ریس شورای عالی هماهنگی تشکلهای صنفی کارگری مخابرات در شیراز گفت.
[box]مخابرات ما- گروهها و انجمن های جوشیده از میان کارکنان و تفکر آنان , دیگر به مدیران اجازه نمی دهد به هر شکلی میخواهند ایده هایشان را پیاده کنند و در این میان دیگران را کلا نادیده بگیرند.به این گزارش توجه کنید.[/box]
مخابرات ما – روزی , مخابرات ما تنها رسانه صدای کارکنان بود! امروز خوشحالیم که گروههای جوشیده از میان کارکنان, گروههای قانونی و قوی در این راه به ظهور رسیده اند و حس تنهایی را بکلی از ما دور کرده اند.
امروز شورای عالی هماهنگی کار کارکنان شرکت مخابرات ایران در مراسم همایش انجمن های اسلامی نماینده ای داشت.مسئول این شورا, مهندس بنی سپهر.
در مراسم روز آخر او تریبون مراسم را در اختیار گرفت و گفت:
بخش عظیم صنعت ارتباطات میهن اسلامی مان در حوزۀ وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات متمرکز گردیده و از آن زمان که پست ، تلفن ، تلگراف عنوان این مجموعه بوده تا ورود فناوری های جدید و گسترش حوزۀ فعالیت و به تبع آن تغییر عنوان وزارت به ارتباطات و فناوری اطلاعات ، مجموعه ای منسجم ، متخصص و معتقد ذیل خانواده های سازمانی مخابرات ، پست ، پست بانک ، دیتا و … دوشادوش یکدیگر عرصۀ خدمت رسانی به جامعه را تشکیل داده اند.
اختلاف, تبعیض و دو گانگی که از زمان خصوصی سازی به جمع کارکنان تزریق شد , موضوع بعدی بودکه او اشاره کرد:
امروزه نیروی انسانی شرکت مخابرات ایران که در ایام نه چندان دور هم خانوادۀ سایر کارکنان شاغل و خادم در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات بوده است ، خود را در مقام قیاس با براداران خود مورد بی مهری می بیند .
او سپس در مورد
به استناد ماده 131 قانون کار جمهوری اسلامی ایران تشکلهای صنفی کارگری در قالب انجمنهای صنفی کارگری و شورای اسلامی کار از سال 1392 در چند شرکت مخابرات استانی تشکیل گردید و به انعکاس مسائل و مشکلات صنفی و انجام تکالیف قانونی پرداخته اند ، با عنایت به طرح ادغام شرکتهای مخابرات استانی و یکپارچه سازی شرکت مخابرات ، تشکلهای صنفی کارگری با اجرای مقدمات لازم شورای عالی هماهنگی تشکلهای صنفی کارگری شرکت مخابرات ایران را در تاریخ 24/09/95 در شهر مقدس قم تشکیل داده اند، که اساسنامه مصوب و مستندات لازم به حضور مدیر عامل محترم و اعضاء محترم هیئت مدیره و نیز مسئولین ذیربط وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی ارائه گردیده است .
بنی سپهر به همه اعلام میکند که:
مدیر عامل محترم و اعضاء محترم هیئت مدیره با نیت و برنامۀ نجات شرکت مخابرات ایران وارد عمل شده اند ، مجموعۀ شورای عالی تشکلهای صنفی کارگری شرکت مخابرات نیز با آگاهی و اشراف به وضعیت فعلی و شناخت کامل و صحیح از قانون کار جمهوری اسلامی دست مدد و یاری خود را به نیت خیر و مصلحانه مدیریت ارشد شرکت مخابرات ایران می دهد .
کلام نجاتبخشی که می تواند مایه نجات مخابرات و مخابراتی باشد کلام آخر اوست:
بازگشت امید به شرکت مخابرات ایران را خواستاریم و در این راه از هیچ تلاشی فروگذار نخواهیم کرد .
امیدواریم تشکل های کارمندی بتوانند بسرعت مسیر نجات مخابرات را از دیدگاههای محدود برخی افراد تغییر دهند و آشتی عمومی با مخابرات قدم بعدی باشد.
سلام خدمت همه همکاران محترم به نظر بنده جهت احقاق حق . همکاران رسمی باید یه کار و عمل اساسی و تاثیر گذار انجام دهند اینطوری نمی شود که دست روی دست گذاشت و اقایون هری کاری دلشان میخواد انجام دهند این انجمنهای صنفی هم شده کشک همه شان با سطوح بالا ساخت پاخت می کنند. فرصت خیلی کم است و همکاران دارن بازنشسته میشن بدون اینکه به حق حقوق خود برسن.
از سر دبیر محترم و شجاع و تاثیر گذار طلب امداد و یاری و هماهنگی لازم را داریم دوستانی که موافق بنده هستند بر این متن وارد و نظر دهند.
سلام
همکار محترم با نظر شما موافقم تاکنون انجمن صنفی نتوانسته کاری انجام دهد سکوت و سکون به ضرر ماست .
سلام
تا زمانی که شوراهای اسلامی کار و انجمن های صنفی در شرکت مخابرات ایران دارای صفاتی ذیل نباشند
کاری به نفع کارکنان پیش نخواهد رفت .
1- تحت تاثیر مدبران قرار نگیرند .
2- با کارکنان شفاف باشند
3- برنامه های قاطعانه داشته باشند .
با سلام
آقای مهندس فرموده اند مدیر عامل و هیت مدیره با نیت و برنامه نجات وارد مخابرات شده اند و ما نیز دست یاری به آنها می دهیم
اینجا است که موضوعاتی مطرح می شود
آقای مدیر عامل و هیت مدیره از وقتی آمده اند چه گلی به سر مخابرات و کارکنان آن زده اند؟
آیا منظور از نجات مخابرات خوردن حق کارکنان است؟
یا تامین منافع هر چه بیشتر سهامداران عمده؟
با یک حساب سرانگشتی میتوان به نتیجه رسید که اقایان حتی بیشتر از مدیران سابق در حق کارکنان جفا کردهاند
از جمله تداوم تضییع حقوق کارکنان
عدم تمدید بازنشستگی تشویقی و تبعیض بین کارکنان
تخصیص پاداش های سالانه حتی کمتر از دوران مدیران قبلی
تبانی با تامین اجتماعی و وزارت محترم کار برای ندادن حق کارکنان
بدعت گذاری در بدنه شرکت و تبعیض بین کارکنان از جمله اختصاص گروه های معوقه به همراه اول و خودداری از اختصاص آن به کارکنان تلفن ثابت و خیلی تبعیض ها و حق کشی های متعدد که گفتن آنها موجب اطاله کلام می شود
حال آقای مهندس می فرمایند کارکنان آماده اند به کمک مدیران بیابند
آقای مهندس با کدام امید و انگیزه؟
وقتی شما دست دوستی و تعامل بسوی اقایان دراز میکنی مطمئن باش با دست آهنی اقایان مواجه خواهی شد هر چند برای اقایان خیلی اهمیت ندارد که دست دوستی بسویشان دراز شود چرا که خودشان را به هیچ مرجعی پاسخگو نمی دانند
بالاخره هیئت مدیره، مدیر عامل،و … در مخابرات رو کی انتخاب می کنه؟
قرار گرفتن در موضعِ موثرِ تصمیم گیری ، شاید بتونه تاثیری داشته باشه.
به امید خدا