UNSP، بیش از چهار و نیم میلیون پوشش برای ۱۴۰۲
مخابرات ما- این نوشته بسیار کوتاه خواهد بود و فقط به ذکر چند نکته بسنده می کنیم:
- بر اساس UNSP شرکت مخابرات ایران باید طی سالهای ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ هفت میلیون خانوار پوشش ایجاد کند.
- از هفت میلیون پوشش، دو میلیون پوشش از فیبرهای اجرا شده مخابرات در شهرهای غیر از مراکز استانها و بجز کلانشهرها پذیرفته می شود (به شرط وجود)
- از ۵ میلیون پوشش باقیمانده، ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار پورت جدید در سال ۱۴۰۲ در برنامه است و برای سال ۱۴۰۳ دو میلیون و ۴۰۰ هزار پوشش جدید.
- در سال ۱۴۰۲، در کلانشهرها یک میلیون پوشش و در مراکز استانها بجز کلانشهرها، ۲۰۰ هزار خانوار ، و در شهرهای (بجز مراکز استان و کلانشهرها) ۳ میلیون و ۴۰۰ هزار خانوار تحت پوشش قرار می گیرند.
- در سال ۱۴۰۳ ، دو میلیون و چهارصد هزار خانوار جدید تحت پوشش قرار می گیرند.
شرکت مخابرات ایران در سال ۱۴۰۲ باید ۴ میلیون و ۶۰۰ هزار خانوار را تحت پوشش فیبر قرار دهد.احتمالا ۲ میلیون آن در شهرهای (بجز مراکز استان و کلانشهرها) تا امروز ایجاد شده و از سوی وزارتخانه پذیرفته می شود. اما برای ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار پوشش جدید باید چه کرد؟
آیا روی پوشش های قدیمی حساب کرده است؟ بعید می دانم سازمان تنظیم آنقدرها هم کم هوش باشد!
فقط ۴ ماه و نیم تا پایان سال باقی است و شرکت مخابرات ایران طوری رفتار میکند که انگار یک قرن زمان دارد.شاید هم لابی ها جواب داده باشد و بخش مهمی از پوشش به سال ۱۴۰۳ منتقل شود اما یادمان نرود که در تفاهم نامه یا پروانه فعالیت UNSP نوشته شده (برنامه اجرائی بصورت سه ماه به سه ماه باید تنظیم و در اختیار سازمان تنظیم مقررات به عنوان نماینده تام الاختیار وزیر قرار گیرد.
(برنامه اجرائی آنقدر پیچ و خم داشت که با یک بار خواندن تفاهم نامه نمی توانید بفهمید تعهد مخابرات چیست! بخصوص برای سال ۱۴۰۲)
وقت بخیر ،جناب سردبیر یه سوال !
اینکه اگر شهر مثلاً اپراتور ایرانسل اومده همه جای شهر رو فیبر گذاشته بعد یه اپراتور دیگه مثلاً مخابرات ایران هم میتونه بیاد همون شهر رو باز برای خودش فیبر بکشه؟ یا اینکه قوانین خاصی داره؟ ممنونم
سلام
قوانین خاصی داره. ابتدا شهرها رو بین اپراتورها تقسیم کردن. بعدش اپراتور باید بره در سایتی مشخص، هر جا رو میخواد کار کنه اعلام کنه. بعدش وزارت مجوز اجرا بهش بده بعدش میتونه کار کنه
کل مملکت ایران بیست میلیون خانوار زندگی میکنند. که حدودا در بهترین حالت ده میلیون پورت تقاضا شاید وجود داشته باشه! (به شرطی که فیلترینگ نباشد و تفاوت فیبر نوری با کابل مسی برای مصرف کننده احساس شود) اونوقت دولت میخواد بیست میلیون پورت اینترنت پرسرعت واگذار کند ….!
سلام دوستان و همکاران عزیز مخصوصا جناب سردبیر محترم
لطفاً این سایت رو وارد بشید و شهرهای تحت پوشش اپراتور های رو ببینید و متأسفانه وضعیت مخابرات ایران رو هم میشه دید که چطور عقب افتاده
سوالی از سردبیر داشتم اینکه این آمارهای که تو این سایت یا دیگر سایت ها هست مبنی بر عقب افتادن شرکت مخابرات ایران رو نشون میده و اینکه در حال حاضر که مخابرات ملزم به اجرای ۷ میلیون فیبر شد این آمارها قطعا تغییر خواهد کرد درسته؟ و اینکه مثلاً تو تهران مخابرات اصلا نیست، آیا شما منبع و سایت دیگه ای دارید که نشان از وضعیت دقیق اپراتور ها بده و شرکت مخابرات آیا از ایرانسل و بقیه رقبا جلو خواهد زد یا خیر ؟
سپاسگزارم
راستش چیزهای عجیبی در همین آمارها هست!
البته این فقط پوشش است نه پورت. یعنی یک خیابون رو فیبر بکشی fat هاوش بزنی میشه پوشش کل املاک اطرافش
همین الان هم این پوشش وجود داره ولی …
مدیران مخابرات هرچی بگن ما اجرا میکنیم وقتی مدیران مناطق گاهی با اپراتورهای دیگه زیرابی میرن و کسی هم بررسی نمیکنه چکار کنیم؟ وقتی هرکی هرکی شده و بازرسی و حراستی در کار نیست آخرش همین میشه که پرونده های سرقت و بقیه مسایل رو در حراست میخوابونن که برای خودشون بد نشه و حراست شده مدافع مدیر منطقه و لاپوشون کارهای اون نتیجه میشه این . در صورت نیاز اطلاعاتش هست
مشهد،بولوار فرهنگ شاتل اومد چند روزه فیبر شو خوابوند ورفت،مسئولان مخابرات تازه از خواب بیدار شدن و مشغول مالیدن چشم مبارک
سلام
خیانتی که معاون شبکه خراسان داره انجام میده صداش بعداً در میاد تاخیر و تعلل در تمام پروژه ها مقصر ایشان هستند کاش تصمیم گیری معاون تجاری بود و مجری معاون شبکه… شرکت های رقیب دلشون برا ما نسوخته که فیبر نداریم اعتبار نداریم….
معاون تجاری تصویب میکنه معاون مالی باید تامین اعتبار کنه و معاون شبکه فقط باید اجرا کنه…
ول کن ببه،به ما چه مربوط
سلام سر دبیر
الان ما باید جوش تعهدات مخابرات رو بزنیم یا سنوات سال قبل مون رو
کسی باید جوش تهران رو بزنه که حقوق نجومی میگیره نه ما بد بخت بیچاره ها که از نان خشکی محل مون کمتر درآمد داریم
سلام
الان من از شما خواستم جوش تهران رو بزنید؟
بی جهت خودتونو قاطی می کنید!
منتظر بمانید وقتی آخر سال جریمه های مخابرات به دلیل عدم اجرای طرح آمد و پول حقوق نداشتیم
اونجا متوجه میشین که باید ناراحت میشدین یا نه
از ناراحتی ما چه سود
هیچی.
کی گفته باید ناراحت بشین؟
سلام و عرض ارادت جریان سی درصد کم کردن از حقوق پرسنل خدمات اول برای پرداخت حق بیمه چیه ؟ اگر اطلاع دارید لطفا به هم خبر بدید
من تو بخش ام دی اف کار میکنم و در بخش بازار یابی هم فعالیت میکنم البته با چند کار دیگه… ک متاسفانه کارشناسی شامل منم نشده
متاسفانه ما مشتری ب زحمت جور میکنیم برای مخابرات از اینور مودمی ک روی سیستم مخابرات کار میکنه تو بازار نیست فایبر هوم یا هم گیر بیاد یا گرونه یا ب بدبختی
یا اینقدر دست دست میکنیم تا مشتری میره اینترنت وایفای تهیه میکنه از شرکت خصوصی
۲تا دونه ترینچر وجود داره تو استان ما باید تو نوبت بشینی تا ب شهر مربوطه برن پول هم از جلو میگیره
با این اوصاف چطور میشه خواسته ها رو برآورده کرد
حتی بعضی شهرها دستگاه فیوژن ندارن
از مرکز استان باید بیان چندتا دونه فیوژن کنه برگرده
اول وسایلش تامین باید بشه بعد رقابت شروع بشه با شرکت های خصوصی
الان ی شرکت خصوصی رفته از طریق استانداری قرارداد با شهرداری ها برا تامین فیبر بسته
اینا رو مسئولین باید بدونن ک اگر دیر بجنبن شرکت های پولدار جای خودمون رو ن تمام کارمون رو گرفتن
((خانوار پوشش )) چیه ؟؟
همون پوشاک خانوار هست !!!!
یعنی مخابرات باید تا آخر سال ۴٫۵ میلیون خانوار بی بضاعت رو تحت پوشش خودش قرار بده !!!
تقریبا یه چیزی مثل همین چیزها!!!!
سردبیر جان، شرکت مخابرات هیچ برنامه ای نداره! خود حضرتعالی به خوبی به این موضوع اشراف دارید! تا زمانیکه این مدیریت در مخابرات ایران سر کار هستند، یعنی سهامداران حتی تصمیمی برای تغییر در اوضاع و روال جاری ندارند، چه برسه به توسعه در این سطح کلان!
الان بنده، هم به عنوان یکی از کارکنان مخابرات و هم به عنوان یک مشترک مخابرات که به دلیل محدودیت های اعمالی شرکت مخابرات، تنها گزینه استفاده از ADSL شرکت مخابرات رو دارم، نه منتظر معجزه و تغییر رویکرد این مدیریت و مدیران سطح دوی سهامداران که مسئول مخابرات هستند، بلکه منظر زمان وقوع تغییرات اعلامی و وقوع انذارهای شما هستم، که هنوز هیچ نشانی ازش وجود نداره!! نه جلسه ای در مجلس برای تغییرات در مخابرات برگزار شد، نه رئیس جدید ستاد اجرایی قدمی در زمینه تغییرات برداشت و نه هیچ اتفاق و تغییر مثبت مهمی در حوزه مخابرات رخ داد! صرفاً هر روز داره شرایط بدتر میشه. در این اوضاع و احوال، هدف شما این پرسش ها و مخاطب این پرسش ها چه کسی هست!؟
سلام جناب سردبیر
ببخشید مجدد این سوال رو می پرسم چون جواب قانع کننده ای نگرفتم
مخابرات ایران ۷میلیون باید واگذار کند،آیا آمار دقیق از ایرانسل دارید که چقدر باید واگذار کند؟ سپاسگزارم
بله- ۷ میلیون خانوار باید پوشش ایجاد کنه
یعنی مثلا اگر توی یه کوچه هر طرفش دو تا fat بذاره همه منازل رو پوشش داده
پورت اتصالی هم حساب میشه اما این یکی پوشش است
ایرانسل حدود ۵ میلیون پوشش خواسته ایجاد کنه البته از طریق بی تی اس هاش. یعنی از فیبر بین دو دکل استفاده میکنه
بخش بزرگی از فیبر بی تی اس های ایرانسل (حداقل تو شهرهای بزرگ) که برای مخابراته! اینطوری مشترکین ایرنسل که از این بی تی اس ها سرویس بگیرند، به شکل غیر مستقیم مشترک مخابرات میشن!!!! فقط ایرانسل باید پهنای باند درخواستی از مخابرات رو افزایش بده! درست میگم؟
الفاتحه ذمع الاخلاص و الصلوات……و اجرای این توافقات بهانه ایی جدید خواهد شد برای تاخیر در پرداختهای اتی و الخ….