مدیر مخابرات منطقه لرستان مطرح کرد: IOT زمینهساز شعار «منزل هوشمند»
مخابرات ما -ایسنا- نبیاله شمسیفر در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: در حوزه توسعه شبکه تلفن همراه در حوزه ایجاد سایتهای جدید و ارتقاء طرحهای خوبی را داریم که بخشی از آن را با کمک ادارهکل فناوری اطلاعات، بخشی با کمک وزارت ارتباطات و بخشی با سرمایهگذاری شرکت همراه اول برنامهریزی شده که امید میرود بتوانیم رضایت حداکثری مردم را از باب پوشش و دسترسی به اینترنت فراهم کنیم.
وی افزود: واقعیت این است که تکنولوژیهای مخابرات دارای طول عمر کوتاه هستند و ما تلاش کردیم از به روزترین خدمات و امکانات مخابراتی در سطح استان استفاده کنیم.
شمسیفر ادامه داد: اخیراً پروژههایی را شروع کردیم که تا سال آینده ادامه خواهند داشت ازجمله استفاده از خدمات FTTH و اتصال فیبرنوری در منزل بوده که برای منازل و واحدهای تجاری و خانگی است.
مدیر مخابرات منطقه لرستان با اشاره به اینکه FTTH بر بستر فیبر نوری اجرا میشود و آنرا به داخل منازل میکشاند، عنوان کرد: با این تکنولوژی محدودیتهای پهنای باندی را نخواهیم داشت و سرعت بسیار بالا خواهد بود و امکان IOT اینترنت اشیاء را برای منازل فراهم میکند.
وی تأکید کرد: با این تکنولوژی شعار «منزل هوشمند» میتواند برای شهروندان ما عملیاتی شود.
شمسیفر افزود: طول عمر تجهیزات مخابراتی کوتاه است و دائم در حال تغییر و تحول بوده و تکنولوژیهای جدید باید جایگزین شود.
این مسئول گفت: متأسفانه به این دلیل که بیش از ۱۵ سال است که در حوزه ارتباطات و مخابرات، به ویژه در حوزه تلفن ثابت اصلاح و بازنگری تعرفهای نداشتیم با کاهش درآمد روبرو بودهایم.
مدیر مخابرات منطقه لرستان با اشاره به اینکه در دو مقطع اقداماتی در حوزه تلفن ثابت انجام شد، تصریح کرد: یکی از این اقدامات همکدسازی و دیگری تبدیل پالس به ثانیه بود که باعث شد درآمد ما کاهش پیدا کند.
وی ادامه داد: از طرفی نیز هزینههای سرسام آور تأمین اعتبارات را در پیش داریم، بخش عمدهای از امکانات و تجهیزات مخابراتی تولید داخل نیست و وارد میشود که باعث شده هزینههای ارتقاء و به روز رسانی تجهیزات و امکانات ما بسیار بالا باشد و از نظر توجیه اقتصادی ما را با مشکلات و دشواریهایی مواجه کند.
شمسیفر با اشاره به اینکه فضای مجازی در بحث آموزشی در دوران کرونا انقلابی ایجاد کرد: عنوان کرد: علیالرغم اینکه تنگناهایی وجود دارد امیدواریم بتوانیم زیرساختهای خود را به روز کرده و بتوانیم خدمات کیفی و مناسبی را به مردم ارائه کنیم.
مدیر مخابرات منطقه لرستان گفت: ضریب نفوذ تلفن ثابت در کشور حدود ۳۶.۷ درصد است که این عدد در لرستان ۲۷.۷ درصد بوده و ما به لحاظ استفاده از بستر تلفن ثابت دچار مشکلات و عقب افتادگی مزمنی است.
وی افزود: استدعا داریم مردم استان با خدمات تلفن ثابت آشتی کنند چراکه به لحاظ هزینه سبد فناوری و ICT اگر ملاحظه کنیم بسیار تأثیرگذار است و خانوارها میتوانند با قرار دادن تلفن ثابت به عنوان مبداء مکالمات به سبد معیشتی خود کمک کنند.
شمسیفر ادامه داد: ازجمله خدماتی که در بستر تلفن ثابت ارائه میشود میتوان به خدمات ADSL یا VDSL و ارزش افزوده مانند تلفنهای گویا، خدمات مشاوره و یک سری آموزشها و مشاورههای پزشکی اشاره کرد.
مدیر مخابرات منطقه لرستان افزود: از مردم استان دعوت میکنم حداقل برای زمانیکه در خانه هستند از تلفن ثابت بهعنوان مبداء و شروع مکالمه استفاده کنند و به این صورت هم به هزینههای خانواده کک کنند هم به ما که بتوانیم بسترهای تلفن ثابت را ارتقاء دهیم.
وقتی کیفیت اینترنت ADSL مخابرات تو لرستان افتضاح به تمام معنا هست IOT مسخره است
چرا حرفهای و عوام پسند میزنیم؟!!!
اون حرفه ای با عوام پسند جور در نمیاد