مخابرات ما
خبرگزاری مخابرات ما

3 درصد از درآمد تلفن همراه برای هزینه‌های نقاط روستایی

 

[box]مخابرات ما- گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس : داود زارعیان مدیر کل روابط عمومی شرکت مخابرات ایران: در زمان خصوصی‌ سازی شرکت مخابرات مقرر شد که 3 درصد از درآمد تلفن همراه برای هزینه‌های USO یا همان نقاط روستایی اختصاص پیدا کند و این بند از پروانه شرکت مخابرات به سایر اپراتورها نیز عمومیت پیدا کرد. [/box]

khabar2

مخابرات ما (همراه ) – وی گفت :

  • الان همه اپراتورها 3 درصد از درآمد خود را به دولت می‌دهند و دولت موظف است در حوزه ارتباطات روستایی هزینه کند. این اعتبار از طریق مجلس در اختیار وزارت ارتباطات قرار گرفته و این وزارتخانه در 2 سال اخیر اقدامات خوبی در این زمینه به ثمر رسانده است.

 

  • یکی از برنامه‌هایی که این وزارتخانه انجام می‌دهد توسعه اینترنت روستایی است که بر اساس آخرین گزارش‌هایی که داشتند قرار است بیش از 18 هزار روستا به اینترنت متصل شوند.

 

  • ارتباط مخابرات با وزارتخانه به این ترتیب است که در مزایده‌هایی که برای توسعه می‌گذارند شرکت می‌کنیم و بعضی از پروژه‌ها را ما انجام می‌دهیم ضمن اینکه حدود 53 هزار روستا قبل از خصوصی‌سازی ارتباط داشته‌اند و مخابرات متعهد است که ارتباط این 53 هزار روستا را پایدار نگه دارد. هرچند از نظر درآمدی شاید نقاط روستایی درآمدی برای مخابرات نداشته باشند اما متعهد به حفظ ارتباط این بخش از کشور هستیم.

 

  •  با توجه به سیاست‌های دولت در بخش USO توسعه در مناطق محروم با مشکلی مواجه نخواهد شد و سریع‌تر از گذشته ادامه پیدا خواهد کرد.
  •  دلیلی برای طرح دوباره موضوع واگذاری مخابرات وجود ندارد چرا که واگذاری مخابرات در یک فرایند قانونی انجام شده است و به اعتراضات در مقطع خودش رسیدگی شده، شورای رقابت و مجلس نظراتشان را ارائه دادند، وزیر ارتباطات هم حمایت خود را از خصوصی‌سازی و روندهای آن اعلام کرده است.

khabar2

  • ایرادهایی به پروانه شرکت مخابرات گرفته بودند که دو سال قبل با اصلاحیه‌ای که به آن اضافه شد این ایرادات برطرف شده و معتقدیم دیگر جای ایرادی وجود ندارد.

 

  • اگر بخواهیم اقتصاد کشور توسعه پیدا کند باید نمایندگان مجلس هم از خصوصی‌سازی در همه بخش‌ها حمایت کنند.

 

  • آنچنان که  لاریجانی گفتند ایران در بین 187 کشور از جهت رقابت‌پذیری اقتصادی رتبه 171 را دارد و معنای این آمار این است که در حمایت از خصوصی‌سازی نهادهای مختلف موفق عمل نکردند.

 

  • بحث دیگری درباره خصوصی‌سازی مخابرات باقی نمانده و اگر اظهارنظری مطرح می‌شود احتمالاً نظر شخصی است.

***

643840cookie-check3 درصد از درآمد تلفن همراه برای هزینه‌های نقاط روستایی

Please rate this

0 1 2 3 4 5
4 نظرات
  1. علی می گوید

    اگه ریاکارنیستید نظرو منتشر کنید.

  2. علی می گوید

    سایت مخابرات ما نوکر بی جیره و مواجیب همراه اول هست.گفته سه اپراتور . شما چرا به بند تومان همراه اول آویزونی ؟

    1. دبیر -دوم می گوید

      ما نوکر بی جیره و مواجب منافع شرکت مخابرات ایران وکارکنان شریف آن هستیم افتخار می کنیم که هزینه های سایتمان را کمتر از بیست و پنج نفر از همکاران شریفمان از حقوق ماهیانه خود می دهند راست گفتی همکار !! ما از مخابرات نه جیره ونه مواجیب بخاطر فعالیت در این سایت نمی گیریم اما چه باور بکنید چه یانه بند تومانمان به تونبان کسی آویزان نیست همواره بصورت کاملا مستقل از هر طرفی در مخابرات ایران وقایع را نقد کرد ه ایم ودر مقابل منطق هر کسی جز به منطق رفتار نکرد ایم اما همواره به کارمند بودنمان در شرکت مخابرات ایران افتخار کرده ایم و افتخار خواهیم کرد سایت مخابرات ما نوکر منافع کارکنان شریف و خود شرکت مخابرات ایران است والبته بدرستی فرمودید نوکر بی جیره و مواجیب
      کاش مطلب را بدرستی مطالعه می فرمودید آنگاه شاید …. بگذریم شما هم خوش باش

  3. دنمراک می گوید

    خیلی خصوصی سازی عالی بوده همه بخشها منظم مرتب و فعال کارکنان سرحال ودارای روحیه کاری(بعلت پرداخت شدن قبل از موعد حقوقها!!!) مدیران لایق و روسای کار بلد!! حالا اگر کم و کسری هست بعلت کوتاهی مردمه وگرنه مخابرات برای همه الگوه همه ادارات دولتی با دیدن مخابرات غبطه میخورن میگن ما چقدر بدشانسیم که اصل 44 شامل ما نشد:((( هیچ شهرستانی به اداره برق و آب و گاز بدهکار نیست هیچ ازشون طلب هم دارن اینا عواقب خصوصی سازی درسته

نظرات بسته شده است.