مخابرات ما
خبرگزاری مخابرات ما

نظرسنجی – برداشت شما از این دو تصویر چیست؟

[box]مخابرات ما- این سوال, میزان نفوذ فرهنگ جدید را در لایه های سازمانی نشان خواهد داد.[/box]

 

مخابرات ما- لطفا بدون اینکه به جایی , مستندی و یا اطلاعاتی مراجعه کنید , برای ما بنویسید برداشت شما از این تصویر چیست؟

خواهش میکنیم نظر واقعی و قطعی خودتان را , با تکیه بر اطلاعات فعلی خود , نظرتان را بنویسید.

پس از این آزمون, می خواهم  در باب میزان نفوذ فرهنگ سازمانی با شما صحبت کنم.

701260cookie-checkنظرسنجی – برداشت شما از این دو تصویر چیست؟

Please rate this

0 1 2 3 4 5
11 نظرات
  1. آرمان می گوید

    باسلام
    اگه این دو هرم را به هم وصل می کردید با زیر ساخت همگون و ستون عملیات نا کارآمد حذف شده جای خود را به it وعملیات کار آمد دیجیتال میداد می شد به سیستم امیدوار شد البته کمبود یک سطر بنام رضایت همکاران خیلی شدید احساس می شود . اگر این دو سطح و سطح پیشنهادی درست شود سطر آخر خود به خود جواب می دهد .
    آیا مدیر عامل محترم به وعده های خود عمل خواهد کرد .
    به امید آن روز که ما با دلی خوش خانه دوم خود را ترک کنیم .

  2. اهل نظر می گوید

    من نمی دانم بقیه نظرشان را بر چه اساسی بیان می کنند. مخابرات تابه حال در پی کسب و کار نبوده و مشخص است که اگر بخواهد به عنوان شرکتی بر اساس قوانین اقتصادی سرپا بایستد و رشد کند کند باید هدف خود را توسعه کسب و کار قرار دهد. از طرفی مخابرات زیرساختی دارد که با توجه به دیدگاه مدیریت دولتی و سرپا نگه داشتن زیرساخت فرسوده و تنبل و ناسازگار قدیمی و عدم تحرک لازم برای استفاده از فنآوری پیشرفته هم در نیروی انسانی آموزش دیده و آموزش پذیر! و هم مناسبات سیستمی و هم در زیرساخت لازم برای کسب و کار لنگ هست. باید این مدیریت و این زیر ساخت را دور انداخت و طرحی نو در انداخت!
    اما در مورد مثلث سمت راست به راستی باید زیرساخت بر مبنای دانش و فنآوری اجاد شده و سبک (یکدست و سازگار) و قابل تغییر و در عین حال کارآمد باشد و در عوض بایستی فضای کسب و کار آنچنان پر رونق باشد که توسعه سازمان را بطلبد و به توسعه کمی و کیفی را بهاء دهد.
    الآن مدیران ما تجربه شان در چیست؟ من مدیریت آنها را جز مشتی تجربیات به درد نخور و در کنار آن مناسبات ضد ارزش و ضد سیستم ارزیابی نمی کنم آنها حتی قادر به آموختن هم نیستند یعنی خود را همانند خسروان باستانی بالاتر از آن می دانند که بیاموزند و کار کنند و عرق بریزند….

  3. ناشناس بمونه بهتره می گوید

    منبع اصلی فرهنگ در سازمان، بنیان گذاران و سیاستگذاران هستند که ارزش های آنان به وسیله مدیران عالی به کل بدنه تعمیم میابد و نمونه خوب آن در سمت راست قابل مشاهده است.

  4. الف م می گوید

    بنام خدا
    چندی پیش خدمت یکی از مدیران مخابرات استان بودم . جالب اینکه او از پرسنل کله داشت . مخلص کلام ایشان این بود . در زمان دولتی ما یک سیستم انحصاری با بودجه مشخص بودیم هر گاه اراده می نمودیم دست دراز نموده و طبق قانون و اختیارت پول را برداشته و بعنوان حقوق کارمند . طلب پیمانکار و …. می پرداختیم درامدها هم که بحساب خزانه واریز میشد . اما امروز ما درست مانند یک بنگاه تجاری غیر دولتی …. هستیم که اگر مشتری جذب نکنیم و فروش نداشته باشیم همه متضرر میشویم . چون در این سیستم باید پول بوجود اید تا ما توان هزینه نمودن انرا داشته باشیم . ما باید درک کنیم که کارمان دریک کلمه فروش خدمات ارتباطات در بازاری با دهها رقیب قویتر و بروز از تر و کوچکتر و چابکتر از خودمان هستیم با تفکر دولتی نمیشود بخش خصوصی وارد بازار رقابت شده را اداره نمود تنها نقطه قوت ما همان برند شرکت مخابرات است که مردم سالیان درازیست که ان را تنها مرجع ارتباطات می شناشند . بدون قضاوت در خضوص کلام ان مدیر محترم
    شرکتهای جدید مخابراتی مانند تالیا ایرانسل و … با یکدهم کارمند اداری . وفنی ما همین خدمات ما را ارائه میدهند
    شکل سمت چپ شرکتهای جدید الورد به بخش خدمات ارتباطی و شکل سمت راست مجموعه شرکت مخابرات ایران است

    1. الف م می گوید

      توضیح اصلاحی :شکل سمت چپ مخابرات ایران و شکل سمت راست شرکتهای جدید الورود به این بازار

  5. ناشناس می گوید

    سلام مثلثی که به طرف بالاست وضعیت سنتی بودن را نشان می دهد که هیچگونه کارامدندارد اگربرعکس کنیم وبه حالت ساعت شینی دربیارم وضعیت فعلی مخابرات را به استانداردجهانی برسانیم وبه علوم پشیرفته دسترسی پیداکنیم وضعیت اقتصادی بهبودخواهدکرد به شرط سرمایه گذا ری وازریکس کردن حراسی نداشته باشیم

  6. ناشناس می گوید

    سلام
    عنقریب مخابرات….هوا میشود.

  7. ناشناس می گوید

    شکل مثلث وضعیت شرکت مخابرات ایران در حال حاضر را نشان میدهد.

    مثلث وارونه وضعیت شرکت مخابرات ایران را در انتهای ره نگاشت نشان میدهد.

  8. جواد می گوید

    سمت راست مخابرات آرمانی ، سمت چپ مخابرات به دست آمده از مدیریت سهامدار عمده و دولت.

  9. مرشد نژاد می گوید

    هرم سمت چپ وضعیتی است که طی سالهای پس از خصوصی سازی بدان مبتلا شده ایم!ممکن است قبل از آن هم چندان وضعیت بسامانی نداشته ایم!اما از آشفتگی فعلی بمراتب بهتر بوده است!تصمیمات بی برنامه!عجولانه!غیر کارشناسی!منفعت طلبانه!ونگاه مالک وصاحب سهام اکثریت شرکت وجناح حاکم با سوء استفاده از رانت وفرصت بدست آمده هر انچه توانستند مصوب واموال ودارائی شرکت را به چوب یغما بتاراج بردند!همه گان ساکت بودند!ومدیران!همه سطوح هرم فقط به خود!ومنافع خود اندیشیدند ونه از دین خبری بود ونه از آرمان های انقلاب!نه تعهد خبری بود ونه تخصص!فقط فرصتی بود مغتنم برای کسب سود ودرامد ورانت از فرصت های موجود!واما هرم سمت راست هم قابل تحقق نیست!زیرا همان پایه های فرتوت ورانت خوار منفعت طلب در کسوتی جدید وبا بازی با کلمات فقط در پی یک هدفند!تا هنوز فرصت باقی است وسفره باز است!لقمه نان بریانی به کف ارند وبلذت بخورند!

    1. سردبیر - مخابرات ما می گوید

      سلام
      فکر میکنم هر چی حرف در طی بیسن سی سال گذشته مونده بود یه جا گفتی.
      بهر حال از شما ممنونم.یکی دو روز دیگه منظورم رو خواهم گفت اجازه بدین بقیه هم نظر بدن

نظرات بسته شده است.