چگونه در زندگی های امروزی به موفقیت مالی برسیم؟
مخابرات ما- شاید این روزها بدهی و وامهای گوناگون دانشجویی و اخباری از نرخ بالای بیکاری و بحران اقتصادی، شما را که در دوره جوانی به سر میبرید ناامید کرده باشد؛ اما یکی از نشریات حوزه جوانان چند پیشنهاد ساده مطرح کرده که آن را در ادامه بازنشر کردهایم؛ پیش از خواندن آنها باید بدانید یکی از مهمترین راهکارهای برنامهریزی برای رسیدن به آینده مالی و کسب درآمد ایدهآل، بهره بردن از دانش و تجربیات کسانی است که به موفقیتهای مالی رسیدهاند.
1- کارت عابربانک تان را از خودتان دور کنید
اینکه برای خود حسابی باز کنید و کارت اعتباریتان را در جیب بگذارید، ایده خوبی است؛ اما اگر همین کارت، مشوقی برای ولخرجی و مصرف گراییتان شود، منتظر عواقبش باشید. زیرا این کارتها حس پول خرج کردن را چندان به خریدار القاء نمیکنند.
2- فکر خریدن خودرو را از سرتان بیرون کنید
بیشتر جوانان به محض به دست آوردن سرمایهای هر چند اندک، به فکر خرید خودرو میافتند. پولدارترها هم گواهینامه را نگرفته، روی یک خودروی گران حساب باز میکنند اما هیچ جای دنیا، خودروی شخصی، سرمایه محسوب نمیشود. با در نظر گرفتن بنزین مصرفی و افت قیمت و …، یک هزینه استرسزا هم به شمار میرود.
3- دائماً امور مالی و حساب بانکیتان را بررسی کنید
این کار درک شما را از مسائل مالی بیشتر کرده، شانس موفقیتتان را افزایش میدهد. برای قدم اول از نوشتن کل مخارج ریز و درشت و محاسبه درآمدتان شروع کنید.
4- روی بورس و اوراق بهادار سرمایهگذاری کنید و اطلاعاتتان را از بازارهای گوناگون بالا ببرید
یقین بدانید که این سرمایهگذاری به نفع شما خواهد بود. البته همه سرمایهتان را به این کار اختصاص ندهید.
5- بهترین شیوه اقتصادی شدن، پر کردن حساب بانکیتان است
این هم زمانی امکانپذیر است که هر هزینه بیهودهای را حتی اگر اندک، از لیست خریدتان پاک کنید تا نتایج آن را در پسانداز ماهانه تان لمس کنید.
6 – قرض کردن و بازپرداخت سنگین بدهیها را کنار بگذارید
فعلاً به آنچه دارید قانع باشید؛ زیرا بازپرداخت بدهی با وضعیت دانشجویی، بسیار دردسر آفرین خواهد بود.
7- شاید دوران مدرسه به پایان رسیده باشد؛ اما هرگز از یادگیری دست برندارید
کل زندگی ما یک آموزش بلند مدت است. اگر دوست دارید صرفهجویی کنید خوب است؛ ولی هیچگاه روی هزینههای آموزشی صرفهجویی نکنید. چون کسب دانش و یادگیری، خود یک سرمایهگذاری بزرگ است.
8- برای اهدافتان برنامهریزی کنید
اگر آرزویی مانند خرید خانه یا ازدواج دارید، باید به جای قرض بیشتر، صرفهجویی بیشتر را در پیش بگیرید. امور مالیتان را بررسی و اطلاعات خود را کامل کنید. درباره شرایط مالی واقعیتان و همچنین هدفتان با تعیین تاریخهای مشخص، برنامهریزی کنید. نتیجهاش تلاش و دقت بیشتر شما خواهد شد.
9- روی رفتارها و سبک زندگیتان تمرکز کنید زیرا رفتارهای ما کلید رسیدن به اهدافمان هستند
تا میتوانید صرفهجویی و پسانداز کنید؛ زیرا شما را به شرایطی بهتر، امیدوار و رفاه فکریتان را مهیا میکند؛ بنابراین انگیزه کاریتان صدچندان خواهد شد. فراموش نکنید موفقیت هر کسی به سبک زندگی و رفتارهای هوشمندانهاش بستگی دارد.
ماشین و سایر وسایل بادوام رو بخرید و گرنه این اوضاع شده که می بینید.
این حرفش مهمه ها
عمل کنید