سردبیر سلام میکند- سلام بر امروز! امروز را باید باور کنیم!(نمایندگان گیلانی/طرح بودجه عملیاتی)
[box]مخابرات ما- یادداشت امروز سردبیر در مورد دو موضوع روز است.یکی دخالت نمایندگان در انتخاب مدیر منطقه گیلان, دیگری بودجه ریزی عملیاتی که بشدت دنبال می شود.[/box]
مخابرات ما- سردبیر سلام میکند بر همه دوستان خوبی که روزها با ما و در کنار ما زندگی میکنند.کسانی که در تمامی تصمیمات سایت با کامنتهای بی نظیرشان موثر هستند.
بعد؛ سلام میکنم به همه کسانی که در امروز زندگی میکنند و امروز را باور کرده اند. نه در دیروز لنگر انداخته اند , نه رویاهای بی پروای آینده دارند!
یک نمونه از کسانی که در دیروز زندگی میکنند بخشی از مدیران کشوری هستند که مخابرات را یک عنصر دولتی می دانند!
یکی دو مثال ساده شاید به درک موضوع کمک کند!
1-
نمایندگان محترم گیلانی در نامه ای از استاندار خواسته اند مدیر مخابرات منطقه گیلان را در هیچیک از جلسات استانداری نپذیرد!
من از تمام نیروهای امنیتی و مدیران ستادی کشور می پرسم, نماینده و مدیر یک شرکت خصوصی , در امنیتی ترین تصمیمات یک استان چه جایگاهی دارد؟
آیا نماینده ایرانسل , رایتل, FCP ها, فروشندگان ADSL خانگی و …. در جلسات استانداری حضور دارند؟! کمی فکر کنید!
بنابراین وقتی در گذشته زندگی میکنید , مخابرات را در کنار تمامی ادارات دولتی , به جلسات دعوت می کنید, در حالیکه از نظر قانونی هرگز مجاز به آن نیستید!
اما اگر اینک, برای راه افتادن کار خودتان, برای گرفتن امتیازات ریز و درشت از یک شرکت ثروتمند , به حضورش در جلسات احترام می گذارید باید بدانید که این اهرم؛ برای فشار ؛ بسیار ناکارآمد است!
اگر در امروز زندگی کنند باید مخابرات ایران و استانها از زمره ادارات جلسه ای خارج شود.با این کار لطف بزرگی به مخابرات می شود.حداقل از تبعات و هزینه های تصمیمات مدیریت های دولتی در امان می ماند!
2-
مثال دیگری می زنم از کسانی که در گذشته زندگی می کنند!
در همین نامه گیلانی ها, باید بگوییم شرکت مخابرات امروز , دیگر یک موسسه دولتی نیست که از جیب دولت بخورد! اگر یک ماه درآمد نداشته باشیم برای حقوق مانده ایم! نمونه اش استانهای بوشهر, هرمزگان, ….. و ….! کدامیک از نمایندگان و استانداران در ایام رکورد و بی پولی مخابرات ریالی به این استانها کمک کرده است؟
بده بستان هم چیز خوبی است! همیشه که نمی شود دست بگیر داشته باشیم!
اگر همین امروز در استانهای بدهکار و بی درآمد دست به ترکیب بزنند لابد باید از فیلتر استانداری و نمایندگان بگذریم!
آقایانی که در گذشته زندگی میکنند باید بدانند این موسسه خصوصی باید در پایان سال درآمد قول داده شده را محقق کند.ولی با آدمهای سفارشی نمی شود! با آدمهایی که از نماینده یا استاندار دستور بگیرند نمی شود! آدم مستقل هم جاضر نمیشود با این شرایط با مخابرات کا رکند!
پس تکلیف چیست؟
چند نفر از تواناترین مردان این سرزمین را نشانتان بدهم که بدلیل همین رفتارها کناری نشسته اند و آدم های ضعیف جایشان نشسته اند!؟ این مدیران ضعیف حاصل همین سیاست ها نیست؟
این همه ضعف , حاصل سیاست مردانی که امروز را باور ندارند!
3-
برای مثال بعدی به مخابرات برمیگردیم!
حداقل دو سه سال است که در این شرکت حرفهای ما و افرادی مثل ما به جایی نرسیده است!
مدیران مخابراتی نمی توانند قیمت تمام شده یک سرویس را مشخص کنند!
چرا؟
چون در گذشته زندگی می کنند! حسابداری سنتی , بودجه ریزی سنتی یعنی در دیروز زندگی کردن! یعنی سلام نکردن به امروز!
به شهادت بسیاری از افرادی که با ما کار کرده اند , همیشه گفته ایم کارها و فعالیتها باید بر اساس پروژه تنظیم شود! درآمد و هزینه باید بر اساس پروژه باشد! مراکز هزینه باید به پروژه ای متصل شوند تا بشود برایشان هزینه کرد!
همه کارها را انجام داده ایم.خوشبختانه پروژه را محور فعالیت های استان خود کرده ایم.اما حسابداری صنعتی و یا همان بودجه ریزی عملیاتی ممکن نشده! مالی چی ها اصلا امضای دیجیتال را دو ریال هم نمی خرند, اما پول خودشان را با کارت از عابر بانک می گیرند!یادشان رفته همین یعنی امضای دیجیتال!
از اینکه می بینیم مخابرات ایران برای پیاده سازی حسابداری صنعتی , یا همان بودجه ریزی عملیاتی یا همان پروژه محوری برنامه دارد شاید یکی از راضی ترین افراد ماو استان ما باشد که می تواند حاصل سه سال کار شبانه روزی خود را ببیند!
در امروز زندگی کردن, یعنی دست کشیدن از حسابداری سنتی! یعنی رفتن به سمت حسابداری قیمت تمام شده!
پس سلام کنیم به امروز و بورجه ریزی عملیاتی یا حسابداری صنعتی یا حسابداری قیمت تمام شده!
باید در امروز زندگی کنیم و به امروز سلام کنیم.اما برای این کار باید به مردان بروز بها بدهیم! مردان بروز, شجاع , جسور و پر شتاب! در روزگار ارتباطات , در دیروز زندگی کردن یعنی دو روزه از بین رفتن!
پس بیایید حالا که مجبور شده ایم , همه با هم, به امروز و نیازهایش سلام کنیم!.
بنام خدا
تصمیم درست واستراتژی غلط در فضای پارادوکسی
برادران مخابرا ت ما در این چند روز موضوع مخابرات گیلان بحث داغ محافل شده است ونوشته های شما در باره انتصاب مدیر جدید منطقه گیلان قابل تامل است .من این موضوع را از زاویه ای دیگر برایتان به تصویر می کشم شاید مفید حال همه باشد.
تاکید نوشته های شما در این چند روزبیانگراین است که مخابرات یک شرکت خصوصی است وعزل ونصب های داخلی ان امری درون سازمانی است وبه جریانات سیاسی ودولتمردان ربطی ندارد.این ادعا در ظاهر وبرروی کاغذ کلامی زیبا وقابل قبول است ؛ولی انچه که درعمل مشهود است خلاف این ادعاست. چگونه میتوانیم ثابت کنیم مخابرات خصوصی است ؟! با شعار ویا عمل؟ وقتی مدیران کلان شرکت درصحبت هایشان از مخابرات به عنوان ثروت وسرمایه ملی تاکید دارند ؛ وقتی دربسیاری ازامورجزئی به سیاست روی میآورند ؛ وقتی که در انتخاب مدیر قبلی گیلان با سیاستمداران ودولتمردان لابی گری وبده بستان دارند ؛ وقتی که یک خبرگزاری محلی در گفتگو با وزیر محترم ارتباطات از کندی اینترنت گله میکند وجواب وزیر این است که از آقای نوبخت سوال شود!! و… دیگر خصوصی بودن مفهومی ندارد.
اما چند سوال از خودمان:
1- اگرکارمندان همکار ما در حوزه کاری خود خلافی ببینند (توجه کنیم خطا نه بلکه خلاف مالی ؛ اخلاقی و…) فرایند رفع این خلاف چگونه است ؟
پاسخ مشخص است دور باطل حراست؛ بازرسی؛ مدیر وشیفت سازمانی گزارشگر خلاف ! نتیجه :مراجعه کارمندان به مراجع بیرون ازسازمان ونمایندگان.
2-چرا در روستاهای دوردست ومحروم اگر اختلالی در ارتباطات واینترنت مردم پدید آید بعد از مدت کوتاهی جواب نگرفتنن از مخابرات دست به دامن دهیار ؛ فرماندار ونمایندگان می شوند؟
3- چرا مدیر قبلی گیلان در یک همایش آنقدراز آقای نوبخت تمجید و نوحه سرائی میکند ودر پایان نزدیک بود پاهای ایشان را نیز ببوسد؟.
از این دست نمونه ها زیاد است ولی جالبترین آن سفر دکتر سرائیان به گیلان وحضوردرجلسه شورای اداری رودسر است(18/10/95 ). برادران مخابرات ما اگرما واقعا خصوصی هستیم چرا بالاترین مقام اجرائی شرکت ما دریک جلسه اداری دولتی یک شهرستان کوچک شرکت میکند ولی پایش را به مرکز مخابرات گیلان در رشت نمیگذارد؟.با اینکه دراین روز منطقه گیلان فاقد مدیر بود(مدیر قبلی عزل شده بود) وبسیاری ازکارمندان ومدیران میانی منتظر حضور ورهنمود های ایشان بودند.
جواب این سوالات مشخص است. بپذیریم که سیاست جزئی از اصول راهبردی شرکت مخابرات می باشد واینکه گاهی به نعل وگاه به میخ بزنیم درست نیست.نمایندگان محترم گیلان حق دارند به خواسته های کارمندان مخابرات توجه کنند چرا که نماینده انها نیز هستند .اگر ما همه مشکلات مانرا دردرون سازمان حل می کردیم هیچ نماینده ودولتمداری به خود اجازه دخالت در امور ما را نمیداد. تمامی مشکلات امروز گیلان میراث مدیریت اسفبارتیم مدیریتی سابق می باشد .لازم نیست دنبال اسناد وتخلفات مالی واخلاقی باشیم. وقتی بعد ازگذشت دو ماه بلاتکلیفی مدیریتی هنوز نمیدانیم دنبال چه هستیم علت آن سوء مدیریت مدیر سابق شرکت گیلان بوده که آثاراسفبار مدیریتش هنوز سایه بر ذهن واندیشه مخابرات گیلان دارد وبرای رهائی از آن نیاز همدلی وهمزبانی تمامی کارمندان دلسوزخدمت به مردم وانقلاب ومدیرا ن توانمند ومتعهد وپاک شرکت عزیمان مخابرات میباشد.
تصمیم مدیران ارشد ما در انتخاب مدیر جدید منطقه گیلان به لحاظ درون سازمانی شاید تصمیم درستی باشد ونشان از استقلال آنها میدهد ؛ اما به لحاظ استراتژیکی اشتباه مسلم است چرا که هر استراتژی باید در زمان وموقعیت مناسب اجرا گرد ؛درغیر این صورت اثربخشی استراتژی کمرنگ خواهد شد (جالب است که اکثر مدیران ما استراتژیستند !…).اگر این عمل در چندر وز بعد از عزل مدیر سابق یعنی دوماه پیش صورت میگرفت مسلما این همه حرف وحدیث درمیان نبود.
همه ما ما باید یاد بگیریم مدیریت درعصر امروز جدای ازسیاست نیست . واز انجائی که تاکید ما براین است که در حال زندگی کنیم ونه درگذشته .باید بپذیریم که در مفهوم خصوصی بودن نیز تجدید نظر نمائیم .همانطور که در بودجه ریزی به دنبال بودجه ریزی عملیاتی هستیم که مفهوم جدیدی ازدرامد وهزینه را پیش روی مان قرار میدهد ؛مفهوم خصوصی بودن نیز دیگر آن مفهوم سابق راندارد وبا توجه به شرایط ؛ زمان ؛ مکان ومحیط پرآشوب تعریف میشود.
وقتی میگوئیم مخابرات سرمایه ملی است ومتعلق به به تمام ملت ایران است باید درتعریف مفهوم خصوصی بودن آن تجدید نظر کنیم وبه تبع آن تصمیم ها وبرنامه ها واستراتژی های خود را متناسب نمائیم واگرپیشنهاد زندگی درحال راداریم باید شرایط حال سازمان ومحیط و بخصوص منابع انسانی را درک نمائیم. وقتی که اکثریت پرسنل محترم شرکت مخابرات گیلان از دست مدیریت قبلی ورفتارواعمال تیمش ناراضی اند وبه جای دلجوئی ورفع مشکلات سازمانی آنها در همین ایام که وی عزل شده است به وی مدال وجایزه میدهیم وبه عنوان بهترین مدیر سال 94-95 معرفی میکنیم. نشانگر این است که درحال زندگی نمی کنیم ودر سنت های گذشته وتوهمات آینده هستیم.وقتی ما چنین هستیم از نمایندگان محترم گیلان ودیگرا ن چه انتظاری داریم؟
به امید پیشرفت کارها در سال جدید96 د وسال دوم رهنگاشت 5 ساله.
چنگیز مشگی کارشناس ادار نگهداری سیستمهای انتقال گیلان
حاصل سه کار شبانه روزی کدام اَستان ؟ بودجه عملیاتی؟ حسابداری بهای تمام شده؟
روابط پشت پرده اساس کار برخی اندک نمایندگان است کسانی که با خرید ر… رفتن اما دریغ از یه ذره خدمت. بقول سردبیر زخم آدم ازونجا سرباز میکنه که حداقل میشه دخالتی نکنند و مجموعه رو بحال خود رها کنند نه آنکه با فشار از چند طرف به آشفتگی در مجموعه مخابرات دامن بزنند
سر دبیر عزیز سلام بر شما
خدا قوت
این متنو چقدر زیبا نگاشتی
دست مریزاد
اجرکم عندالله …
ممنونم محمد عزیزم
طبق آمارهای اخیر ظرفیت کابل فیبر نوری بین شهری در ایران به ۶۱ هزار کیلومتر رسیده است.
به گزارش ایسنا، آمارهای منتشر شده گویای آن است تا پایان آذرماه سال جاری پهنای باند بینالملل اینترنت به ۶۷۳ گیگابایت و ظرفیت شبکه IP داخل کشور به ۴۰۰۰ گیگابایت بر ثانیه رسیده است.
همچنین میزان ترانزیت ارتباطات بینالملل کشور به ۳۶۰۰ STM۱ رسیده است. اما مرور بیشتر آمارها در زمینهی بهرهمندی از تلفن ثابت نیز گویای آن است که تا پایان پاییز امسال ضریب نفوذ دسترسی به تلفن ثابت به ۳۸.۵۲ درصد رسیده و تا پایان این دوره شرکت مخابرات ایران در شهرها بالغ بر ۲۹ میلیون و ۷۲ هزار خط تلفن نصب کرده است که از این میان بیش از ۲۵ میلیون و ۴۷۹هزار خط در حالت دایر شده یا فعال قرار دارند.
….
سلام
درامروززندگی کنیم باکدام افکار؟
افکارکارمندانی که فقط منتظرن حقوق میلیونی آنهابه حسابشان ریخته شود یانیروهای شرکتی با حقوق ناچیز
سردبیرحرف شما متین ودرست ولی نه بااین آدمها اینها یاد گرفته اند فقط دست بگیرداشته باشند.
تایادنگیریم میز-پست- قدرت مثل مسابقه دو امدادی میمونه که نفر اول باید چوب را صحیح وسالم به نفر بعدی بده به هیج جایی نمیرسیم.
اماکدام چوب ؟ دیگه چوبی نمونده دیگه مخابراتی نمونده جزیکسری افکار منسوخ 50سال پیش یا یک عده نیروی دلزده پریشان وسرخورده که شدن پله ی پرش دیگران
دیگه ازچشم شستن هم کاری برنمیاد ما یک انقلاب در مخابرات میخواهیم
والسلام
سلام
دلهای پر از درد ما دوباره بدرد آمد.
دمل های چرکین نارضایتی ما دوباره سر باز کرد.
میخوام بدونم همه مدیران و دوستان دلسوز, وقتی این همه کارمند و کارگر صداشون دراومد کجا بودن؟
چندی پیش که جلوی مجلس بودین چند نماینده از گیلان اومدن؟
یک رفتار همیشه باید یکسان تکرار شود.
اگر این دوستان واقعا پیگیر امور مخابرات هستند ما کارکنان تقاضاهای مانده خودمان را ببریم پیششان.
خسته شدیم از بی کسی
خوب الان وضع فرق میکنه سردبیر عزیز این نمایندگان هم دوستانی دارند نمیشه که یکی ازون ور بیاد خوب نمایندگان هم در امروز زندگی میکنند امروزی که اساس تمام روابط در سطوح کلان چیزی جز رانت نیست
برای برنامه ت بودجه تعیین و تامین کن، برو سراغ اجرا ، باشعار ، دچارِ “عار” می شی. “شو” بسـه. نماینده ها و استاندار اشتباه کرده ن، بنفعشونه که سریع اوضاع رو جمع کنن. 120 ملیارد شوخی نیستا!