[box] مخابرات ما – معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: اختلاف مالی مالکان مخابرات با سازمان خصوصی سازی حل می شود و این موضوع مشکلی برای سهامداران ایجاد نمی کند. [/box]
مخابرات ما (محمد – مهر) – برات قنبری در مورد آخرین وضعیت اختلاف میان سازمان خصوصی سازی با مالکان سهام مدیریتی شرکت مخابرات ایران و اعلام فسخ این قرارداد، اظهار داشت: شرکت مخابرات ایران در بورس است و اختلاف مالی مالکان هیچ ارتباطی با سهام این شرکت و سهامداران آن ندارد.
رئیس هیات مدیره شرکت مخابرات ایران با تاکید براینکه خبری از فسخ قرارداد خرید مخابرات نیست، ادامه داد: بخش مدیریت مجموعه مخابرات ایران از مالکیت آن جدا است و اختلاف مالی با سازمان خصوصی سازی قابل حل بوده و حل می شود.
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه موضوع فسخ قرارداد واگذاری مخابرات به عنوان بزرگترین معامله تاریخ خصوصی سازی کشور به همین راحتی ممکن نیست و باید فرآیندهای بسیاری طی شود، گفت: فسخ قرارداد اصلا ضرورتی ندارد. چراکه هیچکس به دنبال پس گرفتن مخابرات نیست.
قنبری با تاکید براینکه دولت موافق بازگرداندن مخابرات نیست و علاقه ای به این موضوع ندارد، خاطرنشان کرد: شرکت مخابرات ایران در بورس است و براساس قانون نظارت بورس به فعالیت خود ادامه می دهد. مالکان این شرکت نیز مشکلات مالی را رفع خواهند کرد.
به گزارش مهر، سازمان خصوصی سازی هفته گذشته فسخ قرارداد با مالک بلوک مدیریتی شرکت مخابرات ایران را به دلیل عدم انجام تعهدات مالی اعلام کرد.
براساس اصل ۴۴ قانون اساسی و با هدف خصوصی سازی، کنسرسیوم اعتماد مبین ۵ مهر سال ۱۳۸۸ توانست ۵۰ درصد بعلاوه یک سهم از سهام شرکت مخابرات ایران را به ارزش ۷۸۰۰ میلیارد تومان خریداری کند. این معامله بزرگترین معامله تاریخ خصوصی سازی کشور شد.
***
سلام- وقتی 49% مخابرات دولتی است ایا شرکت خصوصی حق فروش ساختمانها را دارد
شما به عنوان خادمان ملت ایران موظف به برگرداندن بیت المال به مردم شریف ایران هستید و می بایست مخابرات که از پول ملت ایران شکل گرفته و ساخته شده را به دولت بر گردونید
سردبیر جان من هنوز این نکته رو متوجه نشدم اگر مدیریت این مجموعه سهامش دست کسی باشه اون سیستم رو اون فرد اداره میکنه؟؟ مثلا اگر سهام مدیریتی دست دولت باشه اونوقت نحوه اداره شرکت به شکل دولتی هست یا خیر؟ منظور جناب قنبری از این جمله چی بوده؟ “بخش مدیریت مجموعه مخابرات ایران از مالکیت آن جدا است”
همان بهتر که هرجه زودتر اموال بیت المال به خرانه برگردانده شود و
بیشتر از این شاهد این همه حیف و میل اموال مردم نباشیم . ان شاءالله (کارگر مخابرات)
اگر بدنش زیرساخت که منو تو چیزی گیرمون نمیاد مهم اینه که خروجی این تغییرات برای ما مفید باشه نه اینکه چیزی از اداره کم بشه و ما ضعیف تر بشیم
دولت اگه پررنگ تر شدن حضورش در مخابرات باعث بهبود وضعیت مخابرات و کارکنان بشه خیلی خوبه اما مشخص نیست این وسط اهداف دولت چه اهدافی هستند؟ دولت تدبیر و امید باید به دنبال رونق مخابرات و برندش به عنوان یک برند ملی باشه نه نابودی مخابرات
خبر فسخ قرارداد بلوک 51% و تحت فشار قرار دادن شرکت اعتماد مبین برای یکی دو قسط باقیمانده و رسانه ای کردن آن بسیار مبهم بود. بدون هیچ پیش داوری باید افزود ، با توجه به نزدیکی ایشان به جناب وزیر و جناح دولت ،گفته های وی به ابهام های چند روز اخیر افزود، اگر قرار باشد شبکه کابل مسی و زیر ساخت شبکه به دولت برگردد این اجحافی مضاعف به شرکت مخابرات ایران و در نهایت به پرسنل مخابرات می باشد چرا که منافع ایشان به یکدیگر گره خورده ، با تمام دلخوری هایی که پرسنل مخابرات از اعتماد مبین دارند باید ترجیح داد که در کنار اعتماد مبین باقی ماند.
نظر کارکنان عکس شماست عزیز
اگر قرار باشد کل مخابرات با کارکنان به دولت برنگردد، تضعیف مخابرات به شکل فعلی به ضرر همه است ، درک این مطلب خیلی سخت نیست !!
با سلام
دقیقا درسته. اگه قرار باشه دولت بخش های حیاتی مخابرات جدا کنه دیگه چیزی از مخابرات باقی نمیمونه و مشابه یشرکت pap میشه که البته به نسبت آنها دارای مخارج سنگین، ساختار سازمانی نامناسب، تعداد نیروهای بسیار زیاد و مشکلات دیگر هست. که بنظر میاد به ضرر کارمندان و آینده آنها خواهد بود.