تأثیر قطعی برق بر خطوط مخابراتی و اینترنت
مخابرات ما-مالکی-شیعه نیوز | باتری یک عمری دارد که مربوط به طول زمانی است که نصب شده و میتواند به زمان شارژ و دشارژ خود برگردد و هرچه قدر این تعداد قطعی برق بیشتر شود، طول عمر باتری سایتهای موبایل و کافوهای نوری مخابرات هم کم خواهد شد. بنابراین در جایی که کافونوری داریم و از تکنولوژی VDSL استفاده میکنیم، این مشکل را خواهیم دید که با قطع برق مشترکان را هم دچار مشکل میکند.
به گزارش «شیعه نیوز»، مدیرعامل شرکت مخابرات مخابرات درباره تمهیدات این شرکت در زمینه احتمال قطعی خطوط اینترنت و مخابراتی در صورت اعمال قطعی برق گفت: در مراکز اصلی مخابراتی به دلیل استفاده از دیزل ژنراتور مشکلی نخواهیم داشت اما سایتهای موبایل احتمالا با مشکل روبه رو می شوند و راهکار هم این است که باید نوسازی باتریها انجام شود که این، به سرمایهگذاری نیاز داشته و امروز هیچکدام از اپراتورها توانمندی این سرمایهگذاری را ندارند.
محمد جعفرپور – مدیرعامل شرکت مخابرات ایران- در گفتوگو با ایسنا، درباره تمهیدات این شرکت در زمینه احتمال قطعی خطوط اینترنت و مخابراتی در صورت اعمال قطعی برق در کشور اظهار کرد: در مراکز مخابراتی اصلی و مادر از زمان قدیم دیزل ژنراتورهایی داشتهایم که با قطعی برق با استفاده از سوخت گازوئیل و بنزین تامین برق را انجام میدهند؛ بنابراین در مراکز اصلی مربوط به شهرها معمولا مشکلی نخواهیم داشت ولی قطعاً این قطع برق برای سایتهای موبایل مشکلاتی را ایجاد میکند.
کانال عصر ایران در تلگرام
وی افزود: باتری یک عمری دارد که مربوط به طول زمانی است که نصب شده و میتواند به زمان شارژ و دشارژ خود برگردد و هرچه قدر این تعداد قطعی برق بیشتر شود، طول عمر باتری سایتهای موبایل و کافوهای نوری مخابرات هم کم خواهد شد. بنابراین در جایی که کافونوری داریم و از تکنولوژی VDSL استفاده میکنیم، این مشکل را خواهیم دید که با قطع برق مشترکان را هم دچار مشکل میکند.
جعفر پور گفت: برای سایتهای موبایل هم همین اتفاق احتمالاً خواهد افتاد و راهکارش هم این است که باید نوسازی باتریها انجام شود که به سرمایهگذاری بسیاری نیاز دارد و امروز به جرأت میگویم که هیچ کدام از اپراتورها توانمندی این سرمایهگذاری را ندارند.
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درباره ارتباطات روستایی توضیح داد: در حوزه ارتباطات روستایی کاملا با سیاستهای وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات هماهنگ هستیم. توسعه ارتباطات در روستا به این صورت است که طراحی و نیازسنجی توسط وزارت ارتباطات انجام و بعد به اپراتورهای مخابراتی ابلاغ میشود که باید به چه فناوری ارتباطات ایجاد کنند.
وی در ادامه صحبتهایش تصریح کرد: در واقع یارانهای هم برای این کار در نظر گرفته میشود که واقعا برای برقراری ارتباطات نیاز است. بنابراین هر جایی که از سوی وزارت ارتباطات ابلاغ شده، شرکت مخابرات ایران تلاش کرده که برنامه توسعه را اجرا کند و این آمادگی را هم داریم که حجم قابل توجه و بیشتری را در حوزه خدمات اجباری عام یا uso بپذیریم و کار کنیم.
خوزستان یازده خرداد شده ولی هنوز طاها حقوق نگرفته؟هیچ کسی هم پاسخگو نیست
با سلام بدبختی اینه که برق قطع میشه حقوقای مخابرات هم قطع میشه آقای وزیر لطفا به فکر حقوق باشین مردم با قطعی برق عادت کردن
شرکت طاها جوابگو نیست.
سردبیر جواب نمیده
حقوقمون از کی باید پیگیری کنیم
سردبیر هم خسته کردن از بس که از حقوق پرسیدیم آخه مگه ما چی میخواهیم به غیر از اینکه یک ماه بدبختی بکشی تا اینکه سر برج بشه یه چند غاز دستمون بدن تا صاحب خانه رو راضی نگه داریم این هم آزمون گرفتن به مرک گرفتن که به تب راضی باشیم آخه کجا جهان با کارگرهای بدبخت اینجور رفتار میکنن که اینجا این مدعیان اسلامی با هامون رفتار میکنن
سلام چراشسکام حقوق میده اماشرکت طاهانمیتونه پرداخت کنه .یعنی شرکت الکی وگدایی .پس چرامخابرات قرداددباش بسته بهتربه شسکام واگذارکنند
امروز ششم خرداده ولی نیروهای مخابرات هنوز حقوق نگرفتیم واقعا که
فارس واریزنکردن مگه بازم قصه کفگیرخورده به ته دیگ شروع شده امسال؟ بدبختی ما تموم شدنی نیست پناه برخدا
یا خدا .حقوق وی شد
از حقوق طاها خبردارین خوزستان حقوق نگرفتن
سلام قطعی برق تاثیر گذاشته روش.!.
حقوق طاها چه خبر؟
سردبیر خبرمالی لطفا؟