روستایی فاقد هرگونه اینترنت
مخابرات ما -نبود هرگونه اینترنت و تلفن ثابت در روستای لرینی از توابع شهرستان سیروان که در هفت کیلومتری لومار قرار دارد، داد اهالی روستا را درآورده و آنها امید دارند تا مشکلشان هرچه سریعتر مرتفع شود.
مخابرات ما (مالکی)-به گزارش خبرگزاری فارس از ایلام، اینترنت بستری است که بیش از شهرها میتواند باعث توسعه روستاها شود قابلیتهای اینترنت برای رشد و توسعه روستاها بیشتر از ظرفیتهای آن برای خدمات رسانی به شهرهاست اما در کشور ما توجه چندانی به ظرفیت اینترنت در روستاها نشده است.
حال روستای لرینی از توابع شهرستان سیروان -بخش مرکزی با وجود اینکه در ۷ کیلومتری لومار قرار دارد فاقد تلفن ثابت بوده این در حالی است که در این روستا ۱۵۰ خانوار زندگی میکنند و سایت همراه اول در روستا قرار دارد اما فاقد اینترنت پر سرعت بوده و مسوولین استانی سالهاست وعدههای یکی پس از دیگری را برای ارتقا این سایت به مردمان این منطقه میدهند.
اینجا سکوت حکم فرماست و کسی کاری به کسی ندارد، در کوچههای روستای لرینی رد پایی از مسوولین برای توسعه و رسیدگی به مشکلات دیده نمیشود قصه هر ساله مردمان انبوه این روستا در سالهای متمادی به فراموشخانهی تاریخ بدل شده است و اینجا همه از شعارها خسته شدهاند.
ارتقا کیفیت بخش کشاورزی روستا در گرو توسعه اینترنت
منفرد دهیار روستای لرینی در گفتوگو با فارس مطرح کرد: در حقیقت این روستاها هستند که بار بخش اقتصاد کشاورزی را بر دوش میکشند اگر اطلاعات به آنها برسد با کیفیت بهتری مراحل کاشت، داشت و برداشت را انجام میدهند.
وی افزود: با توسعه اینترنت پرسرعت در روستاها شرایط شهری بهتری در زندگی روستاییان به وجود میآید و خانوادههایشان در رفاه و آسایش بیشتر قرار میگیرند.
دهیار روستای لرینی ادامه داد: در روستا مذکور خط تلفن ثابت وجود داشته و هنوز امتیاز خط ثابت را از مخابرات داریم، ولی با انتقال روستا به سایت جدید، با وجود پیگیریهای فراوان صورت گرفته در طی چند سال گذشته، مسوولین با این توجیه که اجرای این کار هزینه بردار هست، حاضر به ایجاد شبکهی تلفن ثابت برای سایت جدید برای روستای لرینی نشدهاند، این در حالی ست که مردم روستا با مشکل نداشتن اینترنت با سرعت قابل قبول مواجه هستند.
اجبار به جابجایی روستا عامل نبود هرگونه اینترنت است
اسدی مدیر عامل مخابرات ایلام نیز بیان کرد: روستای لرینی به علت در حریم بودن سد مجبور به جابه جایی شده لذا در مکان قبلی دارای مرکز تلفن ثابت و اینترنت بوده است.
وی افزود: پس از جابه جایی این روستا به مکان جدید با توجه به اینکه روستای جدید فاقد کابل کشی بوده لذا به منظور رفع مشکل پیشنهاد شد با استفاده از تکنولوژی موبایل به آنها سرویس تلفن ثابت ارائه کنیم که با مخالفت مردم روستا مواجه شدیم.
تامین تجهیزات مشکلات را مرتفع میسازد
روحالله عزیزاده رئیس مخابرات شهرستان سیروان نیز در گفتوگو با فارس تصریح کرد: در حال حاضر سایت تلفن همراه که روستا را پوشش میدهد در برنامه ارتقاء تکنولوژی (۳g) است که انشالله طبق زمانبندی و با تامین تجهیزات مشکل آنها بر طرف خواهد شد.
وی بیان کرد: تلاش میکنیم مشکلات روستای لرینی در حوزه اینترنت پرسرعت و خطوط تلفن با سرعت پیگیری و برطرف شود.
رئیس اداره مخابرات شهرستان سیروان یادآور شد: این روستا با وجود اینکه در ۷ کیلومتری لومار قرار دارد فاقد تلفن ثابت و اینترنت پرسرعت بوده انشالله با حمایت مسوولین امر بیش از پیش به این روستا توجه ویژه شود.
روستاها در مقیاس کوچک ۱۰ و ۲۰ نفره هستند و چون فعالیت غالب آنها کشاورزی و کارگاهی است با ورود اینترنت تحول خوبی در این مناطق ایجاد میشود؛ در روستاها انواع کسبوکارهای خدماتی، تولیدی، صنعتی و فناوری اطلاعات دیده میشود، از اینرو بستر اینترنت برای سهولت انجام کسبوکارهای جدید میتواند مؤثر واقع شود ولی نیازمند توسعه و توانمندسازی فرهنگی است.
یا خدا
خوش به حال این روستا که به روش سنتی زندگی میکنند.واینترنت ندارند. من به آنها سفارش میکنم دنبال اینترنت نباشید هرچه گوشتان از خبرهای کذب و غوغای فضای مجازی دور باشد. راحت تر و آسوده خیال تر هستید. !!!!!!