سلیمانی از شکاف در سرمایه گذاری مخابراتی گفت.
[box]مخابرات ما – محمد سلیمانی در مصاحبه با رادیو اقتصاد با اشاره به اینکه “تعرفه تلفن ثابت، 13 سال ثابت مانده است” بر لزوم افزایش تعرفه های تلفن ثابت در کشور تاکید کرد.[/box]
مخابرات ما – سلیمانی با رادیو اقتصاد گفتگو می کرد.او اظهارداشت: تعرفه تلفن ثابت بیش از 13 سال است که دست نخورده باقی مانده و تغییر قیمت تعرفه های تلفن ثابت که در چند سال اخیر در سطح استانها ایجاد شد به خاطر هم کد سازی بوده است.
محمد سلیمانی گفت: از 10 سال گذشته 25 استان کشور در حوزه تلفن ثابت مدام در حال زیان دهی هستند چون توسعه زیرساخت های تلفن ثابت ؛ نیروی انسانی و امکانات زیادی را طلب می کند و بسیار هزینه بر است.
وی افزود: سرمایه گذاری در تلفن ثابت با نرخ تعرفه های فعلی مقرون به صرفه نیست و می طلبد تعرفه های تلفن ثابت بعد از یک زمان طولانی 13 ساله افزایش پیدا کند.
رئیس سازمان پژوهش های علمی و صنعتی کشور خاطرنشان کرد: در حال حاضر طرح توسعه تلفن ثابت در مناطق روستایی و شهرهای کوچک متوقف شده است در حالیکه پارسال بیش از 400 میلیارد تومان بودجه بدین منظور به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات اختصاص یافته بود و هیچ وقت گزارش داده نشد که مبلغ کجا رفته است.
وی گفت: در اثر درگیری بین شرکت مخابرات و وزارتخانه ارتباطات این بودجه صرف توسعه مخابرات در بخش های محروم، روستایی و شهرهای کوچک کشور نشد در حالی ه توسعه مخابراتی از خدمات الزامی حاکمیت است.
محمد سلیمانی افزود: وزارت ارتباطات سال گذشته پنج هزار و 200 میلیارد تومان درآمد حاصل از اپراتورها را به خزانه واریز کرده است، این پول باید در اختیار وزارتخانه قرار گیرد. اگر این پول به حوزه ارتباطات و فناوری اطلات تزریق شود در این حوزه تحولات اساسی رخ خواهد داد. بنابراین مسئولان وزارتخانه باید در راستای جذب این بودجه تلاش کنند.
وی تاکید کرد: اگر قرار است تعرفه های تلفن ثابت افزایش یابد کیفیت و تنوع سرویس ها باید بیش از گذشته باشد.
مدیر صنعت سامانه های فضایی کشور اذعان داشت: واگذاری تلفن ثابت در بسیاری از شهرهای ایران دیگر به روز نیست و در چند سال اخیر سرمایه گذاری مناسبی در حوزه تلفن ثابت صورت نگرفته است ناگفته نماند در سال 86 تلفن ثابت به روز در کشور واگذار می شد.
وی تصریح کرد : توسعه ارتباطات امروز نیاز هم مردم است بنابراین خدمات ارتباطی باید به روز در اختیار مردم قرار گیرد. در حال حاضر تلفن ثابت شرایط مناسبی ندارد و نیازمند ساماندهی جدی است.
محمد سلیمانی افزود: در حوزه ارتباطات دو بحث جدی یکی سرمایه گذاری اولیه و دیگری ارائه سرویس، نگهداری تجهیزات سیستم ضروری به نظر می رسد.
وی در ادامه با اعلام اینکه نگهداری تجهیزات مخابراتی بسیار هزینه بر است، گفت: در حوزه تلفن ثابت بیش از 30 هزار نفر مشغول به کار هستند در صورتی که در حوزه تلفن همراه 4 تا 5 هزار نفر است در عین حال تعرفه تلفن همراه 10 تا 15 برابر تلفن ثابت است.
وزیر سابق ارتباطات و فناوری اطلاعات خاطرنشان کرد: با توجه به گذر زمان، افزایش تورم، رشد سالانه 14 تا 15 درصدی حقوق کارکنان و دیگر هزینه ها باید در تعرفه های تلفن ثابت تجدید نظر شود.
وی تاکید کرد: در حال حاضر دخل و خرج شرکت مخابرات ایران تراز نیست و می طلبد دولت اقدامات فوری برای برون رفت از مشکلات مالی و جبران ضرردهی این شرکت انجام دهد.
محمد سلیمانی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود به بحث تورم اشاره کرد و گفت: مردم کاهش تورمی را که دولت اعلام می کند، حس نمی کنند و این یک واقعیت غیر قابل انکار است. فاصله این عدد با واقعیت های جامعه و جیب مردم خیلی زیاد به نظر می رسد و به هیچ وجه همخوانی ندارد. کاهش تورم واقعی نیست و دولت آمار و اطلاعات درستی به مردم نمی دهد.
وی با اعلام اینکه در آمد افراد به دلیل رکود اقتصادی به شدت کاهش پیدا کرده است ، افزود: رکود اقتصادی برکشور حاکم شده و قابل کتمان است.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در پایان یادآور شد : سرمایه گذاری در حوزه تلفن ثابت مقرون به صرفه نیست چون از یک طرف هزینه سرمایه گذاری اولیه در این حوزه بسیار بالا و از طرف دیگر سوددهی مناسبی نداشته و زیان ده است بنابراین ورود در این حوزه مساوی با ورشکستگی است مگر اینکه خدمات تلفن ثابت از طریق تلفن های بی سیم ارائه یا به اپراتورهای که خدمات «ای دی اس ال » و «وای مکس » ارائه می دهند اجازه ورود به حوزه تلفن ثابت داده شود که به دلیل کمتر بودن هزینه ها مقرون به صرفه خواهد بود.
سلام
سردبیر عزیز
قابل نوجه مدیران مخابرات
براساس تبصره 2 ماده 12 ضوابط اجرایی قانون بودجه سال 1395 کل کشور هزینه غذای روزانه کارکنان دولت حداکثر 58 هزار ریال و هزینه ایاب و ذهاب افرادی که از سرویس سازمانی استفاده نمی کنند در تهران ماهانه حداکثر یک میلیون و 200 هزار ریال تعیین شده است.
کد خبر: ۵۹۷۴۲۲تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۳۹۵ – ۱۴:۰۰ – 13 June 2016
براساس تبصره 2 ماده 12 ضوابط اجرایی قانون بودجه سال 1395 کل کشور هزینه غذای روزانه کارکنان دولت حداکثر 58 هزار ریال و هزینه ایاب و ذهاب افرادی که از سرویس سازمانی استفاده نمی کنند در تهران ماهانه حداکثر یک میلیون و 200 هزار ریال تعیین شده است.
به گزارش ایرنا ماده 12 ضوابط اجرایی بودجه سال 1395 کل کشورمی گوید، کمکهای رفاهی مستقیم و غیرمستقیم در سقف پرداختی های خزانه و مطابق با مفاد موافقتنامه متبادله قابل پرداخت است.
براساس تبصره 2 این ماده، هزینه ایاب و ذهاب کارکنان دولت در شهرهای دارای پانصد هزار نفر جمعیت و بالاتر ماهانه حداکثر 800 هزار ریال تعیین شده است.
تبصره 3 این ماده می گوید، دستگاههای اجرایی مستقر در کلانشهرها مجازند هزینه ایاب و ذهاب کارکنان خود را به شکل نقدی پرداخت کرده یا برای بهرهبرداری از سرویس کارکنان نسبت به عقد قرارداد با شرکتهای حمل و نقل شهری غیردولتی اقدام کنند. سقف قرارداد مربوط باید حداکثر معادل هزینه ایاب و ذهاب پرداختی به کارکنان در سال 1394 باشد.
براساس تبصره 2 ماده 12 ضوابط اجرایی قانون بودجه سال 1395 کل کشور، هزینه مهدکودک برای زنان کارمند دستگاههای اجرایی بدون مهدکودک دولتی به ازای هر فرزند زیر 6 سال، ماهانه حداکثر 950 هزار ریال قابل پرداخت است.
براساس تبصره یک ماده 12 ضوابط اجرایی قانون بودجه سال 1395 کل کشور، هزینه غذای ایام تعطیل و نوبت کاری شب کارکنان مشمول در دستگاههای اجرایی اعم از رسمی، پیمانی و قراردادی با تایید بالاترین مقام دستگاه اجرایی یا مقام مجاز از طرف وی بهعنوان هزینههای اداری قابل پرداخت است.
** پرداخت ماهانه 300هزار ریال هزینه تلفن به مدیران و کارمندان
ماده 15 ضوابط اجرایی قانون بودجه سال 1395 به دستگاه های اجرایی کشور اجازه داده است هر ماه تا 300 هزار ریال کمک هزینه تلفن به مدیران و کارمندانی پرداخت کنند که بنا به شرایط خاص باید به طور مستمر در دسترس باشند، به تشخیص رییس دستگاه اجرایی یا مقام مجاز از طرف وی مجاز است.
براساس ماده 13 ضوابط اجرایی قانون بودجه سال جاری کل کشور، فوقالعاده ماموریت روزانه داخل کشور به کارمندان دستگاههای اجرایی مشمول این تصویبنامه که بهعنوان مامور برای انجام وظیفه موقت به خارج از حوزه شهرستان محل خدمت خود اعزام میشوند و ناچار به توقف شبانه اند تا میزان حداقل حقوق و مزایا در مورد مشمولان هر یک از بندهای این تصویبنامه به ماخذ یک بیستم و نسبت به مازاد به ماخذ یک پنجاهم در سقف اعتبار مصوب دستگاه قابل پرداخت است. سایر موارد مطابق آییننامه فوقالعاده روزانه موضوع بند (ث) ماده (39) قانون استخدام کشوری و اصلاحات بعدی آن خواهد بود.
تبصره یک این ماده می گوید، در صورت نداشتن توقف شبانه، فقط پنجاه درصد میزان مندرج در بند یاد شده قابل پرداخت است.
براساس تبصره 2 این ماده، کارمندان وزارت راه و شهرسازی که به سبب انجام وظایف خاص نگهداری، مرمت و بازگشایی راهها موظف به انجام ماموریتهای مداوم در خارج از حریم شهر محل خدمت خود هستند، از قید «خارج از حوزه شهرستان محل خدمت» و تبصره (1) این ماده مستثنی بوده و با اعزام به ماموریت، فوقالعاده مربوط به آنها پرداخت خواهد بود.
ماده 14 ضوابط اجرایی بودجه سال 1395 کل کشور تصریح می کند، پرداخت کمکهای رفاهی مستقیم و غیرمستقیم به کارکنان قرارداد کار معین (مشخص) و ساعتی و موارد موضوع ماده (124) قانون مدیریت خدمات کشوری از محل اعتبارات مصوب پرداخت شده خزانه و مفاد موافقتنامه، مجاز است.
به گزارش ایرنا، هزینه ایاب و ذهاب کارکنان دولت در تهران در سال گذشته ماهانه یک میلیون و 90 هزار ریال، هزینه روزانه غذای کارکنان دولت 52 هزار ریال، هزینه مهدکودک 866 هزار ریال و هزینه تلفن همراه 300 هزار ریال بوده است.
سلام
به نظر من هر چه شرکت مخابرات ایران امروز مشکل دارد. از نگاه و نوع مدیریت و آشنا نبودن این استاد عزیز دانشگاه و این برادر معزز شهید و …. از صنعت و شرایط مخابرات بود.
آقای وزیر تو را به خدا حالا که دیگه در مخابرات نیستید ولی کلاه خودتان را قاضی کنید و ببینید چه بر سر مخابرات ایران آوردید.
دلم می خواهد که موارد را لیست کنم ولی می ترسم این آقای سردبیر سانسور کند و زحماتم از بین برود.
از طرفی ماه رمضان است و بهتر است از خوبی ها صحبت کنیم.
یا علی
ببینید!
اگر خسته این و دلتون نمی خواد بشینین لیست کنین
بهانه منو نگیرین.
قول میدم اگر درست بنویسید حذف نکنم
(باز نروید هر چه قرمز است بیاورید.)
بهانه نمی گیرم. فعلا اولویت ندارد.
قبلا چند بار امتحان کرده ام.
هر چند خوشتان نمی آید که کسی در خصوص شما اینطور فکر کند. ولی این را در رفتار قلمتان نشان داده اید.
صحبت کردن در خصوص بعضی چیزها ممکن است گردی به حرمت برخی از محترمان نزد شما بپاشد و شما نمی خواهید برخی از سوابق گذشته سایتتان حتی به اندازه ذره ای مخدوش شود.
سردبیر عزیز دوست داشتنی هستی ولی اجازه بده فعلا و در این ماه مبارک از این موضوعات بگذریم.
آقای دکتر سلیمانی نیز نزد خود و وجدانشان خواهند تشخیص داد که آیا صلاحیت اظهار نظر در خصوص شرکت مخابرات ایران را بعنوان یک کارشناس خواهند داشت یا خیر؟ هر چند 4 سال وزیر ارتباطات کشور بوده باشند.
دوست خوبم
به همین ماه مبارک
که
من اصلا خودم نه خبرها را کامل می بینم نه انتخاب میکنم
انتخاب کننده خبرها کس دیگری است از بچه های سایت که ازش ممنونم
باور کنید خبرها بدون قصد وغرض است
اگر نظری داشته باشیم پی نوشت میزنیم یا مطلب جداگانه مینویسیم.
دوستان سعی میکنند تمام خبرهای مخابراتی را بیاورند
من هم به حرمت انتخاب انها سعی میکنم بی دلیل چیزی را حذف تکنم
قبلا” هم گفتم و حالا هم عرض میکنم تنها راه برون رفت انحلال شرکت مخابرات ایران و جایگزین ان با یک شرکت نو پا هستش ….جزئیات هم بخواهید اعلام میکنم….
بله؟
بابت امیتزاتش میلیاردها تومن باید پرداخت کنن
سلام
از لحاظ من بسیار غیر منطقی است.
لطفا جزئیاتش را بگوئید بیشتر روشن بشویم.
آقای سردبیر:لطف کنید به آقایان بگوئید زمانی که پول ما(سود سهام) دردست آقایان هست چرا باید وجه واریز کنیم.چرا از سود سهام کسر نمی کنند اکثر نظر دارند که اگر از سهام کسر شود حق تقدم را می خواند.چرا پول مرخصی را قسطی از حقوق کسر نمی کنند وباید واریز کنیم.چرا 900هزار تومن که قبل از عید در فیش آمده و مالیاتش هم کسر شد پرداخت نمی شود
شما کدام استان هستید؟
تا امروز که بابت مرخصی چیزی کم نشده.قرار هم بر کم شدن نیست
این 900 تومن قضیه اش چیست؟
در مورد خرید سهام حق تقدم حرفتان بنظرم درست است.