مخابرات ما
خبرگزاری مخابرات ما

شما در مورد مظلومیت تلفن ثابت نوشته اید-جملات احساسی من عین واقعیت است!

مخابرات ما- ای کاش می توانستیم تک تک کامنتهای شما را در پاسخ به مطلب و نوشته سردبیر مخابرات ما به دقت بررسی می کردیم.این امر واقعا وظیفه برنامه ریزان است.

هر کامنت حاوی نکات بسیار مهمی است که راه حل نیز در دل خودش دارد.

بنظر شما چرا تلفن ثابت را از یادها حذف کرده ایم؟ آیا این به نفع موبایل است؟ ایا به نفع مخابرات است؟

ایا می توان با کاهش امکانات, تلفن ثابت را از میان برداشت؟

بیقرار

۱۳۹۷/۰۹/۱۴ در ۱۲:۰۷ ب.ظ

 

سلام دوستان
مدیریت مراکز تلفن روستائی و شهری و نوسازی و تعمیرات ساختمان ها کلا تعطیل شده اکثر مراکز تلفن شهری بدون مدیر می باشند اداره ی ساختمان در استان ها به واحد و آنهم زیر نظر مدیر منابع انسانی تغییر سازمان یافته اند . روسای مراکز حذف و شیفت شب سالن ها به امید OMC تعطیل شده نوسازی و تجهیز مراکز تعطیل می باشد و تمرکز بیشتر بر در آمد زائی دیتا و تلفن همراه می باشد سیستم های قدیمی بدون تغییر ورژن و آپ گرید کار می کنند . آموزش کارکنان در حد جزئی دایر است
مدیریت مخابراتی بر مخابرات وجود ندارد
سیستم های ما تعمییرات و بازدید های دوره ای نیاز دارند
بازرسی باید هر ۶ ماه یک بار نسبت به ارزشیابی سیستم های فنی و مالی اداری نظارت داشته باشد که آنهم نیمه تعطیل است و موردی انجام میشود
کارکنان به روزمرگی افتاده اند و خبری از بازنشستگی نیست و کسی حاضر به رفتن نمی باشد سالانه کلی هزینه پرسنلی پرداخت میشود که خروجی ندارد
مدیریت ارشد کجاست ؟
این جملات احساسی نیست عین واقعیت است
سیاست های اشتباه تعلق سازمانی را از بین برده
روسای ادارات و مدیران راضی به ترک میزهایشان نیستند و کسی نیست به آنها بگوید به این همه مدیر دیگر نیاز نیست . در بعضی مدیریت ها مدیر با ادارات و کارکنانش تعداشان کمتر از انگشتان یک دست است و همه مدیر و رئیس هستند و دیگر هیچ …
نیاز است مدیریت ارشد و صاحبان سهام تصمیم جدی در خصوص بازنشستگی همکاران در شرف بازنشستگی بگیرند خیلی از کارکنان در ۳۲ و ۳۳ سال خدمت بسر میبرند و بعد از آن ساختار قدیمی را بکلی متحول کنند به یاد شعر معروف می افتم که می گوید
هرگز به کعبه نرسی ای اعرابی این ره که تو میروی به ترکستان است
گرچه نمی توان شتابزده تصمیم گرفت ولی ما در این برهه از زمان نیاز به تصمیم خوب و فوری داریم
ره نگاشت ؟ سیمرغ ؟ اپلای ؟ مدیریت منابع انسانی کجاست ؟ کیست :؟ ایشان مناسب این پست هستند ؟می تواند ؟ برای این توانائی اراده جمعی وجود دارد ؟ مدیر عامل کجای شرکت قرار دارد ؟
در صف است یا ستاد ؟
دست در دست هم با یک حرکت خوب پیش بسوی آینده ایی شکوفا که بتواند پاسخگوی فردا باشد

 

چه می توان گفت؟

انباشت حرفهای دل ازار همکاران من جایی باید برای ثبت در تاریخ جمع شود.

حداقل ما این کار را کرده ایم. این کار را کرده ایم تا تاریخ نویس ها کارکنان را مجرم این واقعه ندانند!

 

989870cookie-checkشما در مورد مظلومیت تلفن ثابت نوشته اید-جملات احساسی من عین واقعیت است!

Please rate this

0 1 2 3 4 5
2 نظرات
  1. گفتنی می گوید

    زنده باد مخابرات
    مرده باد ….

  2. نیروی شرکتی می گوید

    مسئولیت و مسئولیت پذیری حلقه گمشده مخابرات؟
    مسئولیت یعنی اتخاذ تصمیم گیری مناسب و مؤثر که منجر به کسب موفقیت گردد.مدیران بایستی بگونه ای رفتار و تلاش کنند تا حس مسئولیت پذیری، منجر به کسب موفقیت برای کارکنان مسئولیت پذیر باشد و آن را تضمین کنند.
    مسئولینی که سایرین را مسبب مشکلات می دانند متزلزل اند، فراموش کارند و بازیچه دیگران قرار می گیرند و از سایرین می خواهند که به جای ایشان تصمیم بگیرند. آنان برای کارکنان خویش الگوی بی مسئولیتی محسوب می شوند و نمی توان مسئولیت را به کارکنانی که مدیرانشان غیرمسئولانه عمل می کنند، آموخت.
    یکی از نکات مهم تأثیرگذاردر مسئولیت پذیری و پیشرفت فعالیتها، پذیرش خواسته ها و تحقق نیازهای معقول کارکنان است. کارکنان تا زمانی که به حقوق اولیه و وعده هایی که قولش را به آنها داده اند نرسند به خشنودی درونی و رضایت شغلی دست نمی یابند و این مهم در مسئولیت پذیر بودن آنان تأثیر بسیاری دارد.رفتار مسئولانه می تواند قابلیتهای کارکنان، علی الخصوص جوانان را برای انجام فعالیتها و تصمیم گیری های مؤثر تغییر دهد. کارکنان با مشاهده طرز رفتار مدیران، مسئولیت پذیری را فرا می گیرند. چنانچه مسئولین در قبال آنها احساس مسئولیت کنند و روش آزادانه، صادقانه و صریح حکم فرما باشد، جوانان بسیار آسان تر و با تعهد بیشتر عهده دار مسئولیت ها می شوند. آنها وقتی که مشاهده کنند مدیران تعارض ها را به شیوه ای مسالمت آمیز حل می کنند، همان رفتار را الگوی خویش قرار می دهند.
    اگر رفتارهای مدیران قاطع، صریح و شایسته باشد و به وعده های خویش وفا نمایند کارکنان پیوسته برحسب نتایج رفتار آنان، عکس العمل نشان می دهند و معتقد خواهند شد که مسئولیت پذیر بودن فضیلت محسوب می شود.مسئولیت پذیر بودن یک معادله دوطرفه است و طرفین معادله (مدیران و کارکنان) نسبت به هم وظایف و حقوق مستقیمی دارند. در صورت عدم رفع نیازها و رسیدگی به حقوق اولیه تحقق خواسته های طرفین ناممکن است و دراثربخشی و بازخورد فعالیتها و وظایف کاری نیز تاثیرگذار است. تا زمانیکه مدیران با رفتار غیرمسئولانه عمل کنند و نسبت به خواسته های منطقی کارکنان بی تفاوت باشند امکان پیشرفت و تعالی وجود ندارد.
    وقتی نیروی انسانی را رها کنید و به فکر مشکلاتش نباشید قطعاً اعتماد، تعهد و مسئولیت پذیری آنان را از دست می دهید و با این کارانگیزه و تعلق سازمانی آنان را نشانه رفته اید که نتیجه آن بی تفاوتی نیروی انسانی به منافع و آینده مخابرات است.حال زمان تصمیم گیری مدیران و هیئت مدیره شرکت مخابرات ایران در مورد خواسته های معقول کارکنان (اجرای طرح طبقه بندی کارکنان شرکتی، قرارداد دائم کارکنان قراردادی، طرح بازنشستگی و …) و برنامه ریزی صحیح و کمک به رفع موانع و محدودیت ها است که به آن جامه عمل بپوشاند و این کشتی به گل نشسته را نجات دهند.
    “” آری حلقه گمشده مخابرات مسئولیت و مسئولیت پذیری است “”

نظرات بسته شده است.