پاسخی به گفته های وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در مورد مخابرات
انتقادات و ایرادات وارده به گفته های وزیر محترم ارتباطات و فناوری اطلاعات
کاری از : سیده شهربانو رضوانی نژاد
مهندس آذری جهرمی وزیر محترم ارتباطات و فناوری اطلاعات سخنانی را اظهار داشته اند مبنی بر اینکه FMC مسیری است که مخابرات باید در آن قدم بگذارد: « نباید هزینههای توسعه و سوء مدیریت را به جیب مردم تحمیل کرد، هر روز میگویند تعرفههای مخابراتی را بالا ببرید تا درآمدزایی داشته باشیم، به آنها میگویم هزینههایتان را مدیریت کنید و این درخواستها را ندهید.» مخابرات تنها با این استراتژی میتواند پیشرفت کند به شرطی که در حد حرف نباشد و اجرایی باشد. ایشان در ادامه رویه ای را در پیش گرفته اند که شرکتهای رقیب بتوانند با کمترین هزینه ممکن و شرایط ویژه بعنوان رقیب شرکت مخابرات در شبکه ثابت و با حمایت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات فعالیت کنند و عرصه را روز به روز بر شرکت مخابرات تنگ تر نمایند .
در اینجا لازم است به ذکر واقعیات و دلایلی بپردازیم که حاکی از عدم حمایت از بخش خصوصی شده مخابرات و نادیده گرفتن و عدم اجرای مواد قانونی اصل ۴۴ است که در راستای خصوصی شدن این شرکت میبایست اجرا میشد:
- در زمان دولتی بودن شرکت مخابرات ایران پیشنهاد تغییر تعرفه های عمومی (مانند تعرفه مکالمه تلفن ثابت) بطور سالانه در مجمع شرکت مخابرات ایران مطرح و تصویب میشد و سپس جهت تصویب نهایی و اخذ مصوبه لازم الاجرا به شورای اقتصاد ارسال می گردید. لذا تعرفه مکالمات تلفن ثابت و سرویسهای جانبی آن هرساله همسو با تورم و افزایش هزینهها تغییر میکرد . برای تغییر و افزایش تعرفههای سایر خدمات شرکت مخابرات ایران نیز بطور معمول با افزایش هزینه ها بصورت سالانه بر اساس مصوبه هیئت مدیره شرکت مخابرات اقدام میشد.
- بعد از خصوصی شدن شرکت مخابرات ایران ، روند تصویب تعرفه ها در شرکت مخابرات ایران بشرح زیر تغییر یافت :
- به موجب بند ۵ ماده ۵۸ قانون اجرای سیاستهای کلی اصل چهل و چهارم (۴۴) قانون اساسی (مصوب ۱۳۸۶/۱۱/۰۸ با آخرین اصلاحات تا تاریخ ۱۳۹۷/۰۳/۲۲) «تصویب دستورالعمل تنظیم قیمت، مقدار و شرایط دسترسی به بازار کالا و خدمات انحصاری در هر مورد با رعایت مقررات مربوط» از وظایف و اختیارات شورای رقابت است.
- کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات مستند به بند ج ماده ۵ قانون وظایف و اختیارات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، وظیفه تعیین سیاست نرخ گذاری بر کلیه خدمات مخابراتی و تصویب جداول تعرفه و نرخهای کلیه خدمات ارتباطی در چارچوب قوانین و مقررات کشور را بر عهده دارد. ………>>> …………
- برای مطالعه کامل فایل زیر را دانلود کنید.
دانلود فایل پی دی اف پاسخ به وزیر
جدیدا آقای وزیر تمام مشکلات عدم پرداختی مطالبات مخابراتی ها را به یک نفر نسبت می دهد و می گوید اگر ضرورت ایجاد کند اسمش را خواهم گفت آقای وزیر چه ضرورتی بالاتر از اینکه حق و حقوق هزاران نفر پرداخت نشود و فرموده اند که برای توسعه تعرفه را بالا نمی بریم آری وقتی کسی سرکار باشد که دلایل نیاز به افزایش توسعه را نداند و با افزایش تعرفه مخالفت کند نتیجه اش این می شود که مخابرات در تامین هزینه های جاری که سال به سال افزایش پیدا کرده مستاصل شود و در این صورت است که مدیریت کردن در مخابرات روز به روز سخت شده و نه تنها توسعه ای صورت نمی گیرد مخابرات در امر نگهداری و رفع خرابی ها می ماند آقای وزیر اگر نمیدانستید بدانید و اگر می دانستید و عمدا با افزایش تعرفه ها به هر دلیل مخالفت می کنید بدانید آه و ناله کارکنان مخابرات دامنگیر مسببین خواهد شد مخابرات را با عدم افزایش تعرفه به مرحله ورشکستگی کشیده اید حالا دم از شکست انحصار می کنید این بود حمایت از بخش خصوصی .. لطفا دلالی پهنای باند را از انحصار وزارتخانه در بیاورید و تماشا کنید اپراتورها با چه قیمتی انترنت را ارائه مردم می کنند حرف زیاد است و در این مقوله نمی گنجد بنده یک مخابراتی بازنشسته با سابقه ۲۷ سال مسئولیت
سلام سر دبیر محترم ممنون از شما که به جبهه فیتلرنگ مخابرات پیوستید
کامنتهای انتقادی فرستادم بدون هیچ توهین و ادبیاتی اشتباه که ترجیح دادید منتشر نکنید
به شما حق میدم که در هر حالت همسو با سیاست ها و خواسته های مخابرات حرکت کنید، اشتباه ما جوان ها و شزکتی ها این هستش که خیلی زود اعتماد میکنیم و دل میبندیم
خداحافظ شما
مهدی جان چیزی حذف نشده
برام نمونه بفرستید دنبال کنم
سلام آقای سردبیر محترم و گرامی خسته نباشین
از کی این وزیر به فکر مردم بوده ماخبر نداشتیم…
حالا مگراین قشر زحمت کش در اداره مخابرات که دارن نسبت به سایر سازمانها و ارگانهای خصوصی و دولتی با حداقل دریافتی کار می کنن جزء این مردم نیستند؟!!!!!
علی برکه الله
کامل خواندم بسیار عالی بود. خود شرکت مخابرات هم از نظر حقوقی بسیار کم کاری کرده است و به دلیل وابستگی و ترس از وزارت، جرات نکرده است حقوق خود را دنبال کند.
به نظرم متن کامل را داخل همین خبر قرار دهید و بازدیدکنندگان را به فایل ورد نفرستید دیگه.
آنچه در این تحلیل است بحث تعرفه است و بجاست ولی دوستان جواب این سوال را می توانند بدهند که آیا افزایش تعرفه ها الزاما به افزایش درآمد مخابرات منجر می شود و رفتار مشتریان و رقبای خودی ( همراه اول) و غیر خودی ( ایرانسل و رایتل و اف سی پی ها) باعث بی اثر شدن آن نمی شوند. البته منظور من دفاع از وزیر نیست و می دانم اکثر این بلایا از طرف وزارت آی سی تی و سیاسی بازی های آنهاست. اما دوستان ، حوزه ثابت مخابرات ایران با این ساختار هیچ موقع روی خوش به خود و کارکنانش نخواهد دید و وزیر بگوید یا نگوید چاره کار FMC است سهامداران هر دوره هیِئت مدیره و مدیرعامل مخابرات را دنبال نخود سیاه می فرستند .سال دیگر هزینه های پرسنلی چقدر بالا خواهد رفت تاثیر حق جذب و هزینه های دیگر را حساب کنید و عدم رغبت کارکنان به بازنشستگی را نیز لحاظ کنید حساب کار دستتان می اید . واقعا متاسفم که احدالناسی دنبال راهکار کارشناسی و علمی نیست هر کسی به فکر چهار روز میز و صندلی خود است . بیشترین حقوق و مزایا را بگیرند و پز مدیریت خود را بدهند و به هر میزان می توانند سوء استفاده البته ببخشید بقول خودشان حسن استفاده را بکنند . اقایان برگردند به ندای دلشان پاسخ دهند و با دلشان نجوا کنند آنموقع خواهند فهمید چه بازی هایی با سرنوشت جامعه و آیندگان کردند و می کنند والسلام
سلام لطفا مخابرات چند ماه مانده را صبر کند و هیچگونه دستور وزارت ارتباطات و سازمانهای تابعه اش را حتی با پرداخت جریمه اجرا نکند این وزیر هم می رود و لجاجت و جناح بندی اش هم با خودش می رود و بخواست خدا وزیری آشنا به مشکلات مخابرات و سایر اپراتورها سر کار می آید و مشکلات حل می شود و تاسف و ندامت می ماند برای کارشکنان و افراد لجوج