مخابرات ما
خبرگزاری مخابرات ما

مخابرات ایران در اندیشه ثبت ftth های نجما به جای UNSP

مخابرات ما- مخابرات ایران و استانها در این اندیشه هستند که دایری های نجما را بجای UNSP قرار دهند و پولش را بگیرند.

 

مخابرات ما- وقتی از مدیران شنیدم که استانها باید در سایت  وزارت ارتباطات دایری های پروژه نجما را به عنواندرخواست  UNSP ثبت کنند تا برای پوشش و دایری از کمک های وزارتخانه استفاده کنند، بسیار تعجب کردم. چرا که با جزئیات می دانستم وزارتخانه چنین اجازه ای نخواهد داد مگر در شرایطی خاص که خبرهایش را احتمالا امروز یا فردا در سایت خواهید خواند.منتظر مجوز انتشارش هستیم.

در طرح UNSP ، شهرها بین اپراتورها تقسیم شده.اتفاقا بر اساس تصادف(!) و حداقل در استان محل زندگی من، شهرهایی را به مخابرات داده اند که در طرح نجما نیستند.اجرای طرح در شهرهای نجما، به اپراتورهای دیگر داده شده است. یعنی دروازه نجما در استانها برای کشیدن فیبر مخابراتی بسته می شود چرا که هیچ اپراتوری نمی تواند در شهر سهمیه دیگری کار کند. ضمن اینکه فعالیت های UNSP  برای اپراتورها از زمان امضای تفاهم نامه آغاز می شود یعنی فعالیت های پیشین جزو کارشان قرار نمی گیرد.

موضوع بعدی این است که مکان های اجرایی طرح UNSP باید دقیقا در نرم افزاری ثبت و سپس مجوز انجام طرح در آنجا از سوی وزارتخانه تایید شده باشد. وزارتخانه مکان های اجرای نجما را به عنوان مکان جدید نخواهد پذیرفت.

هر قرار احتمالی که مدیران مخابرات و معاونین وزارت گذاشته اند اگر خلاف مطالب بالا باشد اجرا نخواهد شد.

کلانشهرها طبق تقسیمات جغرافیایی که دیده ام اساسا وضعیت متفاوتی دارند.امتیاز اجرای فیبر در کلانشهرها تقریبا به همه اپراتورها داده شده است اما تصمیم تیمی که مدیریت اجرای کلانشهرها را از سوی وزیر گرفته است اجازه ثبت نقاط نجما را  نخواهد داد. دقایقی قبل بر اساس گفتگو با ایشان همین نظرات تکرار شد.

البته فضا آنقدرها هم بسته نیست. در صورت تعامل مناسب بین وزارتخانه و مخابرات، ممکن است در آینده با ثبت نقاط نجما بصورتی محدود موافقت شود اما اگر مخابرات ایران در این اندیشه است که پوشش و دایری مشترک های قبلی برایش پول نقد خواهد شد، فعلا اشتباه کرده است. اما در کشور ما همه چیز می تواند به سرعت تغییر کند.

ما مخابراتی هستیم و دوست داریم همه چیز به نفع مخابرات تمام شود! این اطلاعات  هم صرفا برای آگاهی مدیران مخابرات ایران درج شده تا برای هر مشکل ذکر شده راه حل مناسبی پیدا کنند ولی هرگز چیزی را -بجز قرارداد مکتوب- مطلق ندانند!

1457160cookie-checkمخابرات ایران در اندیشه ثبت ftth های نجما به جای UNSP

Please rate this

0 1 2 3 4 5
10 نظرات
  1. آبادان سیتی می گوید

    درود جناب آرشیان خداقوت من توی همین سایت خوندم که شما رو سید خطاب قراردادن، درسته؟ ، سوال دوم من اینه که چطور میتونم با شما خصوصی چت کنم،، البته من خداروشکر مشکل مالی ندارم فقط میخواستم ازشما یه سوال خیلی مهم و مشورتی ازشما بپرسم،، ممنون ککا

    1. سردبیر - مخابرات ما می گوید

      نه من چزو سادات نیستم.
      بعدش هم باور کنید اسم پیامرسانها که میاد حالم بد میشه.هر کسی در هر جایی که دلش میخواد پیام میذاره ولی من بعد از مثلا سه ماه میرم میبینم پیام داده سوالی کرده! بعدش هم بد و بیراه گفته که چرا جواب پیام نمیدی!
      من واقعا در موارد شخصی و خصوصی دخالت نمی کنم. مشورت من هم (خودم دارم میگم) به دردت نمی خوره.
      اما در عین حال، اگر نصیحت های بالا اثری نداره و هنوز هم میخوای با من سردبیر صحبت کنی، اگر من نتونستم رای تو بزنم، شماره تو بذار من زنگ میزنم اینم بخاطر ابودانی بودن شما. دوستتون دارم در خدمتم با همه تجربه ام

  2. رسمی خراسانی می گوید

    سلام رئیس جان اتفاقا سخت در اشتباهید دولت دنبال آمار هست و قطعا پروژه نجما مخابرات کارساز خواهد بود
    اینقدر این فضا رو پیچیده کردن که خودشون هم بلاتکلیف هستند پروژه ftth خارج از نجما، پروژه نجما و پروژه unsp و ……
    یعنی در مشهد از هر سه مدل هم داریم و تفاوت این ها هم برای کسی محرز نیست
    خدا آخر و عاقبتمون رو بخیر کنه

    1. سردبیر - مخابرات ما می گوید

      خب الان من چی باید بگم …. باید بگم …
      نه! نمیشه فعلا حرفی زد.هفته آینده وزیر خودش علنی میکنه

  3. فانتوم می گوید

    زهی خیال باطل
    وقتی طرح نجما بدون مطالعه و دستپاچه و فقط برای شوآف افتتاحیه و عکسهای مدیریتی کلید خورد، چنین داستانی قابل پیشبینی بود.
    البته بی عدالتی وزارتخانه در تسهیم پروژه بین اپراتورها و واگذاری نقل و نبات به نورچشمیها قابل توجه است و صد البته ضعف مدیران مخابرات در ارتباط سازنده با وزارت در آن نمایان.
    بعید است با تیم مدیریتی فعلی در مخابرات و در طرف دیگر تیم آشفته و نابسامان وزارتخانه، آبی ازین پروژه ها برای مخابرات و کارکنان زحمتکش آن گرم شود.
    به امید روزهای روشن

    1. سردبیر - مخابرات ما می گوید

      ممنون از نظر پخته شما
      امیدواریم به سامان برسه
      ولی عمق دلخوری ها از هم، آنقدر زیاده که سخت به سامان میرسه

  4. ناشناس می گوید

    سردبیر جان، علیرغم تمام امیدهای شما و تیمی که باهاشون کار می‌کنید، متأسفانه به نظر بنده در واپسین سالهای عمر شرکت مخابرات ایران هستیم و متأسفانه بر خلاف امید شما، بنده هیچ حرکت جدی در میان مسئولین کشور برای جلوگیری از این فاجعه نمی‌بینم! گویی که از ابتدای خصوصی‌سازی شرکت مخابرات، سرنوشت این شرکت و سایر شرکت‌هایی که به ستاد اجرایی فرمان امام سپرده شدند را مشخص کرده‌اند.
    تو این شرایط همه دنبال حق و حقوقشون از آخرین ماه‌های وجود شرکت مخابرات ایران هستند، منتها برای شاغلین با سنوات پایین که با بازنشستگی فاصله دارند، قطعاً این تحولات عواقب بیشتری به نسبت شاغلین در آستانه بازنشستگی و بازنشستگان عزیز خواهد داشت!
    مشکلات شدید شرکت مخابرات ایران و نحوه تعاملش با نیروهای شرکتی، سبب شده که جمع قابل توجهی از کارکنان شرکتی که مشمول ایثارگری هستند هم به دنبال اجرای این قانون در مخابرات و تبدیل وضعیت در راستای تغییر شرایط شغلی و درآمدی باشند، ولی متأسفانه این عزیزان هم مانند شاغلین فعلی، چند صباحی دیگر از شرکت مخابرات رو تجربه نخواهند کرد و به نظر میرسه که سیاستگذاران در نهادهای مالک شرکت مخابرات، قضایایی مثل تبدیل وضعیت ایثارگران و بدهی‌های سنگین به شاغلین و بازنشستگان و حتی بدهی سنگین به خدمات اول رو، تا زمان انحلال شرکت مخابرات ایران طولانی کنند.

    1. سردبیر - مخابرات ما می گوید

      ببینید. آنچه شما گفتید فردای مخابرات است اگر شرایط همین باشه.
      امید داریم اینجوری نشه. وظیفه ما کار کردن برای ماندگاری مخابراته به خاطر ۱۰۰ هزار خانواده مرتبط نه چیز دیگری

      1. ناشناس می گوید

        ولی متأسفانه، به نظر می‌رسه که دیگه کار از کار گذشته و در نقطه‌ای بی‌بازگشت هستیم! همونطور که عرض کردم، اکثریت شرکت‌هایی که در قالب خصوصی‌سازی به ستاد اجرایی فرمان امام واگذار شدند، سرنوشت مشابهی داشتند و مخابرات از این قاعده مستثنی نیست و نخواهد بود! ظاهراً این برنامه در همون دهه ۸۰ و از سمت حاکمیت برای این شرکت‌ها چیده شده بوده! و دیدیم که ریاست سابق ستاد اجرایی که مجری این طرح‌ها بود ضمن ارتقای درجه به معاون اولی رئیس جمهور، به شکل گرمی از سمت مقامات عالی رتبه نظام بابت خدمات شایسته در ستاد اجرایی فرمان امام، مورد تقدیر و تحسین قرار می‌گیره! نتیجه ساده از جمع کردن این مطالب در کنار هم اینه که حال و روز امروز شرکت مخابرات ایران، نه نتیجه مدیریت بد و عدم تخصص صاحبان، بلکه یک برنامه از پیش طراحی شده بوده و نظام اینطور می‌خواسته و دولت‌های قبلی در اجرای طرح اولیه در کنار مالکین سهام مدیریتی مخابرات بوده‌اند!
        حالا چطور میشه نتیجه خلاف گرفت که دیدگاه و نظر مدیریت عالی و پشت پرده این تصمیمات تغییر کرده؟ وقتی که به دنبال حل مشکل از طریق دولت و همان شخصیتی هستید که مجری این طرح بوده؟!؟
        البته واقعاً متوجه نمیشم که طراحان این طرح، چه جایگزینی برای ارتباطات و زیرساخت کشور که در اختیار شرکت مخابرات بوده، در نظر گرفته بودند! شاید طرح‌های وزارت ارتباطات در زمینه واگذاری پروانه به شرکت‌های متعدد، در راستای همین برنامه بوده که البته خیلی دیر در حال اجرا شدن هستند.

        1. سردبیر - مخابرات ما می گوید

          سلام
          اگر این کار درست بشه و مخابرات سر پا بشه شما باید حرفتونو پس بگیرین
          اگر هم نشد و مخابرات داغون شد حرف شما درسته
          ولی ارتباطات صنعتی است که نمیشه متوقفش کرد وگرنه در عرض ۴ سال صفر میشی.
          برخی چیزها قابل گفتن نیست. برخی ها مجبور شدن در بازسازی مخابرات کمک کنن حتی اگر نخوان
          البته تکیه بیشتر روی مدیران جدیده که خواند آمد و یا آمدن

نظرات بسته شده است.