شما نوشته اید – چه کسی ترمز است؟
مخابرات ما – امروز نویسنده مهمان زیاد داشته ایم این بار نویسنده در مورد ادغام شرکتهای استانی و تمرکز حسابها در یک جا توضیح داده است.
مخابرات ما (نویسنده مهمان) – ۱۳۹۷/۰۹/۰۲ در ۸:۳۷ ب.ظ
چه کسی گفته است وقتیکه پول ها یک جا متمرکز شود بهتر از آنها می توان در اجرای امور استفاده کرد.
شاید بگوئید بهتر می توان سوء استفاده کرد و یا اینکه کارهای بزرگتری انجام داد ولی نمی توان گفت بهتر استفاده میشود!
قبلا پول های استان ها سریعا در محل مخارج هزینه میشد و مشکلات توسعه ای سریعا مرتفع میشد ولی حالا خیر. تمام توسعه ها متوقف است. مدیران تهران نشین فکر میکنند که دارند کار میکنند! نخیر صرفا دارند از قدرت پول در دست خودشان بهره برداری و موقعیت خودشان را تثبیت می نمایند.
پول زیاد در دست افراد کم تجربه و یا بی تجربه شرکت را به مرز نابودی برده است.
کار مخابرات ایران می بایست صرفا هماهنگی و هدایت می بود و نه اجرا.
به قول شاعر که میگوید. تو خود حجاب خودی حافظ از میان برخیز. مخابرات ایران نیز ترمز استان ها شده است.
آقای نویسنده مهمان ، مهمان محترم ، هرچند من هم مهمان ،اما کم کم باور میکنم با این حرفهایتان که
مهمان از مهمان بدش میاید !! و صاحبخانه از هر دو مهمان!!!
آقای عزیز ، چرا می خواهید حافظ از میان برخیزد ، علنا مرگ او را آنهم از خود او درخواست میکنید ، قباحت دارد آقا من با اینهمه نادانی هیچوقت به حافظ چنین چیزی نگفتم ، با وجود اینکه حافظ قراردادی! است و از وقتی که از شیراز به شهر ما شهر دارالسلام قریب فی السردار و…..مهاجرت کرد تاکنون سالهاست که قراردادی و رفیق گرمابه و گلستانمان است چنین نادانی! را بخرج نداده ام و نمیگویم ، حتی وقتی کتابش را که به خط خود نوشته به من میدهد که برایش بخوانم (چشمش خیلی ضعیف شده )
بجای
میان عاشق و معشوق هیچ حائل نیست
تو خود حجاب خودی حافظ از میان برخیز
می خوانم
میان عاشق و معشوق هیچ حائل نیست
مگر قراردادی بودن پس به خدای آویز
چون خدایت رحم و تو رسمی شوی
حافظ رسمی و عاشقی شور انگیز
فرشته عشق دگر از تو نگریزد
باش با یار تا بروز رستاخیز
چکنم دکترش گفته ، اگر آنچه در کتابش نوشته بخوانم ، در این حالش ضرر دارد
و اما سخنان بعدیتان واقعا بد و از ناآگاهی شماست
اولا افرادی که با پول زیاد سروکار دارند بسیار باتجربه اند وگرنه اصلا رنگ پول را ندیدند
در ثانی پول اگر در استانها بود ، دوستی دیگر میگفت توسعه و حقوق اینها را میکنند و باقیمانده را پیه است و به ….می مالند !! آنوقت چه
پس فکر نکن درست میگویی
استانهایی که دخلشان از خرج بیشتر بود چه ، ورشکست شوند ، رها شوند تا نابود شود
پس دیگر بیشترتر!! درست نگفتید
اکنون هم مخابرات ایران هماهنگی و هدایت را بعهده دارد ، اجرا با استانهاست
استانها هم همه راضیند،کم درآمدها که حتما خیلی راضیند و پردرآمدها بیشتر راضیند چون به اندازه نیاز که میگیرند و کمک به چندین مخابرات استان میکنند ، این نیکی و پول بیش از نیاز تکبر میاورد و انحراف ، پس بخاطر اینکه از آن سموم دورشان میکنند این جلوگیری از کجی ، راضیند
اما ایکاش این کار خوب بین مخابرات همراه اول و مخابرات ثابت هم بود ، تا شائبه یک بام و دو هوا از بین میرفت!!
تجربه در اينجا تجربه مخابراتي منظورم هست و نه تجربه كلاهبرداري!
اگر ناظر و هدايت كننده كارش را درست انجام دهد دليلي نيست كه استان خرج بيخودي بكند. ضمنا لزومي ندارد كه همه استان ها اختيارات مشابه داشته باشند.
اگر دخل زيادتر از خرج باشد كه مشكلي نيست برعكس آن مشكل است.
همه مشكلات از اينجاست كه مخابرات ايران در اجرا ورود كرده است. دليلش اين است كه ساختارهاي عملياتي ايجاد كرده است. نرم افزار در تهران توليد و يا خريداري مي شود. طرح ها و بسته هاي تجاري در تهران طراحي و ابلاغ مي شود. برنامه ها در تهران نهايي مي شوند و پول در تهران وصول مي شود و …
دليل رضايت استان هاي بزرگ كه فرموده ايد اصلا منطقي نيست. در تجارت موضوع تكبر نداريم سازماني كه بازار بهتري دارد و بهتر كار مي كند بهره مندتر است.
موفق باشيد
مهمان عزیز ، حبیب خدا
در دخل زیادتر از خرج فرموده تان صحیح است و در نوشتن جابجا نوشته ام ، باید بود ، خرجشان بیشتر از دخل
دلیل رضایت که میفرمایید در تجارت تکبر نداریم ، داریم
تجارت باید قانون تجارت و قوانین کشور راجع به کارگران را رعایت کند و قانون را افراد منصف نوشته اند ، پس تجارت قانونمند تجارتی منصفانه است ،
حال اگر قانون را رعایت نکنند و زور را با پررویی و در قالب فریب و استفاده از نقابهایی ، تجارت!! کنند ، این میشود بی قانونی و حتی قانونی که همان قانون جنگل است
این همان تکبر است ، بزن و دررو
مخصوص کسانی که حتی خود را فریب داده اند ، دیگران که جای خود دارد
ولی تمرکز و عدم تمرکز
در پیش اجرا یعنی ، برآورد و طرح و برنامه تمرکز مفید و از دوباره کاری و هرز رفتن منابع و کمبود در جایی و اسراف جای دیگر جلوگیری میکند
بشرط که در مرحله عمل کاملا عدم تمرکز را رعایت و در تمام سطح اجرا پخش و کنترل شود
طنز اگر توضیح داده شود منطق و فلسفه میشود و همه گریزان
طنز ، طنز است ، زیاد جدی نگیرید!
امور شرکت که بدست نا اهلان و بی کفایتان افتاده است.
همینمان بس است که تحلیل هایمان نیز در دست طنازان و شوخ طبعان باشد.
طنازی و شوخ طبعی مربوط به انتقاد است و نه توضیح و تحلیل!
دوستت داریم بهلول نادان
ناشناس آشنا ، ای جان به فدای شما
من هم شما و همه همکاران را دوست دارم
طنازی و طنز می تواند در توضیح و تحلیلی که واقعا بعضی وقتها مرغ پخته را هم به خنده وا می دارد بکار رود
و چون :
کی توان گفت حق الا زیر لحاف
طنز آمد کرد نمایان این سجاف!
چون مدیران را حق دادند که هر روز از دنده چپ بیدار شوند ? و دیگران باید و باید از دنده راست ، پس طناز بخود حق داد که گاهی مدیر شود! تا به زبان ایشان گوید و آشکار و پیچیده در طنز! شاید خدا رحم کند و از رحمت خدا دور نشوند
بنظر خواننده ندارم و دوستدارانم یا کمند و یا در کمند گرفتاریهای زندگی گمند!
و یا دیگران بهتر می توانند طنازی کنند مثل سردبیر !!?!!
که جدیدا طناز و ناز !!!?!!! شده و گاهگاهی چراننده غاز?
بهر حال اگر کسی بهتر می زند بستاند و بزند ? پیشکش
دوست دارمت ناشناس دوستدار بهلول نادان نیمه مرحوم
در زمان تفویظ اختیارات به استانها شاهد مسایلی بودیم که کاملاً غیرقانونی بودند و الان آشکار شده!!! دهها میلیارد تومان بدهی معوق استانها الان باید پرداخت بشه! ظاهراً برونسپاریهای بدون تشریفات و بیحساب و کتاب کم نبوده! حتی شاهد بودیم که تعدادی از استانها، در فعالیتهایی که مستقیماً نیازمند مجوز هیئتمدیره بوده سر خود و بدون مجوز اقدام کردند! مثلاً در برخی استانها بدون مجوز اقدام به استخدام و قراردادی کردن اشخاص کردند، در حالیکه مستقیماً در حیطه وظایف هیئت مدیرهی مخابرات ایران بوده!!!! واقعاً تمرکززدایی در شرکت مخابرات به جز در موارد بسیار معدودی مثل تهران، شکست خورده و فاجعهساز بوده و الان در صورت مدیریت صحیح اوضاع بهتر خواهد بود.
سلام
در شركتي كه ستادش كار اصلي اش را انجام ندهد همين مي شود كه شما گفتيد يعني ممكن است در استان ها سوء استفاده شود. ولي اين دليل نمي شود كه ستاد تمام فعاليت هاي عملياتي را به سمت خودش ببرد. بلكه مي بايد نظارت هايش را اصلاح بكند.
يك پدر نمي بايد به پسرش بگويد بدليل اينكه تو نمي تواني درست زندگي كني پس من تمام كارهاي تو را انجام ميدهم بلكه مي بايست در زمان خودش پسر را تربيت مي كرد تا بتواند در زمان حال به او اطمينان كند و بگذارد امور خودش را خودش انجام بدهد و كار را توسعه دهد. البته باز هم بايد مراقب وي باشد.
دليل بدهي استان ها اين است كه سالهاست بودجه ابلاغي به استان ها بودجه تك برگي بود و بنابراين هيچ كنترل و نظارتي بر عملكردها نبود و اين مشكل مخابرات ايران بود كه سال 96 خواستند اصلاح كنند وليكن باز هم مخابرات ايران از پس بودجه بر نيامد و دوباره در سال 97 بهمان شرايط قبل برگشت! با بودجه تك برگي نظارت بسيار محدود خواهد بود.
حالا كه مديريت قراردادها با تهران است مديريت برونسپاري ها چگونه است؟ متاسفانه شاهد هستيم قرارداد تامين نرم افزار را راسا به شركت دوست مديرعامل ميدهند! با شركت شسكام، بدون مناسبات مناقصه كار ميدهند و … كلا موضوع قراردادها نياز به آئين نامه خوب و شفاف سازي و نظارت خوب دارد و مهم نيست متمركز باشد و يا توزيع شده! هر چند شرايط متمركز براي خريدها اجناس بهتر است اگر شرايطش باشد.
موضوع استخدام بدون مجوز موضوع راحتي نيست كه استان ها راسا انجام داده باشند بلكه صد در صد مطمئن باشيد در چنين حالت هاي اشكال از مخابرات ايران بوده است. شك نكنيد. مگر مي شد در زمان دولتي مخابرات استان بدون هماهنگي با مخابرات ايران و وزارتخانه استخدام كند؟!
قبول كنيد كه تمركر زايي كسب و كار مخابرات ايران را محدود و توانمنديهاي اين شركت بزرگ و توانا را تا حد 90 درصد كاهش داده است و ادامه اينكار نابود كردن توانمنديهاي شركت مي باشد.
والسلام
تنها مزیت مجتمع کردن شرکت های مخابراتی استانی ندادن مالیات اضافه بود ولیکن هزار و یک اشکال دیگر بوجود آمده است.
به استان ها بیشتر اعتماد کنید چرا که تهرانی ها با وجود توانمندیهای موردی نمی توانند شرکت مخابرات ایران را به روزهای خوبش بازگردانند.
استان ها را نباید با یک چشم نگاه کرد بلکه برخی از استان ها را باید اختیار داد و برخی را باید اختیار گرفت.
لطفا سازماندهی مجدد را تا دیر نشده است انجام دهند.
ایشان احتمالا یکی از مدیران میانی هستند که از دستشان از سفره چرب و نرم کوتاه شده و احتمالا یکی از پیمانکاران زیر پوستی بوده است،کی گفته توسعه خوابیده!؟در حال حاضر باید توسعه ایی که انجام میشود طرح توجیحی داشته باشه که این عمل در همه جا در حال انجام است،ایشان احتمال نگران جیب خود و اطرافیانشان بوده که میلیون ها و شایدم میلیاردها درآمد حاصل از پیمانکاری هارو از دست داده
این طرح اگر هیچی نداشته باشه این حسن داشته که امپراطوری های این دسته از عزیزان مانند مدیران و اطرافیانشان سقوط کرده،و پولهای باد اورده ایی رو به جیب نمزنند
کارشناس گرامی
از لحن توهین آمیز شما خوشم نیامد
من اصلا به این مطلب شما نمره ندادم!
هر کسی با هر منافعی! حرفی میزنه و دلیلی میاره!
شما اصل حرف رو باید آنالیز کنی
سلام
من نظر سردبیر را می پسندم و نظر کارشناس فنی را مرتبط نمی دانم.
موضوع در اینجا سوء استفاده و یا تخلفات از قراردادها نیست چرا که این تخلفات چه در تهران و چه در استان ها ممکن است اتفاق بیافتد که رفع آن مشکل مکانیزم های خود رآ میطلبد.
موضوع توجیه فنی و اقتصادی کم و بیش همیشه انجام میشده است.
تنها مشکل که با تمرکز ایجاد شده است نبود نقدینگی می باشد.