پاسخ شما مدیران و کارکنان مخابرات به نظر رئیس سازمان بازرسی کشور در مورد دلایل ورشکستگی مخابرات چیست؟
مخابرات ما – ابتدا نظرات رئیس یازمان بازرسی کشور در مورد مخابرات را بخوانید.
حجتالاسلاموالمسلمین درویشیان گفت: موضوع دیگری که بررسیهای کارشناسی سازمان بازرسی مؤید آن است، بحران مالی و خطر ورشکستگی شرکت مخابرات در خصوص تلفن ثابت است. باید شرایط مناسبی برای توسعه تلفن ثابت فراهم شود. زیرا هنوز بخش زیادی از مردم تلفن ثابت را بر تلفن همراه ترجیح میدهند.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور گفت: پیشنهاد مشخص سازمان بازرسی کل کشور در خصوص مشکلات خدمات تلفن ثابت، خارج کردن شبکه مخابرات از انحصار است. انحصار آسیبهای بسیاری به بخشهای مختلف کشور منجمله این حوزه وارد کرده است.
شما برای ما بگویید:
آیا دلیل ورشکستگی مخابرات، تقریبا حصر آن توسط وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است یا انحصار آن!
لطفا در این نظرسنجی شرکت کنید و ایده های خود را برای ما ارسال کنید.
چرا وام تعاون بازنشستگان پرداخت نمیشود؟
از پرداخت وام تعاون خودداری میکند
که متأسفانه از مهر ماه سال 1399 تاکنون موفق به دریافت وام خود نشدهام.
تاکنون 6 بار به مخابرات منطقه تهران مراجعه کردهام ولی متاسفانه حل نشده است و کسی هم پاسخگو نیست چرا؟! مدیران و مسئولان چکار میکنند؟!
سلام اتفلاق عجیبی نیست.مشکلات مخابرات از زمانی شروع شد که به بخش مثلا خصوصی واگذار شد یه شرکت خصوصی با مدیریت کسانی که دید دولتی داشتند.مرحله بعدی و ضربه ی مهلک هم جدا سازی ثابت و سیار بود چرا که این دو کاستی هم رو پوشش میدادن دلیل بعدی هم ثابت موندن تعرفه تلفن ثابت همزمان با تورم وحشتناک و افزایش حقوق هرساله.خلاصه مطلب برای حل مشکل باید بخش ثابت و سیار ادغام بشن تعرفه ها اصلاح بشن و مدیریت خوب حاکم بشه که سرمایه گذاری خوبی بشه رو سیستم های جدید
سلام یک طرح دارم همین شبکه ثابت رو بدید بابت احقاق حق نیروهای شرکتی و بهش کاری نداشته باشید خود دانیم که چه کنیم . سوء استفاده چی ها در هرجا که باشند آنجا را ورشکست میکنند . واگذار کنید به ما تا به شما ثابت کنیم جوان انقلابی کیست .
خیلی منطقی دوستمان فرمودن
عدم نظرخواهی و عدم دعوت از کارکنان شرکتی در جلسات مربوطه
وجود تبعیض در بین کارکنان ( نوع قرارداد ها ، مقدار حقوق پرداختی ، …
و ..
تنها راه نجات مخابرات تحقیق و تفحص در واگذاری مفت مخابرات است و بس.واگذاری مخابرات خیلی خیلی وحشتناک تر از هفت تپه است.آیا واگذاری این ثروت ملی که با ودیعه مردم بود قانونی و شرعی بود؟!
فکر می کنید درآمد مخابرات از شرکت نفت کمتراست؟اگر مجلس انقلابی باشد باید واگذاری مخابرات و چپاول این ثروت عظیم ملی رو رولغو و مالکیت اون رو دوباره به دولت برگرداند و….
بخشی از فاجعه به دلیل جداسازی همراه اول و تلفن ثابت است. تمام بار نگهداری و توسعه و اخذ مجوز و …. شبکه تلفن همراه در استانها با مخابرات مناطق است و بابت این حمالی ، مبلغ ناچیزی تحت عنوان تفاهم نامه به استانها پرداخت میشود. این مبلغ ناچیز کاملا یکطرفه و دستوری به وسیله شرکت ارتباطات سیار با هزار منت به استانها پرداخت میشود. مثلا زمینی که در مراکز روستایی سایت همراه اول در آن نصب شده است متعلق به مخابرات مناطق است ولی شرکت قلدر ارتباطات سیار بابت اجاره ساختمان و زمین پولی به مخابرات مناطق پرداخت نمیکند. به دلیل اشتراک هزینه های برق و کولر گازی و …. هم همه چیز رایگان در اختیار ارتباطات سیار قرار دارد. در سالهای گذشته وقتی در یک روستا سایت همراه اول راه اندازی میشد در آمد تلفن ثابت روستا یک دهم میشد. یعنی مخابرات مناطق با تیشه به ریشه خود میزدند . مطلب دوم هم بحث تعرفه های تلفن ثابت است که ظلم مضاعف وزارت ارتباطات در حق مجموعه شرکت مخابرات است و مدیران دست نشانده وزیر ، همواره در این خصوص سکوت کرده اند.تعرفه هایی که پس از فاجعه هم کدی به هیچ وجه جبران نشد و بار فاجعه را طی ده سال گذشته بر گرده کارکنان رسمی، بازنشستگان ، کارکنان شرکتی و قراردادی و پیمانکاران مخابرات گذاشتند. وزارت ارتباطات بهتر است به جای چماقداری و تهدید مداوم مخابرات در برابر سایر شرکت های میکروسکوپی حوزه ارتباطات نسبت به سیاستگذاری صحیح به صورت فوری در این خصوص اقدام نماید. با تشکر و عذرخواهی از سردبیر عزیز
مخابرات رو آقای احمدی نژاد واسه چشم روشنی به قیمت یک /صدو شصتم قیمت داد به ستاد اجرایی
به همین راحتی تو قرارداد واگذاری سهام مردم که ودیعه تلفن همراه و ثابت داده بودن چی شد؟؟؟
بعدش اصلا مگه سرمایه مخابرات رو دولت داده بود که گفتن طبق اصل ۴۴
ودیعه مردم بود و اصلا قابل واگذاری نبود این یعنی تخلف محرض احمدی نژاد وزیر وقت ارتباطات و مدیر عامل وقت مخابرات ایران
و مگه چندین بار بیش از صد نفر از نماینده های مجلس امضا نکردن واسه تخلفات واگذاری مخابرات اما چی شد
یه شب قبل جلسه همشونه راضی کردن. به والله قسم عین واقعیته
پول مردم سرمایه مردم رو دادن ستاد اجرائی که چی …
نهاد انقلابی کجا برد و چیکار کرد …
کارکنان رو نابود کردن و الحمدلله مخابرات خودش هم نابود خواهد شد
تا روی انان که اومدند و مخابرات رو به زور انقلابی گری از احمدی نژاد گرفتن در دو دنیا سیاه بشه و ان شاءالله آه بچه های پاک و معصوم کارکنان شرکتی که حتی از خورد و خوراک خوب که نه متوسط هم محروم کردن واگذار کنندگان به ناحق مخابرات و ستاد اجرائی علی الخصوص را خواهد گرفت
ان شاءالله
تا بفهمن وقتی نیروی انسانی نخواد هیچ سازمانی سر پا نخواهد ایستاد
تا بفهمن منابع انسانی سرمایه سازمان هست
تا بفهمن …. که ان ساءالله هیچ وقت نفهمن
صم بکم عمی فهم لا یعقلون
1- بی توجهی به نیروی انسانی (وجود برخی از تصمیمات و برخوردها با نیروی انسانی شرکتی که به جای اینکه آنها را جزئی از شرکت کند بیگانه کرده است. رفتارهایی باید وجود داشته باشد که کارکنان را متعلق به سیستم کند . باید بپذیریم که اولین مشتریان شرکت ، کارکنان آن هستند.
2- عدم تامین امکانات
3- نداشتن نوآوری
4-بی تفاوتی در مورد نارضایتی مشترکین
5- نداشتن پاسخ مناسب برای مشترکین به دلیل عدم تغذیه تیم پشتیبان
6- عدم نظرخواهی و عدم دعوت از کارکنان شرکتی در جلسات مربوطه
7- وجود تبعیض در بین کارکنان ( نوع قرارداد ها ، مقدار حقوق پرداختی ، …
و ..
پول هست ولی متاسفانه مشکلات کارکنان و بازنشستگان به خاطر بی لیاقتی مدیران و مسئولان بوده است.
چرا پرداخت پول به پیمانکار در شرکت مخابرات درسراسر کشور مشکل بودجه وجود ندارد ولی متاسفانه فقط مطالبات بازنشستگان مشکل بودجه است.
شرم آور و تاسف بار است که دولت مردان، مدیران، مسئولان و نمایندگان مجلس از سال 1388 تاکنون هیچ کاری برای حل مشکلات کارمندان، کارگران و بازنشستگان شرکت مخابرات در سراسر کشور نکردند و همچنان نیز ادامه دارد.
برای دریافت معوقات رفاهیات فقط تجمع جواب میده همین اونم جلوی خود مخابرات شهرتون
مشکلات کارکنان و بازنشستگان شرکت مخابرات در سراسر کشور 100 درصد به خاطر به توجهی مدیران، مسئولان، دولت و نمایندگان مجلس بوده است.
متاسفانه بودجه وام تعاون بازنشستگان مخابرات منطقه تهران از مهرماه سال 1399 تاکنون تامین نشده است و پرداخت وام تعاون بازنشستگان مخابرات منطقه تهران را در این مدت یک سال خودداری کردند و پرداخت نمی کنند چرا؟
سازمان تامین اجتماعی از سازمان بازنشستگی کشوری یاد بگیرد.وام 12 میلیونی بدهد.به خدا ما هم نیازمند این وام هستیم.از زن و بچه هامون خجالت میکشیم تو خرج و مخارج با این گرانیها موندیم.مسولین به داد برسید.
سلام
آقای درویشیان به درستی توجیه نشده اند کارشناسان بررسی کارشناسی سواد بازرسی نداشته و دسترسی قطره چکانی به اطلاعات مخابرات دا رند علت ورشکستگی مخابرات در حوزه تلفن ثابت بودن تعرفه طی سالیان سال و بذل بخشش واگذری وفروش ارزان اموال بوده است ولا غیر
وقتی شرکت مخابرات در خصولتی سازی تحت مدیریت افراد نامتخصص قرار می گیرد که به شرکت مادر تخصصی مخابرات به دیده یک ثروت بادآورده و امنیتی صرف نگاه می کند باید هم چنین شود!!
وقتی صاحبان سهام مدیریتی تنها به فکر دوشیدن این گاو شیرده باشند و هیچ تغذیه ای برای آن در نظر نگیرند ، باید هم چنین شود!!
شرکت مخابرات هر چند دیر اما دقیقا به سرنوشت آلومینیم بندعباس، نیشکر هفت تپه ، ابر شرک هپکو و…..دچار شده و اگر این مدیریت غیر متخصص چپاولگر همچنان باشد، قطعا وضعیت بدتر از این هم خواهد شد.
سلام احتراما معوقات شاغل وبازنشیته هارابدین مشکل حل میشه .تبلیغات کمه مخابرات چراکاری نمیکنن.
با سلام
به نظر بنده علت این وضعیت کاهش درآمد تلفن ثابت در سال 1393 بر اثر اجرای مصوبه همکدسازی و نیز عدم افزایش تعرفه با تورم می باشد. تعرفه تلفن ثابت بیش از ده سال است که افزایش نیافته است اما هزینه ها بیش از ده برابر شده است. با وجود تورم سالانه حدود 20 درصد بهتر بود لااقل تعرفه تلفن ثابت هم سالانه حدود 5% افزایش می یافت .