لزوم شکل گیری باور نهضت داخل در ساخت تجهیزات مخابراتی
مخابرات ما – رئیس اتحادیه صادرکنندگان صنعت مخابرات ایران گفت: شکل گیری باور نهضت ساخت داخل و خود کفایی در ساخت تجهیزات مخابراتی می تواند ورود به بازارهای جهانی را در شرایط خاص اقتصادی کشور، رقم بزند.
مخابرات ما ( محمد – مهر) – داوود ادیب یکی از عوامل مهم دستیابی به رشد و توسعه اقتصادی پایدار را در وهله اول اقتصاد درون زا و رونق صادرات عنوان کرد که مهمترین هدف سیاستگذاری در بخش تجارت خارجی محسوب می شود و گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی، تولید صادرات محور را در رهنمود های خود به دست اندرکاران بخش تولید کشور مورد تاکید قرار داده اند که این موضوع باید مورد توجه و کانون تمرکز دست اندرکاران مربوطه قرار گیرد.
وی با بیان اینکه باید موضوع صادرات را به تشکل های مرتبط سپرد و کانون های تصمیم گیری های موازی را یکپارچه کرد، گفت: برای توسعه صادرات غیرنفتی، جدای از برنامهریزی باید مشکلات زیرساختی موجود در این حوزه نیز حل شود، زیرا نمیتوان همه مشکلات اقتصادی کشور را به تحریم نسبت داد. برخی از مسئولان کشور به نهضت ساخت داخل اهمیتی نمی دهند و این نوع بی اعتنایی به این نهضت، مفهوم واقعی خود تحریمی و هم سویی با دشمنان قسم خورده انقلاب اسلامی است.
رئیس اتحادیه صادرکنندگان صنعت مخابرات ایران با تاکید بر اینکه در شرایط فعلی چاره ای جز توسعه صادرات غیر نفتی نداریم و با اشاره به برگزاری چهارمین نمایشگاه توانمندی های صادراتی جمهوری اسلامی ایران (ایران اکسپو) گفت: به دلیل شرایط تحریمی و محدودیتهای خاصی که پیش روی صادرات نفت ایران است، صادرات غیرنفتی به دلیل ارزآوری و تامین نیازهای ارزی بخش واردات کشور، مورد توجه قرار گرفته و به همین دلیل لازم است که به این بخش نیز توجه ویژهای شود. بنابراین برگزاری اینگونه نمایشگاهها دستاوردهای خوبی برای رسیدن به این هدف خواهد داشت.
ادیب ادامه داد: در این شرایط خطیر نیاز به همسویی با رهنمودهای مقام معظم رهبری در اهمیت کار و نیروی داخل کشور و صادرات میتواند تنها راه برون رفت از شرایط فعلی کشور باشد و امید می رود که با حمایت همه جانبه وزارتخانه ها، نهادهای دولتی و حاکمیتی، توانمندی های صادراتی جمهوری اسلامی ایران و تحقق نقش بخش خصوصی در اقتصاد مقاومتی، توسعه صادرات غیر نفتی فراهم شود.
وی با بیان اینکه اتحادیه صادرکنندگان صنعت مخابرات ایران بر این باور است که توجه ویژه به این حوزه میتواند در بالا بردن سطح صادرات غیر نفتی کشور موثر وزمینه ساز سرمایه گذاری، شناسایی و رفع نیاز کسب و کارها شود، گفت: اکنون با تهدید غربی ها فرصت های مناسبی برای عزم و اراده مسئولان و تجار در حوزه صادرات ICT به وجود آمده است.
به گفته وی، کاهش این وابستگی و نیز جایگاه آن در برنامههای توسعه اقتصادی کشور، بررسی عوامل تعیین کننده صادرات غیرنفتی و ارائه راهکارهای لازم برای توسعه آن از اهمیت ویژهای برخوردار است. اگر امروز به شرکت های برتر دنیا نگاه کنیم می بینیم که بر خلاف ۲۰ سال گذشته که شرکت های نفتی امپراتورهای اقتصادی دنیا بودند ، در چند سال اخیر شرکت های حوزه ICT چنین نقشی را عهده دار هستند.
رئیس اتحادیه صادرکنندگان صنعت مخابرات ایران تاکید کرد: باور نهضت ساخت داخل، خود کفایی، حرکت به سمت استاندارد سازی و هماهنگی با استانداردهای های بین المللی محصولات و خدمات می تواند رشد کمی و کیفی، توسعه و در نهایت ورود به بازارهای جهانی حوزه مخابرات را به غیر از بازار داخلی در عرصه بین الملل فراهم سازد و این همان چیزی است که ما در این شرایط خاص اقتصادی کشور به آن نیاز داریم.
چهارمین نمایشگاه توانمندی های صادراتی جمهوری اسلامی ایران (ایران اکسپو) ۱۵ تا ۱۸ بهمن ماه با هدف ایجاد فرصتی برای تعامل شرکتهای داخلی صادر کننده با شرکتهای خارجی و عرضه محصولاتشان به بازار هدف، برگزار می شود.
***
نظرات بسته شده است.