دستور کار اتحادیه جهانی مخابرات در حوزه ارتباطات تا سال ۲۰۳۰
مخابرات ما-دبیر کل اتحادیه بینالمللی مخابرات (ITU) در پیامی همزمان با روز جهانی ارتباطات گفت: دستور کار ارتباطات تا سال ۲۰۳۰ اتحادیه جهانی مخابرات، دربرگیرنده یک دیدگاه مشترک جهانی برای از بین بردن شکاف یا نابرابری دیجیتالی میان جوامع و استفاده از توان فناوری اطلاعات و ارتباطات در راستای توسعه پایدار است.
مخابرات ما-به گزارش شبکه خبری ICTPRESS، به نقل از پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، هولین ژائو دبیر کل اتحادیه بین المللی مخابرات در پیامی روز جهانی ارتباطات را تبریک گفت.
در این پیام آمده است: «ملتها و اعضای خانواده اتحادیه جهانی مخابرات (ITU) در سراسر جهان، در روز بیست و هفتم اردیبهشتماه هر سال، مراسمی را به نام سالروز جهانی مخابرات و جامعه اطلاعاتی، برگزار میکنند.
امسال از همه شما اعضای این اتحادیه میخواهم که با من همراه شوید تا برنامه موسوم به « دستور کار ارتباطات تا سال ۲۰۳۰ اتحادیه جهانی مخابرات» را بهپیش ببریم.
این دستور کار، دربرگیرنده یک دیدگاه مشترک جهانی برای از بین بردن شکاف یا نابرابری دیجیتالی میان جوامع و استفاده از توان فناوری اطلاعات و ارتباطات (فاوا) در زمینه پشتیبانی از دستور کار ۲۰۳۰ سازمان ملل متحد، در راستای توسعه پایدار است.
من از شما دعوت میکنم تا به جهانیان نشان دهید فناوریهای نوینی مانند نسل پنجم تلفن همراه (۵G)، ترابری هوشمند، اینترنت اشیاء، هوش مصنوعی و فناوری بلاکچین (blockchain)، در زمینه ارتقای زندگی مردم و آسانسازی توسعه اجتماعی و اقتصادی آنان، چهکارهایی میتوانند به اجرا درآورند.
این فناوریها و نوآوریهای جدید، توان بالقوه و خیلی زیادی را برای پیشرفت بشر به وجود میآورند؛ و ابزارهای قدرتمندی را نیز برای نیل به تکتک اهداف توسعه پایدار، در اختیار ما قرار میدهند.
تقریباً نیمی از جمعیت جهان هنوز از اینترنت استفاده نمیکنند و رشد کلی دسترسی به اینترنت، کند است. ما برای اینکه بتوانیم همگان را به اقتصاد دیجیتالی جهانی متصل سازیم، نیازمند هماهنگی بیشتر و چند برابر کردن تلاشهایمان در این زمینه هستیم و لازم است برای کسانی که به این موهبت دستیافتهاند، تضمین دهیم، در این زندگی پر از امکانات ارتباطی که دارند، از امنیت، اطمینان و سلامت کافی برخوردار باشند.
بیایید تا به مناسبت روز جهانی مخابرات و جامعه اطلاعاتی و به خاطر این دهه جدید، میوههای فناوری اطلاعات و ارتباطات را برای شتاب دادن به رشد اجتماعی، اقتصادی، محیطزیست پایدار، توسعه فراگیر و همگانی و همهجایی، به کار گیریم.»
نظرات بسته شده است.