اعتماد مبین بازی را از دولت برده است!
[box]مخابرات ما- من خود متوجه این موضوع نشده بودم تا اینکه یکی از نویسندگان سایت (تهرانی فر) با طرح آن نخستین جرقه های یک تفکر را در ذهنم زد! اعتماد مبین بازی را از دولت برده است![/box]
مخابرات ما – پس از آنکه دولت با پیروزی کامل نفرات خود را در شرکت مخابرات ایران چید, مدیر عامل و رئیس هیئت مدیره تعیین کرد, و افسار سیاست مخابرات را بدست گرفت , بنظر میرسید اعتماد مبین به اجبار و زور بازی را باخته است. چرا که ظاهرا بنظر میرسید اهتماد مبین تمامی سنگرها را برای دولت خالی کرده است.
ظاهر امر این را نشان میداد.وزیر هم با برگزاری جلسات مستقیم با مخابراتی ها, و حضور در افتتاحات مخابراتی ها , دقیقا همین برد بزرگ را در ذهن تداعی میکرد.
اما حالا با من و از دیدگاه من به موضوع نگاه کنید.
1- اعتماد مبین از گذشته , بسیار زیرکانه , همراه اول را از بخش تلفن ثابت جدا کرد.استانها بخش اعظم درآمد خود را از همراه اول کسب میکردند.از چیزی که سالها برایش هزینه کرده بودند و اینک مالک آن بودند.اما اعتماد مبین این شرکت را جدا کرد و استانها را با تلفن ثابت , ورشکسته کرد.
2-دولت در دو سال اخیر با سیاست هایش عملا بخش تلفن ثابت و شرکتهای استانی را ورشکسته کرد.بطوریکه درآمد آن , حتی بقدر حقوق کارکنانش نیز نیست! اعتماد مبین می دانست دولت اجازه نخواهد داد مخابرات پا بگیرد و از حوزه تصمیم دولت خارج شود.
3-اعتماد مبین بخش شرکت مخابرات ایران را (تلفن ثابت و استانی) را به دولت واگذار کرد.عملا شکست را در این حوزه پذیرفت.در حقیقت دولت شرکتی ورشکسته را پذیرفت و حالا به هر شکلی باید جور آن را بکشد.به هر شکلی!
یعنی اعتماد مبین بخش ثابت را از خود دور کرد.همان کاری که از دو سال پیش آرزویش را داشت.
4-دولت هر چه میخواهد در حوزه تلفن ثابت بکند! به روستاها خدمات بدهد! از مخابرات در مراسم مختلف و نمایشی استفاده کند.اما باید هزینه هایش را نیز بپذیرد.
خب! پس با این توصیف , اعتماد مبین همه تلفن ثابت و مخابرات را واگذار کرد.خودش هم رفت در گوشه ای نشست! اما برد آن کجاست؟
لطفا کمی دقت کنید!
نیروهای قبلی اعتماد مبین به کجا رفته اند؟
1- سرپرست یا همان مدیر عامل شرکت مخابرات ایران بعنوان عضو هیئت مدیره به همراه اول رفت.
2- یک عضو هیئت مدیره و ثابت ترین پای آن, دکتر بقایی نیز بعنوان عضو هیئت مدیره به همراه اول رفت.
3-عناصر مهم مدیریتی آن مانند مدیر عامل ارتباطات سیار ثابت باقی ماند.این مدیر کاملا با سیاست های سابق آشناست.از این جلوتر نمی روم ولی از مصاحبه سردبیر این سایت با دکتر سیدهاشمی استفاده میکنم و به شما نیز توصیه میکنم بار دیگر آن را بخوانید.بویژه آن بخشی را که در مورد ارتباطات سیار گفتگو می شود! همگامی سیاست های مدیر عامل با اعتماد مبین کاملا واضح است.
4- مدیرانی که احتمالا با سیاست های اعتماد مبین همگام نبوده اند حذف شده اند.مهندس یوسف پور یکی از آنان است.
5- …. لازم است موارد دیگری را باز بشمارم؟
بنابراین می توان به این نتیجه رسید که اعتماد مبین بخش مشکل دار و مشکل زای شرکت مخابرات ایران را به وزارت ارتباطات واگذار کرد اما نیروهای خود را در بخش مدیریت همراه اول یا همان ارتباطات سیار ساکن کرد.
پول در سیار است.امکانات در سیار است.پاداش و نفوذ و خلاصه هر آنچه در دنیای امروز ارتباطات مورد نیاز است در سیار دیده می شود.در بخش تلفن ثابت فقط دردسر است, کسر درآمد است و کارکنان پر مدعا و کم کار, مدیرانی که فقط ادعا دارند و …. اینها همه به دولت رسید.
لازم نیست ذهن خود را خسته کنید و دنبال نیروهای دولتی در سیار بگردید.بحث نهایتا به درآمد میرسد.درآمدی که 50 درصدش بی دردسر به اعتماد مبین می رسد.50 درصدی که تا دیروز بناچار بخشی از آن را برای هزینه های تلفن ثابت خرج میکرد.اما امروز همه را ذخیره می کند.
چرا؟
چون که دولت قبول کرده است شرکت مخابرات ایران را (بخش تلفن ثابت را) تحویل بگیرد و آن را سر و سامان بدهد و درآمدش را افزایش دهد!
آیا شما انتظار دیگری از دولت دارید؟
اگر قرار این نیوده است, پس دولت برای چه آمد؟
اینجاست که میگویم , اعتماد مبین , زیرکانه دولت را به گرداب تلفن ثابت انداخت و بخش خوش درآمد آن را برای خود نگه داشت!
نظر شما چیست؟
با سلام .
تحلیلتان را خواندم و خیلی متاسف شدم !
نوشته اید :
.در بخش تلفن ثابت فقط دردسر است, کسر درآمد است و کارکنان پر مدعا و کم کار, مدیرانی که فقط ادعا دارند و …. اینها همه به دولت رسید.
شما بر اساس شناخت چند نفر از کارکنان مخابرات ، پی به کم کاری و پرمدعابودنشان برده اید ؟
اینکه تحلیلی که قرار بوده منطقی و علمی باشد را اینگونه به ناسزا آلوده کرده اید ، نشان از ضعف شماست .
بنظر میرسد از اینکه چگونه مخابرات ایران و همراه اول در دامان مخابرات رشد نمود و از شیرازه جان پرسنل و امکانات تلفن ثابت بهره برد تا به اینجا رسید هم خبر ندارید .
خیانت و یا ناتوانی مدیرانی که با تفکیک شرکت به تلفن ثابت و همراه باعث رکود در بخش عظیم مخابرات شدند را به حساب ضعف و کم کاری و پر ادعایی پیکره ی اصلی مخابرات نگذارید چون اگر مدیران اصلی بالیاقت داشتیم به این روز و حال نمی افتادیم .
چگونه است که خط هوایی امارات متحده عربی با استخدام یک مدیر باتجربه خارجی برای خط هوایی تازه تاسیس اش به جایی میرسد که به بهترین و کارامدترین خط هوایی دنیا بدل میشود ولی مخابرات ایرانی که بدون تلفن همراه و با ان تعرفه های نازل کار میکرد ، از پس کمک به وزارت اموزش و پرورش هم بر میامد ؟
برادر من ! مشکل سو مدیریت حاکم بر مخابرات ( و بقیه جاها را ) فقط به حساب کارکنان و ملت نگدارید .
ضمنا اگر کارکنان بی انگیزه شده اند بخاطر اخباریست که از پاداشهایی که نمی بینند و نمی گیرند و فقط به همراه اولیها و افراد خاص میرسد . بخاطر بلاتکلیفی و هر روز با یک جور سیستم و برنامه کار کردن است .
امشب کامنتتونو میبرم روی سایت
چرا هیچ وقت سایت مخابرات ما از شرکت ناک وضعیت مالی و رانتهای انجا و انتصاب همزمان مدیران مخابراتی در هر دو جا نمی نویسد ایا میترسد چرا از لابی های شرکت ناک مدیرانش و هیات مدیره ان چیزی نمینویسد چرا حقوق های شرکت ناک به مدیرانش را نمیگویید چرا میترسید واقعا رابطه مدیران همراه اول سیار و ناک را شفاف سازی کنید
والله ترس که خودبخود چیز بدی نیست
لونقدر هم که فکر کردی ما ادمهای شجاعی نیستیم
پس یه جای شجاعتر از ما پیدا کنید عزیزم.اینکه دعوا نداره.
ضمن اینکه ما در محدوده شرکت مخابرات هم از همه چی خبر نداریم.اون وقت از سیار میگی؟
آ«چه ما منتشر میکنیم چیزهایی است که کارکنان , خوانندگان و اعضای سایت میفرستند.
شما هم شجاعت دارید بنویسید بفرستید. نامتان هم لطفا باشد.ولی ما نامتان را منتشر نمی کنیم.ولی باید بدانیم حرف چقدر سندیت دارد.
بیایید با هم شجاع باشیم.
چطوره؟!
این از این.
حالا بقیه شو دوستانه میگم ار من ناراحت نشو.
حالا منظور نهایی شما چیه؟ اینکه ما میترسیم؟ آره ؟ … یه ذره موقع نوشتن کامنت به اعصابتون مسلط باشید.ما ادعای شجاعت کرده ایم اصلا؟
شجاعت از هزار کیلومتری ما هم رد نمی شود؟
راحت شدید؟ حالا راحت م یخوابید؟
چرا این دسته از منتقدین از همه طلبکارید؟
سلام. بله شما کاملا درست میفرمایید این هم مثل بقیه مشکلاتی که در دوران اون معجزه هراره سوم بوجود آمد گم شدن دکلهای نفتی بوجود آمدن بابک زنجانبها رضا ضرابها رحیمی و بقایی ها و … که سرمایه کشور را به یغما بردند خوب مخابرات هم یکی ار اونها .و بیشترین زیان را هم کارکنان صدیق و زحمتکش که عمر و جوانی خود را برای ساختن مخابرات هدر دادند بنده خودم وقتی به مخابرات آمدم تهران تاره 5رقمی شده بود یعنی تازه چند مرکزی شده بود و نود درصد شهرهای ایران از تلفن هندلی استفاده مبکردند من خودم بیشتر از 25سال ار خدمتم را در بد آب وهواترین شهرها زیر بمب باران و متاطق جنگی خدمت کردم تا مخابرات شد این کلاوقتی همراه اول را میخواستند راه بیاندارند چه کسی سرمایه آورد غیر اینکه ار حاصل زحمتهای همبن کارکنان همراه درست شد وقتی هم بسوددهی رسید اعتماد مبین پیدا شد و اونو مال خود کرد حالا یه تلفن ثابت مونده با بازدهی پایین و مدیرانی که تنها میتوانند حق همکاران را ندهند .وبس مطمئن باشید تا یکسال دیگر ابنترنت را هم از تلفن ثابت جدا خواهند کرد و مال مبین میشود ..تا کلا مخابرات را بخاک سیاه بنشانند
بنظرم یک بخش ار بحث را در هم ادغام کرده اید
منظور ما از گرفتن همراه اول نبوده است.گرفتن فیزیکی نبود.بحث مدیریتی است.
سلام
شاهکارهای مدیران مخابرات بعد از خصوصی سازی
1-جدا کردن ثابت از سیار
2- رها کردن کارکنان بدون توجه به قوانین وضع شده
3- عدم پرداخت مطالبات قانونی
4- تعلل در پیگیری افزایش تعرفه
عجله نکن، سیار هم فاتحه شو خوندیم.
دقیقا درسته همین آقایانی که ثابت را به لبه پرتگاه بردند همین بلا را سر همراه می آورند کلا تخصصشان تو شیره مکیدن است
مخابرات می تواند با ارایه اینترنت با کیفیت و پر سرعت و با تعرفه ی مناسب ,کم و کاستی های خود را تا حدود زیادی برطرف کند.
سلام
سردبیر محترم
اینکه اعتماد مبین سیار را از ثابت جدا کرد شکی در این نیست ولی چرا جدا کرد شاید یک دلیل اش
این بوده که نمی خواسته در نظر دولتمردان کل شرکت را سودده نشان دهدبه دلیل اینکه در صورتیکه شرکت سودده نشان داده می شد سه اتفاق می توانست روی دهد یکی اینکه میزان مالیا ت اخذ شده بیشتر از شرایط فعلی ( جدا بودن ثابت وسیار ) می شد و دیگر اینکه دولت در صورتی که می دید مخابرات به سود دهی رسیده می توانست به بهانه اینکه در واگذاری اشتباهی رویداده مجدداشرکت را از اعتماد مبین بازپس گیرد و یا اینکه با شکایت به دادگاه مبالغ دیگری را از شرکت بگیرد
سلام برادر عزیز
کاری به مهره چینی ها نداشته باشید هر شرکت زیر مجموعه مخابرات ایران اعم از همراه-شرکت های استانی و … از لحاظ مالی تاکنون مستقل بوده وهستند و مخابرات ایران در آمدش فقط تلفن ثابت نیست اگر به صورت های مالی شرکت اصلی مخابرات ایران توجه نمایید در آمدش تجمیعی از در آمد های خود وهمراه اول و شرکت های استانی وبعضی از شرکتهای دیگر وابسته می باشد در خصوص شرکت های مخابرات استانی نیز به عنوان پیمانکار همراه اول کما فی سابق از انتفاع خود بهره می برند البته عقب ماندگی مخابرات ثابت در چند سال خصوصی سازی انگیزه ای بوده تا این تغییرات هیئت مدیره در بدنه مخابرات ایران به وجود آید گرچه اعضای هیئت مدیره از افراد با سابقه و کاربلد مخابرات هستند ولی در این سازمان پف کرده با نیرو های غیر کار آمدی که در دو سال اخیر با واسطه ورابطه و به میزان دو برابر پرسنل رسمی موجود مشغول ایجاد هزینه های گزاف به مخابرات هستند چگونه می توانندمنشاء تحول در توسعه زیر ساخت ها ی تلفن ثابت باشند انشاء الله بتوانند و توفیق یابند
بسیار جالب وچقدر هوشمندانه
یعنی سیاست زمین سوخته؟ ولی ورشکستگی به تقصیر چی میشه؟
باز تلگرام زدین؟