ساختار تفصیلی نیروی انسانی مناطق اعلام شد
مخابرات ما- پس از ماهها انتظار ساختار تفصیلی نیروی انسانی مناطق اعلام شد. اما این ساختار با تقسیم استانها به چند گروه مختلف و با فشردگی محض چنان چیده شده است که حتی چیدن افراد فعلی یک منطقه نیز در این الگو امکان پذیر نیست.به بیان دیگر حتی برای افراد موجود هم کافی نیست.
البته به نظر می رسد این بار شرکت مخابرات ایران بطور کامل به همه بخش های این ساختار فکر کرده و در پی پیاده سازی طراحی ذهنی قبلی خود بوده است.
بطور مثال این ساختار بدون وجود افراد بالای ۳۰ سال سابقه برای افراد کافی است اما با حضور آنان ناکافی است.بنابراین به نظر می رسد افراد بالای ۳۰ سال چاره ای جز ترک سیستم نداشته باشند.
آنچه دیده می شود این است که ساختار پیشین استانها زیر تیغ حذف سریع و به قصد چابک شدن فقط به ۴۴ درصد مشاغل قبلی بسنده کرده و ۵۶ درصد ردیف ها حذف شده است.
در بخش بالا یا تاپ چارت تغییرات زیاد نیست و فقط چند جابجایی بین مشاغل مالی و تجاری دیده می شود اما در چارت رئیس اداره و پایین تر، چاقوی جراحی کاملا ساختار را ناکار و ناکارآمد کرده است. عموما واحد، تبدیل شده به یک کارشناس و هر سه واحد در یک اداره به سه کارشناس تبدیل شده و مجموعا یک واحد را تشکیل می دهند.
البته در ظاهر گفته شده استانها می توانند خودشان هم تصمیم بگیرند و در صورت نیاز واحدی اضافه کنند به شرطی که به تعداد نفرات استان چیزی اضافه نشود ضمن اینکه هر واحد حداقل سه کارشناس داشته باشد.
شاید به نظر شما امر ساده ای باشد اما وقتی الگو را مقابل خود قرار می دهید و میخواهید در آن اصلاحاتی ایجاد کنید هرگز نمی توانید دو شرط فوق بخصوص تشکیل هر واحد با سه کارشناس را پوشش دهید در حالی که پیش از این همه واحدها با دو کارشناس تشکیل می شده است.
به نظر می رسد این بار ساختار هوشمندانه کاهش پیدا کرده است بدون اینکه یک فعالیت از اداره ای کم شده باشد! اگر دوباره با این اطلاعات ساختار را ببینید این نگاه هوشمندانه در جهت کاهش ساختار، بدون کاهش فعالیت هارا خواهید دید.اما همانطور که در زمان حذف روسای مراکز از ساختار سازمانی پیشین نوشتیم که با این ساختار تنها نماینده مخابرات در بین مردم را حذف کرده اید، امروز هم می نویسیم این ساختار، فعالیت ها را سطحی و نمایشی خواهد کرد.تعداد افراد به عنوان کارشناس و سپس واحد، برای عمق بخشیدن به فعالیت ها و انجام درست آن کافی نیست.اگر قصد کاهش نفر داشته اند یا باید فعالیت از سازمان حذف می شد، یا به بخش خصوصی واگذار می شد و یا تغییر حالت می داد (مثلا توسط نرم افزار انجام می شد.
بحث مهم بعدی دلایل شرکت مخابرات برای این خودکشی جمعی است که آن را به فرصتی دیگر وا می گذاریم.
مگه میشه یک منطقه ای فقط ۴ تا نیروی رسمی در یک واحد داشته باشه بعد براش مدیر اون قسمت هم وجود داشته باشه و حذف نشده باشه
اینا همون کارشناس هم کم دارند چه برسه به واحد و ریاست ولی مدیریت براشون حذف نشده باشه!
چطور واسه مناطق گروه ۴. مثلا گذاشته اند یک ریس با دوتا زیر مجموعه کارشناس بدون واحد
یعنی دو تا کارشناس با یک ریس
کلا اون اداره فقط ۱ نیروی رسمی هم داره
مگه میشه ریس قسمتی باشه اونم با دو تا فقط کارشناس و خبری از حتی واحد هم در اونجا نباشه
واسه مناطق گروه ۴ که تغییرات چندانی داده نشده
و تمام پست های مدیریتی غیر از مدیر دفتر و دو ریس اداره کاهش پیدا کرده
از اون طرف در بعضی قسمت ها باز ریس اضافه شده است؟
حقوقی ها همینطوری اداره شده هبا دو سه تا کارشناس
سلام آقای سردبیراین مطلب شایعه هست یاحقیقت میگویندشرکت مخابرات ایران درنظرداردبه کسانی که امسال بازنشست شوند۱۵روزتشویقی خواهدداددراین صورت همه رسمی هاخواهندرفت مخصوصا اگرپرداخت بصورت طرح نقدی باشدان موقع مخابرات ازدست رسمی ها خلاص ویاتعدادی ازرسمی های کارکن ازدست مخابرات راحت خواهندشد.
من چیزی نشنیدم
واقعا مسائل اینقدر ساده هم نیست. پیجیدگی های زیادی داره وقتی به نیروی انسانی می رسید نمی تونید مثل میز و صندلی یا وسایل روی میز در موردش صحبت کرد
اینا آدم هستن عمری کار کردن….
اونایی که رفتن هنوز هم ناراضین … ولی ایا وضع مخابرات بهتر شد؟ چرا نشد؟
سلام سردبیر عزیز خبری از حقوق نیست؟
سلام نه متاسفانه
واقعا نمی دونم چی بگم
روزی یه خبر حقوقی تا ساعت یک بذارید بد نیست.همه چشم انتظارند.ولوووو اینکه ندهند
علی رضا جان
هر روز باید صبر کنیم تا بطور کامل خبرها قطعی بشه
از اول صبح تا پول نیاد به حساب مخابرات خبرها قطعی نمیشه بعدش تازه بانک!!!
نمی تونم ریسک کنم خبر غیر قطعی بذارم
سلام سر دبیر جان
به آقایان هوشمند بگوئید تا ریال آخر با کارمندان بالای ۳۰سال ( از معوقات سالهای قبل و پرداخت پاداشت آخر خدمت کاملا” حل وفصل نشود) هیچکدام نخواهیم رفت اگر هزار تا از این چارت های سازمانی باشد. هر کدوم سی وچند سال زحمت وبدبختی کشیده ایم تا پایان کاری چیزی برامون ته کاسه بمونه اونوقت شما می خواید دست خالی بیرون کنید.خواب دیدید !!خوش نباشه . از سال ۸۸ که مخابرات خصوصی شده می دونید چقدر از حق وحقوق کارمندان رو ندادید.؟؟ همه باید تسویه شوند.
سلام
من درک می کنم چی میگین
ولی در این شرایط یه کاری میکنن که همون حقوق بازنشستگی هم نصف میشه
یعنی از همون هم می افتیم
واقعا شرایط دشواری است
سردبیر درود بر شما
اطلاعات بیشتری اگه موجود هست بذارید
ممنون
خود ساختار رو میگین؟
با سلام
ببخشید متوجه نشدم ، هر واحد باید غیر از کارشناس مسئول سه نفر کارشناس داشته باشد؟ ضمنا این سه نفر می توانند بخش خصوصی هم باشند؟
بله باید سه نفر کارشناس داشته باشه
فعلا گفتن رسمی باید باشن.
اگر سه تا رسمی نباشه همون واحد رو نمیدن
البته فعلا در این مورد سختگیری نکردن اما آنچه گفته شده اینه
سلام
ایکاش حرفها وعملها یکی بودن گفتن تعدیل نیرو نداریم حتی یک نفر ولی در عمل این اتفاق داره میوفته
تعدیل نیرو؟
منظورتون دقیقا چیه میتونید توضیح بدین؟ من نفهمیدم ساختار به تعدیل ممکنه چطوری مرتبط باشه
این یک خودکشی جمعی نیست یک قتل عام است
سلام این ماه خواهش کردیم به خاطر باز شدن مدارس حقوق مثل ادارههای دیگه بدین کو گوش شنوا به هزار نفر زنگ زدم برای پول
ما هم چنین خواهشی کردیم اما ظاهرا میره هفته آینده
با عرض سلام و ادب
مهمترین شرط طرح کارشناسی خدمات اول و همچنین قرارداد مستقیم ایثارگران، وجود ردیف خالی بود که با این توصیفی که از چارت جدید کردید، صورت مسئله هر دو طرح پاک شده است.
آرش جان
گمان کنم همینه هدف
سلام
ادغام کردن سه یا چهار پست در یک پست که هنر نیست مهم این است که کار پیش برود وگرنه روی کاغذ هر کاری ممکن است.
شرکت مخابرات ایران میتوانست صرفا فقط یک مدیر منطقه بگذارد و همه کارها را هم به همان یک نفر واگذار کند و مابقی پستها را هم حذف کند.
با این روش و با وضع موجود ( کمبود امکانات و تجهیزات) کارها همه میخوابد.
آقای مدیر ارشد وقتی امکانات نباشد یک نفر برای تهیه یک کارت یا یک مفصل باید به ده جا زنگ بزند تا بتواند آن تجهیزات را فراهم کند و یا آنرا با چیز دیگری جایگزین کند. زمانی که تجهیزات نیست باید نیرو ها بخصوص مسئول آن قسمت ( رئیس اداره یا مدیر) بارها و بارها برای تهیه تجهیزات با قسمتهای مختلف تماس بگیرد تا مشکل را بتواند حل کند.
با این روش سرعت نابودی مخابرات را تسریع تر کرده اید.
این روش زمانی قابل اجرا هست که همه چیز فراهم باشد نه اینکه ما برای یک متر کابل یا یک دانه فصل یا کارت سوئیچ باید تمام اداره را زیر رو کنیم.
البته همه اینها ….
لطفا در صورت امکان چارت مناطق رو بگذارید ممنون میشم
حقوق چیشد سردبیر جان، باور کنید کلاس اولی داریم میخوان جشن بگیرند پول یک شاخه گل نداریم
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت سر دبیر عزیز و همکاران گرامی
مدیران کوتوله زمام امور را بدست گرفته و تیشه به ریشه نحیف مخابرات می زنند
درحالی که آیلان ماسک بدنبال گرفتن معافیت از تحریمها برای ارائه اینتر نت ماهواره ای در کشورمان هست مدیران کوته فکر ما در پی خشکاند درخت نه چندان شاداب مخابرات هستند
مسئولین کوته فکر و تنگ نظر وزارتخانه ، سهامداران عمده ، هیئت مدیره مخابرات و بلاخص مدیرعامل فقط بدنبال دلسرد کردن بدنه کارمند شرکت و خشکاندن این درختچه نحیف هستند
ما که از پشت پرده خبر نداریم شاید اینجا هم دستهایی درکار هست شاید اینجام هم مانند جریان فیلترنگ و فروش فیلتر شکن عزیزدلانی باشند که بهره مند می شوند
شاید بعضی ها از استارلینک هم دریافتی دارند و …..
مخابرات مدیر میخواد ،نه سردار ،دارند جا باز می کنند برای ….. مثل بانک ها و آموزش پرورش ،همه جا را میخوان یک دست و ارزشی کنند.
سلام و ارادت
ساختار بسیار ضعیف و ناکارمد طراحی شده.
ساختار بایستی براساس استراتژی و فرایندها طراحی شود. متاسفانه معاونت منابع انسانی توان طراحی ساختارسازمانی را ندارد و بازهم یک ساختارفشل طراحی شده.
پیشنهاد :قبل از اینکه دست به ترکیب ساختار مناطق بزنید ساختار ستاد را اصلاح کنید. ساختاری فربه و بدون بهره وری . ساختاری با کلی معاونتهای الکی و اداره کل های ناکارمد.
برای نمونه معاونت تجاری وامور مشتریان ۹ اداره کل در حال حاضر زیر نظرش هست که به جرات می توانم بگم ۵ اداره کلش اضافی است. یا معاونت راهبرد ۵ اداره کل در ساختار خودش دارد که ۲ تاش اضافی است.و همینطور معاونت منابع انسانی و سایر معاونتهای ستاد….
چارت سازمانی را می زاشتید ما هم می دیدیم خوب؟؟!؟
راستش چی بگم
اگر میتونید اداری بگیرین
من نمی تونم همه چی رو بذارم توی سایت
سلام
متاسفانه ابتدا حوزه فناوری اطلاعات را کاهش دادند. در اینصورت اگر نرم افزار هم بخواهد کار پرسنل را انجام دهد، کسی برای نگهداری نرم افزار در مناطق وجود ندارد.
بیش از ۲۰۰ پروزه نرم افزاری در شرکت مخابرات ایران در حال اجرا بوده یا اجرایی شده است. مشخص نیست با چه پرسنلی می خواهند آنها را نگهداری کنند. پشتیبانی این نرم افزارها توسط شرکت های تولیدکننده یا عرضه کننده تامین می شود اما نگهداری آنها در مخابرات ایران و مناطق باید انجام پذیرد.