اشتغال بکار پس از بازنشستگی قانونی است؟
[box]مخابرات ما- قانون در مورد اشتغال پس از بازنشستگی چه می گوید؟[/box]
تنظیم از : همراه…….منبع: سایت پاراف+گروه حل اختلاف
مخابرات ما (همراه ) – اشتغال بکار پس از بازنشستگی و پرداخت حق بیمه ایام اشتغال منع قانونی ندارد لیکن می بایست مراتب به اطلاع شعبه مربوطه رسیده تا از پرداخت مستمری در این ایام خودداری گردد .
نظر به اینکه در خصوص نحوه محاسبه مستمری بازنشستگان در صورت اشتغال مجدد بازنشستگان سوالات و ابهاماتی مطرح شده و موضوع از سوی دیوان عدالت اداری نیز مورد پی گیری قرار گرفته است لذا با توجه به ماده (٩) قانون ساختار جامع رفاه و تأمین اجتماعی که مقرر می دارد:
« ارائه تعهدات بیمه ای صندوق ها در قبال افراد عضو تحت پوشش بر اساس قاعده عدالت و تناسب میزان مشارکت و سنوات و میزان پرداخت حق بیمه و با تنظیم ورودی ها و خروجی های طبق محاسبات بیمه ای صورت می پذیرد »
لازم است مقررات جاری به متقاضیان جدید بازنشستگی ، افرادی که قبلاً بازنشسته شده اند و نیز کارفرمایانی که این قبیل افراد را بکار گمارده اند اطلاع رسانی شود.
به آگاهی می رساند :
طبق بند (١۵) ماده (٢) قانون تأمین اجتماعی « بازنشستگی عبارت است از عدم اشتغال بیمه شده به کار به سبب رسیدن به سن بازنشستگی مقرر در این قانون »
، بنابراین تعریف مذکور در مورد بازنشستگانی که مطابق شرایط و مفاد قانون کار اشتغال بکار پیدا کنند مصداق نخواهد داشت.
اشتغال بکار پس از بازنشستگی و پرداخت حق بیمه ایام اشتغال منع قانونی ندارد لیکن می بایست مراتب به اطلاع شعبه مربوطه رسیده تا از پرداخت مستمری در این ایام خودداری گردد .
بدیهی است پس از خاتمه اشتغال ، مستمری این قبیل افراد با احتساب سوابق ایجاد شده پس از بازنشستگی عبارت خواهد بود از:
مجموع مستمری ماهانه به نسبت ایام اشتغال بکار مجدد ( که بعد از بازنشستگی انجام گرفته ) با مستمری قبلی که افزایش های سالانه ماده ٩۶ قانون هم در مورد آن اجرا گردیده است.
[box type=”info”]
یکی دیگر از کارشناسان در گروه حل اختلاف در همین باره می نویسد:
نکته بسیار مهم از استاد یاقوتی درخصوص اشتغال به کاربازنشستگان تامین اجتماعی:
به استنادرای وحدت رویه ۱۷۰_۱۷۱ مورخ ۱۳۸۴/۴/۲۶ هیات عمومی دیوان عدالت اداری :
درصورتیکه بازنشسته های سازمان تامین اجتماعی مشغول به کار باشند , سازمان تامین اجتماعی تنها زمانی مجاز به قطع مستمری بیمه شده بازنشسته می باشد که این اشتغال :
1. درمشاغل ثابت
2. بصورت مستمر با دریافت حقوق
بوده باشد .
لذا اشتغال به امورِ محدود وموقت وغیر مستمر راشامل نمی شود.
[/box]
سر دبیر جان بدنبال سر تیترت جواب میدهم
تنها برای مدیران بله و سایرین خیر
و اینکه نه در این دنیا بلکه در دنیای باقی در پیشگاه عدل الهی مساوات و عدالت برقرار خواهد شد. عدالتی که دست بشر باشد بطور یقین محقق نخواهد شد . دم از عدالت زدن دروغی بیش نیست که دایما در گوش ما زمزمه شده است.اخه کجای دنیا مرسومه طرف مدیر پس از بازنشستگی برگرده با گرفتن تمام حقوق خود و مزایای انچنانی که قبلا گرفته و دوباره مدیر بشه و پست مهم رو اشغال کنه اما جوان های این مملکت توی گرداب بیکاری دست و پا بزنند. اینیشتین هم که به مرز بازنشستگی رسید خونه نشین شد نکنه مدیران ما از اون هم بالا ترند؟ بابا این چه رانت وحشتناکیه که از این پروسه پشتیبانی می کنه؟مگه اینا کین که حق کار و تلاش رو از بقیه جوانان این مرز و بوم گرفتن.
لابد مدیران خریدنش!
در همین مطلب نوشته شده برگشت مدیر غیر قانونی نیست
حالا شما با کجای قانون مخالفین دوست من؟
سر دبير محترم دهها نفر مدير بازنسشته در مخابرات ايران و استانها مشغول به كار هستند ،سازمان بازرسي چرا ورود پيدا نميكند ، اين از بديهي ترين بي عداليتي ها هست كه متاسفانه در شركت مخابرات وجود دارد ، اسامي همه موجود هست
اصلاً در محدوده ی شرح وظایف سازمان بازرسی، ورود به شرکت مخابرات، که دولتی نیست ، مطرح شده؟
بله چون 49 درصد سهام مخابرات به عبارتی دولتیست و دولت دارای سهام در این شرکت است برابر قوانین سازمان بازرسی می تواند ورود کند.
با مرا جعه به سایت سازمان صحت جملات فوق تایید می گردد.
چند درصد؟ 49 درصد؟
20 خودش و 20 درصد هم عدالت.
بقیه اش چیه؟