[box] مخابرات ما – شركت توسعه اعتماد مبين براي نگهداشتن سهام مخابرات، دست به شايعه پراكني زد. [/box]
مخابرات ما (محمد – روزنامه شرق) – جوسازي و انتشار خبرهاي نادرست مبني بر كأنلميكنشدن فسخ قانوني قرارداد مخابرات، كماكان ادامه دارد. با اينكه پيشتر هم، اطلاعيه شركت توسعه اعتماد مبين مبني بر غيرقانونيبودن فسخ قرارداد واگذاري مخابرات، از سوي سازمان خصوصيسازي رد شده بود، تلاشها براي نگهداري مخابرات از سوي سهامدار عمده ٥٠ بهعلاوه یک بزرگترين شركت واگذارشده ايران، كماكان ادامه دارد. بااينحال، مشاور رئيسكل سازمان خصوصيسازي در گفتوگو با «شرق» اين شايعات را به كل رد ميكند و به بيان جزئيات جلسه نخست هيأت داوري ميپردازد. اين در حالي است كه وزير ارتباطات دراينباره ميگويد براي حل اين اختلافات، سازمان خصوصیسازی و مخابرات در حال مذاکره هستند.
كأنلميكنشدن فسخ قرارداد شايعه است
به گفته مشاور رئيسكل سازمان خصوصيسازي، سازمان خصوصيسازي در اطلاعيه خود اعلام كرده بود كه اگر شركت توسعه اعتماد مبين نسبت به رأي فسخ قرارداد اعتراض دارد، بايد به هيأت داوري مراجعه كند.جعفر سبحاني با بيان اينكه شركت توسعه اعتماد مبين براي اين منظور به هيأت داوري مراجعه كرده بود، ميگويد: آنها در هيأت داوري دو تقاضا را مطرح كردند. تقاضاي كأنلميكنشدن فسخ قرارداد برای آنكه فسخ قرارداد مخابرات، غيرقانوني اعلام شود و ديگري، درخواست دستور موقت توقف فسخ قرارداد كه جلسه هيأت داوري در روز پنجشنبه به اين موضوع رسيدگي كرد.
سبحاني ميافزايد: وقتي اعلام فسخ در قراردادي منتشر ميشود، آثار و تبعاتي دارد. سپریشدن تشريفات قانوني، بازگشت سهام به دولت، بازگشت مديريت به دولت، قيمتگذاري مجدد و… از تبعات فسخ قراردادها به شمار ميرود. براساساين، شركت توسعه اعتماد مبين در جلسه هيأت داوري، خواستار توقف آثار فسخ قرارداد شد.
اين مقام مسئول تصريح ميكند: هيأت داوري روز پنجشنبه به موضوع كأنلميكنشدن فسخ از اساس نپرداخت؛ اما موضوع دستور موقت توقف فسخ قرارداد را بررسي کرد. بهاينترتيب، طرفين هم ادعاهاي خود را مطرح كرده و هيأت داوري صحبتهاي هر دو طرف را شنید. به گفته او، پرونده شركت توسعه اعتماد مبين براي رسيدگي به ادعاي مطروحه، ناقص بود. سبحاني تأكيد كرد: هيأت داوري بناست در اين بخش، رأي خود را صادر كند كه به نظر ميرسد در هفته جاري نتيجه نهايي در اين زمينه اعلام شود. او همچنين كأنلميكنشدن فسخ قرارداد را شايعه خواند و آن را بهشدت تكذيب كرد.
واعظی: سازمان خصوصیسازی و مخابرات در حال مذاکره هستند
در همين زمينه، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به اختلاف سازمان خصوصیسازی و شرکت مخابرات ایران درباره فسخ قرارداد واگذاری بلوک ٥٠ درصد بهعلاوه یک سهم این شرکت، از مذاکره دو طرف در این زمینه خبر داد. محمود واعظی در همین پیوند در گفتوگو با ايران افزود: این مسئله یک اختلاف مالی بین شرکت مخابرات و سازمان خصوصیسازی است و دو طرف در حال مذاکره با یکدیگر هستند.
به ما ارتباطي ندارد
وی درباره موضع وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در این زمینه نیز گفت: این موضوع به وزارت ارتباطات ربطی ندارد و انشاءالله مذاکرات آنها به نتیجه خواهد رسید. سازمان خصوصیسازی روز ٢٩ آذرماه ١٣٩٥ در اطلاعیهای اعلام کرد: خریدار حق دارد در صورت شکایت یا هرگونه اعتراض به اقدام این سازمان به هيأت داوری مراجعه کند. براساس برخی مطالب منتشرشده در سامانه کدال و سایر منابع اطلاعرسانی، به شرحی که اشاره شد، مدیرعامل شرکت خریدار در بیستوچهارم آذرماه ١٣٩٥ دادخواست آن شرکت را برای رسیدگی و صدور حکم مبنی بر اعتبار قرارداد و بیاعتباری فسخ اعلامشده از هيأت داوری را درخواست کرده است. واعظی نیز درباره احتمال طرح شکایت در محاکم قضائی گفت: این موضوع قرارداد است و باید براساس آن عمل شود. بیستوسوم آذرماه سازمان خصوصیسازی فسخ قرارداد واگذاری بلوک ٥٠ درصد بهعلاوه یک سهم شرکت مخابرات ایران را به دلیل اجرانشدن تعهدات از سوی خریدار اعلام کرد. در پی این امر، سازمان بورس و اوراق بهادار با صدور اطلاعیهای از مدیران مخابرات و سهامدار عمده (شرکت توسعه اعتماد مبین) خواست درباره ترکیب سهامداری توضیح فوری دهند.
مدیرعامل شرکت توسعه اعتماد مبین نیز در نامهای به سازمان بورس و اوراق بهادار، اطلاعیه سازمان خصوصیسازی درباره فسخ قرارداد واگذاری سهام کنترلی و مدیریتی شرکت مخابرات ایران را بیاعتبار دانست. بیستونهم آذرماه سازمان خصوصیسازی در واکنش به نامه سهامدار عمده شرکت مخابرات ایران اعلام کرد که ابلاغ فسخ قرارداد واگذاری، قانونی و دارای اعتبار کافی حقوقی است.
امید است که آنچه پیش میآید باعث بهبود وضعیت پرسنل رسمی مخابرات که بحق بازنده این واگزاری بودند بشود حداقل مانند نیروهای وزارت خانه (زیر ساخت)بشود انشا الله
همانطوری که به راحتی و یک شبه مخابرات را … کشیدند مطمئنا به راحتی دفعه قبل می توان مخابرات را به دولت برگرداند.
وقتی در جریان خصوصی سازی سواستفاده مشهود است هر عقل سلیمی می گوید که از خیر خصوصی سازی بگذریم خیلی بهتر. می باشد.آیا هدف از خصوصی سازی این بود که یه عده کمی به نام و نوائی برسند یا اینکه کل مملکت از مزایای خصوصی سازی بهره ببرند؟