مخابرات ما
خبرگزاری مخابرات ما

پیش‌بینی پوشش ۲۰ میلیونی فیبرنوری تا ۱۴۰۴

مخابرات ما -معاون امور مشترکین شرکت مخابرات با بیان اینکه سیاست ما پوشش ۲۰ میلیونی فیبرنوری تا پایان این دولت است، در خصوص افرادی که به هزینه نگهداری خط اعتراض دارند گفت: مشترک می‌تواند درخواست کند تا خط او جمع‌آوری شود یا در مرکز رزرو شود.

مخابرات ما (مالکی)-به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، داوود زارعیان معاون امور مشترکین شرکت مخابرات در پاسخ به سوالی در مورد اینکه برخی شهروندان ادعا کردند که تلفن آنها قطع بوده اما با قبض‌های ۸۰ هزار تومانی و ۱۰۰ هزار تومانی برای دو دوره مواجه شدند، گفت: ما حدود ۲۹ میلیون تلفن فعال داریم که مشترکین استفاده می‌کنند. تعداد مشترکینی که چنین شرایطی دارند بسیار کم است.

وی با بیان اینکه در این حالت نیز شرایط را برای مشترکین فراهم کردیم و مشترک می‌تواند درخواست کند تا خط او جمع‌آوری شود یا اگر از تلفن استفاده نمی‌کنند در مرکز رزرو کنند، گفت: در نتیجه شرایط برای مشترک فراهم است. وقتی مشترک به اپراتور اعلام می‌کند که به خط خود نیاز دارد وظیفه اپراتور است تا از آن نگهداری کند.

براین اساس ما به ازای هر خط ۲۵ هزار تومان به پیمانکار پرداخت می‌کنیم تا خط را نگهداری کند. در نتیجه این اتفاق اصلا عجیب نیست(دریافت هزینه نگهداری خط) و شاید یکی از اتفاقات خوبی باشد که تلفن ثابت را بهره‌ور می‌کند و می‌تواند امکان حرکت در مسیر توسعه را فراهم کند.

زارعیان ادامه داد: براساس مصوبه دولت که اجازه تغییر تعرفه را صادر کرد، ما مکلف شدیم تا یک میلیون و ۵۰۰ هزار فیبر نوری توسعه دهیم. هزینه این کار تقریبا معادل درآمدی است که از این مسیر به دست می‌آید. دوم اینکه باید شبکه انتقال ۱۲ استان را توسعه دهیم به نحوی که بتوانیم امکانات را در اختیار شرکت‌های خصوصی قرار دهیم.

براساس برآورد انجام شده درآمدهای حاصل از افزایش تعرفه به اندازه اجرای این دو تکلیف قانونی نیز نخواهد بود. با این وجود ما الحاقیه پروانه را امضا کردیم تا کار توسعه آغاز شود.

معاون امور مشترکین شرکت مخابرات در پاسخ به سوالی در مورد عدم وجود شماره تلفن برای افرادی که به دفاتر مخابرات مراجعه می‌کنند، گفت: این اتفاق نامبارکی است و ما نیز قبول داریم. به سبب ۱۹ سال عدم تغییر در تعرفه‌ها توسعه در برخی مناطق رخ نداده است. خوشبختانه با سیاست اخیر دولت در بحث توسعه فیبر نوری، در همه مناطق به ویژه در مواردی که این مشکل وجود دارد فیبرنوری واگذار خواهیم کرد.

بر روی این بستر هم امکان دسترسی به اینترنت پرسرعت وجود دارد و هم اینکه مشترکین می‌توانند خدمات تلفن ثابت را دریافت کنند.

وی در پاسخ به اولویت‌های در نظر گرفته شده برای توسعه فیبرنوری در شهرهای مختلف گفت: دولت تقسیم بندی انجام داده و برای شهرهای کوچک مشموق‌هایی در نظر گرفته شده است. در کلان شهرها اما به دلیل امکاناتی که وجود دارد مشوقی در نظر گرفته نشده است.

زارعیان در خصوص زمان اجرایی شدن توسعه شبکه فیبر نوری گفت:  سیاست ما پوشش ۲۰ میلیونی فیبرنوری تا پایان این دولت است. به این معنا که اگر مشترکی درخواست کند، اپراتورها بتوانند در یک خط را واگذار کنند. در بحث ارتباط و اتصال نیز موضوع بستگی به متقاضیان دارد اما پیش‌بینی ما این است که از تعداد ۲۰ میلیون فیبرنوری در نظر گرفته شده به ۴۰ میلیون اتصال برسیم.

وی در پاسخ به سوالی در مورد تعداد افرادی که در صف انتظار دریافت خط تلفن ثابت قرار دارند، گفت: صف انتظار جدی نیست و حداقل در حوزه ما کمتر از ۱۰۰ هزار مورد است. این افراد با میانگین های زمانی متفاوتی در صف قرار دارند و براساس مصوبه سازمان تنظیم مقررات ما بیش از یک ماه نمی‌توانیم مشترک را در انتظار نگه‌داریم.

معاون امور مشترکین شرکت مخابرات با اشاره به اینکه برخی شهرک‌های جدید و مسکن مهر وجود دارد که شبکه به طور کامل برای آنها اجرا نشده است، گفت: البته کل کشور زیر پوشش تلفن همراه قرار دارد و ما جزو معدود کشورهایی هستیم که حدود ۹۹ درصد کشور تحت پوشش تلفن همراه قرار دارد و به این ترتیب مردم به حداقل ارتباط دسترسی دارند.

1413940cookie-checkپیش‌بینی پوشش ۲۰ میلیونی فیبرنوری تا ۱۴۰۴

Please rate this

0 1 2 3 4 5
5 نظرات
  1. کارشناس می گوید

    با سلام
    برای سرویس های فیبر نوری تقاضای چندانی وجود ندارد و با توجه به درآمد مردم ایران و فیلترینگ گسترده اینترنت هیچ گونه ضرورتی برای ایجاد ۲۰ میلیون پورت فیبر نوری وجود ندارد . این عدد از کجا در دهان وزیر محترم گذاشته شده خدا میداند!!!! آدم یاد چهار میلیون مسکن حمایتی دولت میفته که با این وضعیت اقتصادی شبیه جک هست!!!!
    مدیران ، ارزشمند ترین دارایی شرکت مخابرات را که همان شبکه کابل مسی هست و مانند گاو شیرده بیشترین درآمد را همچنان نصیب مخابرات میکند و البته مهمترین مزیت رقابتی مخابرات در برابر شرکتهای fcp هست ، نادیده گرفته اند . شبکه ای که هزاران میلیارد تومان ارزش دارد و افرادی غیر کارشناس در بدنه وزارتخانه و مخابرات و رقبا در حال نابودی آن هستند !!!!!

  2. رجب می گوید

    واسه برق و گاز که نیاز ضروریه قبض ماهی بیست وپنج هزار تومان نمیاد اونوقت تلفن ثابت که ماه به ماه قطعه یا سیمشو دزدیدن یا خرابی کابلی داره و مدتهاست که بعلت بی برنامگی از خونه مردم جمع شده بیست وپنج تومن قبض آبونمان هم که میگیره به بازنشسته هاو کارمندا نمیدین بابا خیلی طمعه کارید

    1. سردبیر - مخابرات ما می گوید

      قبض ۲۵ تومنی برای گاز یه رویاست
      ولی واقعا هر کی تلفن رو لازم نداره و بیکاره ببره پس بده؟
      آخه منطقی نیست که بابت یه چیز اضافه ۲۵ تومن بدین!
      ولی انصافا ۲۵ تومن، یعنی تلفن توی خونه شما ۲۵ تومن کار کرده!

  3. هیچ بزرگ می گوید

    ولله من میبینم، کاری که بچه های شبکه و مشترکین در جذب مشتری می‌کنند، واحد تجاری خوابشو نمیبینه، معلوم نیست کارشون چیه، میان بازاریاب از تهرون می‌فرستند (باماموریت و…) مراکز استانها برای جذب و تبلیغ ftth نکشیده، من خودم هر هفته بالغ بر ۴۰ الی پنجاه نفر را میکشونم مرکز فنی، همه همکاران در جاهای مختلف به نوعی دارند دهن به دهن، فیس تو فیس تبلیغ می‌کنند،، تبلیغ، فروش، نصب، رفع خرابی با ما،،، سود حاصل از فروش میره برای واحدهای تجاری

  4. کار بلد می گوید

    جناب زارعیان میشه بفرمایید پیمانکار کیه ؟
    خوب من میگم شما نگاه کن شرکت شسکام !
    مدیران شسکام کیانند ؟ خود مدیران
    رانت از این بهتر
    سال بعد میاد میگه برا هر خط ۱۰۰ هزار تومن هزینه نگهداری میدیم دروغ که کنتور نمیندازه دکتر شما دیگه چرا ؟ خطی ۲۵ هزار تومن ؟؟؟
    یواش برو باهم بریم

نظرات بسته شده است.