مخابرات ما
خبرگزاری مخابرات ما

وزیر۶- حق اشتراک راهکار واقعی یا پوست خربزه زیر پای مخابرات

مخابرات ما- موارد پرداختی روی قبض چنان لرزان و ملتهب است که با یک حکم برمی گردد سر جای خودش!آیا حق اشتراک هم همین سرنوشت را دارد؟

مخابرات ما– هر چند حق اشتراک جایگزین دیرهنگام آبونمان است اما آگاهان نگران این هستند که شاید بزودی حق اشتراک همان سرانجامی را پیدا کند که ابونمان پیدا کرد.

یعنی جایی بالاتر از هیئت مدیره مخابرات و سازمان تنظیم این حکم را لغو کند.

این حرف ما نیست بلکه نوشته یکی از همکاران تیزهوش ماست که با ریزبینی می نویسد:

مطلع

۱۳۹۹/۰۴/۰۴ در ۱۱:۵۹ ق.ظ

مخابرات به سبب ابطال مصوبات درآمدی کمسیون تنظیم توسط دیوان زیاد متضرر شده است . این ضررها باید توسط وزارت ارتباطات به نمایندگی از طرف دولت طبق قانون اصل ۴۴ جبران شود. اما انتخاب راهکار اخذ حق اشتراک که با هدایت غلط خود وزارت صورت گرفته اشتباه است و به سرنوشت آبونمان گرفتار خواهد شد از طریق دیوان نه ، از طریق یه مرجع قضایی دیگر .

 

شما چه نظری دارید؟

 

 

1210770cookie-checkوزیر۶- حق اشتراک راهکار واقعی یا پوست خربزه زیر پای مخابرات

Please rate this

0 1 2 3 4 5
8 نظرات
  1. ناشناس می گوید

    هرگونه اقدامی در جهت درآمد زایی وارائه هر گونه خدماتی باید پشتوانه قانونی داشته باشد باید مصوبه مجلس باشد این تاسیسات مخابرات به این گسترده باید یک حق نگهداری ثابت داشته باشد زیرا تعدادی از مشترکین اصلا کارکرد ندارد وامتیازشان محفوظ وخدمات مخابرات به آنها ارائه میشود ضمنا اکثر شرکتهای خدمات رسان آبونمان بسیار زیادی دریافت میکنند چرا برای آنها مجاز است باید قاطعانه از حق نگهداری دفاع شود

  2. باریکانی می گوید

    سلام
    به نظر من باید افزایش می یافت چون پرداختیهای
    شرکت با توجه به تورم بالا رفته و روی دوش شرکت
    هست که باعث شده این چنین درمانده شوند ولی
    مکالمه هنوز افزایش نیافته شاید این امر باعث
    شود تا از مکالمات غیر ضرور هم کاسته شود.

  3. مسیح می گوید

    کارگرخدمات اول مخابرات. کارگران مخابرات ایران نه از آبونمان گذشته نفعی میبردن نه از تغییر وضعیت مبهم فعلی . کار از کارگران ودرآمد مال کارکنان رسمی خوش بحال خانواده‌هایشان حقوق۸میلیونی کارکنان رسمی درمقابل حقوق ۲ونیم میلیونیکارگران بدبخت شرکت پیمانکاری مخابرات

    1. پرنده آبی می گوید

      عزیزم شما هم رسمی میشدید. گناه کارمندان رسمی چی هست که شما رسمی نیستید؟ مگر کارمندان رسمی حق و حقوق شما رو خورده اند؟ یا حق و حقوق شما در دستان کارمندان رسمی بوده است که آنرا از شما دریغ کرده اند
      اگر توانایی دارید بروید و حقتان را از کسی بستانید که حقتان را خورده است.
      ما کارمندان رسمی هم خیلی از حق و حقوقمان را خورده اند ولی زورمان بیش از این برای گرفتن حق و حقوقمان نمی رسد.
      خود من ۷ سال و نیم سختی کار داشتم که بواسطه لابی شرکت مخابرات ایران و تامین اجتماعی نابود شد و حالا باید بجای آن سالها کار کنم تا باز نشسته بشوم.
      بهرحال به جای اینکه به حقوق کارمندان رسمی کاری داشته باشید به دنبال احقاق حق خود باشید.
      از نظر من هر کسی که در ایران زندگی میکند و کار میکند باید حداقل ماهی ده میلیون در آمد داشته باشد. چه رسمی و چه قراردادی یا شرکتی.
      برادر من….. من کارمند رسمی خیلی خوشحال میشوم اگر شما به اندازه من حقوق بگیری ( از جیب من که در نمی آید که بخواهم حسودی کنم یا بترسم از حقوق من کم شود ) چون همکار و برادر منی و خوشحالی شما و خانواده ات باعث خوشحالی من خواهد شد.
      ان شاءالله خداوند حق تمامی مظلومین را از ظالمین بگیرد

  4. ناشناس می گوید

    سلام دولت احمدی نژاد با واگذاری آن چنانی مخابرات قبر مخابرات را کند و این دولت می خواهد این مرده را دفن کند

  5. فنی نگهداری می گوید

    بنظر من درآمد مخابرات هرچی باشه مال ما نیست پس هرچی بشه مهم‌ نیست

  6. ناشناس می گوید

    سلام سردبیر دیگی که برای ما کارمندا نمی جوشه بزار سر سگ بجوشه!

  7. پرنده آبی می گوید

    سلام
    آنچه واضح و مبرهن هست این است که تغییر نام یک مولفه تاثیری در قانونی کردن آن ندارد و از روز اول هم این تغییر نام اشتباه بود چون کارکرد حق اشتراک و آبونمان کاملا یکسان بوده و کاملا مشخص است برای جبران حذف آبونمان خلق الساعه اختراع گردیده است. پس هر آن احتمال حذف آن می رود .
    آنچه که هیچکس نمی پذیرد و نپذیرفتن آن باعث تمامی این مشکلات شده این است که مبلغ هر دقیقه مکالمه (۳۰ ریال) نسبت به هزینه های مخابرات که در این چند ساله افزایش چندین برابری داشته بسیار ناچیز است و تا این مشکل بصورت اساسی حل نشود راه حل های من درآوردی مشکلی را حل نمیکنند و فقط زمان و انرژی را از پرسنل و مدیران مخابرات، وزارت خانه، مجلس و …. به هدر می دهد.
    لازم است یکبار برای همیشه مجلس تعرفه مخابراتی تلفن ثابت را مانند تعرفه های آب برق و گاز هر ساله ( یا دو سه ساله ) مورد تجدید نظر قرار دهد و طی یک قانون آنرا به تصویب برساند تا برای همیشه این معضل حل گردد

نظرات بسته شده است.