مخابرات ما
خبرگزاری مخابرات ما

افتتاح یک میلیون پورت FTTH در استان ها

[box] مخابرات ما – معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، گفت: طبق برنامه ششم توسعه در حوزه زیرساخت ترانزیت بین الملل باید به 30 ترابیت بر ثانیه افزایش یابد که به خصوص در استان های مرزی ضروری است.[/box]

 

مخابرات ما(محمد – سیتنا) –  برات قنبری در چهارمین همایش سراسری مدیران وزارت ارتباطات به تبیین برنامه های پنج ساله وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات پرداخت و با اشاره به تدوین برنامه ششم توسعه، افزود: در حوزه زیرساخت ترانزیت بین الملل باید به 30 ترابیت بر ثانیه افزایش یابد که به خصوص در استان های مرزی ضروری است برای انجام این کار آمادگی داشته باشند و برای اجرای این برنامه اصلاح ساختار شرکت زیرساخت و تشکیل شرکت ترانزیت ارتباطات بین الملل به صورت مستقل را داریم.

وی به تکلیف ارایه 4 خدمت الکترونیکی در 80 درصد روستاهای بالای 20 خانوار در برنامه ششم توسعه اشاره کرد و گفت: این خدمات شامل سلامت، آموزش، کشاورزی و بانکی است که به غیر از روستاهای بالای 20 خانوار در تمام شهرهای زیر 20 هزار نفر هم حداقل این 4 خدمت باید ارایه شود.

قنبری به توسعه و تکمیل شبکه ملی اطلاعات به صورت امن و پایدار و مطمئن، به عنوان یکی دیگر از تکالیف برنامه 5 ساله اشاره  کرد و تاکید داشت: در این حوزه ما باید به  3 کشور نخست منطقه در انتهای برنامه 5 ساله برسیم و اگر در حال حاضر بخواهیم به رتبه 3 دست یابیم باید سرعت ما 24 مگابیت بر ثانیه باشد که نشان می دهد د دراین زمینه لازم است راه زیادی را طی کنیم.

معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، کاهش 12.5 درصدی مراجعه مردمی به سازمان ها از دیگر تکالیف این برنامه برای وزارت ارتباطات بیان کرد و افزود: در این زمینه باید 30 رتبه جهانی ارتقاء داشته باشیم و همزمان باید به رشد 7.5 درصدی در الکترونیکی کردن تجارت کالا و خدمات برسیم.

وی 10 برابر کردن تولید محتوا در فضای مجازی را یکی دیگر از بندهای این برنامه عنوان کرد و در ادامه تاکید داشت: یکی از سخت ترین تکالیف این برنامه فراهم کردن رایگان هوشمند سازی مدارس و امکان الکترونیکی کردن کتب درسی برای همه دانش آموزان شهرهای زیر 20 هزار نفر ، روستاها و حاشیه شهرهای بزرگ است.

قنبری، اهداف کلان برنامه ششم توسعه را افزایش ظرفیت پهنای باند، افزایش محتوا ، افزایش ارایه خدمات الکترونیکی، ارتقاء دانش داخلی ، افزایش پوشش شبکه های ارتباطی و فناوری اطلاعات برای همه روستا ها ، مناطق کمتر توسعه یافته و مناطق مرزی اعلام کرد و ادامه داد: ارایه خدمات نوین با ارزش افزوده، افزایش ظرفیت تبادل پستی و ترافیک بین المللی، امنیت و توسعه فناوری های داخلی و پرداختن به فناوری فضا و ایجاد فناوری داخلی در این حوزه از دیگر اهداف کلان برنامه ششم توسعه در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات است.

وی تغییر شبکه از دیجیتال به سمت فول IP را یکی از مهمترین برنامه ها در حوزه شبکه های انتقال دانست و افزود: گسترش شبکه در آینده همه بر مبنای فیبر انجام می شود که در این زمینه یک میلیون پورت FTTH در استان ها توسط شرکت مخابرات ایران افتتاح می شود.

***

760820cookie-checkافتتاح یک میلیون پورت FTTH در استان ها

Please rate this

0 1 2 3 4 5
1 نظر
  1. کمال می گوید

    سلام
    با اینهمه وعده و شعار در مخابرات علامه مجلسی اصفهان سرویس vdsl2 واگذار نمیشود و مشترکین بین مراکز مخابراتی پاس کاری شده و سرگردانند.
    امیدوارم حال بشه این موضوع

نظرات بسته شده است.