انتظار ۶۰۰۰ کارگزار مخابرات روستایی برای تصویب طرح طبقهبندی شغلی
مخابرات ما-در پی مشکل کارگزاران مخابرات کشور، شناسنامه طرح طبقهبندی شغلی کارگزاران شرکت مخابرات ایران تصویب و بهزودی جهت تأیید نهایی و ابلاغ تحویل وزارت کار خواهد شد.
مخابرات ما-به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محسن لگزیان، رئیس شورای هماهنگی کارگزاران مخابرات روستایی کشور در گفتوگو با صبح توس در رابطه با مشکل چندین ساله کارگزاران مخابرات روستایی گفت: بزرگترین مشکل کارگزاران روستایی مخابرات، دریافتی حقوق بود بهنحویکه از ابتدای شروع به کار این کارگزاریها که بعدها به دفاتر ارتقاء یافت، این مشکل وجود داشت.
وی ادامه داد: ما در دو برهه سالهای ۶۸ و ۷۵ در این سمتها مشغول به فعالیت شدهایم و در سال ۸۲ به مراکز ارتقاء پیدا کردیم ولی در همان سالها ما را بهعنوان پیمانکار معرفی میکردند، درحالیکه پیمانکار خودش میتواند بر اساس خواستهای که از او هست کار را با صلاحدید خود انجام دهد ولی در این موضوع ما باید خواستههای مخابرات را دقیق اجرا میکردیم بهنحویکه در آن سالها برای پرداخت حقوق و بیمه نیروها به ازای هرکدام ۱۲۰ هزار تومان باید از جیب خودمان پرداخت میکردیم.
نائب رئیس کانون انجمنهای صنفی مخابرات روستایی استان خراسان رضوی تصریح کرد: بیمه و مطالبات کارگزاران شامل قرارداد در سالهای ۹۱ تصویب شد و مخابرات را مکلف کرده است که بیمه را طبق ضوابط و شرایط پرداخت نماید ولی به دلیل استنکاف مخابرات این موضوع به دادگاه ارجاع داده شد و درنهایت حل شد.
وی تأکید کرد: مشکل دیگر ما این بود که هر کارگاه موظف به داشتن طرح طبقهبندی مشاغل است، اما کارگاه مخابرات با ۳۴ هزار نفر بازنشسته و ۶ هزار نیرو در کل کشور و ۶۰۰ نفر در خراسان رضوی که در بین آنها نیروهای با مدرک دکترا و فوقلیسانس نیز زیاد بود از این طرح بیبهره بود.
لگزیان اضافه کرد: در سال ۹۶ برای این طرح شکایت کردیم که منتج به دو رأی هیئت تخصصی و هیئت عمومی دیوان عدالت اداری صادر شد ولی به دلایلی اجرایی نشد.
رئیس شورای هماهنگی کارگزاران مخابرات روستایی کشور خاطرنشان کرد: تا اینکه نمایندگان مجلس ورود کردند و نمایندگان نیشابور در این موضوع پررنگتر بود و در جلسهای با نائب رئیس مجلس، یک ماه به وزارت کار مهلت دادند تا بهعنوان حکمیت راهحل مشکلات را مشخص کنند و کار در دو استان کشور بازدید شد، ما انتظار و درخواست گروه کاری ۶ را داشتیم که خوشبختانه به ۹ ارتقاء یافت.
وی بیان داشت: نمایندگان نیشابور بهعنوان پیشانی این موضوع در هیئترئیسه جلسه برگزار کردند و بین تمام نمایندههای مجلس دو نماینده نیشابور ورود کردند و طی دو جلسه متواری دفاع کردند و درنهایت شناسنامه شغلی کارگزاران مخابرات روستایی توسط کمیته طرح طبقهبندی مشاغل امضا شد.
لگزیان اظهار داشت: در این مرحله ۶ هزار خانوار کارگزاران مخابرات منتظر هستند این طبقه بندی مشاغل که تصویب و امضا شده است هر چه سریعتر به مخابرات ابلاغ شود تا حقوق و مزایایی افراد هر چه سریعتر اجرایی و مردم بتوانند از آن بهره ببرند.
هاجر چنارانی در گفتوگو با صبح توس در رابطه با مشکل کارگزاران مخابرات و مشکلاتی که برای آنها و کارگران آنها اتفاق افتاده است گفت: عدم امنیت شغلی، قراردادهای موقت و حقوق پایین از مشکلاتی است که کارکنان کارگزاریهای مخابرات روستایی سراسر کشور در طول چند دهه با آن روبرو هستند.
وی تصریح کرد: طی این مدت و پس از شنیدن درد دل و مشکلات این عزیزان حمایت از این قشر تا حصول نتیجه مطلوب در دستور کار قرار گرفت و پیگیریهای فراوانی برای حل مشکل این گروه از افراد در زمانهای مختلف ادامه داشت.
نماینده مردم نیشابور، فیروزه و زبرخان در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: بهعنوان تنها نماینده پی گیر مطالبات این عزیزان، طی سلسله نشستهای متناوب با مسئولان وزارت کار، وزارت ارتباطات و درنهایت نشست مشترک با حضور نایبرئیس مجلس شورای اسلامی، مدیرعامل مخابرات ایران، معاون وزیر کار و نماینده پرسنل مخابرات و کارگزاران مشکلات کارگران را مورد پیگیری و ارزیابی قرار داد.
چنارانی تأکید کرد: پس از ارائه درخواست توسط کارگزاران طی رایزنی با معاونت وزارت ارتباطات، شناسنامه طرح طبقهبندی شغلی کارگزاران شرکت مخابرات ایران تصویب و بهزودی جهت تأیید نهایی و ابلاغ تحویل وزارت کار خواهد شد.
وی اضافه کرد: اکنون پس از چند دهه، مشکل امنیت شغلی و تبدیل قراردادهای موقت به دائم و افزایش حقوق کارگزاران مخابرات رفع شد تا گوشهای از زحمات کارگران کارگزاریها جبران شود.
اگه راست میگی وواقعا مردی فقط بیا یه هفته دفتر من کارهایی که انجام میدهم نصفه ان را انجام بده درسته بعضی از مراکز کوچیک هستند کارهاشون کمتره ولی دلم میخواست موقعی که پست وپست بانک بود فقط یه روز میومدی دفتر کار میکردی جناب سردبیر خداشاهده من تنهایی از عهده کارها برنمی امدم مجبور شدم خانمم رابرای کمک بیارم خداشاهده هردوتامون ناراحتی اعصاب گرفتیم یه روز خوش نداشتیم حالا هر کسی این طوری قضاوت میکنه میسپارمش فقط به خدا هر روز از ساعت ۷الی ۱۳ وازساعت۱۴ الی۲۱ سر کار بودیم مدارکش موجوده
سلام-کاش بجای قضاوت بیجا اتحادوهمبستگی ایجادمیکردین که همه به یک نتیجه خوب دست پیداکنین آیا واقعا خودشما کارتو بدرستی انجام میدی که حالا درجایگاه قضاوت قرار گرفتی
خدا رو شکر
خدا رو صدهزار بار شکر
واقعا مخابرات توی این سالها ایتقدر به همه گروهها ظلم کرده که وقتی یک گروه هم به حق و حقوق شون میرسند آدم خوشحال میشه
ان شاالله به زودی طرح طبقه بندی برای نیروی خدمات اول و شستکام هم اجرا بشه
خدایی کارگزاران روستایی اصلا کار میکنن که هر روز توقع حقوق بالا هم دارن
واقعا کار مفید کارگزارانچیه؟آیا درمحل کار اصلا حضور دارن؟کارگزاران اصلا کار مفید انجاممیدن که هرروز دنبال حقوق زیاد هستن؟
کار مفید شما چیه خوش تیپ؟