شنیده هایی از طرح “مدیریت های 4 ساله, ارزیابی و جابجایی!”
سردبیر
مخابرات ما- دوری زدیم در اینستاگرام. جدا از مطالب وزیر ارتباطات که بسیار فعال است, به صفحه مهندس صدری مدیر عامل شرکت مخابرات ایران سری زدیم.
بطور واقعی احساس کردم که اگر این مطالب را بطور جدی نخوانم از روند کار مخابرات جا می مانم. راستش در هر کدام از مطالبش حرف های تازه ای مطرح می شود که در صورت اجرا بسیار نتیجه بخش خواهد بود.
مثلا شنیده ام از روز شنبه همین طرح مدیران 4 ساله اجرا می شود. امیدوارم این شنیده به واقعیت بپیوندد.
اما موضوع مدیران 4 ساله چیست؟
مهندس صدری در اینستاگرامش نوشته است:
منظور چیست؟ در مخابرات چه اتفاقی می افتد؟
طبق این هدف، تمام مدیرانی که چهار سال در یک پست مشغول به فعالیت هستند، جابجا میشوند…..
ناگفته پیداست که در این رهگذر توجه به نیروهای مستعد و جوان و سرشار از ایده های نو و بکارگیری به موقع آنان در این مسیر اجتناب ناپذیر است.
لیست کلیه مدیرانی که بیش از 4 سال سابقه دارند تعیین و دقیقا مشخص می شود.این افراد باید جابجا شوند.
بر اساس ارزیابی ها,-که توسط 4 مرجع و با کمک هم انجام میدهند – مشخص می شود که این مدیر قابلیت ارتقا دارد یا خیر! چنانچه ارزیابی مثبت باشد این مدیر به سمت های بالاتر ارتقا پیدا می کند.اما اگر نتایج ارزیابی منفی باشد باید به سمت های پایین تر و حتی کارشناسی بازگردد. (جابجایی قطعی است)
هیج مدیری از این قاعده استثنا نشده است.حتی مدیران مناطق نیز با شیوه خودشان ارزیابی شده اند که در نوشته های بعدی در این باره خواهید خواند.
اما 4 مرجعی که در مورد مدیران و جایگاه آنان تصمیم می گیرند شامل این افراد و یا نماینده آنان می شود:
- 1- مدیر منطقه
- 2- مدیر بازرسی
- 3- مدیر امور اداری
- 4-مدیر حراست
چنانچه یک روز در سر کار خود حاضر شویم و در کمال ناباوری ببینیم که لیست مدیرانی با بیش از 4 سال سابقه به استان ها ارسال شده است, این طرح را باور می کنیم و به اجرایش کمک خواهیم کرد.
شنیده های ما می گوید بزودی چنین خواهد شد.
با سلام خدمت سردبیر معظم و پر تلاش رسانه ی پر مخاطب مخابرات ما
و با درود به خوانندگان محترم و دوستان پاورقی نویس عزیز
بی حاشیه برم سر اصل مطلب
سردبیر جان الحق و الانصاف عجب موضوع جالبی رو بابت بحث و تبادل نظر انتخاب فرمودین
چقدر این بحث مفید بود…
اکثر دوستان از تبعیض های پیش آمده چقدر گلایه دارند و خداوکیلی حق دارند.چندین و چند کارشناس فهمیده و با تجربه اهل کار و فعالیت ، اما به خاطر طولانی شدن عمر مدیریتی یک مدیر بر سر پست اشغالی و تبعیض های اعمالی و تسامح های مغرضانه ، از بین رفتن و به نوعی دچار پس زدگی از سیستم شدن و نه تنها شکوفا نشد استعدادشون بلکه تباه شدن و از بین رفتن … و این عمل و سکوت در برابرش گناه نابخشودنی همه ی ماست…. چرا که نخواستیم و بعضاً نتونستیم حامی مظلومین این تیپی باشیم…
قبلاً در مخابرات کمیته ی انتصابات بود ولی الان رسماً از بین رفته … واقعاً چرا؟؟؟؟؟
حداقل مینشستن رزومه ی کاری شخص مدعی دریافت پست رو بررسی می کردن اما الان چی؟
کار با خوبی و بدی و حاشیه های جناب آقای سرائیان نیست … اما ایشون تو شیوه ی ابقاء و جایگزینی مدیریت ها شیوه Apply رو به راه انداخته بودن که واقعاً شیوه ی مطلوبی بود و اگر باقی می موند نظم نوینی رو به شیوه ی جایگزینی میداد.
باز هم قابل درنگ و تفکر هست که حلقه ی مفقوده در سامان دهی به یک آنارشیسم سازمانیکه الان دست به گریبان مخابرات ماست ؛ بدون بحث و چانه زنی نظم هست که خلاء ش در مخابرات واقعاً دیده میشه و محسوسه …
با به کار گیری همزمان OJT و َApply میشه روی بازگشت و حاکمیت توانمندی سالاری و نظم بحث کرد.
باز هم از سردبیر متشکرم که فتح بابی کردن بابت مباحثه . امیدوارم دیده بشه ؛ خونده بشه ؛ مقبول بیوفته و به کار گرفته بشه.
از اینکه بدقت نظر دادین ممنونم
با سلام
ما مخلصیم سردبیر جان.
فدات.
سلام در استان فارس گرفتن سمت مدیریتی فقط با سفارش انجام میگیرد و کاری هم به سابقه و تخصص و سایر موارد ندارند
در بقیه جاها چطور؟ بذ اساس لیاقته؟
سلام سر دبیر گرام
در دیگر جاها سفارش هم قبول نمی کنند فقط فامیلاشون که اونا هم نیاز به سفارش ندارند
با سلام.
واقعا باید دست مریزاد گفت به چنین مدیر لایقی.که دقیقا گره های مخابرات را شناسایی و این گره های کور را با دستان توانمند خود باز میکند و احسنت به این جسارت و لیاقت.
یکی از بزرگترین معضلات مخابرات که باعث عدم پیشرفت ان میشود دقیقا همین مدیرانی هستند که سالیان سال است که بر مسند ریاست تکیه زده اند و دیگر نه قصد ترک ان صندلی را دارند و نه ایده نو و خلاقانه و انگیزه ای برای پیشبرد کار.
در اکثر ادارات استان ما رییس اداره 15 سال است که رییس است. به هر کسی میگوییم باور نمیکند که کسی بتواند 15 سال در یک پست درجا بزند.و تنها کارشان این است که صبح به صبح بیاییند اداره بروند در اندرونی بنشینند و ظهر هم بروند.والسلام.حتی حوصله ندارند یه تلفن برای پیگیری کارهای اداره بزنند و همه را به گردن خود پرسنل میاندازند. دیگر بقیه چیزها را خودتان حساب کنید که چگونه است.
میدانید چرا؟؟چون اولا سالیان سال است که این روند تکراری را طی کرده و دیگر برای خودش کسل کننده است.ودوماً نسبت به جایگاه خود اطمینان دارد کما اینکه سالیان سال را به همین منوال سپری کرده و کسی از ایشان بازخواست نکرده.سوماً سن زیاد اجازه فعالیت زیاد نمیدهد.
تا اینجای قضیه رو مهندس صدری خوب اومده.اما حالا باید ببینیم ایا با برکنار شدن این مدیران ناکارامد ایا واقعا مدیران کارامد و لایق سر کار میایند یا اینکه جوری میشه که بگیم سال به سال دریغ از پارسال؟؟
سلام
این دستورالعمل در صورتی اجرائی است که اول اون ۴ عامل تصمیم گیر پاکسازی شوند بعد جدیداش بیان راجع به این قضیه نظر بدهند ولی اگه همین مدیران موجود بخوان مجری بشن احتمالا گن….د مخابرات در میادو بدتر میشه
اقا زودتر بازنشسته کنید برن دنبال کارشون نمیخواد جابجا کنید
ما را به خیر شما امید نیست لطفا شر نرسانید
وضع را بدتر نکنید فقط طرح بازنشستگی ناجی مخابرات می باشد
یکی از اشکالات نظام مدیریتی فعلی شرکت، مدیریت بلاعزل و قانون بقای مدیریت است. یعنی کسی که یکبار به هر علت درست و نادرستی به سطح رییس اداره رسید، دیگر از سمت های مدیریتی برکنار نخواهد شد و فقط ممکن است از مدیریتی به مدیریت دیگر برود، مگر به عوامل قهری از قبیل فوت و بازنشستگی و قهر و دعوا با مدیران ارشد منطقه.
لذا این طرح می تواند این اشکال را برطرف کند و بسیار مفید باشد.
اما بحث ها از آنجا آغاز می شود که:
اولا اطلاع رسانی در موردش هنوز خیلی ناقص است و تردیدهای زیادی در موردش وجود دارد،
ثانیا همکاران انتظار دارند هر طرحی که ارایه می شود، کل مشکلات را یکجا و به شیوه نوشدارویی حل کند
و ثالثا تجربه سالها در این شرکت می گوید هر طرحی هرقدر هم تمیز و واقع بینانه طراحی شده باشد، مدیران میانی می توانند آن را به نفع خود چنان تغییر دهند که روح طراح و مجری هم از آن بی خبر باشد و چه بسا خود طراح و مجری را هم تغییر می دهند. بخشنامه جانشین پروری دکتر سراییان و دیانی را یادتان هست؟ ترکیب تیمی که ارزیابی را انجام می دهد نیز مزید این نگرانی است.
(( متن قبلی کمال ناقص ارسال شد این متن جایگزین منتشر گردد))
سلام و خسته نباشید!
آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا؟
چه دور تسلسل بیهوده و خسته کننده ای در شرکت و استانها در حال تکرار بود و هست!
مورد داشتیم که طرف درست نیمی از خدمت خود را ریس شهرستان بوده و بعد هم با همون ریاست به حوزه ستادی منتقل شده، ولی افسوس که سن خدمت یاری نداد و بعد ۳۲ سال به دلخواه نه تقریبا به تشویق و اجبار باز نشست شد!
یعنی شرکتی که ورود منابع انسانی در آن در چند سال قبل که ورود نیرو تحت عنوان فعالیت یک ساعته یا یک دوره مرخصی ۶ ماهه نیروی جایگزین و…. در وضعیت مطلوبی به سر می برد و همین اقایایون حتی واسه ریاست شون منشی و ریس دفتر و دبیرخانه مستقل راه انداخته بودن!
یعنی قحط الرییس والمسول بوده که یک دوم عمر خدمتی تحت پست ریاست طی گردد
چه نیکوتر است که این طرح برای رده های حتی کارشناس مسولی هم انجام گردد تا اگر نیرو استحقاق آن را داشته باشد به پست بالاتر گمارده شود
یا اگر در قسمتی کارشناسی زبده تر و علمی تر از فرد حاضر وجود داشته باشد جای آن دو با هم تعویض گردد
حتی در رده های اولیه کارشناسی هم این طرح می تواند اجرا شود
اگر نیرویی در یک قسمت غیر فعال و بدون بهره وری باشد می توان در قسمت های دیگر سازمان جابه جا گردد اینطوری از همون پایین تا نوک هرم شرکت و مناطق تحت تاثیر قرار می گیرن و دامنه این طرح شامل تمام مجموعه مخابرات می گردد@
با امید روزهای بهتر
چشم
سردبیر محترم سلام
اگر شما متوجه نشده باشید این به اصطلاح طرح بکر، چه باگ و مشکل بزرگی دارد ، من تعجب میکنم!!
مگر غیر از این بوده که تا کنون مدیر منطقه هر کسی را میخواسته در هر پستی میگمارده و هر نمره ی ارزیابی هم میخواسته به اشخاص میداده.، حال بنظر شما چه فرقی کرده؟ !!! مگر غیر از اینه که مدیر بازرسی و حراست و منابع انسانی گماشته شده توسط مدیر منطقه بوده ، و آیا واقعا باور دارید یکی از این افراد جرات و توانایی مخالفت با مدیر منطقه را داشته باشند !! بنابراین بمانند گذشته مدیر منطقه هر کسی را بخواهد عزل و یا جابجا و یا ترفیع میدهد و فقط دهن ما بسته شده و کار مدیر منطقه رسمیت بیشتری پیدا کرده است!!!!!
سلام احسنت
ولی تو استانی که تمام مدیریت ها وجود نداره تکلیف چیه؟
یعنی این همه مدیر نداریم
باز هم تمام اینها برمی گرده به مدیر منطقه
ریس بازرسی و ریس امور اداری و ریس مالی توسط خود مدیر منطقه مشخص میشن و قراره خودشون خودشون رو ارزیابی کنن?
یا در نهایت ریسی از یک شهر به شهر دیگر جابه جا خواهد شد؟
از طرح تبدیل قرارداد به دایم چه خبر؟
معضلی که با ریاست نیرو هم همچنان به قوت خود باقی خواهد ماند!!
باسلام. همان اول که مهندس صدری اومدن، یک ایمیل به ایشان زدم در خصوص نوشتن سند مسولیت مدیران. این سند مسولیت تصمیمات اجرا شده هرمدیر در بازه زمانی، زمامداری را مشخص میکند. اگر مدیری یک روز هم بود و تصمیمات نادرستی گرفت، باید جوابگو باشد. دوره زمانی تعیین کردن برای گروهی از مدیران که دائما از این پست به آن پست میروند و همان حزب و دسته را جابجا میکنند تفاوتی ندارد. به نظر من بایستی سند درستی نگاشته شود، تنها زمان گذاشتن هیچ چیز را حل نمیکند. ریسمان هایی که برخی برای بالا رفتن بدون صلاحیت دارند را باید برید. اینکه مدیری عضو انجمن اسلامی است و در عرض دو سال از رئیس ادارگی تا معاونت شبکه را طی میکند و اصلا صلاحیت قرارگیری در آن پست را ولو همان رئیس ادارگی را هم ندارد این مسائله اصلی است. خود مدیران کلان بایستی از خود شروع کنند. که چشمم آب نمیخورد، ما بر بستری از بی عدالتی زندگی میکنیم
سلام کاچی بهتر از هیچی!!!! نکته مهم ارزیابان مدیران هستند که روسای حراست،بازرسی ومنابع انسانی حتما باید بازخورد عملکرد مدیران توسط نیروهای تحت سرپرستی اثر گذارباشد تا بتوان صحیح قضاوت کرد ،مثلا عملکرد یک مدیر سیستم های مخابراتی راکه بازرسی وحراست چه سررشته ای از اودارد؟ آیا شکایت کمتر دلیل بر خوب بودن اواست شاید املا کم نوشته که غلطی ندارد!
جالبه بعد از ده سال یا بیشتر به فکر ایجاد انگیزه وجابجایی مدیران با هدف ارتقا شرکت افتادند این روش حداقل برای الان جوابگو نیست چون کارشناسانی چند سال پشت خط این آقایان ماندند وحالا به مرز بازنشستگی رسیدن وهمیشه در مخابرات نه بر اساس شایستگی بلکه براساس رابطه ولابی گری به پستهایی رسیدند وباعث زیان دهی شرکت شدند حقوق وپا داش ومزایای کلان گرفتند دریغ از ده درصد کارایی وهمیشه خود را در راس هرم شرکت عالی می دیدند وامثال ما را کنار زدند ومی گفتند شما بدرد شرکت نمی خورید وباعث بی انگیزگی ما شدندحالا میگن روزمه کاری بدید برای انتخاب مدیر جالبتر اینکه دو نفر راانتخاب می کنند جهت پست مدیریت ومعرفی می کنند تهران برای مصاحبه وبعد از سی سال کار کردن باید حالا از شما امتحان ومصاحبه بگیرند که آیا کارایی داری یا نه واگر این طرح حداقل ده سال پیش اجرا میشد این همه مدیر نا لایق در سرتاسر شرکت مشغول به کار نمیشد وشرکت را به ورشکستگی نمی رساندند
بزک نمیر بهار میاد کمره با خیار میاد الهی نمیری که به این اندازه خلاقیت دارید ازکدامین باده چنین سرمستید
رقابت برای جایگاه هایی که پس از بازنشستگی وجود نخواهند داشت چه معنی دارد؟ چرا از کارشناس ها نظرسنجی نمی شود؟ مگر قبلا مراجعی غیر از مراجع فوق نظر میدادن که اکنون تغییری ایجاد شده؟ یا ارتقا داریم یا تنزل که طبق آیین نامه پرسنلی سال 89 اختیارات و نحوه انجامش مشخص شده.
نیروی جوان هم تازه پنج سال از سابقه کارشناس بودنش گذشته و 4 سال سابقه مدیریتی نداره(مگر خواص)
در نتیجه در لیست مذکور جایی نخواهد نداشت.
دوباره همان افراد و این بار در جاهای جدید که در نهایت با جمله تازه اومدیم این قسمت هنوز آشنا نیستیم به کارها مواجه میشیم
سلام!
ببینم شما عادت ندارین اول بخونین بعدا نظر بدین؟
شدین مثل جوونی های خودم!
اول مخالفت می کردم بعدا دنبال دلیل می گشتم!
تا اینکه … سرویس شدم!
عزیزم!
شما اصلا متوجه نیستی قضیه چیه! چرا نظر میدی خب؟
اصلا این داستان 4 سال و 5 سال چه ربطی به سابقه شما داره؟
اون داره مدیراش رو ارزیابی میکنه.اگر کسی خوب بود ارتقا میده بد بود کارشناس میشه
این حالا چه ارتباطی به شما و سابقه تون داره؟
عزیز من!
شما در گره کور گیر کردی! … نکن! …
سلام سردبیر مهربان
از تمام زحماتتان و وجدان بیدارتان که قدم و قلم در راه نشاندن غنچه لبخندی بر گوشه لب همکاری ، دستگیری از افتاده ای و امید به ناامیدی وحداقل سنگ صبور دلهای بدرد آمده بودنتان، تشکر میکنیم .
کار جنابعالی و مجموعه همکارانتان ارزشمند است .
اما یک نکته در این جواب و آن متن هست که شاید شبهه ایجاد کند .
فرموده اید : ” اگر کسی خوب بود ارتقاء میده ، بد بود کارشناس میشه ”
و باز هم در متن خبر فرموده بودید : ” اما اگر نتایج ارزیابی منفی باشد باید به سمت های پایین تر و حتی کارشناسی بازگردد .”
بنظر کارشناسی و کارشناس بودن مثل قعر چاه و تنبه جلوه میکند .
درحالیکه در شرکتهای پیشرو کارشناس بودن افتخاری بزرگ است .
این هم یکی از اشکالات سیستمهای مدیریتی سازمانهای اقتدار گراست ، و سازمانهای اقتدار گرا آینده ای جز فروپاشی ندارند .
امید است بازنگری مدرن و با دید واقعی نقش پرسنل بعنوان انسان شاغل و مهمترین عامل و نه ابزارکار بی اهمیت! در وضعیت فعلی که نیاز بیشتری به برنامه ریزیهای پیشرفته وجود دارد انجام پذیرد .
توفیق حق برای یاوران حق است
حاصلی
با سلام و عرض ارادت خدمت جناب سردبیر معظم رسانه ی پر مخاطب مخابرات ما
یکی از طرح هایی که من تحقیق کردم و میدونم قبلاً در مخابرات ایران بوده و الان نیست طرح OJT بود که عملاً یک طرح آمریکایی بود و زمان راه اندازی ایستگاه های مایکروویو در ایران برقرار بود.
این طرح یا آزمون که عملاً یک امتحان فنی بود بدین صورت بود که از کسی که چندسال در جایی مشغول به کار و آموزش بود امتحان به عمل می آمد در دو بخش کتبی-عملی.
1-در بخش کتبی چند سوالی از سیستم تحت کنترل تکنسین یا نگهدار مطرح می شد تا پاسخ داده بشه..
علت این امتحان رو که جویا شدم متوجه شدم که حتی دست خط نفر پاسخ گو برای امتحان گیرنده مهم بوده گذشته از شیوه نگارش و نحوه ی پاسخ گویی.
بخش دوم امتحان کتبی کار با جزوات و کتب راهنمایی نگهداری سیستم بوده که مثلاً قسمتی رو دچار اشکال می کردن و از نگهداری چی میخواستن که با مدارک و استدلالات کارخانه ی سازنده یا همون (وندور) نسبت به رفع خرابی اقدام کنه.
این آزمون 8 نمره داشته.
2-در بخش عملی : یک خرابی دستی عملی و نسبتاً پیچیده توی سیستم میگذاشتن تا نفر نگهدار توی سالن ، نسبت به رفع خرابی در نقطه ی مستقر یا ایستگاه ها یا نقاط دیگر مد نظرش بپردازه و خرابی رو کنترل رفع و یا تعمیر کنه…
این آزمون شامل مهارت های شخص کنترل کننده نسبت به :
1-دیدن آلارم-هوشیاری
2-تحلیل آلارم و استباط نفر از نحوه ی رفع اون
3-آماده سازی تجهیزات و وسایل جهت رفع آلارم
4-رفع خرابی
5-تست های لازم-راه اندازی مجدد.
6-انتظار جهت نرمالی سیستم
7-تحویل سیستم و تضمین کارکرد سیستم.
9-گاهی از PM سیستم هم سوال می شد که منظور نحوه ی انجامش بود.
8-گزارش نویسی
تک تک بند ها ارزیابی میشد و در خاتمه نحوه ی کار کردن نفر با تجهیزات هم نظاره میشد مثلاً کار کردن با اهم متر و… نمره ای اخذ که حداکثر 12 بود و با نمره امتحان کتبی جمع میشد ونتیجه به شکل زیر پیاده میشد :
1- نمره ی بیست تا هیجده سرکشیک نگهداری. که بعد ها با توجه به عملکرد می تونست سرپرست یا رئیس مرکز و یا مسئول واحد بشه.
2-نمره ی هیجده تا شانزده نفر کشیک نگهداری.که با عملکرد مثبت می تونست سر کشیک بشه.
3-نمره شانزده تا چهارده آزمون مجدد در یک دوره کوتاه شش ماهه.
4-نمره ی چهارده تا دوازده جهت راهنمایی به نقطه ی دیگری در سیستم مخابراتی راهنمایی می شد.
5- نمره کمتر از دوازده هم توی اون آزمون رد میشد و باید برای آموزش از نو و کلاً قسمت دیگه ای آموزش ببینه.
نتیجه ی اون آزمون سخت پیدا شدن افرادی بود که در زمان جنگ تحمیلی بین ایران و عراق با دست خالی و بدون وجود مشاوران خارجی یک لینک بین الملل بین تهران تا اگر اشتباه نکنم ترکیه راه انداختن. یادشون به خیر و گرامی باد تلاشگران عرصه ی نگهداری مایکروویو ایران.
با این کار نفر عامل محرکی برای مطالعه و آموختن پیدا می کرد.
بخش آموزش سیستم (اداره ی آموزش فعال ) پویا میشد…
همکاران از کل ایران طی دوره های مختلف با هم آشنا می شدن و تبادل و به اشتراک گذاری توانمندی و اطلاعات می شد…
و در آخر سیستم به خاطر پویایی کاربردی تر و سرحال تر می موند که کمک شایانی به بهبود درآمد و کاهش هزینه های نگهداری و در عمل بهبود وضع نگهداری بود-چون نفر درد و درمان را میشناخت.جا داره که این سیستم مجدداً احیا بشه و هر قسمتی بنا به نیازش اون رو برگزار کنه به نظر میرسه یک پویایی به سیستم آورده میشه.
پیشکسوتان مخابرات از این آزمون و دوره یعنی همون OJT به نیکی یاد می کنند.
یا علی…
آفرین!
اونی که من میخوام اینه! همین!
سلام
ارزیابی مدیران محترم چند هدف را برآورده میکند ،
۱. ایجاد انگیزه برای بالاتر بردن کیفیت و کمیت در انجام وظایف سازمانی
۲. ارتقاء نظام شایسته سالاری در شرکت
۳. ایجاد و تزریق افکار و استعدادهای جوان یا غیر جوان! جدید و اهمیت به نظرات جدید و پیشرو
۴. جلوگیری از رکود و عقب گرد مدیریتی در سطح شرکت
۵. ……..
تمامی این اهداف در جهت تحرک و تقویت نظام مدیریتی و سازماندهی و ادراره بهتر شرکت می باشد ، البته در صورتیکه :
الف_هماهنگ با سایر برنامه های ارتقاء کلیت شرکت به عنوان یک مجموعه با اهداف صحیح و پیشرو باشد،که خود نیاز به بازتعریف برنامه ها ، اهداف ، سازماندهی جدید براساس این برنامه ها و در یک کلام نیاز به راهبرد اساسی و استراتژیک شرکت دارد .
ب_در صورتیکه عوامل ارزیابی کامل و جامع باشد و بدرستی اجرا شود ، مثلا یکی از مراجع مد نظر در ارزیابی مدیران محترم ، پرسنل زیرمجموعه ایشان هستند و در این گزارش سردبیر محترم از آنها نام برده نشده است . مگر اینکه ارزیابی فقط مدیر از مدیر باشد که ارزیابی کاملی نخواهد بود .
ج_برای دستیابی به این اهداف مشارکت پرسنل با رضایتمندی و همراهی کامل نیازمند است و رضایتمندی با اجرای یکطرفه برنامه ها بدست نمی آید . مشارکت امری دوجانبه است .
اما آغاز چنین برنامه های پیشرو نوید آینده روشن برای همه می باشد .
حاصلی
من فقط خبرو نوشتم و ذکر کردم.ولی شما هم بموارد بسیار خوبی اشاره کرده اید
سلام
همه باید احساس مسئولیت کنند
اگر من و شما و او و آنها ، در یک کلمه ” ما ” ،در هر لحظه ضمن انجام وظایف کاری خود در شرکت به بهترین وجه ، آنچه میتوانیم در قالب عمل و پیشنهاد برای جلوگیری از اتلاف منابع و بهینه کردن و ارتقاء آنچه که داریم بکار بندیم در کار شرکت مخابرات تمیزی و روان بودن! نمایان و احساس میشود .
انتظار اقدام از بیرون اگر ناتوانانه نباشد انتظاری مایوسانه است .
در قدمهای بعدی به آنچه که داریم و خوبتر و بهتر کرده ایم براحتی می توان داشته های نو افزود این جهشی افزایشی و پیشرفتی نمایی است .
قبلا هم عرض کردم ، اینکار با بخشنامه از بالا قابل اجرا نیست و مشارکت رضایتمندانه کلیت شرکت را طلب میکند . مشارکت یعنی شرکت هیئت مدیره و مدیرعامل محترم ،پرسنل محترم و تصمیم گیرندگان نهایی مثل سهامداران عمده . هر چند تسریع میدانیم در این شرکت عظیم و گسترده تسریع این مشارکت حتما دست مدیران بالا است .
امید که چنگ در لحظات غیرقابل بازگشت زده و از آن برای خود و ” ما ” استفاده نماییم.
انشاالله
مهندس صدری، از اینکه در این مورد تصمیم درستی گرفتید سپاسگزاریم این خودش یه تحول جدید تو مخابراته که دست بعضی باند بازیها رو کوتاه میکنه. اما مهندس، لطفا در نحوه ارزیابیتون بازبینی کنید یا کارکنان رو در ارزیابی مدیران دخالت بدین و یا خود شخص شما اینکار رو بعهده بگیرید. تقاضا داریم این کار رو به مدیران استانها واگذار نکنید میدونیم که درکمون میکنید خدا پشت و پناهتون
اصلا چنین چیزی که میفرمایید اتفاق نخواهد افتاد
ما در استان گلستان مدیرانی داریم که بیش 20سال پست مدیریتی دارند،یا افرادی داریم در پست مهم حراستی که تا چند وقت پیش دیپلم داشت
مدیری که بیش از 15 سال در قدرت هست و تاکنون بهیچ وجه جابجا نشده، در استان ما به وفور فراوانه..
متاسفانه تمام مدیران میانی بصورت سیاسی و حذبی در مسند قدرت قرار میگیرند،و شاهد سهم خواهی گروه های سیاسی هستیم،بهمین دلیل میگویم این اتفاق نخواهد افتاد
در صورتی این طرح قابل اجراست،که مدیرعامل قاطعیت اجرایی داشته باشه،و از هیچ گروه و حذبی واهمه ایی نداشته باشد
سلام
اونی که این طرح رو گذاشته بنظر شما به این چیزهاش فکر نکرده؟
هیئت مدیره بشدت دنبال این طرح است. میگم بشدت ….
طرح اجرا میشه ولی به مراقبت اطلاعاتی کارکنان نیاز داره.
البته در اینکه در دورهی هیئت مدیره و مدیرعامل فعلی ابتدا فکر میشود و سپس توسط مدیرعامل اعلام میشود یا عکس آن، تردید جدی وجود داره، به نظر میرسه ابتدا مدیرعامل یک موضوعی رو بیان میکنه، که اون هم مشخص نیست بر چه مبنایی!، سپس خود ایشون و تصمیمگیران هیئت مدیره اون موضوع رو بررسی و امکانسنجی میکنند! نمونههاش هم در کمتر از یکسال گذشته کم نداریم! اما دو پرسش سردبیر جان:
اولاً هم دولت و هم ستاد اجرایی تمام مدیران بازنشستهشون رو تغییر دادند، ظاهرا در زیرمجموعهی هر دو فقط مخابرات باقی مانده، پس به زودی شاهد تغییر اعضای هیئت مدیره و مدیرعامل و تعدادی از معاونین ایشون خواهیم بود شاید تا ابتدای آذر! و چون هیچ یک از دو سهامدار اصلی در مقابل طرح مقاومتی نکردند پس حتماً در مخابرات هم اجرا خواهد شد، بنابراین اعلام یک طرح جدید در این مقطع توسط مدیرانی که مطلعند بزودی جابجا خواهند شد و مراحل اجرایی طرح باید توسط افراد و مدیران دیگه اجرا بشه چه معنایی داره؟؟؟ از این دست طرحها در زمان مدیران عامل مختلف کم نداشتیم که پس از اونها مسکوت ماند!
ثانیاً با فرض اجرا شدن این طرح، از چه سطحی مدیران مشمول طرح خواهند شد؟ از رئیس اداره! معاون مدیر کل! مدیر کل!؟
سلام
ما منتظر 24 آبان بودیم.این آخر آذر مستنده یا شنیده است؟
هیچ چیزی در مخابرات ندیدیم که نشانه این تغییر مورد نظر شما باشه.البته خودبخود در مخابرات مدیران یک ساله هستن و نیازی به اون طرح ها هم نیست
ولی از بازنشستگی و تغییر بخاطر اون در مخابرات, بنظر میرسه بنظر میرسه باید بگذرید.
بازم نمره سردبیر؟ شما فکر میکنی رئیس شهر ما که فامیل مدیرعاملمونه نمره نیاره؟ خوب معلومه با وجود ظلم هایی که کرده ارتقا هم میگیره. معیار درستی واسه ارزیابی نیست
سلام
بله؟!
نگرفتی چی شده! باور نکن نگرفتی!
همینقدر که یه تکونی بخوره و از اونجا بلند شه, شما راحت میشی!
اینجا ایرانه ومتاسفانهانتظار شعور وعدلت از ماذایرانیها کمی غیر منطقی است عاشق شعار هستیم در هیچ افعالی شعور وعدالت را سر لوحه قرار نمیدهیم ایثار لقلقه زبان است دیگی که برای مدیران نجوشه سر کارمندان وکارگران دوپایه توش میجوشه سی سال بی عدالتی دیدم وثقوا وپیشتنی برامده وتعهد مسیولینی که همه وهمه اعتبارشان الهی بود وجابجایشان هدیه خداوند میز داری وپا گذاشتن بر سر زیردستان وظیفه شرعی صدریکه هیچ هیچ بدی نرفته مگر اینکه یه بدتر جاش اومده
راستش من میخواستم غلط های تایپی رو بگیرم اما دیدم ممکنه معنی و مفهوم جمله رو عوض کنم.
فکر نکنم در مخابرات بدرستی اجرا شود هرچند که برای ما کارشناسان بی سهمیه جایی در بین مدیران وجود نخواهد داشت
تعدادش آنقدر هست که … میرسه!
نفر کم میارن!
سر دبیر، یعنی حتی روسای ادارات؟
یعنی حتی مدیر منطقه!