مخابرات ما
خبرگزاری مخابرات ما

تعیین تکلیف ایثارگرانی که پس از خصوصی سازی به استخدام شرکت درآمده اند

مخابرات ما- دیوارن عدالت اداری حکمی صادر کرد که تکلیف شرکتهای خصوصی شده در قبال قوانین مختلف از جمله قوانین ایثارگران را مشخص می کند.

 

مخابرات ما- یوسف احدی مشاور مدیر عامل و مدیر کل حقوقی شرکت مخابرات ایران در نامه ای به دکتر فرقانی معاون توسعه نیروی انسانی مخابرات به دادنامه دیوان عدالت اداری استناد و تکلیف مخابرات را در قبال ایثارگرانی که پس از خصوصی سازی به این شرکت پیوسته اندمشخص می کند.

 

احدی مشاور حقوقی مدیر عامل در این نامه می نویسد ”  شرکتهایی که در راستای اصل ۴۴قانون اساسی به بخش خصوصی واگذار می گردند درخصوص آن دسته از کارکنان خویش که بعد از خصوصی شدن به استخدام شرکت در می آیند تکلیفی به تبعیت از قوانین و مقررات حاکم بر دستگاه اجرایی نسبت به ایثارگران موضوع ماده ۶۶قانون الحاق  نداشته و با این وصف خواهشمند است دستور فرمائید مراتب به نحو مقتضی مورد بهره برداری در موارد مشابه قرار گیرد .”

 

در حقیقت مهمترین بخش دادنامه این است:

در مورد ایثارگرانی که بعد از واگذاری در این شرکت‌ها اشتغال یافته‌اند شرکت مذکور تکلیفی به تبعیت از قوانین و مقررات حاکم بر دستگاه‌های اجرایی نسبت به ایثارگران ندارد،.

در پیوست نامه یوسف احدی مشاور مدیر عامل و مدیر کل حقوقی شرکت مخابرات ایران ،دادنامه صادره از دیوان عدالت اداری نیز درج شده است که در زیر می خوانید.

تاریخ دادنامه : ۱۳۹۹/۵/۲۱     شماره دادنامه: ۷۱۷    شماره پرونده : ۹۸۰۳۷۵۵

مرجع رسیدگی: هیأت عمومی دیوان عدالت اداری

اعلام‌کننده تعارض : شرکت فولاد مبارکه اصفهان

موضوع: اعلام تعارض در آراء صادر شده از شعب دیوان عدالت اداری

گردش کار : معاون نیروی انسانی و سازماندهی شرکت فولاد مبارکه اصفهان به موجب لایحه شماره ۶۶۶۰۰/۹۸/۳۴۱۵ ـ ۱۳۹۸/۶/۱۱ اعلام کرده است که:

حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای بهرامی

 رئیس محترم دیوان عدالت اداری

موضوع: اعلام تعارض در آراء صادر شده از شعب دیوان عدالت اداری

  با سلام

 احتراماً در راستای ماده ۸۹ قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری مصوب ۱۳۹۰ و با عنایت به تعارض موجود در آراء صادره از شعبات مختلف آن دیوان به استحضار می‌رساند: تعدادی از پرسنل جانباز شرکت فولاد مبارکه اصفهان (سهامی عام) اقدام به طرح دادخواست‌هایی در کمیسیون ماده ۱۶ رسیدگی به شکایات جـانبازان با خـواسته «تبدیـل وضعیت استخـدامی از قراردادی به رسمی» نموده‌اند و علیرغم تقدیم لوایح دفاعیه این شرکت کمیسیون مـذکور با ورود به موضوع رأی خـود را مبنی بر الزام این شرکت به تبدیل وضعیت استخدامی شکات [شاکیان] صادر نمود، متعاقباً دادخواست‌های اعتراضیه در شعب بدوی مطرح و منجر به صدور آراء متعارض در شعب بدوی و حتی صدور دو رأی متعارض و همزمان در شعبه ۳۷ بدوی گردید. در مرحله تجدیدنظر هم تاکنون آراء متعارضی از شعب ۲۳ و ۲۹ تجدیدنظر صادر و ابلاغ گردیده است که اطلاعات مربوطه به شرح زیر می‌باشد. لذا به استناد ماده ۸۹ قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری و به منظور ایجاد وحدت رویه در پرونده‌های متعدد و مشابه موجود و پرونده‌های آتی، مستدعی است در خصوص طرح موضوع در هیأت عمومی دیوان عدالت اداری و صدور رأی وحدت رویه دستورات مقتضی صادر فرمایید.

گردش کار پرونده‌ها و مشروح آراء به قرار زیر است:

الف: شعبه ۳۷ بدوی دیوان عدالت اداری در رسیدگی به پرونده‌های شماره ۹۶۰۹۹۸۰۹۰۲۶۰۱۶۸۷ و ۹۷۰۹۹۸۰۹۰۲۶۰۰۲۴۵ با موضوع دادخواست شرکت فولاد مبارکه اصفهان ـ آقای مسعود عرب کوهانی به طرفیت الف ـ کمیسیون ماده ۱۶ رسیدگی به شکایات جانبازان ب ـ شرکت فولاد مبارکه اصفهان ـ کمیسیون ماده ۱۶ بنیاد شهید و امور ایثارگران و به خواسته الف ـ اعتراض به رأی مورخ ۱۳۹۶/۷/۲۳ کمیسیون ماده ۱۶ جانبازان در خصوص شکایت آقای خیراله عالی پور احمدی ب ـ ورود ثالث نسبت به پرونده مطروحه از طرف خوانده نسبت به دادنامه و حکم صادره از ۱۶۹۵۷۰۱۹۵۰۰ ـ م ـ گ ـ ۱۳۹۵/۸/۱۲ رأی کمیسیون ماده ۱۶ مورخ ۱۳۹۶/۷/۲۳ به موجب دادنامه شماره ۹۷۰۹۹۷۰۹۰۲۶۰۱۷۷۸ ـ ۱۳۹۷/۹/۲۵ به شرح زیر رأی صادر کرده است:

الف) در خصوص شکایت شرکت فولاد مبارکه اصفهان به طرفیت کمیسیون ماده ۱۶ رسیدگی به شکایات جـانبازان دایر بر اعتراض به رأی مورخ ۱۳۹۶/۷/۲۳ صادره از کمیسیون ماده ۱۶، اولاً: به موجب بند ۱۰ ماده ۲۷ قانون بودجـه سال ۱۳۹۲ کل کشور شرکت‌های مشمول اصل۴۴ قانون اساسی که واگـذار شده و یا در حال واگذاری می‌باشند و یا در فهرست واگذاری قرار گرفته یا می‌گیرند، موظفند برای ایثارگران شاغل قبل و بعد از واگذاری، از قوانین و مقررات مربوط به ایثارگران تبعیت نمایند که با توجه به تاریخ استخدام شاکی (۱۳۸۹/۸/۱) و تاریخ واگذاری شرکت (اواسط سال ۱۳۸۶)، این حکم شامل شاکی نیز خواهد بود. ثانیاً: به موجب ماده ۸ قانون تسهیلات استخدامی و اجتماعی جانبازان مصوب سال ۱۳۷۴ که در زمان استخدام شاکی در شرکت حاکم بوده، شرکت‌هایی که در راستای اصل ۴۴ قانون اساسی به بخش خصوصی واگذار شده از جمله شرکت فولاد مبارکه اصفهان، موظف به تبدیل وضعیت استخدامی جانبازان غیررسمی خود حسب درخواست آنان و پس از احراز شرایط گزینش، به استخدام رسمی، ثابت یا عناوین مشابه بوده‌اند. ثالثاً: به موجب اصلاح ماده ۲۹ قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران، موضوع بند (ذ) تبصره ۲ ماده ۸۷ قانون برنامه پنجساله ششم توسعه و تبصره ۱ بند مذکور، وضعیت استخدامی مشمولان این ماده (مستخدمین رسمی، پیمانی، قراردادی، شرکتی) حداکثر پس از سه ماه رسمی قطعی می‌گردد. علیهذا با عنایت به شمول قوانین و مقررات مربوط به ایثارگران نسبت به مستخدمین شرکت‌های واگذار شده به بخش خصوصی [ در اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی] و الزام شرکت‌های مزبور به تبدیل وضعیت استخدامی آنان به رسمی قطعی به شرح موصوف ایراد و اشکالی که متضمن نقض قوانین و مقررات در رأی معترض‌عنه بوده باشد احراز نمی‌گردد. مستنداً به مواد ۱۰، ۵۸، ۵۹ و ۶۵ و مفهوم مخالف ماده ۱۱ قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری حکم به رد شکایت صادر و اعلام می‌گردد. ب) در خصوص شکایت آقای مسعود عربی کوهانی علیه شرکت فولاد مبارکه اصفهان و کمیسیون ماده ۱۶ بنیاد شهید و امور ایثارگران مبنی بر ورود ثالث در پرونده کلاسه بایگانی ۲۶۰۱۶۸۷ با امعان نظر در محتویات پرونده اخیرالذکر ملاحظه می‌گردد شاکی هیچ گونه سمت قانونی در پرونده مذکور و نیز رأی کمیسیون ماده ۱۶ منظم پرونده نداشته و حقی برای شاکی در محقق شدن یکی از طرفین اصلی پرونده مزبور برای شاکی متصور نبوده مستنداً به مواد ۱۷ و ۵۰ قانون اخیرالذکر قرار رد شکایت صادر و اعلام می‌گردد. رأی اصداری ظرف ۲۰ روز از تاریخ ابلاغ قابل تجدیدنظرخواهی در شعب تجدیدنظر دیوان عدالت اداری می‌باشد.

رأی مذکور به موجب رأی شماره ۹۸۰۹۹۷۰۹۵۵۲۰۲۷۶۹ـ ۱۳۹۸/۷/۶ شعبه ۲۴ تجدیدنظر دیوان عدالت اداری تأیید شده است.

ب: شعبه ۴۲ بدوی دیوان عدالت اداری در رسیدگی به پرونده شماره ۹۵۰۹۹۸۰۹۰۲۶۰۱۳۲۵ با موضوع دادخواست شرکت فولاد مبارکه اصفهان به طرفیت کمیسیون ماده ۱۶ رسیدگی به شکایات جانبازان و به خواسته اعتراض به رأی مورخ ۱۳۹۵/۶/۲۸ به موجب دادنامه شماره ۹۷۰۹۹۷۰۹۰۲۲۰۱۳۵۳ـ ۱۳۹۷/۴/۱۹ به شرح زیر رأی صادر کرده است:

نظر به اینکه شرکت فولاد مبارکه بیش از پنجاه درصد سهام آن به بخش غیردولتی واگذار گردیده است و منطبق با ماده ۸ قانون استخدامی اجتماعی جانبازان مصوب ۱۳۷۴/۳/۳۱ و ماده ۶۶ الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی مصوب ۱۳۹۳/۱۲/۴ بنابراین به استناد مراتب فوق‌الاشاره و اینکه طرف شکایت دفاع موجه و مؤثری به عمل نیاورده و شکایت شاکی را محرز و مسلم و مستنداً به مواد ۱۰ و ۱۱ قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری مصوب سال ۱۳۹۲ حکم به ورود شکایت و الزام طرف شکایت به اجابت خواسته وی و حکم به ابطال رأی کمیسیون ماده ۱۶ قانون تسهیلات صادر می‌نماید. رأی صادره مستنداً به ماده ۶۵ قانون اخیرالذکر ظرف بیست روز پس از ابلاغ قابل تجدیدنظرخواهی در شعب تجدیدنظر دیوان عدالت اداری می‌باشد.

رأی مذکور به موجب رأی شماره ۹۸۰۹۹۷۰۹۵۹۳۰۱۵۷۲ـ ۱۳۹۸/۴/۱۷ شعبه ۲۳ تجدیدنظر دیوان عدالت اداری تأیید شده است.

هیأت عمومی دیوان عدالت اداری در تاریخ ۱۳۹۹/۵/۲۱ با حضور رئیس و معاونین دیوان عدالت اداری و رؤسا و مستشاران و دادرسان شعب دیوان تشکیل شد و پس از بحث و بررسی با اکثریت آراء به شرح زیر به صدور رأی مبادرت کرده است.

رأی هیأت عمومی

الف: تعارض در آراء محرز است.

ب: با عنایت به این که بیش از ۵۰ درصد سهام شرکت فولاد مبارکه اصفهان در سال ۱۳۸۶ به بخش غیردولتی واگذار شده و شرکت مذکور جزء شرکت‌های بخش خصوصی محسوب می‌شود و استخدام و به‌کارگیری شاکیان نیز بعد از واگذاری سهام و غیردولتی شدن شرکت مذکور بوده است و از ماده ۶۶ قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (۲) مصوب ۱۳۹۳/۱۲/۴ که در آن مقرر شده: «شرکتهای مشمول اصل چهل و چهار (۴۴) قانون اساسی که واگذار شده و یا در حال واگذاری می‌باشند و یا در فهرست واگذاری قرار گرفته و یا می‌گیرند، موظفند برای ایثارگران شاغل در زمان واگذاری، از قوانین و مقررات مربوط به ایثارگران تبعیت نمایند.» مستفاد می‌شود در مورد ایثارگرانی که بعد از واگذاری در این شرکت‌ها اشتغال یافته‌اند شرکت مذکور تکلیفی به تبعیت از قوانین و مقررات حاکم بر دستگاه‌های اجرایی نسبت به ایثارگران ندارد، مضافاً ماده ۸ قانون تسهیلات استخدامی و اجتماعی جانبازان مصوب ۱۳۷۴/۳/۳۱ به موجب ماده ۷۶ قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران مصوب سال ۱۳۹۱ نسخ و ملغی‌الاثر شده است و شرایط استخدام و تأمین نیروی موردنیاز دستگاه‌های اجرایی از میان ایثارگران و خـانواده آنها در ماده ۲۱ قانون مذکور و تبصره‌ها و اصلاحیه‌های آن مشخص شده است، بنابراین اقدام کمیسیون مـوضوع مـاده ۱۶ رسیدگی به شکایات جانبازان که بدون توجـه به موازین قانونی مذکور اقدام به رسیدگی و صدور حکم نموده است مغایر با قانون می‌باشد. بنا به مراتب فوق نتیجتاً دادنامه شماره ۱۵۷۲ـ ۱۳۹۸/۴/۱۷ شعبه ۲۳ تجدیدنظر دیوان عدالت اداری در حدودی که متضمن این استدلال است، صحیح و منطبق با موازین قانونی است. این رأی به استناد بند ۲ ماده ۱۲ و ماده ۸۹  قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری  مصوب سال ۱۳۹۲ برای شعب دیوان عدالت اداری و سایر مراجع اداری مربوط در موارد مشابه لازم‌الاتباع است.

رئیس هیأت عمومی دیوان عدالت اداری ـ محمدکاظم بهرامی

.

1247630cookie-checkتعیین تکلیف ایثارگرانی که پس از خصوصی سازی به استخدام شرکت درآمده اند

Please rate this

0 1 2 3 4 5
86 نظرات
  1. علی می گوید

    خب برای کارگزاران که ایثارگر هستن و طبق قانون و قرارداد بیمه ازطرف مخابرات براشون رد شده چی ؟ آیا مخابرات راه گریز داره ،

  2. Soheil می گوید

    ✳️سعید اوحدی
    معاون رئیس جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران:

    ✅ تبدیل وضعیت ایثارگران در حال حاضر قانون رسمی کشور است و تمامی نهادها موظف به اجرای آن هستند.

    ✅ در صورتی که هریک از دستگاه‌های اجرایی از اجرای این قانون سر باز زنند یا آن را به طور کامل اجرا نکنند، به صورت قانونی و براساس اختیارات موجود در قانون با آنها برخورد خواهیم کرد

  3. Soheil می گوید

    .
    ایثارگران استخدام می شوند/ تفسیر قانون عادی بعهده مجلس است/کسانی با تفسیر به رای ، بدنبال محدود کردن قانون هستند.

    دکتر حمیدرضا حاجی بابایی با اظهار تاسف از اینکه برخی قانون مجلس را تفسیر به رای می کنند، گفت: متاسفانه شنیده می شود که کسانی به دنبال تضییع حقوق ایثارگران هستند و با تفسیر برای مصوبه مجلس را محدود می کنند.

    وی تاکید کرد: براساس این مصوبه مجلس، ایثارگران شاغلی که تا ۱۳۹۵/۱۲/۲۹ به صورت شرکتی، قرارداد کار معین وپیمانی در دستگاهها اشتغال داشته اند، در گروههای زیر مشمول قانون استخدام ایثارگران هستند.

    رئیس کمیسیون برنامه وبودجه ومحاسبات مجلس گفت، آن دسته از ایثارگران که در حال حاضر بصورت شرکتی، قرارداد کار معین و پیمانی در دستگاههای دولتی اشتغال دارند، مشمول قانون استخدام ایثارگران هستند.

    وی افزود، خانواده های شهدا، اعم از فرزند، همسر، خواهر وبرادر شهید، جانبازان و فرزندان آنها، با هر درصدی که جانبازی به آنها تعلق گرفته است.

    حاجی بابایی اظهار داشت،رزمندگان وفرزندان رزمندگانی که حداقل ۶ ماه سابقه حضور درمیدانهای دفاع مقدس را دارند، آزادگان و فرزندان آزادگانی که بیش از یک سال سابقه اسارت دارند.

    وی یادآور شد، در آبان ماه سال جاری استفساریه استخدام ایثارگران به تصویب مجلس و تایید شورای نگهبان رسیده است وبراساس این قانون دولت مکلف به تبدیل وضعیت ایثارگران شاغل در دستگاهها شده است.

  4. ایثارگر می گوید

    قانون تصویب کرده و لازم اجراست.پس مخابرات هم باید اجراش کنه در غیر اینصورت به گفته امام خمینی(ره) هر کسی یا اداره ای بخواهد مانع تراشی در کار خانواده شهدا و جانباز و ایثارگر کند. منافق محسوب میشود.و مخالف نظام است.در غیر اینصورت همگی در درب مجلس و مخابرات ایران تجمع خواهیم کرد.

  5. ناشناس می گوید

    تمام کسانی که در زمان برنامه پنجم توسعه ( ۹۰ تا ۹۵) شرکتی بودند شامل این بحث میشوند ربطی به قبل واگذاری و بعدش نداره

  6. خدمات اول می گوید

    سال ۹۳ و ۹۴ هم تبدیل وضعیت ایثارگران ب رسمی برای شرکتیای مخابرات اجراشده چرا؟ برای اینکه مخابرات موظف به انجام امور ایثارگران در تمام زمانها است
    از شما سردبیر فهیم سایت مخابرات ما خواستاریم که طرفدار حق باشید

    1. سردبیر - مخابرات ما می گوید

      ببینید براتون مثال میزنم.فرض کنید ۱۰۰ نفر آدم تشنه در دل کویر هستن.شما ده تا لیوان آب داری.در دوران کرونا اشتراکی معنا نداره پس فقط باید به ده نفر بدین.
      ۱- با خودت میگی ۳ تاشو میدم به هر کسی که دوست دارم.بقیه رو به افراد بصورت نوبتی میدم. مثلا هر کی تشنه تره.یا هر کی پیرتره. یا هر کی شرایط خاص داره مثلا بیماره. یعنی برای خودت قانون میذاری
      ۲-با خودت میگی همه رو به هرکسی میدم که دوستش دارم.مهم نیست چطوری دوستشون دارم.یه وقت با من هم عقیده ان.یه وقت با من در یک حزب هستن.یه وقتی با من در جنگ بودن.یه وقت با من قوم و خویش هستن.
      خب حالا عدالت کدومه؟
      من میگم هیچکدومش
      ولی طور دیگری سوال میکنم.کدومش به عدالت نزدیک تره؟ از هر کی بپرسی میگه اولی. عدالت نیست ولی نزدیکتره.
      شما در حالی که میتونی همه رو به اقوام خودت بدی نمیدی. بین بقیه تقسیم میکنی.
      امیدوارم مثال من جواب شما رو داده باشه.
      فرض کنید مخابرات استخدام داره. ۱۰۰۰ نفر میخواد بگیره.مخابرات میتونه ۳۰۰ نفر رو بده به هر کی که دوست داره. به اقوام به دوستان به هم حزبی ها به هم عقیده ها … ولی بقیه رو میده به بقیه.میگه هر کی نمره اش بیشتر شد.
      حالا فرض کنید قانونی میاد و میگه فقط و فقط کسانی رو بگیرین که شامل فلان قانون میشن. اصلا به شایستگی ها کاری نداره.اصلا هیچ خط کشی نداره.
      آیا این عدالته؟
      ببینید.
      در نگاه ما، وقتی میگیم چنگ بوده و پدران ما زحمت بسیار کشیدن، همون انتخاب بر اساس معیار ماست.
      من میگم باید دولت باید سیستم باید مخابرات آنقدر شغل ایجاد کنه که وقتی تعدادی را بدلیل عقاید خودش انتخاب میکنه به چشم نیاد زیاد دیده نشه
      ولی وقتی الان ۳۰ هزار نفر شرکتی داریم. شما میگین فقط ایثارگران رو بگیرین. شایستگی؟ مهم نیست! توانایی؟ مهم نیست!
      حالا متوجه شدین من چی میگم؟
      حالا شما یک فرض دیگه هم بکنید.
      خدای نکرده خدای نکرده زبونم لال در یک کشور آمریکایی زندگی میکنیم.این کشور که تحت سیطره دشمن ماست در زمان استخدام میگه (من از آ«جا که با نظام ایران دشمن هستم ایرانی رو ایتخدام نمیکنم.هر چی عرب هست استخدام بشن) شمای ایرانی چه حسی دراین؟
      اگر ما در این سالها درست کار میکردیم نیازی به این نداشتیم که برای چند تا شغل ساده شرط بذاریم.امتیاز بدیم یا …
      اینها فقط دشمنی رو زیاد میکنه.

      1. جواد می گوید

        سلام پس شما کسانی که صرفا به خاطر اینکه یک مزیت داشتند وپدرشان بازنشسته مخابرات بودند جذب کرد چطور توجیه می فرمایید اگر ایثارگران نبودند اسن شما وخانواده ات عربی بود پس از کینه وعناد با ایثارگران صحبت نفرمایید

      2. خدمات اول می گوید

        جناب سردبیر سوال منم از شما اینکه سال ۹۲ که فرزندان کارمندای مخابرات رو فقط گرفتن شما اعتراض کردید؟ ایا اون موقع شایستگی ها در نظر گرفته شد؟
        اون کار صلح و صفا بوجود آورد؟؟؟؟!

        1. سردبیر - مخابرات ما می گوید

          سلام
          اگر به مطالب اون زمان برگزدید اعتراضات ما رو خواهید دید
          بله که اعتراض کردیم
          شکر خدا آرشیو هست

  7. خدمات اول می گوید

    پس از اقای احدی بپرسید؟ به چه دلیل سال ۹۲ ازمون استخدامی که برگزار شد سهمیه ایثارگری پر شد و کسانی استخدام شدند که سابقه بیمه ای نداشتن و فرزند کارمند هم نبودن و با سهمیه شهید و جانبازی و …. به استخدام درآمدند؟
    برای اینکه مخابرات موظف ب اجرای امور ایثارگران است حتی سال ۹۲ حتی امسال و حتی اینده

  8. فرزند ایثارگر می گوید

    سلام
    به نظرم آقای احدی نمیدونه معنی استفساریه چیه ما از حق قانونی خودمان نمی‌گذریم
    نمیزاریم با یه نامه بی اساس حقمون پایمال بشه
    پدران ما از جانشون گذشتن
    درود فراوان بر شما سردبیر عزیز که اطلاع رسانی کردید

    1. حدیث سرو می گوید

      شرکت خصوصی چرا باید تکالیف دولت را عمل کند؟
      پول از جیب سهامدار شخصی می دهد نه بیت‌المال.
      دنبال احیای حقوق پدر خود هستید تشریف ببرید سازمان دولتی استخدام شوید.

      1. ناشناس می گوید

        شما بفرمایید جای دیگر

      2. منطق می گوید

        سلام واقعا من این قانون شاملم نمیشه
        ولی روا نیست به فرزندان شهدا و رزمندگان توهین کنیم این کوچکترین حق ایشان می‌باشد ما که حسود نیستیم مخابرات همه شرکتی ها را رسمی کنه
        ثانیا این مصوبه مجلس و شورای نگهبان تأیید کرده و ریس جمهور این قانون را ابلاغ کرده
        وقتی هم میگن استفساریه برای اینه که شرکتی بزرگی مانند مخابرات نمونه نقض قانون کنه
        قطعا فرزندان شهدا و ایثارگران از این حق قانونی خودشان نمی‌گذرند این را مخابرات بداند .

      3. جانم فدای رهبر می گوید

        این جواب بسیار زشت و…. نویسنده پیام را میرساند
        در تعجبم خودش را به عنوان حدیث سرو معرفی میکند
        مگر از جیب شما میخواد این طرح اجرا بشه
        این قانون ابلاغ شده و مخابرات راهی جز تمکین به آن را ندارد

        1. سردبیر - مخابرات ما می گوید

          سلام
          چرا این حرف رو میزنی؟
          اگر با دو کلمه به هر کسی نسیت … بدیم (همونی که مشا نوشته بودین) هیچکسی هم طیف شما باقی نخواهد ماند
          متعادل باشید
          درست زمانی از حق باید حرف بزنیم که نفعی برای ما نداره چه برسه که حالا برای شما نفع داره

          1. جانم فدای رهبر می گوید

            سلامجناب سردبیر باوربفرمایید اصلا این طرح شامل بنده نمی شود فقط نگارش نویسنده به نظرم تهدید بود که بروند بیرون اداره دولتی شاغل بشوند این حرف قشنگی نیست که خانم یا اقای حدیث سرو نوشتن به نظرم توهین به خانواده شهدا هست …
            خدا کنه همه دوستان شرکتی به حق قانونی خودشان برسند

        2. ناشناس می گوید

          الحسود لا یسود . اینا همونایی هستند که جلو طبقه بندی مشاغل رو هم گرفتند مبادا که بغل دستیشون رو شامل بشه اونا نشن

  9. دوست می گوید

    سلام و خسته نباشید:
    سردبیر عزیز راجع به بحث ایثارگری بنده با پیگیری و ارتباطی که با یکی از اعضای هیِت رییسه مجلس داشتم این موضوع رو پرسیدم و عین جواب هیأت رییسه رو مینویسم تا رفع ابهام بشه واسه دوستان (مجلس در مورد بخش خصوصی نمیتواند ورود کند اما شرکتهای عمومی غیر دولتی مثل مخابرات را جلسه گذاشته ایم تا آنها را مجاب کنیم )البته باید بدونیم که این مدیرانی که ما میبینیم مجاب شدنی نیستن مگر اینکه چندتا آقازاده های خودشون رو شامل بشه تا بعضی از دوستان رو هم ناچارا به خاطر اونها تبدیل وضعیت کنن ان شا.. که ختم به خیر بشه واسه بعضی از همکاران زحمتکش که این طرح شامل حالشون میشه ما هم خوشحال میشیم

    1. Mehdi می گوید

      خب عزیز شما که با هیئت رئیسه مجلس ارتباط داری این مشکل و بقیه مشکلات رو مطرح کنید که حل کنند

    2. ارتباطیون می گوید

      با چه شخصیت هایی همکاریم منم با رئیس مجلس دوره های ۲_۴_۶_۸_۹ در ارتباطم گفتن مخابرات حتماً باید اجراه کنه

  10. همکار می گوید

    با سلام
    این درخواست شرکت فولاد بوده مبنی بر ایجاد وحدت رویه و جلوگیری از گرفتن آراء متناقض صادره و هیچ دلیلی مبنی بر اینکه شرکت ها بعد از خصوصی شدن نباید قوانین رو اجرا کنن نمیشه.
    اینم باید اضافه کنیم در صورتی که فرزندان شهدا که مشمول کمیسیون ماده ۱۶ میشن اگه از قسمت حقوقی بینیاد شهید پیگیری کنن میتونن رسمی به قول مخابرات دایمی بشن.

  11. ایثارگر می گوید

    ارجاع ب مطلب ۲۲ اردیبهشت سایت شما در خصوص دیوان عدالت اداری-جذب فرزندان شهدا وایثارگران
    و مطلب ۸ خرداد سایت در خصوص حق فرزندان جانبازان و ایثارگران
    فقط بحث شرکتی بود ک باید استفساریه جدید حل شد شکر خدا و انشالله بعد از تبدیل ما کنار سایر دوستان هستیم جهت تبدیل تمامی نیروهای عزیز شرکتی مخابرات

  12. ایثارگر می گوید

    با سلام خدمت سردبیر
    من شما رو ارجاع میدم ب دو مطلبی ک در تاریخ ۲۲ اردیبهشت ۹۸ و ۸ خرداد ۹۸ توسط سایت شما نوشته شد و جمع بندی این دو مطلب ک پیوست میکنم خدمتتون تکلیف مخابرات رو مشخص میکنه اما سوال من از شما اینکه با اینکه شما علم به این موضوع دارید که مخابرات موظف ب انجام اینکاره چرا در کامنتها مینویسید ک لطف میکنه اگر اجرا کنه! لطف ! مخابرات و لطف؟! و نامه ای رو بعد از یک ماهو نیم منتشر میکنید با عنوان تعیین و تکلیف نیروها!خواهشمندم از شما ک مبلغ برای قانون گریزی مخابرات نباشید طرفدار حق باشید
    جناب سردبیر مخابرات طبق استفساریه ۲۹ مهر ۹۹ و ابلاغ ۱۵ ابان ۹۹ ملزم ب اجراست! لطفی در کار نیست و این موضوع ربطی ب دولتی خصوصی نداره

    1. Mehdi می گوید

      دروود

    2. جواد می گوید

      درود بر شما

  13. ایثارگر می گوید

    استفساریه جدید گفته طبق ماده ۲۱ قانون جامع ایثار گردان کسایی که مشمولن باید تبدیل وضعیت بشن، ماده ۲۱ رو که نگاه کنید نوشته کلیه دستگاه های ماده ۲ این قانون مکلف هستند ک انجام بدند
    حالا ماده دو رو نگاه میکنیم قسمت الف و ب داره، مخابرات حتی اگر هر دلیلی هم بیاره قسمت ب مروبط به مخابراته و مخابرات ملزم به اجرای آن است
    در ادامه ماده دو رو ضمیمه میکنم :
    ماده ۲ـ دستگاه‌های مشمول این قانون عبارتند از:
    الف- کلیه وزارتخانه‌ ها، سازمانها و دستگاه‌های اجرائی، مؤسسات و شرکت‌های دولتی و ملی شده تحت پوشش و یا مدیریت دولتی اعم از اینکه دارای قوانین و مقررات خاص باشند و یا نباشند، قوه قضائیه اعم از کادر قضائی و اداری و سازمانها و مؤسسات وابسته و تابعه آنها، کانون وکلای دادگستری، کانون‌‌های کارشناسان رسمی دادگستری، قوه مقننه، نهاد ریاست جمهوری، سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران (سازمانهای وابسته و تابعه)، نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران (نظامی و انتظامی) نهادها و مؤسسات عمومی غیردولتی و نهادهای انقلاب اسلامی و شرکت‌های تحت پوشش وابسته یا تابعه آنها و کلیه سازمان‌‌ها و شرکت‌هایی که به نحوی از انحاء از بودجه عمومی دولت استفاده می‌کنند و یا قسمتی از بودجه آنها توسط دولت تأمین می‌گردد، بانک‌ها، مؤسسات بیمه‌‌ای، جمعیت هلال ‌احمر جمهوری اسلامی ایران، شهرداری‌ها و شرکت‌های تحت پوشش آنان و نیز مؤسسات و شرکت‌هایی که شمول قانون بر آنها مستلزم ذکر نام است از قبیل سازمان تأمین اجتماعی، شرکت ملی نفت ایران، شرکت ملی گاز ایران، شرکت ملی صنایع پتروشیمی، سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران، سازمان صنایع ملی ایران، شرکت‌های هواپیمایی، سازمان انرژی اتمی، اعضای هیأت علمی و کادر اداری دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالـی کشـور، مجمـع تشخیص مصلحت نظام، شورای نگهبان و دانشگاه آزاد اسلامی.
    ب- سایر دستگاه‌ها و سازمان‌‌ها و شرکت‌ها و مراکز تولیدی و توزیعی و خدماتـی که تحت پوشش قانون کار یا مقـررات تأمین اجتماعی و قـوانین خاص هستن

  14. رضا می گوید

    مخابرات ما , خود تو ما رو با مطالب قبلیت امیدوار کردی و در جواب کسانی که شرایطشون رو میگفتن بهشون میگفتی که طرح شاملمون میشه الان هم یه مطلب بی اعتبار میزاری که شاملمون نمیشه؟

    لطفا چاپ کن

  15. ایلیا می گوید

    التماس می کنم خبری از حقوق بگیرید
    لا اقل کارهامون رو انجام بدیم هفته اینده همه جا تعطیله
    البته بجز امور مشترکین اخه فقط امور مشترکین مخابرات و بچه های خرابی خدمت رسانن
    در عجبم بقیه چیکاره هستن
    اقا یا ما ادم نیستیم یا بقیه سباهی لشکرن
    یرای کسانی که توی این بحران سر کارن یه اضافه کاری بدین که لا اقل این همه غصه نخورن

  16. همکار رسمی می گوید

    سلام سردبیر
    لطفا در خصوص ارتقای گروه ،منزلت شغلی و حق سرپرستی نیروهای رسمی گزارش تهیه کنید
    احکام همکاران همراه با تبعیض های گسترده در حال صدور است
    برا نورچشمیها خیلی خوب شده،…..

  17. حمید می گوید

    عرزندان ایثارگررسمی راچرا نگفتین والا حسودنیستیم ماهم فرزنوبیکاروایثارگرداریم بیکارتومنزل

  18. مهدی می گوید

    دوستان عزیز و همکاران ایثارگر این رای مربوط به تاریخ ۱۳۹۹/۵/۲۱ و قبل از تصویب قانون جدید استخدام ایثارگران می باشد لیکن وجه قانونی نداشته و خود به خود ملغی میگردد پس نگران نباشید خدا با ماست

  19. ناشناس می گوید

    سلام خسته نباشید
    لطفا شفاف بگویید
    با حکم جدید، شامل ایثارگران شرکتی مخابرات بعد از خصوصی شدن مخابرات می شود یا نه؟

  20. ناشناس می گوید

    استفساریه هفت ابان تایید شده این دادنامه مربوط به برج پنج هستش اصلا این استفساریه رو زدن که این دادنامه نقض بشه و مطابق اون تمام دستگاههای اجرایی دولتی و تحت لوای وزارت کار باید این مورد رو اجرا کنند ربط به قبل واگذاری و قبلش هم نداره .این خلاف قانونه اگه اجرا نکنن بطور کامل

نظرات بسته شده است.