[box]مخابرات ما- به گزارش خبرگزاری مهر، علی کارگزار، در جلسه پیشگیری از سرقت تجهیزات مخابراتی با ارایه گزارشی از سرقت تجهیزات مخابراتی در چهار سال گذشته، گفت: در سه ماهه نخست سال ۱۳۹۵، ۶۰ میلیارد، در سال ۱۳۹۴، ۲۵۱ میلیارد، در سال ۱۳۹۳، ۱۸۱ میلیارد ریال و در سال ۱۳۹۲، ۲۳۰ میلیارد ریال، از طریق سرقت تجهیزات مخابراتی، خسارت به شرکت مخابرات ایران تحمیل شده است. [/box]
مخابرات ما (همراه ) – علی کارگزار گفت : مخابرات یکی از سازمان های بستر ساز امنیت است زیرا که نقطه تماس هر خانواده با هم و ارکان جامعه محسوب می شود واحساس امنیت را در جامعه بالا می برد.
وی با تاکید بر اینکه احساس امنیت از خود امنیت مهمتر است، اظهار داشت: شرکت مخابرات ایران یک شبکه گسترده است که در معرض تهدید و سرقت قرار دارد؛ قطع ارتباط در روستاها، حاشیه شهرها وجاده ها به دلیل سرقت تجهیزات مخابراتی، آسیب های زیادی را به جامعه تحمیل می کند و احساس امنیت را به حداقل می رساند که باید با هم اندیشی، این آسیب ها را کاهش دهیم.
کارگزار با بیان اینکه شرکت مخابرات ایران زیرساخت ارتباطی سایر اپراتورها را فراهم می کند، گفت: اگر آسیبی به تجهیزات این شرکت وارد شود، سایر اپراتورها نیز زیان خواهند دید.
***
وقتی کارمند ناراضی باشه,حاضره همه جور ضرری,به اداره بزنه,از روشن گذاشتن برق,باز گذاشتن شیر آب و……کابل مسی,و…… خلاصه هرجور بتونه ضرر میزنه که شاید صداش به گوش,کارفرما برسه
این صدای طبل هایی است که دیروز زده شد,امروز صداش شنیده شد.کو گوش شنوا..
سلام
سالی بیست میلیارد تومان سرقت !
با سلام و احترام
سرقت از مخابرات یک واقعیت است، و سرقت آسیب زیادی به کل مخابرات وارد می کند بله حدوداً همانطور که شما گفتید سالی 20 میلیارد تومان.مدیر روابط عمومی شرکت مخابرات از سرقت ۱۴۰ میلیارد تومانی کابلهای مخابرات طی پنج سال اخیر خبر داد.
به گزارش همشهری، داود زارعیان – مدیر روابط عمومی شرکت مخابرات ایران -با بيان اين خبر، اظهار کرد: متاسفانه در کشور ما برخی علاقه به تخریب اموال دیگران دارند و این موضوع باعث وارد شدن خسارات فراوانی به مخابرات میشود.
وی ادامه داد: این خسارت 140 میلیاردی که بیشتر شامل کابل بوده است باعث شده تدابیر شدیدتری برای حفاظت از اموال مخابرات بکار ببندیم چرا که در برخی موارد این خسارتها قابل جبران نبوده است.
پانزده اسفند نود و چهار
سخنگوی شرکت مخابرات همچنین گفت: در مواردی که بطور مثال 10 کیلومتر کابل از یک اطراف یک روستا سرقت شده بخاطر شرایط فیزیکی و جغرافیایی عملا دیگر ایجاد شبکه ممکن نبوده و این موضوع باعث ایجاد مشکلات مضاعف برای مردم شده است.
زارعیان در بخش دیگری از صحبتهای خود در پاسخ به اینکه وضعیت مزاحمتهای تلفنی برای شمارههای امدادی مخابرات مثل 20117 چگونه است توضیح داد: شمارههای عمومی مانند آتش نشانی، اورژانس و مخابرات و سایرین در کشور ما مزاحمتهای تلفنی زیادی دارند.
وی متذکر شد: بصورت آماری در بهترین شرایط فقط 30 درصد تماسها با شماره 20117 مربوط به خرابیهای واقعی است و این آمار در شهرهایی غیر از تهران به مراتب کمتر است و امیدواریم با کار فرهنگی بتوان این رویه را در کشور تغییر داد.
یعنی قراره امسال یه رقم 72 ملیارد تومانی ، برامون “ضد سود” اعمال کنند ، اینکه چرا 4 سال حرفی زده نشده ، چه اقدامات حقوقی ویا قضایی شده..و.. بقیه قضایا بعداً صداش در میاد.