مخابرات ما
خبرگزاری مخابرات ما

شما نوشته اید – آقای دکتر عمیدیان؛ لطفا کمی رعایت کنید و منصف باشید!

[box]مخابرات ما – آنچه می خوانید نوشته یکی از اعضای سایت است در قالب کامنتی متصل به مطلب. خطاب به دکتر عمیدیان مدیر و فرمانده تنظیم مقررات رادیویی.[/box]

درست است که نویسنده قدری تند رفته است اما اینها همه بنظر میرسد نشانه های دلسوزی باشد نه چیز دیگری.

از خواننده متن و از دکتر عمیدیان می خواهیم با سعه صدر بیشتری این مطلب را بخوانند گرچه اطمینان داریم , دکتر عمیدیان , مردی که از هیچ انتقادی در مورد مخابرات فرگذار نکرده است قطعا تحمل تندگوئی های یک همکار را خواهد داشت.

shoma-neveshte-eed-slide

[box]

ولی نعمت دولتی ها

سلام
مثل اینکه آقای عمیدیان با حضور رئیس جدیدشان قصد دارند کمی به جلو فرار کنند تا رئیس جدید کم کاریهای قبلی شان را متوجه نشوند.

آقای عمیدیان!
هنوز چند سال بیشتر نیست که شرکت مخابرات به قهر قانون از شما جدا شده است! شما وزارتی ها همیشه از زحمات و درآمدهای شرکت مخابرات ارتزاق می کردید  …! حال چه شده است که … شده اید؟ اگر قرار است کار نکرده، بخواهید به  نوایی برسید آن موقع حساب شما با کرام الکاتبین خواهد بود! کمی رعایت کنید. و دنبال زورگویی نباشید تا ان شاءالله خدا هم به شما کمک کرده و رزقتان پاک باشد.

مثل اینکه فراموش کرده اید تا چند ماه پیش شرکتهای مخابراتی حنجره خودشان را پاره می کردند که بتوانند از شما و یا زیرساخت یک STM1 اینترنت و یا اینترانت بگیرند و شما نداشتید بدهید و به هزار ترفند از زیرش در می رفتید! حالا چه شده است که ادعا می کنید که زیرساختهای زیادی را اماده کرده اید و شرکت مخابرات باید توسعه دهد تا آن زیرساختهای شما مصرف شوند.

شما مثل اینکه خودتان را به کوچه علی چپ زده اید که همگان نفهمند که چقدر در زیرساختهای فناوری اطلاعات و شبکه ملی کشور ایراد دارید و چقدر در شورای عالی مجازی زیر سوال هستید و به قدری بد عمل کرده اید و قدرت ساپورت فنی و دانشی ان را ندارید که صدای همه از جمله مقام معظم رهبری و مجلس و مراجع را درآورده اید.

لطفا کمی رعایت کنید.

شما اگر شرکت مخابرات را نداشتید به چه کسی می خواستید ایراد بگیرید؟

اگر صحبت از عملکرد و کار کردن و توسعه دادن باشد و ایراد می فرمائید که شرکت مخابرات توسعه نداده است! بفرمائید ببینیم شما در سازمان فناوری اطلاعات ایران که بر همگان ثابت شده است یک سازمان کم کار و بدون ماموریت است، در دوران تصدی شما در وزارتخانه چه گلی به زیرساختهایی که به آنها موتور توسعه کشور می گویند زده اید که اکنون به شرکت مخابرات قهرمان و پر افتخار ایراد توسعه ندادن می گیرید؟ مثل این است که فراموش کرده اید اگر ضریب نفوذ تلفن ثابت و همراه در کشور مطلوب است همه زحمات شرکت مخابرات ایران در سالهای نه چندان دور بوده است.

همان بهتر که در مجلس می خواستند طرح تلفیق وزارتخانه کم کار شما را با وزارت راه و ترابری بدهند که ما مخابراتی های تازه از دولت جدا شده از فرط خجالت داشتیم آب می شدیم و شما اصلا ناراحت نشدید. و اگر نبود التماس وزیر وقت وزارتخانه و نبود رای زنی مدیران عامل استانی با نمایندگان منطقه ای مجلس شورای اسلامی، حالا همگی جاده های کشور را آسفالت می کردید.

لطفا رعایت کنید و به جای کارکردن دنبال حاشیه نباشید.

شما می دانید و خدا هم می داند که افزایش تعرفه حق مسلم شرکت مخابرات ایران در این ۸ ساله گذشته بوده است که متاسفانه شما … جلوی آن را گرفته اید. از قهر خدا بترسید و بیش از این به سرمایه های ملی آسیب نرسانید.

شاید صاحبان جدید شرکت مخابرات ایران یعنی اعتماد مبین به واسطه برخی از اشکالات مجبور هستند جلوی شما کوتاه بیایند ولی کاری نکنید که صدای ما کارمندان مخابرات ایران که روزگاری همه کاره ارتباطات کشور و ولی نعمتهای مدیران بوده ایم و مدیران از قبل ما، به چنین پست و مقامهایی رسیده اید صدایمان دربیاید و سامان نداشته علنی کنیم.
لطفا رعایت کنید و درست حرف بزنید و نخواهید که ظلم کنید که خدا جای حق نشسته است.

والسلام

[/box]

 

605560cookie-checkشما نوشته اید – آقای دکتر عمیدیان؛ لطفا کمی رعایت کنید و منصف باشید!

Please rate this

0 1 2 3 4 5
15 نظرات
  1. کار شناس می گوید

    سلام
    امیدوارم -اینبار این کامنت ما سانسور نشود به عرض برسانم اگر همگان یه نگاهی به قبض های اب و برق و گاز بیندازند پی به افزایش نجومی تعرفه های انها میبرند . همین شرکت هایی که دولت تعرفه انها را به سادگی نجومی کرده است . شرکت گاز با قرار دادن تعرفه تابستانی و زمستانی در طی سال رقم های یکسانی را از لحاظ بالا بودن از مشترکان نگون بخت دریافت میکند . حال چه شده شرکت مخابرات که می خواهد بعد از سالیان دراز تعرفه های خود را بالا ببرد این وزیرو ان وزیر باید تمایل داشته باشند؟ همین وزارت خانه وزیر ارتباطات تعرفه های بین الملل را برای اپراتور ها چندین برابر کرده بعد دم از دلسوزی برای افزایش قیمت در شرکت مخابرات به نفع مردم میزند.باید در خلاصه کلام گفت یک شرکت خصوصی شده مثل شرکت مخابرات نمی تواند با یک سیستم فربه دولتی کار کند . اینست مشکل اساسی و جای دیگر دنبالش نگردید. شرکتی خصوصی که سیاست هایش را دولتی ها مدیریت کنند محکوم به شکست است و هنوز مدیران لایق رده بالا در تعجبم هنوز این را درک نکرده اند! با تعویض مدیریت ها در جایی که سیاست ها دولتی است ره به جایی نتوان برد.

    1. سردبیر - مخابرات ما می گوید

      عزیز من
      اخه کامنت شما چه موردی داره که بخوام حذفش کنم؟
      با اطمینان میگم خودتون جای کامنتهاتونو گم میکنید.
      کمی دقت کنید…

  2. تائیدیه می گوید

    تابناک گفت:

    تعبیر دادستان ….

    1. سردبیر - مخابرات ما می گوید

      عذر میخوام.حرفتون مخابراتی نبود لذا حذف شد

  3. علیرضا می گوید

    یکی از خصوصیات بارز دکتر عمیدیان این است که هرجایی که صرفه و صلاح شخصی خودش در میان باشد زود جوگیر می شود و بدون فکر و تعقل و صلاح ملی مملکت …. سخنرانی می کند. باعث عقب ماندگی وضعیت معیشتی کارکنان مخابرات ایشان و امثالهم هستند که ذره ذره در این دنیا و آخرت باید حساب پس بدهند…. ایشون نمک می خورند و نمکدان می شکونند…. ما کارکنان مخابرات …

    1. سردبیر - مخابرات ما می گوید

      خواهش میکنم منطقی حرف بزنید.
      وقتی میشه منطقی و درست حرف زد چرا ناله و نفرین میکنید.
      باور کنید اگر کار همه ما به عدالت نزد خدا بره, معلوم نیست حساب خود ما چی باشه! همین ماهایی که ادعا میکنیم.
      بنابراین رابطه با خدا, واگذاری بخدا, بجای خود خوب و پسندیده است ولی اینجا فقط حرفهای منطقی و گله های مستند رو منتشر میکنیم
      خب چه کسی است که صلاح شخصی خودش رو در نظر نگیره؟
      انصافا بد است اگر کسی نفع خودشو هم در نظر بگیره؟
      شما کارهایی که میکنن د رکفه نقد بگذارید.

  4. ناظر سوم می گوید

    با سلام و آرزوی توفیق و قبولی طاعات در ماه مبارک رمضان
    زحمات همکاران ونقش موثر شرکت مخابرات در پیشرفت روز ارتباطات و فناوری کشور بر کسی پوشیده نیست.
    اما مدیران قبلی شرکت مخابرات ایران به ویژه پس از خصوصی سازی و تدوین استانداردها وشاخص های کیفیت، امنیت و رعایت حقوق مشتریان (sla) نه تنها هیچگاه نتوانسته اند در تراز عالی ارایه سرویس قرار گیرند بلکه از ابعادتامین ظرفیت های سرویس و تعامل لازم با سایر فعالان حوزه گاها به عنوان ایجاد کننده وقفه در توسعه در حوزه های ثابت و سیار و دیتای باسیم و بیسیم عمل نموده که اگر دیدگاه تعاملی و چشم پوشی کننده سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به عنوان نهاد رگولاتوری کشور و دیدگاه پر اغماض وزارت نبود قطعا دچار جرایم فراوان مالی و پروانه ای می گشت.
    بنا به اذعان تعداد قابل توجهی از مدیران و کارشناسان ارشد پیشین شرکت مخابرات ایران که نسل نوابغ شرکت بودند و با سخت کوشی و تلاش فراوان و غیرت مثال زدنی شبانه روزی مهمترین عامل عبور شرکت مخابرات از تحولات تکنیکال کشور با سربلندی و افتخار گشتند سالهاست شرکت برنامه مدون و دوراندیشانه ای برای حضور مقتدر و تخصصی و با رعایت اصول رقابتی در بازار ندارد و با مهربانی و بدل و بخشش زیرساخت های اصلی کشور توسط وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات که قیمت آن توسط خریدار مشخص گردیده، بدون بهره برداری مناسب و صرفا با سعی در پس زدن رقبا بدون رعایت کافی و لازم حقوق مشترکین توانسته به فعالیت ادامه دهد.
    چگونه می توان جداسازی بخش پردرآمد شرکت که بخش ارتباطات صوت ودیتای سیار آن می باشد از بخش ثابت کم درآمد آن توجیه نمود؟
    با مروری سریع در خواهیم یافت با شرایطی که مخابرات پس از خصوصی سازی گذرانده در فضای خصوصی هرکشور دیگری با سهل گیرانه ترین مقررات هم که قرار می گرفت وضع بسیار بدتر از الان بود.

    1. منتقد سوم می گوید

      سلام بر ناظر سوم عزیز و عاقل
      به خوبی ریشه های پیشرفت نکردن مخابرات پس از خصوصی سازی را که ناشی از عدم کفایت مدیران پس از خصوصی سازی بود را بیان نمودید که نشان از دید عمیق شماست.
      خواستم مطلبی را نیز در نقد قسمتی از گفته های شما بیان کنم:
      اینکه می فرمائید سازمان تنظیم از خطاهای ما چشم پوشی کرده است شاید مطلبی قانونی باشد ولی ایا تمام روابط فیمابین سازمان تنظیم با اپراتورها مر قانون بوده و به همه تکالیفشان به درستی عمل کرده اند؟
      آیا به PAP هایی که صرفا در مناطق پرمصرف شهرهای بزرگ سرویس می دادند اعتراضی کردند؟
      آیا مهلت شرکت رایتل را تمدید نکردند؟
      آیا الحاقیه ترکمانچای به شرکت مخابرات ایران تحمیل نکردند؟
      آیا وظایف خود در قبال شرکتهای دارای پروانه را انجام دادند؟ آیا با شهرداریها و وزارت کشور رایزنی های فرابخش برای تسهیل نمودن در توسعه شبکه را انجام دادند؟
      آیا در برابر خیل اعتراضات مردم در خصوص امواج موبایل که باعث ترس و وحشت در مردم شده و روز به روز نیز اضافه می شود وظایف قانونی شان را انجام دادند؟
      آیا مسئله اینترکانکشن بین ایرانسل و شرکت مخابرات ایران را تمام کردند؟
      آیا مهلت بی قاعده ای که به شرکت ایرانیان نت دادندصحیح و قانونی بود؟
      ایا توانستند مشکل سرویس IPTV را با معارضین این سرویس در خارج از حیطه دولت حل کنند؟
      آیا کشیدن فیبر و شبکه توسط شهرداریها و شرکتهای توزیع برق و… را که غیر قانونی بود و نهایتا باعث ضرر و زیان اپراتورها می شود را به جایی رساندند؟
      آیا در تامین اینترنت از خارج کشور که از وظایف دولتی ها بود موفق بودند؟
      آیا تعدیل تعرفه ثابت را که از حقوق 8 ساله اخیر اپراتورها می باشد را انجام دادند؟
      آیا برخورد ظالمانه در یکسان کردن کدها و افزایش ندادن تعرفه ها از عملکردهای ایشان نبود؟
      آیا قهر کردن اقایان و مختل کردن هیات مدیره و مجمع شرکت مخابرات ایران از حرکات سیاسی و غیر تجاری آقایان نبود؟
      آیا بی کفایتی و انجام ندادن پروژه های ملی فناوری اطلاعات در کشور که داد همه ارگانهای اصلی نظام را دراورده است از ندانم کاری آقایان نبوده است؟
      و آیا های دیگری که در این مقال نمی گنجد!

  5. ناشناس می گوید

    افرين
    دست مريزاد به زبان شيوا و برنده ات

  6. تائیدیه می گوید

    سلام
    خیلی زیبا و پرمغز و صحیح بود.

    آفرین به مخابراتی ها

    واقعا اگر اعتماد مبین به مخابراتی ها اعتماد می کرد و کارمندان مخابرات که اصل مخابرات هستند را در راس امور می گذاشت، آنگاه شخصی مثل آقای دکتر عمیدیان که همه چیز خودش را از مخابرات دارد نمی توانست … ادعا کند که مخابرات کم کاری می کند. و نمی توانست بگوید که وزارتخانه زیرساختهای آنچنانی ایجاد کرده است. دقیقا یادمان هست که می خواستند سازمان تنظیم را به زیرمجموعه ریاست جمهوری منتقل کنند و وزارتخانه ارتباطات و فناوری اطلاعات را حذف کنند و تمام دلیلشان نیز بی کاری و کم کاری اهالی وزارتخانه بود.
    واقعا دلمان خنک شد.

  7. ناشناس می گوید

    افرین به این همه شجاعت نمره شما بیست.امیدوارم همه کارکنان شرکت به حق وحقوق لگدمال شده خود برسند.یاعلی مدد.

  8. امید می گوید

    با سلام
    اخی چه خوب بودو چه دل خنک کن
    بالاخره یکی پیدا شد و سردبیر هم اجازه داد پته بعضی ها رو اب بیفتد و حرف دل خیلی ها رو بزند هر چند بعید میدانم ان به مسند نشسته های بهتر از همگان(به زعم خودشان) خیلی به این مطالب وقعی گذارند و تکدر خاطری پیدا کنند و تکانی بخود و افکار و عملکردشان بدهند ان جنابان چندین ساله با مخابرات قهرند و بخاطر اشخاص ( که مد نظر و همسو با انها نیستند )مخابرات را به فلاکت کشانده اند و بقول نویسنده بزرگوار دور زمانی نیست که ارتزاقشان از قبل مخابرات بود و اگر خوب توجه کنیم هنوز هم نان مخابرات را می خورند و نان نانوا را میخواهند اجر کنند یعنی تا حالا که چنین بوده اما امیدواریم با پیروزی شان در انتصابات اخیر اندکی هم بفکر شرکت مخابرات باشند

  9. ناشناس می گوید

    احست ، درود بر تو ولی نعمت دانا ،
    در پناه حق همیشه موفق و سلامت باشی .

  10. م می گوید

    بعله!

  11. کارشناس مخابرات می گوید

    سلام

    اگر نبود التماس وزیر وقت وزارتخانه و نبود رای زنی مدیران عامل استانی با نمایندگان منطقه ای مجلس شورای اسلامی، حالا همگی جاده های کشور را آسفالت می کردید.

نظرات بسته شده است.