وزارت ارتباطات و فشارهای رسانه ای برای یک انتخاب
مخابرات ما- برای ما هم وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات بسیار مهم است.آینده مخابرات به این مسند ارتباط دارد. چنانچه این وزارت بر دیدگاه های شخصی سوار شود مخابرات جایی است که بیش از دیگران آسیب می بیند.پس برای ما این جایگاه مهم است.
اما ببینیم در سایت ها در این باره چه گفته اند.سیتنا بنظر می رسد منطقی ترین حرف را زده باشد.
طیف بسیار گستردهای همه ظرفیت انسانی و مالی خود را طی ماههای اخیر در خدمت پیروزی نامزد ریاستجمهوری گام دوم انقلاب گذاشتند و بذل توجه رئیسجمهور منتخب را انتظار دارند و صف طولانی احزاب و تشکلهای سیاسی جانبداری از رئیسی، اکنون گوشه چشمشان به مناسبات و جایگاه خودشان در دولت آینده است ولی براساس آخرین گزارشات، ابراهیم رئیسی در ارزیابیهای اولیه خود برای کابینه آینده به فهرستی ۱۰ نفره برای هرکدام از مناصب کابینه رسیده و قرار است از میان آنها کابینه نهایی خود را برای رأی اعتماد به مجلس معرفی کند و در این میان اتحادیه صادرکنندگان صنعت مخابرات ایران نیز اسامی گزینه های خود برای وزارتICT و سوابقی از فعالیت آنها را طی نامه ای به آقای رئیسی ارائه کرده بود و البته پیشنهادات جدید خود را نیز طی روزهای آتی به ایشان خواهد رساند.
این منطقی است که لیستی از افراد در اختیار رئیس جمهور آینده باشد.پس این همه هیاهو برای عناوینی مثل ” … گزینه اصلی وزارت ارتباطات” برای چیست؟
اجازه می خواهم سراغ سایت دیگری بروم که به نظر می رسد در این باب تحقیق بیشتری کرده باشد. آی تی سی رسانه می نویسد:
- نام: عیسی زارعپور
- متولد: 1359 (41 سال)
- شهر: کرمانشاه
- مدرک: کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار از دانشگاه صنعتی شریف، دکترای رشته علوم و مهندسی کامپیوتر گرایش شبکههای رایانهای از دانشگاه نیوساوت ولز کشور استرالیا
- سمت فعلی: رییس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه، عضو هیات علمی دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه علم و صنعت ایران
- سمتهای پیشین: ریاست مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری، مجری طرح شبکه ملی فرهنگ جمهوری اسلامی، عضو کمیسیون ملی یونسکو، نماینده وزارت ارشاد، عضو کمیسیون فناوری دولت در دولت دهم، مشاور وزیر ارتباطات و بهداشت در حوزه IT در دولتهای نهم و دهم
عیسی زارعپور یکی از جدیترین و شاید جذابترین گزینههای وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در دولت سیزدهم باشد، او زمانی که تنها 26 سال سن داشت، مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را راهاندازی کرد و به عنوان رییس آن انتخاب شد، این مرکز یکی از اولین نهادهای حاکمیتی فعال در حوزه فضای مجازی محسوب میشود. در سال 89 از او به عنوان یکی از مدیران نمونه وزارت ارشاد تقدیر شد.
عیسی زارعپور مدرک دکترای خود را در دانشگاه نیوساوت ولز کشور استرالیا گرفته که یکی از 50 دانشگاه برتر جهان است. در سال 2014 به عنوان مبتکر برتر سال این دانشگاه انتخاب شد و طرح پژوهشی او در همان سال نیز برترین طرح IT دانشگاه شد.
اما جدا از تمامی این موارد، سمت فعلی زارعپور بیش از هرعنوان دیگری موجب شده تا او را به عنوان کاندید اصلی وزیر ارتباطات در دولت بعدی بدانند، او در حال حاضر رییس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه است و ابراهیم رییسی شناخت خوبی از وی دارد، او در دوره خدمت خود در قوه قضاییه سامانهها و اپلیکیشنهای متعددی را راهاندازی کرد و عملکرد قابل تحسینی داشت.
- نام: مهدی اخوان بهابادی
- متولد: 1357 (43 سال)
- شهر: بهاباد (یزد)
- مدرک: دکترای مهندسی برق و مخابرات از دانشگاه تهران
- سمت فعلی: مدیر عامل همراه اول
- سمتهای پیشین: دبیر شورای عالی فضای مجازی و رییس مرکز ملی فضای مجازی، قائم مقام رییس سازمان صداوسیما در امور فناوری و رسانههای نوین، سرپرست مرکز ملی فضای مجازی، قائم مقام وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در فناوری و امور بینالملل، رییس هیات مدیره همراه اول
مهدی اخوان بهابادی یکی دیگر از گزینه های جدی وزارت ارتباطات در دولت بعدی است. مدیر عامل فعلی همراه اول از ابتدا بچه درسخوان بود، او مقام اول کنکور سراسری سال 75، رتبه اول کنکور کارشناسی سال 78 و رتبه اول المپیاد دانشجویی مهندسی برق کشور در سال 79 است.
بهابادی مانند زارعپور به سرعت وارد سیاست شد و منسبهای متفاوتی را تجربه کرد. او در آذر سال 88 به معاونت آموزش، پژوهش و امور بینالملل وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات راه یافت، در همان سال با حکم رضا تقیپور (وزیر ارتباطات وقت) به عنوان سرپرست مرکز تحقیقات مخابرات ایران منصوب شد. مهدی اخوان بهابادی در همین بین در سال 90 با حکم رهبر، عضو حقیقی شورای عالی فضای مجازی شد و در سال 91 محمود احمدینژاد حکم دبیر شورای عالی فضای مجازی و ریاست مرکز ملی فضای مجازی را به او داد.
او در دولت جدید به ریاست پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات رسید و همچنین محمود واعظی، وزیر ارتباطات پیشین او را به عنوان سرپرست مرکز ملی فضای مجازی منصوب کرد. او در سال 93 به صدا و سیما رفت و با تغییر مدیریت این سازمان، مدتی از سیاست به دور بود. او در سال 96 عضو هیات رییسه همراه اول شد، سپس در سال بعد به ریاست همین هیات مدیره رسید و در سال 98 به عنوان مدیرعامل اپراتور همراه اول انتخاب شد.
- نام: رضا تقیپور
- متولد: 1336 (64 سال)
- شهر: مراغه (آذربایجان شرقی)
- مدرک: کارشناسی ارشد مهندسی صنایع مدیریت سیستم و بهرهوری از دانشگاه علم و صنعت ایران، دکترای علوم پیشرفته مدیریت از دانشگاه بوردو فرانسه
- سمت فعلی: نماینده دوره یازدهم از حوزه تهران
- سمتهای پیشین: وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات دولت دهم، مدیرعامل صنایع مخابرات ایران، رئیس سازمان فضایی، عضو و سخنگوی شورای شهر تهران
رضا تقیپور ار چهرههای شناخته شده و باتجربه این فهرست است، او در دولت دهم به ریاست محمود احمدینژاد، در مقام وزیر ارتباطات خدمت کرده و حالا امکان دارد برای دومین با بر این مسند تکیه بزند. او مسئول فضای مجازی ستاد ابراهیم رییسی در انتخابات 1400 بود و به همین دلیل یکی از گزینه های جدی برای وزارت ارتباطات دولت سیزدهم به حساب میآید.
تقیپور سوابق مدیریتی فراوانی دارد، او کار خود را از صنایع الکترونیکی وزارت دفاع آغاز کرد، سپس در دولت نهم زمانی که محمد سلیمانی به عنوان وزیر ارتباطات انتخاب شد، تقیپور را از وزارت دفاع به عنوان معاون خود و رییس سازمان فضایی کرد. تقیپور در سال 88 جانشین خود سلیمانی شد، رشد صنعت فضایی در دولت نهم از جمله دلایلی برای پیشرفت تقیپور محسوب میشود.
او اخوان بهابادی را به عنوان سرپرست مرکز تحقیقات مخابرات ایران منصوب کرد، اما در ادامه به دلیل اختلاف با محمود احمدینژاد از وزارت ارتباطات کنار گذاشته شد. او در حال حاضر به عنوان نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی حضور دارد. رضا تقیپور به اظهار نظرهای جنجالی در خصوص اینترنت و دسترسی آزاد به فضای ارتباطی مشهور است، همچنین اتحادیه اروپا و وزارت خزانهداری آمریکا، تقیپور را به علت سانسور، کنترل اینترنت و کنترل مکالمات شهروندان ایرانی تحریم کردند.
- نام: سید ابولحسن فیروزآبادی
- متولد: 1340 (60 سال)
- شهر: نجف (عراق)
- مدرک: کارشناسی ارشد برق و مخابرات از دانشگاه علم و صنعت، دکترای مدیریت استراتژیک از دانشگاه عالی دفاع ملی
- سمت فعلی: دبیر شورای عالی و رییس مرکز ملی فضای مجازی کشور
- سمتهای پیشین: معاون فنی وزارت اطلاعات، عضو هیات مدیره شرکت خدمات الکترونیک زعیم، مدیرعامل مدیره شرکت مدیریت صنایع نوین (وابسته به شستا)، رییس هیات مدیره شرکت تامین تلکام، رییس هیات مدیره شستا، قائم مقام وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی
ابولحسن فیروزآبادی نیز چهرهای نام آشنا و با تجربه در بخشهای مختلف مدیریتی کشور محسوب میشود. او در دولت روحانی گزینه اصلی وزارت ارتباطات بود اما جای خود را به آذری جهرمی داد و خودش در شورای عالی فضای مجازی ماند.
فیروزآبادی در نجف به دنیا آمده اما ملیتی ایرانی دارد، او کار خود را در روزنامهنگاری و نویسندگی در روزنامه صبح آزادگان آغاز کرد و سپس به مقام مدیر فنی و تحقیقات و توسعه شرکت مخابراتی زعیم رسید. او رییس هیات مدیره این شرکت شد و در عین حال تدریس در دانشگاه را نیز آغاز کرد. پس از جابهجا شدن و مدیریت در بخشهای زیر مجموعه شرکت سرمایهگذاری تامین اجتماعی، به عنوان رییس هیات مدیره ارتباطات تامین تلکام زیر نظر شستا و مالک رایتل انتخاب شد.
حالا شما بگویید! بازاری که برای انتخاب وزیر ساخته شده چه تناسبی با اطلاعات واقعی دارد؟ چرا تعداد کاندیداهای اصلی اینقدر زیاد شده است؟
آزموده را آزمودن خطاست. یک اصلی منطقی و عقلی .
با سلام و احترام به تمام خوانندگان و نویسندگان مخابرات ما من فقط یک سوال دارم اینه که تا حالااز درآمد مخابرات اقساط و حقوق پرسنلش رو بموقع میداد. مدیران نظامی و رایتلی و شسکامی و خدمات اولی هم که بیش از پیش بوده و هستند . یه جای کار میلنگه ته این کیسه سوراخه باید وصله اش کنند چون قبض موبایل و اینترنت و تلفن ثابت من با تمام قبوض آب و برق و گاز برابری میکنه و هرکدوم از سازمانها 4 برابر بقیه پرسنل دارند.ولی به آقایی زندگی میکنند
حقوق خدمات اول واریز شد
استان گلستان
وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات هم متاسفانه از آبان ماه سال 1388 تاکنون مانند مسئولین، مدیران، دولت و مسئولان تاکنون هیچ کاری برای مشکلات کارکنان رسمی و بازنشستگان مخابرات نکرده است چرا؟
بعد از گذشته 3 سال و ماه 11 ماه مجلس ناتوان و عاجز وزیر جوان ناتوان و عاجز را احضار کرد
متاسفانه وزیر جوان ناتوان و عاجز از سال 1396 تاکنون هیچ کاری برای حل مشکلات کارمندان، کارگران و بازنشستگان مخابرات در کشور هیچ کاری نکرده است چرا؟