنون عمل نکرده است و این در حالی است که تنها درصد محدودی از جامعه ایثارگران در این مجموعه فعالیت دارند و منابع مالی زیادی برای تبدیل وضعیت آنها نیاز نیست.

نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس یادآور شد: نمایندگان چاره ای جز اعمال ماده ۲۳۴ و ارسال سوال به صحن علنی ندارند، چرا که شرکت مخابرات اقدام به ترک فعل کرده و در اجرای قانون با وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات همراهی لازم را نداشته اند.

در این نشست سید کریم حسینی عضو کمیسیون اجتماعی مجلس این سوال را مطرح کرد که علت عدم تمدید قرارداد بیش از ۷۰ نفر از کارکنان شرکت مخابرات استان خوزستان و عدم پرداخت حقوق آنان چیست؟ و در پایان مهلت ۲۰ روزه ای برای وزیر ارتباطات تعیین کرد تا به تعیین تکلیف این نیروها رسیدگی کند.

در ادامه احمد امیرآبادی فراهانی عضو هیات رئیسه مجلس گفت: چرا شرکت مخابرات در حالی از اجرای قانون برای تبدیل وضعیت ایثارگران استنکاف کرده که تعدادی از اعضای هیات مدیره آن از جامعه ایثارگران هستند.

نماینده مردم قم در مجلس یازدهم با بیان اینکه چطور می توان پذیرفت که در شرکت مخابرات استخدام نیرو وجود نداشته و به بهانه مشکلات مالی به این تکلیف قانونی خود عمل نمی کنند، خطاب به عضو هیات مدیره شرکت مخابرات تصریح کرد: شما درخواست ۳۰۰ میلیارد داشتید، شرایط به گونه ای فراهم شد که ۱۵۰۰ میلیارد درآمد داشتید اما همچنان به وظیفه قانونی خود در این زمینه عمل نمی کنید.

وی تاکید کرد: ما نسبت به تبدیل وضعیت ایثارگان کوتاه نمی آییم و اگر شرکت مخابرات خود را مستثنی از این قانون می داند، باید به این نکته توجه کند که براساس بندهای (الف) و (ب) ماده ۲ قانون جامع ایثارگران، شرکت مخابرات مشمول این قانون می شود و باید آن را اجرا کند.

رئیس فراکسیون ایثارگران مجلس با اشاره به طرحی که درخصوص شرکت مخابرات ارائه داده است، افزود: براساس این طرح ۱۸ درصد سهم دولت از مخابرات را در قانون ممتاز می کنیم و ودیعه هایی که مردم برای تلفن پرداخت کرده اند را به سهم مدیریتی تبدیل می کنیم تا از این طریق به وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در این زمینه اختیار دهیم که بعد از این نگوید من در این مورد مسئولیتی ندارد.در ادامه امیرآبادی فراهانی برای وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات مهلت تعیین کرد تا به رفع این مشکل بپردازد.

عباس مقتدایی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از دیگر نمایندگان سوال کننده بود که از وزیر ارتباطات پرسید علت عدم اجرای قانون درخصوص تبدیل وضعیت ایثارگران شرکت مخابرات از سوی وزیر و شرکت مخابرات چیست؟

وی در ادامه تاکید کرد: تمام افرادی که در این زمینه ترک فعلی داشته باشند، قطعاً دادگاهی خواهند شد، کما اینکه اعمال ماده ۲۳۴ را برای وزیر و رئیس مخابرات در دستور کار قرار داده ایم. نظر حقوقی کشور باید مبنای فعالیت وزیر ارتباطات باشد، ضمن اینکه براساس اصل ۷۳ قانون اساسی نیز هر نوع تفسیر قانون برعهده مجلس شورای اسلامی است.

مقتدایی یادآور شد: شرکت های اصل ۴۴ باید قوانین مرتبط با حوزه ایثارگران را اجرا کنند، ضمن اینکه این مهم در قانون بودجه ۱۴۰۰ نیز آمده است.

در ادامه محمدحسن آصفری عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس یازدهم نیز از وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات پرسید که چرا نسبت به تعیین تکلیف استخدام نیروهای شرکتی و پیمانی شرکت مخابرات ایران اقدامی صورت نمی گیرد و مصوبات قانونی به صورت کامل و دقیق درخصوص این نیروها اجرایی نشده است؟

وی تاکید کرد: وضعیت کنونی نشان می دهد که باید دولت تغییر و تحولی در سطح مدیران خود انجام دهد، ضمن اینکه اگر شرکت مخابرات ایران و همراه اول زیان ده هستند، باید آنها را به بخش دیگری واگذار کنند.

همچنین حسن نوروزی عضو هیات رئیسه کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس نیز از وزیر ارتباطات این سوال را مطرح کرد که آیا کم توجهی و عدم عمل به بند (و) تبصره ۲۰ قانون بودجه سال ۱۴۰۱  و بند (د) تبصره ۲۰ قانون بودجه سال ۱۴۰۰ مصداق ترک فعل یک وزیر نیست؟ چرا به پیشگامان شهادت کم توجهی می شود؟وی  پس استماع پاسخ وزیر مهلت یک ماهه ای برای وی تعیین کرد.

در ادامه جبار کوچکی نژاد عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس از وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات پرسید که علت عدم تبدیل وضعیت خانواده ایثارگران و بی توجهی به پرسنل در مخابرات چیست؟ همچنین در قالب سوالی دیگر افزود: چرا زیرساخت پاسخگویی ارتباطاتی به مردم در استان های شمالی بسیار ضعیف است؟این نماینده مردم در مجلس یازدهم در نهایت مهلت یک ماهه ای برای وزیر به منظور رفع این مشکلات تعیین کرد.

کمال حسین پور عضو کمیسیون عمران مجلس از وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات پرسید که چرا وزارتخانه شما اصل مهم و اساسی عدالت را در برخورد با کارگزاران مخابرات روستایی به فراموشی سپرده است؟ چرا ارتقا و همسان سازی حقوق آنان با سایر کارکنان مخابرات انجام نمی شود.وی به دنبال استماع پاسخ های وزیر، از وی خواست تا در جلسه ای با حضور نماینده کارگزاران، پاسخ های ارائه شده را به آنها نیز انتقال دهد.

عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات دولت سیزدهم در پاسخ به سوالات نمایندگان گفت: ۹۰ درصد ایثارگران که در بخش های مختلف تحت پوشش وزارت ارتباطات فعالیت داشتند، تبدیل وضعیت شدند، اما در مورد شرکت مخابرات ایران این وزارتخانه اختیارات کامل را ندارد و بنده در قبال این مجموعه هیچ مسئولیتی ندارم.

وی تصریح کرد: مخابرات یک سرمایه بزرگ در کشور است و من تمام تلاش خود را خواهم کرد تا مشکلاتی که در رابطه با آن مطرح کردید حل شود. کما اینکه افزایش تعرفه تلفن ثابت در دستور کار ستاد تنظیم بازار است.

زارع پور یادآور شد: سرمایه اجتماعی از اهمیت به سزایی برخوردار است بنابراین باید مانع هدررفت آن شویم، در این راستا رفع مشکل بازنشستگان و تبدیل وضعیت ایثارگران و توسعه بخش های مخابرات از اهمیت بسزایی برخوردار است، ضمن اینکه بنده قبول دارم شرکت مخابرات برای تبدیل وضعیت ایثارگران مشمول قرار گرفته، اما مسئولیت اجرای آن متناسب با اختیاراتم نیست.

وی تاکید کرد: این ۳ مورد یعنی رفع مشکل بازنشستگان و تبدیل وضعیت ایثارگران و توسعه بخش های مخابرات را از جمله شروطی قرار می دهم که شرکت مخابرات برای دریافت درآمد حاصل از افزایش تعرفه تلفن ثابت باید در قبال آن تعهد کتبی بدهند، در غیر این صورت آن را ابلاغ نخواهم کرد، ضمن اینکه این جزو الزامات الحاقی به پروانه آنها می شود.

عضو کابینه دولت سیزدهم ضمن انتقاد از عدم حضور سایر مسئولان شرکت مخابرات ایران که با سوالات مطرح شده مرتبط هستند، خاطرنشان کرد: ما تلاش کردیم تا برای رفع این مشکلات منابع جدیدی ایجاد کنیم، اما به دنبال آن انتظار داشتیم که شرکت مخابرات ایران و تمام اپراتورها به تکالیف قانونی خود عمل کنند.

وی افزود: کارگزاران روستایی یک مقطع از زمان در زمینه دامپروری و کشاورزی فعالیت می کردند و قرار شد در کنار شغل خود به تلفن ها نیز پاسخ دهند، سپس تبدیل وضعیت شده و قراردادشان دائمی شد و در نهایت همسان سازی حقوق برای آنها صورت گرفت. اما هر چه به آنها امتیاز بیشتری داده شد، انتظاراتشان نیز افزایش یافت.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بیان کرد: این کارگزاران در حالی این انتظارات را مطرح می کنند که حقوق آنها از ۲ میلیون به ۶ تا ۹ میلیون رسیده است، اما هنوز قانع نشده اند و انتظار دارند به اندازه کارشناس مخابرات فعال در مراکز استان ها دریافتی داشته باشند! و این امر به نابودی مخابرات منتهی می شود و خلاف عدالت است.

زارع پور در پایان خطاب به نماینده سوال کننده تاکید کرد که لیست اسامی کارگزاران، حوزه انتخابیه و آخرین فیش حقوقی که دریافت کرده اند را به وی ارائه خواهد داد.

1390440cookie-checkوزیر ارتباطات : ۹۰ درصد ایثارگران فعال تحت پوشش وزارت ارتباطات، تبدیل وضعیت شدند

Please rate this

0 1 2 3 4 5
8 نظرات
  1. ناشناس می گوید

    اونی که سختی کشیده می دونه که زندگی با سختی چه برسرآدم میاره تازه این روستازادگان دانشمند بودند که به وزیری پادشاه رفتند نه شا هزادگان ناقص عقل ، کشاورز وچوپانی که درشالیزار وکوه به سختی تلاش می کنند تا تغذیه این کشور تامین بشه ونون حلا ل در میارن تا امثال یک سری افراد بخورند وبجای مغز شکمشون وفربه کنند دیگه انتظاری ازشون نیست ،سختی نکشیدن تا ببینند سختی چیه، این کارگزار بود که درروستا وقت وبی وقت ،روز وشب با یه تلفن داخل روستا هم کار روستا انجام می داد وهم ارتباط روستا نشینان را با بیرون حفظ می کرد تا مخابرات یواش یواش به اینجا برسه ، حالا عده ای به قول خودشون تحصیل کرده وتو راس وزارت قرار گرفته که ادعاشون میشه با اون حقوق های آنچنانی جرا مخابرات را به اینجا رسوندند ؟ چرا تودوره ای که کشاورزو چوپون کارگزار بودند شرکتی مثل مخابرات برای خودش عظمت و قدرتی داشت واکنون چرا به اینجا رسیده ؟ سختی نکشیدن تا ببینن سختی چیه ، چه کار بزرگی انجام شد ۶میلیون شد ۹ میلیون ،حقوق خودتون چی ،چرا طبق حقوقی که می گیرید کار انجام نمی دین ،فقط منتظر ماه می مونید تا حقوق های کلا ن بره توحسابتون ، چی بگیم درد دل مازیاده اما کو گوشی که بشنوه وقلبی که درک کنه ، به قول شما قیامتی هم درکاره و خدا هرچه بگذره از حق الناس نمی گذره ، آبا عده ای اصلا اعتقاد دارند؟به قول خودتان ایثارگر وشهید بخاطر چی رفتند که به اینجا برسیم، من از همه بزرگواران که دل سوخته ای برای این قشر ضعیف واین ملت رنجدیده دارند عرض پوزش دارم.

    1. سارا می گوید

      خوبه دیگه. مامان بیچاره من با ۲۵ سابقه و بازنشستگی شغل معلمی به خدا پنج میلیون میگیره !!!!!!!!!!!!!!!

  2. رساگو می گوید

    هرکی ازراه رسیده بازیاده خواهی ،موجب تضییع حق مخابرات شده.تک تک افراد وگروههاومدیران ومشاورانی که عامدا مخابرات رابه این روزانداختن وموجب غرق شدن آن درباتلاق چکنم،چکنم کردند،وبرای شاغل وبازنشته استرس وتنش ایجاد کردند ان شااله درپیشگاه عدل الهی پاسخگو میشوندوبه سزای عمل خود میرساند.

  3. حامد ۴۰۰ می گوید

    من که از سوالها و جوابها خندم گرفت. بیشتر شبیه یک شو هستش با سوالات و جواب های تکراری و از پیش تعیین شده.

    ای مخابرات
    این رفتار به تو بر نخوره به ما بر میخوره
    خدایی متاسفیم که تو سازمانی کار می کنیم که اینقدر تو سری خوره
    هر سازمانی و هر دولتی از راه رسید زد تو سر ما و رفت. دارایی. تامین اجتماعی. بورس. خصوصی سازی و حتی بیمه تکمیلی. از وزیر قبلی هم نگیم که مثل کشورهای استعمارگر ما را با قرارداد برای مدت طولانی مفت بکار گرفته

  4. ناشناس می گوید

    وزیر نباید تا زمانی که مخابرات شروط انجام نداده افزایش تعرفه رو اعمال کنه

  5. ناشناس می گوید

    دم وزیر گرم
    اصلا نباید تعرف ابلاغ بکنه

  6. اصغری می گوید

    یکی به این عزیز بگه الان اول شهریور هست و هنوز یک ریال حقوق خبری نیست؟ معوقت کجا رفت؟ بره وری چی شد؟ بیمه تکمیلی چی شد؟ حق جذب؟
    کارمند مخابرات به خاک سیاه نشست

  7. مهدی از فارس می گوید

    حالا خودم یکی برات دارم وزیر ……… بنده ۱۶۹۹ شماره کارکن در مرکز که دوازده سال هس شده شهر . به تنهای با خودرو شخصی شب و روز ندارم . بعد تو میگی چی ؟؟ کجا قرار داد ما نوشته برو گوسفند بچران بعد بیا تلفن جواب بده آیا ساعت کاری ما نداریم ؟ آیا حق و انصاف شما این هس ؟؟ شاید کارگزارانی باشند که مراکزشان پر ظریفت نباشد اما گناه ما چی هس ؟ بی انصاف !! و آیا کسانی که در ادارت روستا از درمانگاه . جهاد . بخشداری . و برق و آب کار میکند به این شکل با آنان برخورد میشود که با شده . کجا قانون شما و دنیا این حرف شما رو قبول دارد . چرا فرا فکنی میکنید . ؟؟ لازم به ذکر است اگر روستای جماعت نبودن امثالی مثل شما سرکار نبودن . آمار . انتخابات رو نگاه کن بعد قضاوت با خودتان
    درضمن حدود ۶۵۹ نفر از کارگزاران خانواده شهید میباشند و یک قدم از حق خود کوتاه نمیآیند.

نظرات بسته شده است.