مصاحبه معاون فناوری مخابرات و توضیح روابط عمومی
مخابرات ما- سیتنا این مصاحبه را در گفتگو با سیدصالحی معاون فناوری مخابرات منتشر کرده و عامل اختلافات عجیبی شده است.
به گزارش سیتنا، سید میثم سیدصالحی، در گفتوگو با روزنامه جوان، پیرامون وعده وزیر ارتباطات برای ۲۰ میلیون پورت فیبرنوری می گوید: روز اول باید میگفتیم آقای وزیر شما بر چه مبنایی میگویی به ۲۰ میلیون پورت FTTH نیاز است؟ مبنای خودت را بگو. یا نمیدانی پورت چیست یا نمیدانی ۲۰ میلیون چه مقدار است! کجای دنیا چنین سرویسی دارد؟!
وی ادامه داد: شما دارید در مورد کشوری که کوچکتر از یکی از استانهای کوچک ماست صحبت میکنی یا درباره کشورهای صاحب فناوری؟ فرانسه ۶۰ میلیون پورت ADSL دارد، به سمت FTTH هم حرکت کرده است و ۱۰ تا ۱۲ درصد سرویس FTTH دارد. ما کلاً با ۱۰ میلیون کاربر میخواهیم به ۲۰ میلیون FTTH برسیم.
معاون فناوری اطلاعات شرکت مخابرات ایران، افزود: فقط با گفتن که اتفاقی نمیافتد. میگویند پنج تا قورباغه در استخر بودند، یکی از آنها تصمیم گرفت به بیرون بپرد، حالا چندتا قورباغه در استخر هستند؟ همچنان پنج قورباغه، چون او فقط تصمیم گرفتهاست، نپرید! الان هم وزارت ارتباطات نشسته پشت درهای بسته و برای خودش تصمیم گرفته است، قواعدی هم که میگذارد با قواعد بازار همخوانی ندارد. مخابرات دارد مسیر خودش را میرود و ان شاءالله تا سال ۱۴۰۳ و ۱۴۰۴ در ۵ میلیون پورت سرویس خواهد داد. الان ۲ میلیون پوشش دارد، ۲۰۰ هزار عدد هم ارائه شدهاست.
روابط عمومی شرکت مخابرات ایران در همین رابطه توضیحی داده است:
به گزارش سیتنا، اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران، اعلام کرد: زمان این گفتگوی دوستانه و غیررسمی مربوط به ماه های گذشته بوده و آن هم در قالب ترسیم فضای موضوعی ICT کشور، نه برای انتشار در افکار عمومی؛ بلکه مقرر بوده این مصاحبه بعدا در گفتگو با آقای سیدصالحی و دیگر فعالین حوزه ICT کشور تکمیل شده و سپس در قالب یک گزارش خبری آسیب شناسانه باشد اما تنظیم غیرحرفه ای و انتشار بخشهای حاشیه غیر قابل انتشار این مصاحبه بدون کنترل نهایی با گفتگو شونده علی رغم توافقات انجام شده منجر به شیطنت های رسانه ای و برداشت های خلاف واقع شده است.
در پایان ضمن تاکید بر حمایت های وزارت ارتباطات دولت سیزدهم، به اطلاع می رساند مصاحبه مذکور منقطع شده و بخشهای منتشر شده مربوط به فضای خبری حوزه ICT دولت های گذشته بوده است و خوشبختانه در حال حاضر شرکت مخابرات ایران بعنوان بزرگترین اپراتور ارتباطی کشور در تعامل کامل با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در مسیر تحقق اهداف و رسالت های تدوین شده حوزه ICT در راستای خدمت رسانی هرچه بیشتر به مردم شریف ایران اسلامی قرار دارد.
گفتنی است؛ ساعاتی پیش خبری پیرامون انتقاد معاون فناوری اطلاعات شرکت مخابرات در رسانه ها منتشر شد که این معاون مخابرات در واکنش به وعده وزیر ارتباطات برای ۲۰ میلیون پورت فیبرنوری، گفته بود: روز اول باید میگفتیم آقای وزیر شما بر چه مبنایی میگویی به ۲۰ میلیون پورت FTTH نیاز است؟ مبنای خودت را بگو. یا نمیدانی پورت چیست یا نمیدانی ۲۰ میلیون چه مقدار است! کجای دنیا چنین سرویسی دارد؟! (لینک)
عجیب است سیتنا که با مخابرات ایران روابط حسنه ای داشته است چرا چنین گفتگویی را منتشر کرده است.عجیب تر زمان انتخاب برای انتشار این گفتگوست.در بحرانی ترین زمان یک رابطه.رابطه بین مخابرات و وزارت ارتباطات!
در هر حال متن فوق که در سایت مخابرات ایران و از قول روابط عمومی منتشر شده است کافی نیست برای جوی که انتشار گفتگو ایجاد می کند.
با سلام و احترام
درود بر موضع گیری شجاعانه معاون محترم فناوری شرکت مخابرات ایران. اگر تمام مدیران مخابرات طی این ۱۰-۱۵ سال گذشته شجاعانه از منافع مخابرات دفاع میکردند حق این شرکت انقدر پایمال نمیشد.
با درود
زمان واگذاری سال ۸۸ وزارت وقت یک پروانه صادر کرد برای شرکت مخابرات یعنی همراه و ثابت با هم نه جدای ازهم که میباست داری یک بیلینگ هم میبودند (چون امروز را پیش بینی میکردند . )
حالا اینکه شکر خورد و واگذار کرد کاری نداریم (کاش اصلا واگذار نمییشد)
بحثم اینه شرکت .. مخابرات شبیه تقسیم گوشت نذری عمل نکرد بلکه گوشت را جدا و استخوان را نیز جدا ..
همراه جدا .تلفن ثابت جدا .
اینه که من .شرکت مخابرات را مقصر اصلی دعواها میدانم .
شرکت مخابرات که تابوتی است وسط افتاده
بدست چه کسانی اداره شد که اینجوری شد؟
امروز شرکت مخابرات فقط خود شرکت نیست ۱۰۰ هزار خانواده ان
کسی اینو درک نمیکنه
سلام
چیزی که کاملا مشخص هست اینه که گزارش اول صحیح بوده و گزارش دوم سعی در ماست مالی کردن موضوع و تلطیف انتقاد گزارش اول از وزیر رو داره.
بهرحال در کل ماجرا توفیری حاصل نمیشه.
مشکل کماکان پابرجاست و وزارتخانه و مخابرات ایران برای هم از رو شمشیر کشیده اند و مثل سالیان قبل در این وسط ما شاغلین و بازنشسته ها قربانی این نبرد رودررو خواهیم بود
همینه دیگه وقتی اجازه کشت خشخاش رو تو مملکت نمیدین . روان گردانهایی وارد میشه که اینطوری میکنه حالا ی چیزی گفته چ فرقی میکنه ۲۰,میلیون یا چندتاقورباغه بیرونه . مهم اب استخره که باید بعدا بخوریم
دمش گرم
آقای سید صالحی واقعیت را گفته
این چگونه وزیریست که در تمام طرحهای کلان ict کشور مخابرات را نادیده میگیرد و حرفهای غیر واقعی میزند . ؟! بعد این هم سال حاضر نیستند کوچکترین گره ای از مشکلات مخابرات و کارکنانشباز شود . مثل بعضی وزرای کم تجربه دیگر سعی در نابود کردن بخش خصوصی دارند .